20+ najboljših vtičnikov WordPress Builder Builder in povleci in spusti

Najboljši vtičniki WordPress Builder za vlečenje in spuščanje strani

Medtem ko se platforme za spletno gradnjo razvijajo tako, da vključujejo tiste, ki niso nujno dobro seznanjeni s svetom kode, ustvarjalci strani povlečejo in spustijo vodilno pot pri tem, ko ljudem omogoča, da pozabijo, da morajo gledati v dolgočasen urejevalnik besedil WordPress, da bi lahko spletna mesta zaživeti.

Izdelovalec strani s povleci in spusti izpolni dve nalogi:

 1. vam omogoča, da dejansko vidite, kaj ustvarjate, medtem ko ga ustvarjate, in
 2. zmanjšuje čas, potreben za izdelavo spletnega mesta.

Priznajmo: povleci in spusti komponente je vedno hitrejše, zato vam ni treba preklapljati naprej in nazaj s zadnjega na sprednji del spletnega mesta, če želite videti rezultate.

Povleci in spusti urednike so super za začetnike in strokovnjake, ki želijo pospešiti svojo proizvodnjo. Oglejmo si najboljše WordPress vtičnike za ustvarjanje strani, ki jih lahko izberete. (Če si morda nekoliko nervozen zaradi celotne teme, si oglejte tudi naš vodič za vleko in spuščanje strani.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. WPBakery Page Builder (46 dolarjev ali Brezplačno s Skupaj)

Visual Composer Frontend Editor

Info & DownloadView Demo

Vtičnik WPBakery Page Builder je eden najbolj prodajanih vtičnikov za povleci in spust na trgu. In z dobrim razlogom je zelo kul premium vtičnik. Tako super, da smo ga vključili (zastonj) v naši najbolj prodajni temi Skupaj. Z ustvarjalcem vizualnih straniWPBakery lahko izberete, ali želite oblikovati svoje spletno mesto na sprednji strani ali na zaledju. Deluje tudi s katero koli temo, ki jo izberete za namestitev na svojem mestu WordPress, in več kot 40+ elementov vsebine, ki jih vtičnik vključuje, so pripravljeni za uporabo takoj iz polja.

Druga velika značilnost tega vtičnika je njegova prilagodljivost. Če veste, kaj počnete, lahko preprosto dodate več modulov. Pravzaprav smo v temo Total WordPress dodali na tone elementov ustvarjalca po meri s pomočjo WPBakery Page Builderja, kot so ikone, mejniki, mreže objav vrste in še več. Lahko pa uporabite katero od stotine premijskih razširitev, da dodate poljubne funkcije, ki jih morda želite ali potrebujete.

2. Elementor (brezplačno)

Domača stran ustvarjalca Elementor Live Builder

Info & DownloadView Demo

Elementor Builder v živo v živo je odprtokodni urejevalnik sprednjih strani, ki gradi povleči in spusti na naslednjo raven. Pravzaprav je bil prvi ustvarjalec brezplačnih strani s polnimi oblikovalskimi zmožnostmi, edinstvenim in nadvse prijaznim uporabniškim vmesnikom ter hitrim in brez zakasnitvenega vmesnika, ki je še vedno veliko hitrejši od konkurence. Ta napredni ustvarjalec strani za vlečenje in spuščanje prinese trenutne rezultate, zato vam ni treba čakati, da začnejo veljati spremembe. Na začetku se morda zdi nepomembno, vendar se te dodatne spremembe seštevajo in kmalu ne bo Elementor prihranil ure v času izdelave strani..

Elementor lahko uporabljate s katero koli temo in na kateri koli vrsti strani, zato pojdite v mesto na domačo stran, prodajne strani, objave v spletnem dnevniku in drugo. Možnosti intuitivne postavitve Elementorja omogočajo enostavno spreminjanje vsega, od širine in višine odseka do položaja stolpca in vsebine ter nastavitev oblazinjenja in robov..

