20+ najboljših blogskih tem WordPress za osebno in samostojno bloganje

Najboljše teme WordPress za osebno in samostojno bloganje

Blog je odličen način za kreativnost, rast blagovne znamke in razširjanje pisalnih sposobnosti. Od vseh možnih platform za bloganje je WordPress najboljši (ali vsaj tako mislimo – to je tisto, kar uporabljamo za vodenje našega bloga, ki ga trenutno berete). WordPress olajša bloganje in s pomočjo ene izmed najboljših tematik za WordPress spletnega dnevnika lahko začnete pisati takoj.

Pri gledanju tem za vaš blog je treba upoštevati nekaj ključnih dejavnikov:

  • Postavitev: Izberite temo s postavitvijo, ki vam je všeč. Če želite postaviti postavitev zidane mreže, je lažje izbrati temo, ki ima zidarski demonstracijski sistem, namesto da bi namestili vtičnik in ga poskušali delovati. Po enakih poteh – vaša tema mora biti odzivna, da bo vaš spletni dnevnik izgledal odlično v kateri koli napravi.
  • Oblike objave: Poiščite temo, ki lahko obravnava medije, ki jih želite naložiti. Ali želite le standardne objave, videoposnetke, galerije slik ali dvakrat citirati, preverite, ali izbrana tema podpira te oblike.
  • Socialni mediji: Vsaka dobra tema bloganja bo vključevala podporo socialnim medijem. Trženje na družabnih medijih je velik del vse večjega spletnega dnevnika in spletne prisotnosti, zato je tako pomembno, da je vaše objave na spletnih straneh preprosto deliti. Dobra tema spletnega dnevnika WordPress bo ponavadi imela možnosti skupne rabe v objavah, povezave v glavi / spodnji nogi in socialni pripomoček za »sledenje«..

To je le nekaj funkcij, za katere mislimo, da bi morala imeti super temo bloganja o WordPressu. Glede na lastne potrebe boste morda želeli tudi temo z združljivostjo WooCommerce, vgrajenimi oglaševalskimi spoti, s katerimi lahko zaslužite svoj blog, funkcijo samodejnega predvajanja (razmišljate o zagonu vlog) itd..

Če iščete najboljše teme spletnega dnevnika WordPress, boste verjetno našli na tisoče in tisoče rezultatov. Da bi prihranili nekaj časa, tukaj je naš seznam najboljših tem za blog WordPress, da začnete blogati. Upamo, da boste uživali!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj

Skupna večnamenska & Blogging WordPress tema: Mason Demo

Info & DownloadView Demo

WordPress tema Total Drag & drop je prilagodljiva, večnamenska tema, ki je popolna za katero koli oblikovanje spletnega mesta. To je najbolj prodajana tema z več kot 32.000 več srečnih strank – zato jo še vedno priporočamo! Z vgrajeno odzivnostjo, podporo za RTL, funkcijami A11y, vrstami po pošti (portfelj, osebje, pričevanja), enostaven za uporabo ustvarjalec strani, vrhunski animirani drsniki in še več Total je očitna izbira za vaš blog ali projekt spletnega oblikovanja.

Skupna večnamenska & Blogging WordPress tema: Charlotte Demo

Skupaj vključuje tudi 40+ vzorčnih predstavitev za hitro namestitev, vključno z Zidar in Charlotte zgoraj predstavljeni demo blogi Tako lahko preprosto namestite vzorec predstavitve, da se vaše spletno mesto začne v nekaj minutah. Tema vključuje številne funkcije, značilne za blog, vključno s stolpci, seznami, postavitvijo novic, zidanimi mrežami in prilagodljivimi dinamičnimi predlogi strani. Poleg tega je družabno omrežje že integrirano – tako lahko dodate skupno rabo svojih objav neposredno z orodja za prilagoditev v živo.

2. pepel (brezplačno)

Ashe osebna in več avtorjeva brezplačna tema spletnega dnevnika WordPress

Izdelava bloga mora biti enostavna – in z brezplačno temo Ashe WordPress. To osupljivo temo je mogoče namestiti neposredno z vaše nadzorne plošče WordPress in vključuje funkcije, ki so enostavne za uporabo, s pomočjo katerih boste lahko ustvarili čudovit blog. Uporabite vgrajene možnosti za postavitev spletnega mesta v škatli ali polni širini, izberite barve ozadja po meri s programom Live Customizer, naložite svoj logotip po meri in drugo. In ker je tema odzivna in je mrežnica pripravljena, bo vaš blog videti super, ali so vaši bralci v telefonu ali računalniku.

