20 najboljših vtičnikov za obrazec WordPress 2020

Najboljši vtičniki za obrazec za WordPress

Eden najpomembnejših elementov katerega koli spletnega mesta je način, da lahko stranke ali stranke stopijo v stik z vami hitro in enostavno. Najpogostejši način za to je prek kontaktnega obrazca, ki je nameščen na namenski strani za stike ali postavljen v stransko vrstico ali nogo, vidno z vseh strani. Ta objava bo navedla nekaj najboljših vtičnikov za obrazec za stike, med katerimi lahko izbirate. Kontaktni obrazci so koristni, ker:

  • Prisilite stranke k vnosu podatkov: Uporabniku lahko natančno poveš, katere podatke iščeš (na primer njihovo telefonsko številko, naslov itd.).
  • Lahko pomaga pri poslovanju: Če na svoj kontaktni obrazec vključite spustni meni, lahko poizvedbo enostavno pošljete oddelku, ki je najbolje opremljen za obravnavo..
  • Izboljšajte estetiko: Kontaktni obrazec preprosto izgleda bolj profesionalno in privlačno kot alternativa.

Na splošno lahko kontaktni obrazci pomagajo okrepiti strokovnost, za katero si upamo, da je prikazana na celotnem spletnem mestu. Prav tako jih je skoraj tako enostavno nastaviti, kot da dodate svoj e-poštni naslov!

Niso pa vsi obrazci za stike podobni, zato je potreben preprost način za njihovo ustvarjanje in prilagajanje. Na srečo WordPress vtičniki olajšajo ustvarjanje kontaktnih obrazcev, jih postavijo na svoje spletno mesto in zbirajo informacije, prejete od strank, ki jih izpolnijo.

V tem članku si boste ogledali nekaj najboljših vtičnikov za obrazec za WordPress, ki so na voljo. Sestavili smo kratek povzetek, kaj lahko vsak kontaktni obrazec naredi in kaj ga izstopa. Uživajte!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Obrazci Gator (brezplačno)

Gator oblikuje brezplačni vtičnik WordPress

Ustvarite svoje obrazce za stike z obrazci Gator. Vtičnik vključuje enostavne možnosti, tako da lahko pripravite obrazec v samo 5 klikih. Želite nekaj bolj po meri? Z ustvarjalnikom obrazcev ustvarite točno tisto, kar želite.

Gator Forms ponuja možnosti za neomejena polja (besedilo, ime, e-pošta, textarea so vključena v brezplačno različico), preureditev polja vlečenja in spuščanja, namige orodij, pravila za potrjevanje, pripravljene teme, vgrajene animacije in vizualni slog. Vsi obrazci so odzivni, integrirani z napredno zaščito pred neželeno pošto in vključujejo možnosti sledenja (da vidite, kateri URL ustvarja obrazce in pretvorbe).

Za dodatne možnosti razmislite Gator Forms Pro ki ponuja veliko več gradbenih lastnosti. To vključuje dodatna polja obrazca (telefon, seznam za izbiro, potrditveno polje, izbirne gumbe, izbirnik koledarja / datumov in še več), nalepke v rokah, možnosti datotek za nalaganje, kontakt za povezavo z menijem, sistem vozovnic in drugo.

2. HappyForms (brezplačno)

HappyForms Brezplačni vtičnik WordPress

HappyForms je močan in BREZPLAČEN vtičnik za ustvarjanje obrazcev za WordPress. Vtičnik uporablja že znani vmesnik za prilagajanje, tako da lahko vsakdo ustvari stik, sestanek, povratne informacije po meri ali drug obrazec po meri, ne da bi moral ugotoviti HTML.

Preprosto namestite vtičnik, mu dodelite ime, izberite elemente, ki jih želite v obrazcu (na primer povezave, kratko in dolgo besedilo, e-poštni naslov, telefonsko številko, izbirne gumbe, potrditvena polja, URL-je in drugo), dodajte besedilo nosilca mesta, nastavite širino in celo naredite potrebna polja. Ne pozabite vnesti svojega e-poštnega sporočila (za odgovore) in uporabiti možnosti oblikovanja obrazca za barve in pisave po meri. Ko končate, samo shranite obrazec in ga pri ustvarjanju objav uporabite v vgrajenem vložku obrazca ali v pripomočku po meri, da svoje obrazce dodate na stranske vrstice. To je eden najhitrejših načinov za dodajanje obrazcev na katero koli spletno mesto WordPress.