Od lansiranja je bilo narejenih veliko izdaj in posodobitev. Najbolj navdihujejo zahteve uporabnikov. Ena večjih izdaj je bila knjižnica predlog, ki vsebuje možnost shranjevanja strani in odsekov kot predloge ter uporabo ene od mnogih vnaprej oblikovanih in lepo izdelanih predlog, ki so na stran dodane z enim klikom. Druga večja izdaja je bila Urejanje mobilnih naprav, prva skupina orodij, s katero lahko poljubno stran prilagodite in jo naredite odzivno in lepo v kateri koli napravi. To je prvič, da lahko oblikovalci obrnejo stran v celoti odzivno brez kodiranja. Urejanje mobilnih naprav še nikoli ni imelo zmogljivosti, kot so možnost nastavitve različnih velikosti na napravo, možnost preurejanja stolpcev na napravo, tako da boste dobili nadzor nad postavitvijo mobilnih naprav, možnost nastavitve različnih oblog, robov in poravnav na napravo ter številne druge edinstvene funkcije.

Druga odlična lastnost Elementorja je, da so vsi pripomočki in vtičniki tretjih oseb na voljo samodejno za vlečenje in spuščanje na vaše strani. Poleg tega ima Elementor na voljo številne tone pripomočkov, 400 edinstvenih ikon in več kot 600 Google Pisave.

Najboljši del? Brezplačno je! In verjetno je najboljši brezplačni ustvarjalec strani na spletu.

3. WP Page Builder (brezplačno)

WP Page Builder po Themeum

WP Page Builder je enostavna možnost za ustvarjanje lastnih strani po meri. Gradnik povlečevanja in spuščanja je tako preprost kot klikanje gumba – dobesedno. Izberite modul, ki ga želite dodati, uredite možnosti, kliknite in povlecite za spreminjanje velikosti ali povlecite in spustite, da preuredite elemente na svoji strani.

Trenutno WP Page Builder vključuje več kot 60 strani strani med katerimi lahko izbirate. Z možnostmi za harmonike, opozorila, ikone, škatle s funkcijami, tabele s cenami, videoposnetki, lebdenjem slike in drugo ne morete ustvariti ničesar! Vtičnik podpira tudi do 6 stolpcev, vsi so popolnoma odzivni in mobilni. Ko ustvarite postavitev, ki vam je všeč, jo lahko shranite v svojo knjižnico za ponovno uporabo ali pa uporabite predhodno zasnovan blok za pospešitev gradnje spletnega mesta. Če imate všeč vtičnik, lahko nadgradite na premijo, če želite prejemati podporo, posodobitve in odlične svežnje postavitve.

4. Beaver Builder (99 USD)

beaver_builder

Info & DownloadView Demo

Vtičnik Beaver Builder je vrhunski program za vlečenje in spuščanje strani, vendar lahko različico Lite zagrabite tudi tako, da odprete Vtičniki ploščo na nadzorni plošči WordPress. Vtičnik ima tudi temo, če se odločite za enega od premijskih načrtov, nekateri načrti pa vam omogočajo celo večplastne zmogljivosti.

Razlog za to je eden najboljših vtičnikov za ustvarjanje strani za povleci in spustite, ker je veliko tem že pri ustvarjalcih strani, ki pa zaklenejo spremembe vaše teme. Kaj se zgodi, če kdaj želite spremeniti temo? Beaver Builder je vtičnik tretjih oseb, zato ne zaklene sprememb določene teme ali dizajna. Stvari lahko vedno spremenite, ne da bi morali začeti znova pri svojih prvotnih načrtih.

Torej, kaj lahko naredi BeaverBuilder? Veliko! Vtičnik vsebuje 20 strani elementov strani (vključno z besedilom, naslovi, ločili, slikami, galerijami, videoposnetki, ikonami, drsniki vsebine, kontaktnimi obrazci, socialnimi povezavami, izjavami, izdelki, zemljevidi, nedavnimi objavami, pozivi k dejanjem, gumbi in drugo) ki jo lahko vstavite, povlečete in spustite na svoje mesto ter uredite vse z nekaj kliki miške. Prav tako lahko povlečete in spustite vse pripomočke, ki ste jih omogočili, da ustvarite stranske vrstice po meri za svoje strani (odlična možnost, saj boste morda želeli na strani svoje trgovine prikazati različne pripomočke v primerjavi z vašim spletnikom).