Druge odlične teme vključujejo osupljiv predstavljen drsnik domače strani, desno in levo stransko vrstico, predstavljena območja oglasov (promo polja), postavitev seznama, RTL in podporo za prevod. Plus Ashe je združljiv s priljubljenimi vtičniki, kot je WooCommerce, da dodate trgovino za e-trgovino, kontaktni obrazec 7, vtičnike za skladnost GDPR in večino naprav za izdelavo strani (Elementor, Visual Composer, Beaver itd.), Tako da lahko oblikujete svoje lastne postavitve. In če vas zanima še več od teme, na katero lahko nadgradite Ashe Pro za napredne možnosti lepljenja, objave in stiliranja.

3. Časopis

Tema časopisa WordPress za bloge, revije in še več

Časopis je odlična tema WordPressa za kateri koli blog, revijo, novice ali katero koli drugo spletno mesto založništva. Kot ena izmed najboljših 10 najbolj prodajanih tem vseh časov (na Envato-u) vas ne bo razočaral na videz nikoli ne končan seznam zmogljivih funkcij. Izbirate lahko med več kot 80 predstavitvami modelov, 810+ in več pripravljenimi za uporabo elementov strani in predlog za oblikovanje blogov, strani, kategorij in arhivov. z intuitivnim gradnikom povleci in spusti (z elementi po meri in novicami, ki jih ne najdemo v drugih temah), lahko preprosto ustvarite takšne oblike postavitve. Plus vgrajena podpora za AMP, YouTube, Adsense, ocene, bbPress, WooCommerce in GDPR zahteve postavljajo časopis na vrh.

4. Activello (brezplačno)

Tema bloga Activello Free WordPress

Tema Activello iz Colorliba je prijetna tema za bloganje, ki je popolna za začetek lastnega spletnega mesta. Ta večnamenska tema je zasnovana na Bootstrapu s funkcijami za drsnik, prilagojene avtorske pravice, neskončno drsenje, vektorske ikone, odzivne postavitve, neomejene barve in še več. Tema je tudi kompatibilna s priljubljenimi vtičniki, kot so WooCommerce, kontaktni obrazec 7, Yoast SEO, JetPack in W3 Total Cache za dodatne funkcije. Poleg tega je popolnoma BREZPLAČNO – česa ne ljubiti?

5. Glamour

Večnamenska tema bloga Glam

Začnite svoj glam blog z Glamourjem od QDONOW. Ta simpatična tema ponuja številne enostavne funkcije, kot so večkratni predstavitve za hiter začetek (vključno z življenjskim slogom, podjetnikom, mamicami in blogom o hrani), tako da boste lahko v nekaj minutah imeli odlično spletno mesto. Nato lahko spletno mesto prilagodite s 800+ Googlovimi pisavami, pripomočki po meri, velikostjo slik, postavitvami, barvnimi možnostmi in še več. Poleg tega lahko z Glamourjem svoje spletno mesto tudi zaslužite – prek trgovine WooCommerce in vnaprej določenih področij oglasnih pasic (glava, stranska vrstica, podnožje in spodaj razdelki z vsebinami. Če potrebujete pomoč na katerem koli mestu, QDONOW ponuja brezplačno namestitev, podrobno spletno dokumentacijo in neposredno e-poštno podporo!

6. Rožmarin

WordPress tema z odzivnim blogom Rosemary

Info & DownloadView Demo

Rosemary je ljubka WordPress tema za kateri koli stilski blog. Čista in svetla postavitev je popolna prazna plošča za vašo vsebino. Tema vključuje 5 različnih postavitev spletnega dnevnika, predstavljen drsnik, vgrajene barvne možnosti in odziven po vsem dizajnu. Rosemary ima tudi pripomočke za blog po meri za vaše najnovejše objave, promocijsko polje, o meni, socialne medije in še več.

7. Divi

Divi večnamenska, blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema Divi je priljubljena in prilagodljiva možnost za izdelavo spletnega mesta ali bloga. Zasnovan je na priljubljenem ustvarjalcu strani Divi. Na voljo je veliko enostavnih elementov strani, ki jim lahko dodate slike, besedilo, spretnosti, naslove, e-poštne naslove, iskanje, trgovino, pričevanja, cene tabel, drsnike, portfelj, poziv k akciji, zameglitve in še več. Najpomembneje pa je, da je privzeti blog Divi odlična osnova za začetek bloganja. Ustvarite osupljivo domačo stran z ustvarjalcem, nato pa dodajte svojo vsebino s podporo za formate objav (skupaj s slikami, videoposnetki, povezavami ali galerijami).