3. Tekoče oblike

FluentForm - najboljši vtičnik za gradnjo obrazcev povleci in spusti za WordPress

Če iščete enostaven gradnik obrazcev, ki ga je mogoče uporabljati, povleci in spusti, je FluentForm kot nalašč zate! Ta močan vtičnik za kontaktne obrazce vključuje funkcije pogojne logike, predloge za večkratno uporabo, Google recaptcha, oddaje obrazca Ajax, potrditveno sporočilo (ali preusmeritev) in celo časovne omejitve. FluentForm ponuja tudi integracije za številne storitve, vključno s seznami novic MailChimp in obvestila o ohlapnem delovanju.

In vse te funkcije so samo v brezplačni različici! Za dodane integracije Zapier, iContact, Monitor Campaign, ActiveCampaign in Pogojni CRM, pa tudi za vrhunsko pogojena prilagojena e-poštna sporočila, akcijske kljuke, korake za obrazce, enostavne uporabe kratkih kod in še več samo nadgradnja na profesionalni nivo.

4. ARForms

ARForms

Info & DownloadView Demo

ARForms je še en oblikovalec obrazcev, poln funkcij. Ta vrhunski vtičnik ponuja enostaven urejevalnik v živo, tako da lahko vidite obrazec, ko ga gradite. In več kot 25 elementov obrazca, ki jih lahko izbirate, je zelo koristno, če želite videti, kaj počnete! Druge funkcije obrazca vključujejo ti obrazce obrazcev, predloge obrazcev, namigi za orodje, stolpce, ki jih je mogoče spremeniti, vdelane medije, pogojno logiko, matematično logiko in še več. Poleg tega je vgrajena analitika za prikaz uspešnosti obrazcev. Oglejte si vse zmogljive možnosti vtičnikov v našem pregledu ARForms.

5. Kontaktni obrazec 7 (brezplačno)

Kontaktni obrazec 7 Vtičnik

Kontaktni obrazec 7 je eden izmed najbolj priljubljenih vtičnikov za kontaktne obrazce, ki je na voljo zaradi svoje preprostosti.

Privzeti obrazec je večini dovolj za večino ljudi, vendar lahko ustvarite in upravljate tudi dodatne obrazce. Vsak obrazec in e-poštna obvestila je mogoče enostavno prilagoditi s preprostim označevanjem. Funkcije, kot so oddaja Ajax, CAPTCHA in filtriranje neželene pošte, pripomorejo k temu, da je ta vtičnik zelo močan. Na voljo je tudi veliko razširitev, da dodate še več funkcionalnosti.

Če potrebujete pomoč pri zagonu s kontaktnim obrazcem 7, si oglejte naš vodnik. Sprehodimo se skozi vsak korak, da lahko hitro oblikujete obrazce.

6. Obrazci Jetpack (brezplačno)

Vtičnik JetPack

Jetpack ni samostojen vtičnik za kontaktni obrazec, ampak je zbirka vtičnikov podjetja Automattic, ki WordPress.com zagotavljajo funkcionalnost mest, ki jih gosti WordPress. Široko se uporablja za številne funkcije, ki jih vključuje, in kontaktni obrazci se dobro vključujejo z drugimi vtičniki, kot je Akismet.

S funkcijo obrazca za stik Jetpack lahko dodate obrazec v katero koli objavo ali stran iz urejevalnika objav in jo prilagodite s pomočjo vgrajenega ustvarjalca obrazcev.

7. WPForms Form Builder Lite (brezplačno)

WPForms WordPress Vtičnik

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

WPForms je močan gradnik obrazcev povleci in spusti za WordPress. Ta vtičnik olajša ustvarjanje obrazcev. Preprosto izberite razdelke obrazcev, ki jih želite vključiti, in jih povlecite na svoje mesto. Poleg tega so vključene vnaprej izdelane predloge, ki jih lahko uporabite za začetek. Čeprav je vgrajenih ogromno možnosti (besedilna polja, izbirni gumbi, nalaganje datotek ipd.), Lahko vedno dodate več funkcij, ki jih obrazci uporabljajo s HTML ali po meri CSS. Več o WPForms na njihovem spletnem mestu.

8. Teži oblike

Gravity Forms Plugin

Info & DownloadView Demo

Gravity Forms je zelo priljubljen oblikovalec premijskih obrazcev, ki omogoča napredno funkcionalnost obrazca.