Oh, in tudi WooCommerce je združljiv. To pomeni, da lahko ustvarite osupljive strani trgovin, ki so tako super kot vaše podjetje. Lahko povlečete in spustite nove izdelke, najnovejše ocene, prodajne izdelke, vse svoje wooCommerce gradnike in še več.

Program Beaver Builder je tudi popolnoma odziven, da izgleda odlično na vseh svojih napravah, razširite ga lahko prek API-jev za prilagojene module (tako lahko dodate nišne elemente strani, kot so meniji v restavracijah, profili osebja, seznami nepremičnin ali kar koli drugega), vtičnik pa je prevod pripravljen. Kaj vas torej ustavlja? Pojdite na predstavitveno različico, da preizkusite BeaverBuilder v živo – nato pa danes dobite kopijo za svoje WordPress spletno mesto!

Če želite izvedeti več, si oglejte poglobljen pregled vtičnika Beaver Builder in ne pozabite, da ta vtičnik celo shrani vaše spremembe, če se odločite prenehati uporabljati program Beaver Builder. Pri nekaterih vtičnikih za ustvarjanje strani to ni vedno.

5. Elegantne teme Divi Builder (89 USD)

Eleganten Teme Divi Builder

Info & DownloadView Demo

Elegantne teme Divi Builder nudijo neskončne možnosti za ustvarjanje neverjetnih strani. Znotraj tega intuitivnega ustvarjalca preprosto zložite vrstice stolpcev in dodate toliko elementov, kot želite. Divi Builder ima več kot 40 vgrajenih modulov, vključno z drsniki, pulti in gumbi. Vsak modul ima veliko možnosti prilagajanja, vključno z jezičkom CSS po meri, če morate dodati svojo kodo.

Vtičnik Divi Builder je vključen v letno članstvo v Elegantnih temah. Za $ 89 dobite dostop do vseh njihovih vtičnikov in tem – vključno z najbolj prodajano temo Divi.

6. Builder strani z SiteOrigin (brezplačno)

Graditelj strani s strani SiteOrigin

Vtičnik Page Builder je popolnoma brezplačna možnost, ki vključuje pripomočke WordPress, ki vam pomagajo pri gradnji in spreminjanju odzivnih zasnov strani. Ker vtičnik uporablja pripomočke, se začetniki enostavno naučijo. Poleg tega ne spremeni veliko vmesnika nadzorne plošče WordPress.

Urejanje v živo je čudovito, če takoj opazite spremembe, zavihek zgodovina pa deluje dobro, če se želite pomakniti nazaj, da vidite vse svoje spremembe. Če se zmotite, se lahko vrnete in to storite znova.

7. MotoPress urejevalnik vsebin (29 USD)

Info & DownloadView Demo

Urejevalnik vsebine MotoPress je WordPress vtičnik za ustvarjanje strani, ki bo ustvarjanje, urejanje in prilagajanje vaših objav in strani v WordPressu brez težav. To je vrhunski vtičnik, vendar se lahko z demo predstavitvijo vedno poigrate, če niste prepričani o plačilu takoj. Ta vtičnik v celoti nadomesti privzeti urejevalnik WordPress, tako da privzeto ne ovira vlečenja in spuščanja vseh komponent.

Ta pameten vtičnik je urejevalnik vsebin in strani, ki se združuje z večino tem WordPress in ob namestitvi nadomesti privzeti urejevalnik WordPress. To vam omogoča večji nadzor nad videzom in objavami vaših objav in strani. Ne pozabite, da lahko MotoPress prilagodi samo vsebino, ki jo ustvarite med uporabo vtičnika (to pomeni, da nobene vsebine, ki ste jo dodali pred namestitvijo vtičnika, ne morete urejati s programom MotoPress in namesto tega morate uporabljati privzeti urejevalnik WordPress).