8. Wanderlust

Wanderlust Travel Blog WordPress tema

WordPress tema za bloganje Wanderlust je bila zasnovana tako, da je vaše dogodivščine preprosto. Tema Wanderlust, usmerjena v bloge ali revije, usmerjene na potovanja, vključuje slike v celotni širini, 10 slogov v formatu za objavo, ki najbolje prikazujejo vaš medij (slike, video, zvok) in uporaben Instagram odsek nad spodnjim podnožjem, ki prikazuje vaše najnovejše slike. Hitro začnite uporabljati enega od treh vnaprej oblikovanih modelov domačih strani, delo pa dodajte svojim objavam. Želite dodati trgovino? Brez problema. Za preproste možnosti e-trgovine je tema popolnoma združljiva z WooCommerce.

9. Mesa (brezplačno)

Mesa Brezplačna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Mesa je popolnoma brezplačna, 100% GPL tema bloga za WordPress, ustvarjena prav tukaj na WPExplorerju. Ta preprosta tema zidanega bloga je kot nalašč za vaše novo blogersko prizadevanje. Tema vsebuje preproste možnosti oblikovanja prek orodja za prilagajanje v živo (za odzivnost, glavo, družabne povezave, slog / stolpce, mesta oglasov itd.), Veliko oblik objav (standard, slika, galerija, video, zvok in citat), logotip po meri nalaganje, vgrajene oglase z nogo in stransko vrstico ter možnosti socialnih povezav (glava in pripomoček). Mesa je hiter in enostaven način za sprožitev spletnega dnevnika!

10. Olsen

Olsen Light Free Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Olsen Light je simpatična brezplačna tema za WordPress blog, s katero lahko začnete svoj spletni dnevnik. Medtem ko obstaja premium različica (ki jo močno priporočamo nadgradnjo na), ima Olsen light koristne funkcije za vključevanje vaših družbenih medijev, prikazovanje drsnika v Instagramu fotografij, nalaganje logotipa, konfiguriranje vašega menija in več možnosti v prilagajalniku v živo. Tema ima tudi pripomočke, povezane z blogom, za razdelek »O meni«, najnovejše objave in družbene medije. Tema Olsen je združljiva tudi z gradbeniki Elementor, Divi in ​​/ ali SiteOrigin za še bolj zmogljive možnosti gradnje strani.

11. Kozarec

Tema spletnega bloga WordPress, ki je odziven na hek,

Info & DownloadView Demo

Hemlock je osupljiva tema za ambiciozne blogerje. Tema ima edinstven dizajn drsnika domače strani za objave, s pomočjo katerega boste bolje prikazali svojo najboljšo vsebino. Tema vključuje vse funkcije, ki smo jih omenili, da bi morale imeti najboljše teme WordPress blogging – kot vgrajena družabna skupna raba, veliko formatov za objavo in trdne postavitve (izberite na blogu polne širine, stranske vrstice ali omrežja). Poleg tega je preprost dizajn prilagodljiv za vse panoge, kot so moda, tehnologija, podjetja, vrtnarjenje itd.

12. Amadeus Pro

Tema za bloganje Amadeus Pro WordPress

Tema bloga Amadeus WordPress je odlična izbira, ali želite blog kot hobi ali pomagati pri promociji vašega podjetja. Z Amadeusom je enostavno prilagoditi videz svojega spletnega mesta z uporabo možnosti za neomejene barve, logotip, družabne in postavitve (vse na priročni plošči z možnostmi teme). Dodajte drsnik za domačo stran, izkoristite prilagodljive pripomočke stranske vrstice in izberite postavitev domače strani (mrežo ali stolpce), da ustvarite svoj takšen blog.

13. New York (Blog in trgovina)

New York WordPress Blog & Shop Tema

Info & DownloadView Demo

Za tiste, ki želijo blog ustvariti kot podjetje, je New York ena najboljših tem, ki jih lahko izberete v trgovini in blogu WordPress. To je popolna tema, da zgradite eleganten blog za izmenjavo misli in nasvetov ali zagon lastne spletne trgovine z WooCommerce. Tema vključuje edinstven vrtiljak z objavami na domači strani, oblikovane pripomočke (družabne, približno, Instagram, nedavne objave itd.), Dve menijski področji, vgrajeno spodnjo mrežo krmila za Instagram in prilagodljivo besedilo avtorskih pravic. Poleg neverjetnih funkcij spletnega dnevnika je tema opremljena tudi z zmogljivim vtičnikom za urejevalnik rumenega svinčnika CSS, tako da lahko poljuben del zasnove prilagodite z le nekaj kliki!

