20 odličnih vtičnikov za WordPress

V zadnjih dneh sva pregledala kar nekaj uporabnih vtičnikov WordPress. Mislim, naša trenutna pustolovščina WordPress vtičnikov je že razkrila naše izbire za družbene medije, BuddyPress, članstvo in še več.

To je dobrih 100 vtičnikov! Nikoli pa nismo pregledali skrbniških vtičnikov WordPress. Nikogar ne skrbi za zaledje? Vidite, večina WordPress vtičnikov, ki smo jih pregledali v zgornjih povezanih objavah, ima toliko povezave s sprednjim delom. Toda vtičniki, ki jih bomo pregledali danes, vam bodo med drugim pomagali prevzeti skrbniške dolžnosti WordPress-a.

Ste razvijalec WordPress-a? Ostani na vezi. Ste skrbnik spletnega dnevnika WordPress? Spremljajte tudi vi. Se že veselite, da prilagodite svoje skrbniško področje WordPress? Prekrili smo tudi vas �� Oglejte si seznam najboljših brezplačnih vtičnikov Admin WordPress (za prenos vtičnikov kliknite na slike). Uživajte v branju in delite svoje zelo ljubljene komentarje na koncu!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Vtičnik za urejevalnik menijev WordPress

Vtičnik za urejevalnik menijev WordPress

Želite prilagoditi postavke svojega skrbniškega menija? Želite dodati menije po meri v svoje skrbniške menije? Admin Meni urejevalnik vam daje vso moč, ki jo potrebujete za izdelavo edinstvenega skrbniškega menija. Veste, nekaj, kar vam bo všeč. S tem vtičnikom lahko naredite ravno toliko. Na primer, lahko urejate naslove menijev, spreminjate ikone menijev in nastavljate pravice dostopa, zlahka povlečete in spustite elemente, enostavno ustvarite podmenije, skrijete celoten meni (ali posamezne elemente menija) in ustvarite postavke menija po meri, ki kažejo na zunanje povezave.

Lahko celo obnovite vse svoje privzete menije s klikom gumba, če slučajno kaj zmešate. Če povzamemo, je vtičnik povezan z enostavno namestitvijo in uporabo. Kaj je več? Izbirate lahko med brezplačno in profesionalno različico. Očitno je, da slednja ponuja dodatne funkcije.

Codepress Admin Stolpci WordPress Vtičnik

Vtičnik urejevalnika stolpcev

Če ste želeli preoblikovati svoje skrbniške zaslone WordPress, je Codepress Admin Column vtičnik, ki ste ga čakali. Skupni napor Codepress, Tobias Schutter, David Mosterd in Jesper van Engelen, Admin Column ponuja več kot devetdeset (90) stolpcev po meri, pa tudi možnost, da preprosto izboljšate skrbniško ploščo svojih strank, možnosti za razvrščene in ureljive stolpce, da olajšate svoje delo, možnost uvoza in izvoz funkcionalnosti, enostavna integracija z drugimi vtičniki, polja po meri za vse vaše potrebe po meri (Glej, za vas je dobro poskrbljeno) in popolna dokumentacija. Dodajte življenje (in toliko uporabnosti) na območje svojega skrbnika s Codepress Admin Column.

WP-Optimizirajte vtičnik WordPress

WP Optimizirajte vtičnik WordPress

Ali je vaše spletno mesto WordPress počasnejše kot običajno? Uganite, kaj bi lahko bila težava z vašo bazo podatkov. Tako ali drugače, smeti vedno najdejo svojo zbirko WordPress. To lahko privede do počasnega spletnega mesta in povzroči nekaj napak v WordPressu. Kaj storiti? Občasno morate optimizirati svojo bazo podatkov WordPress. Hkrati je optimizacija baze podatkov lahko nadležno opravilo, če o PhpMyAdmin ne veste prve stvari..

Vnesite WP-Optimize in shrani se dan (poleg vaše baze podatkov). Ta posebni vtičnik ima več kot en (1) milijonov prenosov, impresivno oceno 4,6 / 5,0 in pomagal vam bo samodejno optimizirati vašo WordPress bazo podatkov. WP-Optimize bo odstranil vašo bazo nepomembnih popravkov po objavi, neželene pošte in polomljenih komentarjev, povratnih sporočil in pingbakov. Več funkcij si lahko ogledate na strani vtičnika na WordPress.org.

