30+ mora imeti teme v obliki WordPress v obliki Pinterest

Pinterest je noro priljubljen in hitro raste. Ker toliko uporabnikov pripenja svoje vsakodnevne dejavnosti, všečke in všečke in koristne informacije po vsem spletu, ni čudno, da je za WordPress ustvarjen kup odličnih tem, ki jih je navdušil Pinterest.

Teme, ki so podobne Pinterestu, zajamejo bistvo Pinterest – portfelj zidanih zidov ali bloga, kjer objave vključujejo sličico predstavljene slike in kratko zameglitev iz članka. Spodaj so brezplačne in komercialne teme WordPressa, za katere sem ugotovila, da so v svojem slogu zelo zanimivi Pinterest, vendar so naložene vse fantastične in enostavne funkcije WordPressa. Oglejte si jih spodaj!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj

Skupna tema - primer zidarske mreže

Total je zelo čista in moderna WordPress tema, zasnovana za novo dobo. Čeprav ta tema vključuje številne funkcije za izdelavo lastnih postavitev po meri, je enostavno dodati veliko zidarsko mrežo, da prikažete vse svoje objave (z neskončno podporo za pomikanje). Objavite lahko standardne objave, videoposnetke, zvoke, citate in galerije. Odzivna tema izven vaših sanj, Total bo videti neverjetno, ne glede na to, na kateri napravi ali velikosti monitorja si ogledujete spletno mesto. Tema je zelo enostavna za uporabo, dobro kodirana in hitra!

2. Čudovito

bajen-pinterest-wordpress-tema

Naša najnovejša blogerska tema, Fabulous, je odzivna tema zidanega bloga, ki je nalašč za fotografe, blogerje, oblikovalce in še več. Elegantno prikažite svoje delo ali svoje misli v ostrenem ali neskončnem zidanem omrežju. Izberete lahko 1–4 stolpec ter fiksno ali lepljivo glavo – odvisno od vas. Tema vključuje tudi več formatov objav (standard, galerija, zvok, video in citat) in vključuje arhivsko stran po meri, ki objave razvršča po datumu, kategoriji in obliki. To je odlična tema – in z enostavnim orodjem za prilagajanje tem lahko temo hitro in enostavno prilagodite, ne da bi vedeli nobeno kodo!

3. Fashionista

Fashionista WordPress tema

Osupljiva tema, ustvarjena v podjetju, Fashionista je primeren primer bloga zidanega omrežja in teme portfelja. Ta odzivna tema vsebuje veliko formatov objave, neomejeno barvanje lebdenja, levo ali desno stransko vrstico (ali sploh nobeno!), Neobvezno fiksno glavo in neskončno nalaganje ajax več! Poleg tega tema vsebuje družabne ikone v glavi in ​​podporo vtičnika “Všeč mi”, tako da lahko bralci preprosto objavijo svoje objave. Na splošno je ta WordPress tema odlična možnost za kateri koli osebni ali profesionalni blog.

4. Clippy

clippy-pinterest-wordpress-tema

Clippy je vesela brezplačna tema s preprosto in odzivno zidano mrežo za vaše objave. Dodajte fotografije, galerije, zvok, video, citate, povezave, diaprojekcije in standardne objave. Ta tema ima tudi glavni navigacijski meni za povezave do pomembnih strani in ohlapno podnožje za vse, kar želite dodati (na primer svoj vir Twitter, oznake, povezave do priljubljenih objav ali celo blogroll). Najboljše od tega, da je ta tema popolnoma brezplačna.

5. Keen

tema-pinterest-wordpress-tema

Keen je tema z minimalnim zidarskim blogom WordPress, ki je na voljo na Creative Marketu in jo je ustvaril Tienvooracht. Ta tema je preprosta, a elegantna in vključuje veliko odličnih premijskih funkcij, kot so barvne možnosti, možnosti pisave po meri, vgrajen portfelj, pripomoček za socialne povezave, podpora mrežnici in še veliko več. In ker gre za prvovrstno temo, boste prejeli podporo avtorja tudi za to temo, ki je odlična, če naletite na kakršne koli napake.