Od 59 dolarjev, med drugimi funkcijami ponuja ustvarjalnik obrazcev za povleci in spusti, obrazce z več strani in pogojno logiko. Višje ravni licenc vključujejo dodatke za integracijo e-poštnega trženja, plačila in avtomatizacijo.

Gravity Forms presega enostavne oblike v funkcionalnost, prilagojeno aplikaciji. Precej sladko je.

9. Obrazci Ninja (brezplačno in profesionalno)

Ninja tvori vtičnik

Info & DownloadView Demo

Ninja Forms je prilagodljiv vtičnik za ustvarjanje obrazcev povleci in spusti za WordPress. Število polj, e-poštnih sporočil, dejanj ali predložitev ni omejitev. Ustvarite obrazce za stike po meri in podobno kot profesionalec! Polja in njihove nastavitve lahko shranite tudi za ponovno uporabo v drugih oblikah ter uvozite in izvozite tako obrazce kot polja. Na voljo so štiri možnosti za preprečevanje neželene pošte, da vas zaščitijo tudi pred neugodnimi predložitvami.

Odlična oblika Ninja Forms je, no, vse odlične lastnosti. Vtičnik je bil izdelan s čistim in minimalnim dizajnom, tako da vaši obrazci izgledajo odlično s katero koli temo WordPress. Lahko pa prilagodite slog z uporabo CSS po meri. Obrazci Ninja vključujejo tudi veliko polj po meri, polja za večkratno uporabo, izbirno AJAX, podporo za preprečevanje neželene pošte in drugo.

Razvijalci imajo radi obrazce Ninja. Vtičnik naloži JavaScript samo na strani, kjer je to potrebno, kar Ninja Forms omogoča hitro in lahko, da ne upočasni vašega spletnega mesta. Z vidika razvijalca je Ninja Forms enostavno prilagoditi in razširiti. Funkcije, akcijske kljuke in filtri lahko uporabite za dodajanje dodatnih možnosti, če jih potrebujete.

Kaj pa, če potrebujete integracijo novic? Ali pa oblikujete varnost? Ali uporabniška analitika? Pridobite dodatek. Obstaja na tone dodatnih dodatkov za obrazce Ninja, vključno z MailChimp, FreshBooks, Pushover, Stripe, Capsule CRM itd..

10. Oblikovni obrazci (brezplačno in profesionalno)

Oblikovni obrazci - oblikovalec obrazcev za WordPress

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Ustvarite in prilagodite obrazce WordPress na hiter in preprost način s preprostim vmesnikom povleci in spusti (in oblikovalnikom vizualnih obrazcev v različici 2.0). Vgrajena zaščita pred neželeno pošto ter prilagojena HTML in CSS naredita ta oblikovalca obrazcev močno možnost.

Različica Pro (od 49 dolarjev) doda več vrst polja in profesionalnih funkcij, kot so izračuni na terenu, pogojna logika in prikaz podatkov prek grafikonov. Starejše pritožbe zaradi pomanjkanja funkcionalnosti so bile odpravljene z njihovimi nedavnimi posodobitvami, tako da se lahko počutite udobno tudi v brezplačni različici.

11. Visual Form Builder (brezplačno)

Visual Builder obrazcev

Visual Form Builder zelo enostavno ustvarja popolnoma funkcionalne kontaktne obrazce v nekaj minutah brez kode. Polja lahko dodate z enim klikom, gradnik povleci in spusti pa omogoča hitro preureditev. Vnosi obrazcev se samodejno shranijo in jih je mogoče izvoziti v datoteko CSV. CSS po meri in več možnosti postavitve pomeni, da lahko obrazce prilagodite tako, da ustrezajo vašemu spletnemu mestu. Pro različica je na voljo za dodatne funkcije, kot so večkratne nalaganja datotek in oblikovalec e-pošte, vendar za večino uporabnikov brezplačno deluje odlično.

12. WeForms (brezplačno)

weForms Kontaktni obrazec vtičnik za WordPress

Preprosto rečeno: weForms je več kot preprost vtičnik za kontaktne obrazce. Izdelovalec obrazcev je preprost in hiter, s katerim lahko naredite poljubne oblike – profesionalne in prilagojene.

weForms je zasnovan s povprečnim uporabnikom v mislih, tako da to ni ničesar, za vsakogar brez šifriranja znanja ali tehnične pamet. Minimalističen dizajn je opremljen z intuitivnim vmesnikom, zaradi česar so WeForms izjemno prijazni do uporabnika. Tudi funkcija predogleda v živo izjemno izboljšuje njegovo vgrajeno funkcijo povleci in spusti. Kako bo izgledala vaša oblika po objavi – lahko preverite v realnem času!