Hitra stran / objava Preusmerite vtičnik WordPress

Hitra stran / objava Preusmerite vtičnik WordPress

Z odlično oceno 4,7 / 5,0 in več kot 550K prenosi hitro vtičnik za preusmeritev strani / objave doda enostavnost preusmeritve. Ali želite enostavno preusmeriti uporabnike na druge strani? Naslednje funkcije bodo razkrile, zakaj je Quick Page / Post Preusmeritev potreben dodatek za preusmeritev. Funkcije na prvi pogled vključujejo globalne možnosti za prilagajanje preusmeritvenih povezav v velikem obsegu, trenutno združljivost različice WordPress, integracijo vrst objav po meri (in druge vtičnike), možnost preusmeritve uporabnikov v novo ali isto okno, možnost dodavanja atributa rel = “nofollow” na povezave, preusmeritve 404 strani z napakami in še več. S pomočjo vtičnika Quick Page / Post Redirect preusmerite na naslednjo raven.

Adminer WordPress Vtičnik

Adminer WordPress Vtičnik

Ali ne morete (ali ne) upravljati svojih baz podatkov MySQL ročno? Vtičnik Adminer daje vso moč, ki jo potrebujete za upravljanje podatkovnih baz WordPress iz bolj znanega upravnega področja WordPress. Kako kul je to?

Izberete lahko vse, od brskanja po tabelah do izvajanja poizvedb SQL in izvajanja optimizacije baz podatkov med drugimi funkcijami. To je resnično osnovno in zabavali se boste, če boste radi vstopili v svoje DB-je. Adminer je združljiv z WordPress 3.9.1 in WordPress Multisite, tako da, in ugibam, ste dobro pokriti. Ima več kot 100K prenosov in svetlo oceno 4,8 / 5,0.

Predmeti za odpravljanje napak vtičnik WordPress

Odpravljanje težav prikaže WordPress vtičnik

Pozdravljeni razvijalec WordPress! Želite analizirati napake in bolje razumeti, kako se razvija z WordPressom? Če ste rekli da, so predmeti za odpravljanje napak točno tisto, kar potrebujete. Ta enostaven za namestitev in uporabo vtičnika, ki ima 4,9 / 5,0 oceno, ponuja veliko informacij, kot so uporaba pomnilnika, operacijski sistem, različica WordPressa, čas nalaganja strani, poizvedba, informacije o predpomnilniku, informacije o cron, definicije FTP in SSH, definicije piškotkov, kratke kode in še veliko več. Debug Objects, ki sta ga razvila Frank in Inpsyde GmbH, je odličen vtičnik za vsakega WordPressovega razvijalca tam.

WP Super Edit WordPress vtičnik

WP Super Edit WordPress vtičnik

Ali vedno hrepenite po večji funkcionalnosti svojega vizualnega urejevalnika wysiwyg? Si vedno želite, da so nekatere funkcije na voljo? Ali to ne bi dodalo zabave v vašo blogersko avanturo? Ste naveličani čakati na vtičnik, ki bi tej želji ugodil? No, čakanja je konec! WP Super Edit doda vizualni vtičnik in gumbe po meri TinyMCE v vaš vizualni urejevalnik, kar vam omogoča več funkcionalnosti za oživitev vsebine. Glavne značilnosti tega vtičnika vključujejo uporabniku prijazen uporabniški vmesnik za povleci in spusti, dostop do vgrajenih možnosti WordPressa, dodatne TinyMCE vtičnike in gumbe, enostavne možnosti namestitve in konfiguracije. WP Super Edit ima oceno 4,0 / 5,0 in več kot 250 tisoč prenosov.

Pričevanja vtičnika Aihrus WordPress

Pričevanja vtičnika Aihus WordPress

Dodajanje pričevanj na vaše spletno mesto je odličen način za krepitev zaupanja strank v svojo spletno blagovno znamko. Testimonials avtorja Aihrus je odličen vtičnik, ki vam bo pomagal potisniti besedilo, slike ali videoposnetke, da ustvarite vrteče se priče, drsite mešano vsebino, prikažete izjave naključno, dodate zbledele in druge prehode v pričevanja, filtrirajte vsebino po kategoriji, id ali oznake več. Z impresivno oceno 4,4 / 5,0 in več kot 450 tisoč prenosov je Testimonials avtorja Aihrus najbolj znan po naslednjih funkcijah: API za prilagajanje pričevanj, prijazen vmesnik, oblikovanje CSS, kratke kode, pripomočke in polja po meri za dodajanje naslova, e-poštnih sporočil, lokacije, podjetje itd.

WordPress vtičnik za bazo podatkov o sodelujočih

WordPress vtičnik za bazo podatkov o sodelujočih

Če nameravate zagnati spletno mesto za članstvo v WordPressu ali ga že imate, morate imeti sredstva za gradnjo in vzdrževanje baze podatkov članov. To pomeni, da je vtičnik Database za sodelujoče. Ta vtičnik vam bo omogočil samostojno vnašanje zapisov, nalaganje zapisov iz datoteke CSV ali članom omogočil, da sami ustvarijo zapise. Ta vtičnik je popolnoma prilagodljiv, omogoča ustvarjanje več obrazcev za zbiranje zapisov, vključuje super funkcionalnost kratke kode, funkcije preusmeritve obrazca po polnjenju, podpira e-poštna obvestila in še več. Baza podatkov o udeležencih ima oceno 5,0 / 5,0 (najvišjo, kar smo jih videli doslej) in skoraj 100 tisoč prenosov.