6. Fotogram

photogram-pinterest-wordpress-tema

Photogram je brezplačni zidarski blog WordPress tema z uporabnim drsnikom na domači strani za poudarjanje vaših predstavljenih objav. Najboljši del te brezplačne teme je, da se integrira s svojimi računi Picasa in Pinterst in uporablja predlogo galerije po meri za prikaz objav, ki jih ustvarite s teh spletnih mest v družabnih medijih. Tema vključuje tudi nalaganje Ajaxa in veliko možnosti prilagajanja, ki jih v brezplačnih temah ne vidite vedno.

7. Smoothie

smoothie-pinterest-wordpress-tema

Smoothie je sladki in dekliški zidani blog WordPress tema o Themeforest, ki ga je razvil cr1000. Ta tema je odzivna in pripravljena na mrežo, zato so vaše objave videti čudovito v kateri koli napravi in ​​vključuje vse oblike objav, ki jih poznate in jih imate radi (na strani, zvok, galerija, slike, povezava, citat, standard in video). Smoothie ima tudi dve postavitvi domačih strani, možnosti teme, prevajalske datoteke in vrhunsko podporo.

8. Fhotum

photum-pinterest-wordpress-tema

Photum je tema zidave WordPress, ki je tudi brezplačna. Ta tema je čista in preprosta. Izdelana tako, da je odzivna, mreža domače strani se dinamično prilagaja glede na velikost zaslona, ​​tako da vedno vidite pravo število stolpcev. Tema podpira tudi ločen blog, kjer lahko delite svoje misli ločeno od svojega portfelja.

9. SerenityWP

spokojnost-pinterest-wordpress-tema

SerenityWP je tema zidanega bloga, ki jo je razvil WoWThemes. Ta odzivna tema vključuje kup vrst po meri za vaš portfelj, zidarski portfelj in pričevanja poleg kup odličnih možnosti prilagajanja (18 barvnih kož, neomejeno barv, 29 bližnjic, plošča z možnostmi teme, 2 stranski vrstici itd.) To je odlična tema za ustvarjanje spletnega bloga, portfelja ali predstavitve s čisto zidarsko mrežo v slogu Pinterest.

10. Vasiliki

vasiliki-pinterest-wordpress-tema

Vasilikiis je brezplačna tema za minimalno zidanje WordPress, ki uporablja vtičnik za postavitev omrežja jQuery Masonry, da ustvari čudovit videz, ki je podoben Pinterestu. Tema ustvarja mrežo na podlagi objave, ki jo naložite, in vsebuje gladke animacije, zidane postavitve, menije po meri, možnosti teme, oglasne pasice in drugo. Za brezplačno temo je nekaj odličnih funkcij.

11. 1 Stran

1 stran-pinterest-wordpress-tema

1Page je blog zidanih zidov in revije WordPress, ki je naprodaj v Themeforest, vendar ga je zasnoval An-Themes. Ta tema vključuje čudovito galerijo povleci in spusti, neomejene barve, neomejene stranske vrstice, zidano postavitev, neskončno drsenje, sistem ocen in pregledovanja, pripomočke po meri in še več. Poleg tega je tema prevod pripravljen in popolnoma odziven – tako da ne glede na to, kje in kako uporabniki dostopajo do vašega spletnega mesta, lahko preberejo vsako objavo, ki jo dodate..

12. Potresna mreža (brezplačno)

Shake Grid Pinterest WordPress tema

Prosta tema Shaken Grid WordPress izkoristi zidarsko mrežo jQuery in ustvari popločan Pinterest podoben učinek.Plus, ko brskalnik znova spremenite v velikost, se sličice samodejno preuredijo. Tema uporablja tudi funkcijo sličic WordPress-a za lažje dodajanje slik in ima dve barvni shemi, čudovito postavitev galerije in widgetized stransko vrstico (veliko odličnih funkcij za brezplačno temo!).