14. Essence Pro

WordPress tema spletnega dnevnika Essence Pro

Info & DownloadView Demo

Essence Pro je lepa otroška blogerska tema za priljubljeni okvir Genesis. Ker je zasnovana na Genesisu, tema že vključuje pomembne možnosti za dostopnost, glavo po meri, odzivnost, prevode, možnosti postavitve, e-trgovino in postavitve jedrnih strani. Vendar je tisto, kar Essence Pro unikatno predstavlja elegantna postavitev domače strani s predstavljeno sliko, optimiziranim novicam in večplastnim oblikovanjem omrežne objave.

15. Zgodba o črnilu

Zgodba o črnilu Blogging WordPress Theme

Info & DownloadView Demo

Tema bloga Ink WordPress omogoča preprosto deljenje vsebine. Možnosti oblikovanja teme so vse lepo naložene v orodju za prilagajanje v živo, kjer lahko spremenite barve in pisave, nato pa jih vidite, preden jih shranite. Osupljiva domača stran za tematsko slikovno mrežo teme pomaga pri novih objavah in ker je tema pripravljena na mrežnico, lahko naložite večje, drznejše fotografije.

16. Veggie

Veggie Blogging WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema bloga Veggie Food je lepa izbira za začetek lastnega spletnega mesta z objavami na spletnem dnevniku, recepti, video vodniki ali kar koli drugega. Ta odzivna blogerska tema je bila ustvarjena za blogerje o hrani, vendar bi bila odlična za poljubno število blogov. Enostavne možnosti prilagajanja barv, različne postavitve, podpora za ustvarjalce strani (odlično deluje z Elementor, Beaver Builder ali SiteOrigin), možnosti prevajanja, združljivost RTL in še več vse naredijo Veggie trdno temo.

17. Avtentično.

Verodostojen življenjski blog WordPress Tema

Tema dnevnika Verodostojen življenjski slog vključuje 9 različnih predstavitev modelov, s katerimi lahko hitro in enostavno začnete svoj blog. Izberite svoje najljubše z možnostmi mreže za dnevnike, drsnikov, oblikovanih slojev in še več. Tema ima tudi vgrajene enostavne funkcije za prilagajanje barv za več kot 67 tematskih vidikov, možnosti oblikovanja zaglavja (z različnimi meniji, logotipom in socialnimi položaji), prilagodljive module noge (dodajte svoj logotip, vstavite svoj Instagram ali uporabite pripomočke), dodajte video ozadja, ustvarite predstavljen vrtiljak in še več.

18. Ananas (brezplačno)

Temalog WordPress Tema brez ananasa

Info & DownloadView Demo

Ananas je čista in preprosta tema blogging v slogu WordPress. Če želite začeti blog samo s svojimi socialnimi povezavami in svojo vsebino, je to res popolna tema. Ananas odlikuje čisto osrednja postavitev, enostavni formati objav (slika, video, zvok, citat), pisane oznake kategorij in vgrajena integracija družbenih medijev. Tema je tudi združljiva z Yoast SEO (za drobtine), kontaktnim obrazcem 7 in večino drugih priljubljenih brezplačnih WordPress vtičnikov.

19. Vrhunec

WordPress Tema bloga Peak Masonry Grid Blog

Info & DownloadView Demo

Tema Peak je tema, ki temelji na mreži, kot nalašč za kateri koli spletni blog ali revijo. Tema ima dve različni možnosti domačih strani za samodejne (zidane) ali po meri (določite velikosti slike) ploščice, zgornjo kapico (na prvo črko), več postavitev posameznih objav in forme objav, vgrajen portfelj, možnost menija in celo pasice z naslovom po meri. Tema Peak je združljiva tudi z vtičnikom WooCommerce – tako da lahko dodate svojo trgovino ali delite podružnično blago s svojimi bralci.

20. TheBlogger

Tema za blogging TheBlogger WordPress

Ko smo razmišljali o najboljših temah za blog WordPress, smo seveda morali vključiti TheBlogger. Ta tema blogging je bila zasnovana tako, da je (uganili ste) bloganje enostavno. Z intuitivnimi možnostmi orodja za prilagajanje, vgrajenimi možnostmi portfelja, ozadja paralaksa, uvodnim video posnetkom, združljivostjo WooCommerce, barvno možnostjo in edinstvenimi postavitvami je o tej temi WordPress spletnega dnevnika veliko zanimanja..