AJAX Preverjanje črkovanja v živo WordPress Vtičnik

Ajax preverjanje črkovanja v živo WordPress vtičnik

Pravopisne napake? Tega zdaj ne želimo? To je preprost, a močan vtičnik, ki ga je ustvaril Lab4Games (Kepo-ing Zz85). Črkovalnik črkovanja Ajax omogoča letenje pravopisnih napak. Namestitev, uporabo in integracijo v to je enostavno Črkopis črkovanja Chrisa Mellerja in Črkopis Gassison Locke storitve.

Firestats (+ grafikoni) WordPress vtičnik

FireStats WordPress vtičnik

Obseden s statistiko in meritvami prometa? Ali želite razumeti promet v celoti, ne da bi kdaj zapustili nadzorno ploščo skrbnika WordPress? Firestats je samo skrbniški vtičnik WordPress, ki ga potrebujete. Firestats vam ponuja veliko vpogleda v vaš promet. Po namestitvi vam bo vtičnik omogočil razčlenitev prometa in ogled toliko podatkov, vključno z uporabnikovim IP naslovom, državo prebivališča, operacijskim sistemom in vrsto brskalnika. Firestats Charts (dodatek sam, vendar ga lahko imenujete WordPress dodatek) doda podrobno Firestats Charts, kar vam omogoča zanesljivo grafično predstavitev prometa.

WordPress Mobile Pack WordPress Vtičnik

WordPress Mobile Pack WordPress Vtičnik

Ne ustvarjajte samo odzivnega spletnega mesta WordPress, ki je na mobilnih napravah videti odlično, ustvarite mobilno aplikacijo z mobilnim paketom WordPress in svojemu mobilnemu obiskovalcu omogočite bogatejšo uporabniško izkušnjo (UX). S skoraj 600K prenosi in nadpovprečno oceno 3,8 / 5,0 je ta WordPress Mobile Pack namenjen blogerjem, prodajalcem vsebin in založnikom, ki želijo pridobiti bralnike za mobilne naprave.

Vtičnik deluje z operacijskim sistemom Windows Phone 8, iPhone in Android telefonom ter je združljiv z večjimi brskalniki. Poleg tega je WordPress Mobile Pack združljiv z najnovejšo različico programa WordPress 3.9.1 in ima odlične funkcije, kot so odziven vmesnik, možnosti temiranja, sinhronizacija objav in komentarjev ter analitika med številnimi drugimi prilagodljivimi funkcijami.

Prekinjen vtičnik za preverjanje povezav WordPress

Prekinjen vtičnik za preverjanje povezav WordPress

Ljudje in Googlovi boti ne marajo, ko jih pošljete na 404 strani z napakami. Če niste vedeli, lahko prekinjene povezave močno poškodovajo vaš SEO poleg tega, da oddate potencialne stranke. Kako se torej znebite pokvarjenih povezav? Najprej morate najti prekinjene povezave. Tukaj prihaja vtičnik Broken Links Checker. Vtičnik spremlja vaš spletni dnevnik zaradi prelomljenih povezav in vas takoj obvesti, da je ena najdena..

Broken Link Checker najbolje odlikuje enostavne prilagoditve, samodejno ureja povezave s strani vtičnika, spremlja povezave po vsem spletnem mestu, dodaja atribut rel = “nofollow” prekinjenim povezavam, da odvrača od iskalnih botov, filtrabilnih povezav itd. Vtičnik ima impresivno oceno od 4,1 / 5,0 in več kot 2,5 milijona (milijonov) prenosov (na stran: Če želite olajšati nalaganje strani, lahko preverite prekinjene povezave s spletno storitvijo, kot je W3C Link Checker namesto nameščanja vtičnika).

WordPress vtičnik Google Authenticator

WordPress vtičnik Google Authenticator

Kot smo videli v nedavni objavi, je varnost WordPress resno vprašanje. Razen če nimaš Vaultpress ali podobno storitev, nikoli ne prepustite naključju varnostnih vprašanj svoje WordPress. Vtičnik Google Authenticator vam za dvostransko spletno mesto WordPress ponuja pristno preverjanje pristnosti. Celotna operacija se izvaja v aplikaciji Google Authenticator. Google Authenticator avtorja Henrik Schack je z odličnim ocenjevanjem 4,8 / 5,0 vtičnik, ki ga potrebujete za povečanje varnosti WordPressa.