13. Pinboard

Temeljna plošča Pinterest WordPress

Očitno navdihuje Pinterest, je Pinboard by Themify dobra izbira, če želite blog zidanih mrež. Tema ima samodejno postavitev zlaganja in neskončno drsenje (tako kot Pinterest). Orodna plošča je tudi popolnoma odzivna, ima zmogljivosti bodisi za namestitev WordPress bodisi za več strani, ima 3 postavitve (majhne, ​​srednje velike ali velike sličice slike), animirani gumb nazaj do vrha, 7 različnih kož in še veliko več!

14. Tetris (brezplačno)

tetris-pinterest-wordpress-tema

Tetris je popolnoma odziven tema, podobna Pinterestu, WordPress, ki jo je AJ ustvaril iz WPExplorerja. Ta tema vsebuje zidane domače in arhivske strani ter podpira različne formate objav (standard, galerija, zvok, video, povezave in slike), tako da lahko na spletno mesto dodate poljubno vsebino, ki jo želite. Tetris je tema za WordPress, ki je enostavna za uporabo in je zelo primerna za osebne portfelje in bloge.

15. Remal

Remal Pinterest WordPress tema

Remal je tema zidane mreže, ki se preliva z možnostmi, možnostmi in več možnostmi. Tema je odzivna, uporablja izotopsko zidarsko mrežo, da doseže enak videz kot Pinterest, in vsebuje številne objave (standard, slika, stran, galerija, zvok, citat, povezava in video). Remal vsebuje tudi vgrajeno skupno rabo v družabnih omrežjih in v oglasnih prostorih (prek pripomočka), podporo od desne proti levi in ​​veliko pripomočkov in kratkih kod. Poleg tega obstajajo neomejene možnosti barv in ozadja – torej, če so možnosti tiste, kar želite, bo Remal zagotovo poskrbel.

16. Gridly (brezplačno)

Gridly Pinterest WordPress tema

Čist in preprost, Gridly je osupljiva tema z minimalnimi rešetkami. Ta tema, ustvarjena z grafičnimi oblikovalci in fotografi, ohranja osredotočenost na vsebino in minimalne dodatke. Tema je odzivna, vključuje osnovno ploščo z možnostmi, podpira predstavljene slike, ima možnost nalaganja logotipa po meri, vključuje dve barvni simpatični shemi, popolnoma widgetized footer in uporablja jQuery za izdelavo svoje zidane postavitve. Če želite ohraniti preprosto, je Gridly brezplačna tema za vas.

17. Razstavite

Razstavite temo Pinterest WordPress

Razstava je elegantna, levo poravnana interpretacija zidane mreže. Organiziran in funkcionalen, razstavljalnik odzivno prikazuje vse vrste vsebine (formati objav vključujejo sliko, video, zvok, povezavo, citiranje, stran, galerijo, video in standardne) na način, ki je na očeh enostaven. Poleg tega tema vsebuje odlične funkcije, kot so integracija Mailchimp, pripomočki po meri, in ker boste želeli pridobiti članstvo v klubu, boste dobili tudi vse druge teme The Kingdom Kingdom (srečni raček)!

18. Ultra Grid

Ultra Grid Pinterest WordPress tema

Moderna in minimalna tema Ultra Grid WordPress je lepa tema mreže, ki je popolnoma brezplačna. Tema je idealna za ustvarjalce z veliko portfelji, ki jih želijo prikazati v preprosti, a elegantni obliki mreže (vendar tema podpira tudi standardne oblike slik in slike). Ultra Grid ima tudi integracijo v družabne medije in vse bistvene značilnosti teme, ki jih potrebujete minus puh.