Z vnaprej nameščenimi predlogo za oblikovane predloge in oblikovalsko določene obrazce WeForms lahko začnete z le nekaj kliki. Ne pozabite pa na fleksibilnost, ki jo ponuja. Uporabite kodo CSS, da brezhibno prilagodite obliko obrazca. Svoboda izdelave standardnih obrazcev za vaša spletna mesta in podjetja je vaša.

Odlično izgleda tudi na kateri koli WordPress temi. Zaledenitev na torti: weForms je vgrajen s vtičem za oddajo sprednje strani za WordPress, WP User Frontend. Torej, pri weFormsu, dobite celoten paket za vse vaše potrebe sočelje!

Naj bodo vaše vloge organske in brez neželene pošte s funkcijo reCaptcha. Pametno in učinkovito se prilagodite uporabnikovemu vedenju s funkcijo pogojne logike weForms. Ali pa uporabite funkcijo v več korakih, da ustvarite dolge segmentirane obrazce, ki jim bodo uporabniki preprosto sledili. Na izbiro je več kot 23 vrst polj!

13. QuForm

Logotip vtičnika QuForm

Info & DownloadView Demo

Quform je vtičnik za oblikovanje premium form (29 USD), ki vam omogoča ustvarjanje preprostih in zapletenih obrazcev z uporabo gradnika z enim klikom in funkcijo povleci in spusti.

Ima edinstven sistem za tematsko oblikovanje, tako da lahko uporabite vključene teme, zgradite svoje lastne modele ali uvozite druge zasnove. Skupaj z velikim številom možnosti postavitve lahko popolnoma prilagodite videz obrazca.

14. Form Craft Form Builder (brezplačno)

FormCraft - oblikovalec obrazcev za WordPress

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Form Craft Form Builder je ustvarjalec obrazcev za vlečenje in spuščanje za ustvarjanje in vdelavo obrazcev ter sledenje predložitev.

Izdelovalec obrazcev WYSIWYG je hiter, lahek in izdeluje elegantne odzivne oblike. Predloge obrazcev lahko izvozite in uvozite, kar vam omogoča skupno rabo obrazcev po meri. Vrhunska različica (naprej) doda še več funkcionalnosti .

15. Oblika Craft Builder Pro

Obrazec Craft Builder Pro

Info & DownloadView Demo

FormCraft je WordPress vtičnik, ki je enostaven za uporabo foruma za oblikovalce obrazcev in omogoča preprosto ustvarjanje obrazcev po meri, ne da bi morali vnesti en delček kode. Ta vtičnik je kot nalašč za ustvarjanje obrazcev za stike, obrazcev za podporo, obrazcev za pregled strank, kvizov, pojavnih okenc in vsega drugega, o čemer si lahko omislite.

Obrazci so odličen način za zbiranje informacij in podatkov od vaših bralcev ali strank, vendar je ustvarjanje teme iz nič lahko težavno. Brez strahu – FormCraft zelo enostavno ustvarja obrazce po meri v nekaj minutah. Ta osupljiv WordPress vtičnik vsebuje preprost ustvarjalec obrazcev za povleci in spusti z 20+ polji za dodajanje ocen, drsnikov, izbirnikov časa, skritih polj, nalaganja datotek in še več.

Druga velika značilnost FormCrafta je vgrajena nadzorna plošča za poročanje. Ogledate si lahko, koliko ogledov je zbralo vaše obrazce, koliko prispevkov je bilo prejetih in skupni stopnji konverzije. Poleg tega si lahko statistiko ogledate na podlagi obrazca ali skupaj za vse obrazce. To je odličen način za prikaz, katere oblike se pretvorijo!

Druge čudovite funkcije vključujejo pogojno logiko, upravitelja oddaj na nadzorni plošči, dodatke za seznam e-poštnih sporočil (MailChimp, Monitor Campaign Monitor, AWeber in GetResponse), lokacijo s 3 obrazci (pojavno okno, letenje in lepljenje) in številne možnosti za oblikovanje, da ustvarite čudovito obliko ki ustreza vašemu spletnemu mestu. Spodaj si oglejte več funkcij vtičnika FormCraft!