MotoPress vključuje številne odlične elemente strani (kot so gumbi, tabele, razmiki, besedilna polja in drugo), ki jih lahko uporabite za ustvarjanje postavitev po meri. Večina elementov vključuje dodatne možnosti za robove, poravnavo, povezave, barvo, velikost in celo imena razredov po meri (za razvijalce tam). Če želite dodati element, ga preprosto povlecite iz urejevalne vrstice na svoje mesto. Nato kliknite element, da naredite dodatne nastavitve. Ta osupljiv urejevalnik sprednjih strani vam bo olajšal ustvarjanje strani in urejanje vsebine kot kdaj koli prej.

Druge odlične lastnosti vključujejo odziven dizajn, prilagojene vrste objav, združljivost WPML in razširitev prek kode. Poleg tega vtičnik vključuje redne posodobitve in popolno podporo avtorja vtičnika, tako da ste lahko prepričani, da vedno deluje brezhibno.

8. Themify Builder (brezplačno)

Themify Builder Lite

Themify Builder vam omogoča urejanje zadnjega in sprednjega dela, tako da lahko izbirate, kje želite urejati. Ta vtičnik deluje s katero koli temo in ponuja veliko možnosti za ustvarjanje popolnih strani za vaše spletno mesto. V urejevalniku lahko preprosto podvojite module in vrstice ter uvozite ali izvozite Themify postavitve z lahkoto.

Vrhunska različica vtičnika znaša 39 dolarjev in ponuja dodatne uporabne funkcije, kot je več kot 60 vnaprej oblikovanih postavitev in na desetine učinkov animacije.

9. Plemeniti graditelj strani (brezplačno)

Prenesite Nimble Page Builder

Vtičnik Nimble Page Builder ponuja brezplačno funkcijo povleka in spuščanja z zmogljivo postavitvijo in popolnoma odzivnimi dizajni, tako da si lahko uporabniki ogledajo vaše spletno mesto v različnih napravah. Prav tako lahko priročno dodate elemente, kot so stolpci, slike, obrazci za stike, učinki paralakse, tvite in še več.

Zelo mi je všeč dejstvo, da lahko dodate gradnike na katero koli stran v svojem urejevalniku WordPress. Preprosto povlecite in spustite kateri koli standardni pripomoček v urejevalniku strani in lahko začnete urejati takoj.

10. Live Composer Site Builder (brezplačno)

Live Composer Site Builder

Live Composer je vmesnik WordPress vtičnik za prvovrstne vsebine – ki je zdaj brezplačen! S tem vtičnikom lahko hitro ustvarite postavitve vsebine po meri na sprednjem delu teme – kar pomeni, da lahko vidite svojo vsebino med ustvarjanjem!

Na voljo je veliko ustvarjalcev strani, ki za ustvarjanje objav ali postavitev strani uporabljajo samo urejevalnik WordPress. Čeprav je to še vedno zelo enostaven način za izdelavo spletnega mesta z vstavljanjem vsebinskih blokov, ali ne bi bilo še lažje, če bi ob dodajanju dodali svojo dejansko vsebino? S Skladateljem v živo lahko. Preprosto namestite vtičnik na svoje mesto WordPress in začnite graditi na sprednjem delu!

Kompozitor v živo ima več kot 30 modulov, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje postavitev strani. Z možnostmi za nedavne objave, slike, elemente portfelja, izdelke WooCommerce, komentarje, sličice, gradnike, drsnike in še veliko več lahko ustvarite skoraj vse postavitve, ki jih želite ali potrebujete. Poleg tega, ker lahko vidite, kaj ustvarjate, ko oblikujete svoje strani, kar pomeni manj osveževanja strani in več prihranjenega časa.

Druge funkcije vtičnikov vključujejo odzivne možnosti, veliko možnosti modulov (tj. Barv, pisav, robov, ozadij itd.), Podporo predlogi, nadzor dostopa (tako da lahko do skladatelja dostopajo le uporabniki, ki jih izberete) in še več. Poleg tega obstajajo celo interaktivne vadnice, tako da lahko danes obesite vtičnik in začnete graditi svoje prilagojene postavitve objav in strani danes.