19. PinSHOP

Pinshop Pinterest WordPress tema

Ko se je Pinterest srečal z e-trgovino, se je rodil Pinshop. Ta tema je odlična zidana mreža za e-trgovino WordPress tema. Dodajte svoje izdelke in naj bodo vsi neskončno naloženi na domači strani. Kupci lahko preprosto brskajo po vašem celotnem inventarju, ne da bi se morali premetavati po straneh. Košarica celo uporablja Ajax za lažje nakupovanje na eni strani. Pinshop prihaja z 10 odličnimi barvnimi kožicami, ima drsni drsnik za domačo stran, vsebuje gumb od vrha do vrha, je popolnoma odziven, deluje z vsemi večjimi brskalniki in na večini mobilnih naprav.

20. Mrežni portfelj (brezplačno)

Grid Portfolio Pinterest Tema WordPress

Grid Portfolio je preprosta tema programa WordPress, zasnovana tako, da je preprost portfelj mrež. Tema je odličen način za prikazovanje dela bodisi v obliki slikovnih objav ali kot zloženih objav v galeriji slik. Grid Portfolio je optimiziran za SEO, deluje z večjimi brskalniki in ima podporno obliko 7. Poleg tega, če boste kdaj potrebovali pomoč pri temi, lahko vedno nadgradite na premijsko različico, če želite dobiti podporo avtorja teme.

21. Gridler

Gridler Pinterest WordPress tema

Gridler je zmogljiv jQuery grid portfelj. V spletnem dnevniku je enostavno dodati vsebino s številnimi formati objav (standardni, ob strani, galerija, povezava, slika, citat, stanje, video, zvok) in v svoje portfelje (podpora za slike in video) in jih nato prikazati v privlačni zidani postavitev. Tema vključuje tudi vgrajeni ustvarjalec obrazcev, Googlovo podporo za pisave, pripomočke za Twitter in Flickr in druge!

22. Sampression Lite (brezplačno)

Sampression Lite Pinterest WordPress tema

Lepa Sampression Lite je tema spletnega bloga WordPress, ki je zidana z mrežo, ki se prilagodljivo spreminja po velikosti vašega brskalnika ali mobilne naprave. Ta tema vključuje odlične možnosti, kot so meniji po meri, pripomočki po meri, komentarji z navojem, podpora za lepljive opombe in še več. Čista postavitev, ženstvena barvna shema in preprost, a eleganten enoplastni meni vse naredijo to odlično tematsko možnost bloganja.

23. Navdihni

navdih-zidanje-wordpress-tema

Inspire je čista črno-bela zidana mreža WordPress tema na Themeforest, ki jo je ustvaril BoostDev. Ta sodobna tema je kot nalašč za ustvarjanje spletnega bloga, portfelja ali revije. Tema ima 5 različnih postavitev domačih strani, prilagojene objave (zato bralcem ne bo treba znova naložiti strani, da bi si ogledali vaše objave), super filter sive lestvice in super kul drsnik z drsnim dnom z jCarousel. In to še ni vse – ta tema je izgubila več funkcij, ki jih najdemo le v premium temah.

24. Pronto (brezplačno)

pronto-free-pinterest-wordpress-tema

Pronto je minimalna tema WordPress zidane jQuery. Tema za samodejno prilagajanje premika stolpce glede na velikost brskalnika, zato obiskovalci vašega spletnega mesta vedno vidijo optimizirano različico vaše vsebine. Tema je pripravljena za to, da začnete blogati takoj iz polja – samo namestite in začnite tipkati! Druge odlične funkcije vključujejo oddelek za obveščanje, možnost logotipa po meri, pripomoček po meri Flickr, podporo v svetlobni plošči in komentarje z navojem. Poglejte – Pronto je morda ravno popoln za vaš blog!

25. TheStyle

TheStyle Pinterest WordPress tema

TheStyle uporablja mrežo jQuery, da ustvari eleganten blog in portfelj WordPress teme. Sodobna tema je odlična za osebne bloge in portfelje, zahvaljujoč Elegantnim predlogam strani pa lahko dodate številne galerije, stran s stiki, zemljevid spletnega mesta, vrhunski blog in drugo. Tema vključuje tudi 5 barvnih shem, popolno lokalizacijo, združljivost s priljubljenimi brskalniki in odlične elegantne kratke kode. Poleg tega je tematsko članstvo, tako da boste dobili tudi vse druge elegantne teme!