Poiščite Regex WordPress vtičnik

Iskanje Regex

Search Regex ima eno vlogo in jo dobro igra. Vtičnik vam omogoča iskanje in zamenjavo katere koli vrste podatki na vašem spletnem mestu. Iščete strani ali objave? Kategorije, oznake ali komentarji? S klikom gumba lahko najdete in zamenjate vse, kar želite. Ta vtičnik naj bi olajšal migracijo spletnega mesta. Se spomnite, kako težko je najti datoteke po premikanju spletnega mesta? Search Regex John Godley deluje samodejno in ima privlačno oceno 4,7 / 5,0.

AdRotate vtičnik WordPress

Uveljavite vtičnik WordPress

Sodelujete s številnimi oglasi? Morda imate v lasti (ali vodite) več kot nekaj spletnih strani, na katerih je več kot nekaj oglasov? Kako upravljate z oglasi? Kako ohranjate zdravo pamet? Izbrali ste AdRotate. Z več kot 770 tisoč prenosi in oceno 3,8 / 5,0 AdRotate omogoča enostavno dodajanje in upravljanje oglasov. Osnovni nivoji; upravljate z oglasi na osrednji nadzorni plošči, ki vam ponuja veliko možnosti. S tem vtičnikom resnično nadzirate svoje oglase. Avtor Arnan de Gans je prepričan, da boste vzljubili AdRotate. Denar bo postal zelo enostaven, še trdi Arnan.

Okvir možnosti Redux

Okvir možnosti Redux

To je vtičnik. Ne, to je okvir. No, po mnenju avtorjev: Redux je preprost, popolnoma razširljiv in odziven okvir možnosti za teme in vtičnike WordPress. Z odlično oceno 5,0 / 5,0 bo Redux Framework daleč poenostavil WordPress temo in razvoj vtičnikov. Ponuja vam razširljiv in racionaliziran okvir za WordPress, s katerim lahko sodelujete (imajo celo na tone vrhunskih Redux razširitev). Ta vtičnik vam bo pomagal, da se boste znašli v temi WordPress in razvoju vtičnikov. Oglejte si nekaj posnetkov zaslona, ​​ki smo jih pripravili na Themeforest, da vidite, koliko je mogoče z Reduxom.

Vdelani komentarji Vtičnik WordPress

Vdelani komentarji Vtičnik WordPress

Komentarji kažejo, kako se vaša ciljna publika odziva na vaše sporočilo. Nikoli se ne smete izogibati komentarjem kot lastnik spletnega mesta WordPress. Namesto tega bi morali prispevati k razpravi in ​​poskrbeti, da se bralci počutijo bolj kot doma. Prav tako bi morali svojo nalogo spodbujati bralce, da puščajo komentarje s pomočjo vtičnika, kot je Inline Comments. Kar je ta eleganten del kode, je dodati “… vaš sistem komentarjev ob strani odstavkov, naslovov in drugih razdelkov …” vaših objav. Vtičnik je precej enostaven za namestitev in prilagajanje ter deluje tako, da dodate mehurček na stran izbranega odseka. Inline Comments je razvil Kevin Weber in ima oceno 4,8 / 5,0.

Plavajoči skrbniški meni WordPress vtičnik

Plavajoči skrbniški meni WordPress vtičnik

Želite svojim strankam zagotoviti nekaj več prostora na skrbniškem mestu WordPress? Za to vam prinašamo samo vtičnik. Spoznajte Float Admin Menu, zelo učinkovit skrbniški vtičnik WordPress, ki vaš skrbniški meni znova usmeri od leve proti vrhu. Meni lahko razširite kadar koli. Vtičnik je popolnoma odziven, deluje z WordPress 3.9.1 in ima impresivno oceno 5,0 / 5,0. Preplaval sem svoj skrbniški meni in všeč mi je bilo. Deluje ob aktiviranju.

Prenesite monitor WordPress Vtičnik

20-great-wordpress-admin-plugins-download-monitor-wpexplorer

Na svoji spletni strani poslužujete digitalne izdelke? Ali želite spremljati svojo dejavnost prenosa? Če je odgovor pritrdilen, vam bo vtičnik Monitor Monitor pomagal dodajati in upravljati prenose s prijaznim uporabniškim vmesnikom (UI), dodajati datoteke med urejanjem objav, vključevati zrcalne povezave za prenose, spremljati števila prenosov, omejiti in nadzorovati dostop do prenosov in več. Monitor Monitor je bil naložen več kot 620K krat in ima oceno 3,9 / 5,0.

Nazaj k tebi

Upajmo, da ste našli nekaj novih vtičnikov, ki vam bodo pomagali pri vaših spletnih mestih WordPress. Ali ste seznanjeni s kakršnimi koli skrbniškimi vtičniki WordPress, ki bi jih radi videli tukaj? Prosimo, delite z nami v komentarjih. Veselo razvija!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me