16. Enostaven osnovni kontaktni obrazec (brezplačen)

Preprost osnovni kontaktni obrazec

Enostavni osnovni kontaktni obrazec je vtičnik za obrazec brez dodatkov, ki ga je enostavno nastaviti in prilagoditi.

Kljub minimalni predstavitvi je zelo prilagodljiv. Če želite obrazec prikazati kjer koli, lahko uporabite kratke kode ali oznake predloge. Ima vgrajeno zaščito pred neželeno pošto prek CAPTCHA in požarni zid, navadna besedilna e-poštna obvestila in je popolnoma prilagodljiv na strani z nastavitvami ali z uporabo CSS po meri.

17. CaptainForm (Brezplačno)

CaptainForm Form Builder

Če iščete oblikovalca obrazcev, ki je hiter in enostaven za uporabo, vam CaptainForm ponuja prijazen vmesnik za vlečenje in spuščanje, ki vam bo pomagal ustvariti odlične obrazce v nekaj minutah.

S pomočjo CaptainForm lahko sestavite katero koli vrsto obrazcev, kot so: naročilnice, obrazci za registracijo, obrazci zahtevkov, prijavni obrazci, obrazci za sestanke, obrazci za plačilo, obrazci za plačilo, zahtevki za citiranje, obrazci za podporo, naročnine na e-novice, ankete, kvizi, ki jih predloži uporabnik objave in številne druge.

Vtičnik je integriran v številne plačilne procesorje in aplikacije: Mailchimp, Active Campaign, FreshBooks, WordPress uporabniki, WordPress objave, Marketo, Zoho, Webhooks, Exact Target, Google Drive itd. Glede plačilnih procesorjev boste našli PayPal, PayPal Pro, PAyPal Payflow, Stripe, Authorize.net, Sisow, SagePay in še več.

Kar zadeva funkcije, CaptainForm ponuja veliko različnih funkcionalnosti: prejemanje e-poštnih obvestil ob vsaki oddaji obrazca, pošiljanje kopij izpolnjenega obrazca ali prilagojenih samodejnih odzivnikov uporabnikom, izvoz podatkov v EXCEL, CSV ali PDF, omogočanje uporabnikom, da shranijo svoj napredek pozneje prejemajte SMS-obvestila, ustvarjate poročila, objavljate obrazce v pojavnih oknih, v okviru pripomočkov, strani, objav ali v funkcijskih klicih. Za vsak načrt storitev boste prejeli tudi odlično podporo strankam.

18. Napredne oblike

Napredne oblike vtičnik ACF

Advanced Forms je močan ustvarjalec obrazcev, ki izkorišča fleksibilnost naprednih polj po meri. Omogoča vam dostop do celotnega niza vrst polj, ki jih nudi ACF, kot so repetitorji, izbirniki datumov in galerij, pa tudi tisti, ki jih nudijo dodatki drugih proizvajalcev. Zaradi trdne osnove je Advanced Forms popoln graditelj obrazcev, ne glede na to, ali ustvarjate preprost kontaktni obrazec ali uporabniško izkušnjo urejanja po meri. Minimalna količina oblikovanega stila olajša integracijo obrazcev s katero koli temo.

Vtičnik ima preprost vmesnik za določanje e-poštnih sporočil, poslanih na vaše skrbnike ali naslove preko obrazca. Prav tako ima izbirno možnost samodejnega shranjevanja obrazcev v vnos. Pozneje se lahko vrnete in do njih dostopate prek WordPress-a. Poleg tega je mogoče obrazce enostavno omejiti na določen urnik, samo prijaviti uporabnike ali dovoliti le določeno količino prispevkov.

Advanced Forms je bil zasnovan tako, da so razvijalci v mislih in ponuja široko paleto funkcij in kavljev, s katerimi lahko ustvarjate oblike po meri. S samo majhno količino kode lahko ustvarite obrazce, ki ustvarjajo objave, urejate uporabniške profile, registrirate ljudi na dogodke ali karkoli, kar bi lahko naredil sprednji obrazec. Obsežna dokumentacija se nenehno posodablja, ko vtičnik raste, in vsebuje tako vodnike za primere običajne uporabe kot tudi reference funkcij, dejanj in filtrov..