21. Bretanja

Brittany Light Free Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Brittany Light je tradicionalna postavitev spletnega dnevnika z levo stranjo, vsebino enega stolpca in vrstico na desni strani. Prav to pa naredi to temo super! Ima možnosti pripomočkov po meri, s katerimi lahko dodate svoje povezave do družbenih medijev, prijavo na glasilo, razdelek o meni in Instagram vir. Lahka različica teme je popolnoma dobra tema za začetek vašega bloga. Če pa želite več funkcij (npr. Polje avtorja, barvne možnosti, postavitve itd.), Priporočamo, da nadgradite na pro.

22. Blog

Blogirajmo temo WordPress

Blog Blog WordPress naredi bloganje lahek. Z demo uvozom z enim klikom, nastavitvami in možnostmi za prilagajanje teme 300+, več postavitvami spletnega dnevnika (z drsniki, slikami glave, vrtiljaki, mrežnimi mrežami itd.), Galerijami, pripomočki za stransko vrstico po meri in takojšnjim iskanjem je v spletnem dnevniku Blog Blog tako lahko ustvarite dizajn, vreden vaše vsebine.

23. Underwood

Blog teme Underwood Story WordPress

Če iščete dobro temo za ustvarjanje osebnega bloga, ne morete narobe s temo Underwood. Ta sodobna tema vsebuje krepko tipografijo, na tone formatov (skupaj 9 slik, zvočnih posnetkov, video posnetkov, galerij itd.), 3 edinstvene sloge postavitve domačih strani, podporo za WooCommerce, oblikovana polja za kontaktni obrazec 7 in integrirane družbene medije.

24. Sodoben Studio Pro

Sodobna Studio Pro Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Modern Studio Pro je še ena otroška tema Genesis. To pomeni, da imate vse enake lastnosti, ki ste jih vzljubili pri Genesisu, z dodanimi bonusi nekaterih elegantnih stajlingov. To vključuje glave, ozadja po meri, barvne sloge, postavitve strani, možnosti uporabnika, itd. Poleg tega tema doda 2 območja gradnikov za domačo stran in čudovit slog glave logotipa.

25. Recepti

Recepti Blogging WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Recepti je stilska tema za blogging premium WordPress, ki je kot nalašč za izmenjavo najljubših receptov s svetom. To je odlična tema za restavracijski blog, deljenje veganskih različic vaših najljubših receptov, bloganje o receptih copycat ali za kateri koli drug blog o hrani.

Kuhanje lahko vključuje veliko preizkušenj in napak, zakaj torej ne bi delili svojih slastnih odkritij s svetom? Recepti je fantastična tema blogging o hrani, s katero lahko objavljate in delite svoje preizkušene in resnične recepte. Vrsta objave po receptu omogoča enostavno dodajanje vseh informacij, ki jih bodo vaši bralci potrebovali – vključno s časom priprave, časom kuhanja, sestavinami in še več.

Ko dodate svoje čudovite recepte, tema vključuje možnosti, da vaši bralci ocenijo vaš recept. V tej temi so tudi strani s sortiranimi recepti, seznami sestavin, na katere je mogoče klikniti, možnost »Natisni recept« in bios avtorja receptov (odlično, če imate na svojem spletnem dnevniku o hrani veliko prispevkov).

Ta tema je pripravljena tudi za prevod, vključuje pripomočke po meri za najbolj ocenjene in najnovejše recepte, vgrajene možnosti teme in je priložena otroški temi, pripravljeni za vaše prilagoditve.

Naslednji korak: izberite eno najboljših tem o blogu WordPress in začnite!

Z vsemi temi super temi sta vam na voljo samo dve stvari – izberite eno in začnite svoj blog!

Vemo, da obstaja veliko tem WordPress za bloganje, vendar je pomembno izbrati temo, ki je prava za vas. Poiščite temo spletnega dnevnika WordPress s trdno kodo, dobrimi lastnostmi in postavitvijo, ki vam je všeč. Navedli smo, kaj (po našem mnenju) je nekaj najboljših tematik WordPressa na blogu. Upajmo, da je bilo v našem okencu nekaj trdnih možnosti za vaš blog.

Nato se lotite ustvarjanja vsebine. Če niste prepričani, kje začeti, poskusite z našim preprostim vodnikom v 5 korakih za začetek spletnega dnevnika. Postavimo vse ključne dele, da začnemo svoj blog z WordPressom (zaupajte nam – enostavno je).

Imate vprašanja o zgoraj naštetih temah? Ali imate temo, ki smo jo pogrešali, za katero menite, da bi morala biti na našem seznamu najboljših tem WordPress blog? Spodaj pustite komentar!