11. FormCraft Drag and Drop Form Builder (brezplačno)

FormCraft - oblikovalec obrazcev za WordPress

To ni ravno ustvarjalec celotne strani, vendar vam omogoča ustvarjanje obrazcev z urejevalnikom povleci in spusti. FormCraft vam omogoča, da hitro sestavite osupljiv obrazec in lahko celotno upravljanje predlogov z lahkoto upravljate. Vključeni so tudi pojavni in vmesni obrazci. Prav tako moram omeniti, da je ustvarjalec vtičnikov vključil nekaj vadnic, s katerimi boste začeli.

Če pa želite več funkcij, si oglejte premijsko različico vtičnika – lahko naredi veliko več kot svoj brezplačni kolega. Več o vtičniku FormCraft Drag & Drop Form Builder najdete tukaj.

12. Thrive Architect Content Builder (67 USD)

Thrive Architect Content Builder

Info & DownloadView Demo

Thrive Content Builder je intuitiven sprednji urejevalnik, ki omogoča hitro in enostavno urejanje spletnega mesta WordPress. Ustvarjalci tega vtičnika so na misiji, da WYSIWYG (kar vidite je tisto, kar dobite) urejate na naslednjo stopnjo. Deluje na osnovnem, a priročnem in intuitivnem principu “klikni za urejanje”. Če želite urediti element, preprosto kliknite nanj in začnete urejati.

Thrive Content Builder poleg intuitivnega urejanja sprednjega dela ponuja tudi številne druge odlične funkcije, kot so gumbi za akcijo (CTA), testni element in odzivne tabele s cenami.

13. Sendvič za ustvarjanje strani (brezplačno)

Page Builder Sendvič - Ustvarjalec sprednjih strani

Page Builder Sendvič je še en urejevalnik, ki je zelo preprost za uporabo. Avtorji so ponosni na to, da so ustvarili urejanje sprednjega dela “up up-less”. Preprosto kliknete vsebino, ki jo želite urediti, in začnete tipkati. Odlična značilnost tega vtičnika je njegova obsežna globalna podatkovna baza za preslikavo kratkih kod. Iz te baze lahko enostavno dostopate do kratkih kod iz stotine priljubljenih vtičnikov, kot so Jetpack, WooCommerce in bbPress. Če želite dodati ustvarjalce v ustvarjalnik, lahko preprosto prilepite URL ali vdelano kodo in ste končali.

Čeprav je različica Lite brezplačna, lahko nadgradite na Premium različica za 39 dolarjev To ponuja številne dodatne funkcije, kot so izboljšane kontrole za preslikavo kratkih kod in element drsnika vrtiljaka.

14. Frontend Builder (57 USD)

Domača stran Frontend Builder

Info & DownloadView Demo

Frontend Builder je še ena odlična možnost, če raje urejate s sprednje strani. S tem ustvarjalnikom ustvarite stran na zadnjem koncu in nato aktivirate ustvarjalca za to stran. Nato skočite na sprednji del in od tam sestavite vsebino strani.

Oblikujte postavitev strani tako, da dodate vrstice in jih razdelite na več stolpcev. Nato lahko povlečete, spustite in uredite želene elemente strani, da dokončate svoj dizajn. Elementi, vključno z naslovi, gumbi, obrazci in meniji, so prilagodljivi v glavnem vmesniku.

15. Cornerstone Page Builder (39 USD)

Stran s predogledom Cornerstone Page Builder

Info & DownloadView Demo

Cornerstone Page Builder je urejevalnik sprednjih strani, ki ga lahko uporabljate tako na straneh kot v objavah. Ta neomejen in intuitiven graditelj vam bo omogočil hitro in enostavno prilagajanje vsebine, ne da bi vam bilo treba preklapljati med zasloni. Ena čedna funkcija tega vtičnika je Način okostja ki vam omogoča, da s klikom gumba vizualizirate svojo stran (ali okostje). Cornerstone ima tudi stalno posodobljeno knjižnico elementov, predlog in orodja drugih proizvajalcev.