26. Pinstrap (brezplačno)

Tema Pinstrap Pinterest WordPress

Twitter Bootstrap in Pinterest sta postala PinStrap. Ta odzivna (in brezplačna) tema WordPress je tema, kot je Pinterest, zgrajena na Twitterju Bootstrap. Odlična domača stran omrežja se ponovno spreminja, da ustreza vašemu zaslonu (zahvaljujoč vtičniku Wookmark jQuery). Tema ima tudi Ajax nalaganje več, 2 vključujeta Googlove pisave, podporo za svetlobno polje in predloge strani za levo stransko vrstico, celotno širino in zemljevid spletnega mesta. To je neverjetna tema, za katero sploh ni denarja!

27. Elastik

Elastik Pinterest WordPress tema

Elastik je čudovita tema postavitve mreže WordPress WPZoom. Tema uporablja jQuery zidanje za odzivno domačo stran. Tema je opremljena s predstavljenim drsnikom na domači strani, uporabnimi formati objav (galerija, slika in video) in pripomočki po meri. Tudi temo je enostavno prilagoditi na plošči z možnostmi s spreminjanjem barv, pisav, nalaganjem logotipa in drugih elementov.

28. Neravnovesje 2 (brezplačno)

Neravnovesje Pinterest WordPress tema

Neravnovesje 2 je odlična brezplačna možnost za privlačen spletni dnevnik, portfelj ali revijo. Sodobna tema odlikuje preprosta postavitev omrežja, fleksibilna widgetized glava in možnost socialnih medijev. Enostavnost teme je namenjena mnogim uporabam, in ker je brezplačna, kupcev ne boste imeli prigovarjanja, če boste še kdaj morali nadgraditi za dodatne funkcije.

29. zvezek

Beležnica Pinterest WordPress tema

Beležnica Elegant Themes je odlična multimedijska rešitev WordPress. Ta tema z uporabo formatov objave in CSS3 animacij naredi odličen prvi vtis. Dodajanje standardnih, slikovnih, video in zvočnih objav je prepir. Poleg tega ePanel olajša prilagoditve pisav, barvnih shem in ozadij (čeprav bi dokončno oblikovanje lahko trajalo nekaj časa, saj so vse te možnosti neomejene). Ker je Elegant Themes spletno mesto za članstvo, boste prejeli tudi preostanek njihovega tematskega portfelja!

30. gRID (brezplačno)

gRid Pinterest WordPress tema

Tema gRID avtorja Bea Theme je solidna minimalna tematska možnost za preprost spletni dnevnik in portfelj. Čista tema je pripravljena za Wordress 3+, ima prilagojen meni, ima postavitev v 4 stolpcih, vključuje popolnoma widgetizirano stransko vrstico, samodejno ustvari sličice objav, ima predstavljeno možnost objave in vedno lahko nadgradite na premium paket za podporo. To je na splošno dobra tema za bloganje.

31. Opeka + zidar

Brick + Mason Pinterest WordPress tema

Brick + Mason je lepo oblikovana tema portfelja mrež. Ta tema je bila razvita s fotografi, oblikovalskimi studii in drugimi ustvarjalci in je primerna za prikaz velike količine dela v minimalnem formatu. Neskončno drsenje, zidana jQuery, odzivna postavitev, Googlova podpora pisav, drsna stranska vrstica, neomejene barvne možnosti, temne in svetle kože, možnost logotipa po meri so le nekateri od vrhuncev te odlične teme.

Kakšno temo Pinterestu uporabljate?

Ste uporabili katero od zgoraj naštetih tem? Spodaj delite svoje izkušnje! Ali je tema, ki je podobna Pinterestu, pogrešala, da ste jo našli ali ustvarili? Želim vedeti o tem! Pustite mi sporočilo v razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me