19. Oblike Buddy

BuddyForms WordPress in BuddyPress Form Builder

BuddyForms je vtičnik za oblikovanje obrazcev za WordPress in BuddyPress. Samodejno podpira in podpira celoten postopek ustvarjanja vsebine v skupnosti, omrežju ali uporabnikih. Ko je vtičnik nameščen, vam prihrani veliko časa razvoja kupcev in omogoči popoln nadzor nad vsebino, ki jo je poslal uporabnik.

Cilj BuddyForms je zagotoviti enostavno nastavitev in uporabniku prijazen vmesnik, ki omogoča vsakomur, da v nekaj minutah zgradi stike in napredne obrazce. Vse brez znanja o kodiranju. Prav tako omogoča vsakomur interakcijo, sodelovanje in pisanje vsebin na spletnem mestu neposredno iz vmesnika, ne da bi se morali učiti WordPress ali BuddyPress.

BuddyForms ima tudi možnost čakalne vrste za moderiranje, ki ohranja izvirno objavo v živo, medtem ko urejanja čakajo na preglede s strani skrbnika. To omogoča skrbnikom, da ustvarijo velik potek dela in imajo popoln nadzor nad poslano in objavljeno vsebino na svojem spletnem mestu.

Z dodatki, ki jih ponuja BuddyForms, ga je mogoče razširiti z drugimi vtičniki, kot so WooCommerce, BuddyPress, ACF, Ultimate Member in številni drugi!

20. eForm Builder

eForm - WordPress Form Builder

Info & DownloadView Demo

EForm Builder je vrhunski WordPress vtičnik, ki bo zagotovo veliko, veliko lažje ustvaril obrazce in vprašalnike za vaše spletno mesto.

Izdelava obrazcev je lahko dolgočasna, še posebej, če imate nov vtičnik, ki ga uporabljate. Gradnja obrazcev eForm Builder WordPress vtičnikov ne bi bila lažja zahvaljujoč vgrajenemu ustvarjalcu obrazcev povleci in spusti. Samo izberite elemente in posode, ki jih želite dodati v obrazec, in jih spustite na svoje mesto. Niso potrebne veščine kodiranja. EForm Builder vključuje tudi 25 različnih tem. Torej morate izbrati barvno kožo, ki najbolje ustreza vašemu spletnemu mestu (vendar jo lahko vedno prilagodite s kančkom CSS).

Druga odlična lastnost so vgrajene možnosti poročanja. Uporabniki izpolnijo vaše obrazce, ankete in kvize, podrobna poročila pa lahko zaženete neposredno s skrbniške plošče WordPress. Oglejte si rezultate svojega vprašalnika z uporabo možnosti za pitane grafikone, vrstice, stolpce ali tabelarne podatke. Poleg tega z eForm Builder-om obstaja tudi možnost prejemanja e-poštnih sporočil ob oddaji novih obrazcev, tako da boste lahko na tekočem s svojimi rezultati.

Ostale funkcije vtičnikov vključujejo upravljanje uporabnikov, bogato podporo za medije (tako da lahko v obrazce dodate slike, diaprojekcije in več), zložljive posode, pogojno logično podporo, popolnoma pripravljeno zasnovo mrežnice, preusmeritve po meri in vse ostalo, navedeno spodaj. eForm Builder je odličen ustvarjalec obrazcev, ki bi jih morali sprejeti, ki jih vsekakor morate upoštevati pri naslednjem spletnem mestu ali projektu WordPress.

Sklepanje najboljših vtičnikov za obrazec za WordPress

Enostaven kontaktni obrazec vam lahko pomaga, da se povežete z obiskovalci vašega spletnega mesta. Morate pa imeti možnost, da brez težav upravljate obrazec in njegove predložitve.

Na zgornjem seznamu smo delili široko paleto vtičnikov za kontaktne obrazce, ki ustrezajo različnim scenarijem. Morali bi najti vtičnik za kontaktni obrazec, ki ustreza vašim potrebam, tako da, če ga nimate, danes postavite obrazec na svoje spletno mesto, da začnete slišati od svojih obiskovalcev!

Ali na svojem spletnem mestu uporabljate katerega od teh vtičnikov za kontaktne obrazce? Zelo radi bi slišali vaše izkušnje z zgornjimi vtičniki kontaktnega obrazca, zato delite v spodnjih komentarjih! Vemo, da obstaja še mnogo vtičnikov, ki jih tudi nismo zajeli, zato nas obvestite o vseh, za katere mislite, da smo morda zamudili.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me