16. Kralj skladatelj (brezplačno)

KingComposer - Brezplačen gradnik povleci in spusti

Brezplačna različica King Composer ponuja odziven urejevalnik za povleci in spustite. Znotraj tega intuitivnega uporabniškega vmesnika lahko ustvarite in organizirate svojo vsebino z dodajanjem vrstic, stolpcev in elementov. Ena odlična funkcija, ki tega ustvarjalca loči od večje konkurence, je ta, da bodo strani, ustvarjene s King Composerjem, ostale nedotaknjene, tudi če deaktivirate ali izbrišete vtičnik.

Če raje delate s sprednjim urejevalnikom, lahko nadgradite na King Composer Pro za 29 dolarjev in pridobite možnost za sestavljanje strani s sprednjega ali zadnjega konca.

17. Brix Builder (brezplačno)

Brix: WordPress ustvarjalec strani

Brix Builder je gradnik povleka in spuščanja, ki vam omogoča popoln nadzor nad vsemi detajli zasnove strani. Njegov napredni sistem omrežja in intuitiven vmesnik vam omogočata ustvarjanje neverjetnih rezultatov. Brix Builder je zasnovan tako, da je modularen in razširljiv, tako da ga je mogoče sčasoma brez težav podaljšati.

Ta vtičnik ima 16 modulov ali gradnikov, ki segajo od osnovnega besedila in slik do naprednejših funkcij, kot so napredni in števni moduli. Vključuje tudi knjižnico Font Awesome, vgrajene barvne palete in vhodne učinke za nadzor nad prikazom elementov pri pomikanju.

18. Brizy Page Builder (brezplačno)

Brizy Page Builder

Brizy je ustvarjalec sprednje strani z neverjetnimi možnostmi, še posebej za brezplačni vtičnik. Brizy gradi vsebino namesto, da bi vas prisilil, da delate na objavljenih straneh. Tako lahko urejate svoje strani s sprednje strani, vendar ne bodo objavljene, dokler ne boste pripravljeni, da bodo objavljeni. Druga velika značilnost Brizy-ja je, da obstaja več kot 150 vnaprej izdelanih blokov, tako da lahko hitro oblikujete svoje strani v nekaj minutah!

19. Bold Page Builder (brezplačno)

Bold Page Builder

Bold Page Builder je ustvarjalec povlečevanja in spuščanja strani, zasnovan tako, da odlično deluje s privzetimi temami WordPress 2016 in 2017. To je hiter, enostaven in brezplačen način za izgradnjo boljšega nišnega spletnega mesta, začenši z eno od teh brezplačnih temeljnih tem.

Intuitivni vmesnik vtičnika je primeren za ustvarjanje večine vrst strani. Podpira veliko vrst elementov, vključno z video, zidanimi mrežami, slikami in bogatim besedilom. Podpira tudi knjižnico ikon Font Awesome, tako da lahko strani preprosto prilagodite s katero koli ikono.

20. Cornerstone in sveženj končnih elementov

Cornerstone Page Builder

Info & DownloadView Demo

Cornerstone je izdelovalcem teme X odličen vtičnik za ustvarjanje strani, ki je sestavne dele svoje vodilne teme v obliki WordPress vtičnika. Cornerstone je oblikovalec strani s prednjimi stranmi z možnostmi za objave in strani po meri. Dodajte gumbe, blokade, zemljevide, vrstice s spretnostmi, drsnike, zavihke, tabele s cenami in drugo.

Še boljše pa je v kombinaciji s podaljškom Cornerstone, kot je Essential Addons za Cornerstone.

Vtičnik uvaja številne nove elemente, predvsem novo funkcijo drsnika vrtiljaka. Te vrtiljake lahko poselite z vsemi vrstami vsebine – s slikami, logotipi, pričevanji, člani skupine, objavami v blogih in celo z izdelki WooCommerce. Vsak vrtiljak ponuja tudi veliko možnosti prilagajanja, z izbiro slogov, postavitev, velikosti in gumbov za pomikanje. Prav tako lahko ustvarite barvno shemo po meri in naložite sliko ozadja po meri zanje, s čimer dobite platformo, s katero lahko pokažete svoj ustvarjalni voh.

Drugi moduli vključujejo Instagram slikovno mrežo in, po mojem osebnem najljubšem, interaktivne promocije.

21. WordPress Page Builder od AZEXO

WordPress Page Builder od AZEXO

WordPress Page Builder od AZEXO je rezultat številnih preizkušenj in napak med razvojem tem za WordPress za Themeforest s strani ekipe AZEXO. Preiskali so skoraj vse strani, ki so na voljo na trgu in so pripravljeni na integracijo s tretjimi temami WordPressa.

Za uporabnike in razvijalce so iskali idealnega graditelja z naslednjimi pogoji:

 1. 100-odstotni ustvarjalec sprednje strani z najmanj možnimi pogovornimi okni – zato mora vsako spremembo strani začeti levi ali desni klik miške neposredno nad objektom.
 2. Sprednji CSS / HTML / JS graditelja mora jamčiti, da ne bo motil dela strani – nič konfliktov CSS in JS za vse mogoče okolje.
 3. Izdelava strani z že pripravljenimi razdelki, tako da lahko uporabnik gradi strani z največjo hitrostjo.
 4. Popoln nadzor spredaj za skoraj vse sloge CSS vsake oznake HTML – če jih uporabnik potrebuje.
 5. Učinkovitost prednjega graditelja – največ 500 milisekund za vsako dejanje, tudi na veliki strani.
 6. Z neprevidnimi dejanji je nemogoče prebiti stran – na primer povlecite in spustite.
 7. Minimalno možni posebni atributi in razredi, ki jih potrebujejo Front-Builder za delo.
 8. Vsak odsek / element / blok – izveden s čistim HTML-om brez ustvarjanja PHP (eno mesto za izvorno kodo) – za najlažji razvoj in prilagoditev odseka / elementa / bloka
 9. Page Builder ne sme dodati nobenih novih oznak, atributov in razredov za svoje notranje namene – uporabnikom pomaga le pri spreminjanju HTML-ja, ki ga je ustvaril razvijalci.

Ker AZEXO ni mogel najti izdelka, ki bi hkrati izpolnjeval vse te pogoje, so se odločili, da bodo ustvarili nov WordPress Page Builder, ki bi ga uporabljali v svojih temah. Odločili so se, da ne bodo razvili osrednjega urejevalnika slogov CSS, ampak so namesto tega naredili ustvarjalca strani združljivega z zelo dobro razpoložljivo rešitvijo na trgu za tako opravilo – Yellow Pencil.

Potem ko so razvijalci vključili ustvarjalca te strani v svoj razvojni program WordPress, so lahko hitrost povečali za približno 20–30%. Prav tako nikoli ne porabijo časa za konflikte CSS / JS in zdaj lahko združijo nove teme v enotno knjižnico odsekov / elementov / blokov, ki jih je mogoče kombinirati med seboj.

22. Gutenberg (Brezplačno)

Gutenberg WordPress urejevalnik

Vgrajena v WordPress 5.0 Gutenberg je možnost za novejša spletna mesta, ki iščejo preprost urejevalnik vsebin. Tega verjetno ne bi imenoval ustvarjalec strani, vendar vsebuje veliko možnosti za ustvarjanje objav ali preprostih postavitev strani. Čeprav ni nikjer tako bogatih funkcij, kot so zgornje možnosti, Gutenberg uporabnikom ponuja bloke za odstavke, naslove, kodo, medije, komentarje, sezname itd..

Zaključek najboljših vtičnikov WordPress Builder za povleci in spusti

Vsi bi morali uporabljati vtičnike WordPress za vgradnjo strani za ustvarjanje strani, ker izboljšujejo vašo storilnost in vam dolgoročno prihranijo denar. Če imate kakršna koli vprašanja o teh vtičnikih, v spodnjem razdelku s komentarji spustite vrstico.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me