30+ najboljših medicinskih tem WordPress za zdravnike

Najboljše medicinske teme WordPress za zdravnike in bolnišnice

Medicinska stroka je tekmovalno področje. Ne glede na to, ali ste splošni zdravnik, ki išče nove paciente, porodni center, zdravstvena in wellness organizacija, lokalna ambulanta ali mreža zdravstvenih ordinacij, potrebujete čudovito spletno mesto. Medicinska spletna mesta morajo biti profesionalna, lahka za branje in vsebovati podporo za galerije slik, drsnike in seveda kontaktni obrazec. Danes bomo delili najboljše medicinske teme WordPress iz celega spleta, da vam bomo pomagali sestaviti sodobno in profesionalno spletno mesto, ki ga potrebuje vaše zdravstveno podjetje.

Ta objava je super zbirka najboljših tem WordPress, ki ustrezajo zdravnikom in zdravstvenim delavcem na splošno. Ali iščete odlično WordPress temo za svoje spletno mesto v zdravstvu? Ali ste razvijalec WordPress-a, ki bi želel, da se vaši zdravstveni odjemalci imenujejo z odličnim dizajnom in funkcionalnostjo, ki so sinonim za teme WordPress? Lepo se namestite in uživajte v našem seznamu in na koncu delite svoje misli v oddelku za komentarje!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Medin – WordPress tema medicinskega centra

Medin - WordPress tema medicinskega centra

Medin tema je odličen način za izgradnjo vaše medicinske strani. Ne glede na to, ali je vaša pisarna osredotočena na plastično kirurgijo, lasersko terapijo, dermatologijo, zobozdravstvo, krioterapijo, pediatrijo ali katero koli drugo posebnost, je Medin poln veliko možnosti za oblikovanje vaše spletne strani. Tema je odzivna in mrežnica pripravljena, tako da je videti izvrstno na kateri koli napravi, vgrajene postavitve teme (ambulanta, operacija in zobozdravnik) pa omogočajo lažji začetek.

Uporabite lahko tudi priloženi WPBakery stran za ustvarjanje lastnih postavitev po meri. Samo dodajte elemente strani in jih povlecite na svoje mesto. Obstajajo pred / po pričevanjih, dve različici galerije, vgrajen obrazec za rezervacijo sestankov, lepljiv meni, strani po meri in še več. Plus Medin podpira RTL in je združljiv s Polylangom, tako da lahko ustvarite svoje medicinsko spletno mesto v katerem koli jeziku, ki ga morda potrebujete.

2. MedicalPRESS

HealthPress Health & Medical WordPress tema

Kako poteka vaše trženje zdravstva? Če ne morete reči, da je super, je morda vaša WordPress tema korenina vaših težav. Če želite povečati število strank na svojem medicinskem spletnem mestu, potrebujete namensko usmerjeno WordPress temo, na primer lep MedicalPress. Vgrajen na Twitterju Bootstrap, s štirimi oblikami obrazcev za sestanek, dvema vrstama drsnikov in obsežnim seznamom tematskih možnosti in drugih funkcij, je MedicalPress odlična tema za zdravnike, zobozdravnike, zdravstvene ambulante, bolnišnice in kirurge. Funkcije vključujejo odzivno zasnovo, več jezikovno podporo (WPML vtičnik), SEO prijazno, Googlove pisave, vključeno otroško temo in popolno dokumentacijo.

3. Skupaj

Skupaj večnamenska tema WordPress Medical Homepage

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Z množico odličnih funkcij je Total resnično edina WordPress tema, ki jo potrebujete! Čeprav ta tema ni bila zasnovana posebej za medicinska mesta, vse odlične funkcije in prilagodljive možnosti omogočajo enostavno prilagajanje vašim potrebam. Oglejte si primer 29 domače strani (glejte zgoraj), da vidite, kako je ta tematika lahko popolnoma primerna za vaše medicinsko spletno mesto. Tema je bila razvita prav na WPExplorerju in se med drugim ponaša z naslednjimi funkcijami: neomejeno postavitev, enostaven za uporabo gradnika strani Drag & Drop, hitra nastavitev (zahvaljujoč se vzorčnim podatkom), WooCommerce pripravljen, možnosti pisave po meri, neomejene možnosti barv, ustvaril elitni avtor, super podpora, zgrajena z ljubeznijo :), pogoste in samodejne posodobitve in še veliko, veliko več!

To je moja najljubša tema in tekom let uporabljam 100+. To je bogata funkcija in podpora je vrhunska. Poleg tega razvijalec dela na izboljšanju teme z rednimi posodobitvami. – Mike

Skupaj je odlična tema WordPress za zdravnike in vse druge strokovnjake v zdravstveni industriji (ali koga drugega v tej zadevi).

4. Zdravilo

Medicenter Health & Medical WordPress tema

Morda niste zdravnik, ampak marketinški specialist, ki cilja na zdravnike. Bi radi ustvarili odlično spletno stran za trženje zdravstvenega varstva, kot je Medical Website Academy? Če ste resno rekli, da bo tema MediCenter WordPress v doseganju vašega cilja daleč. To še ni konec. Ta tema je še vedno primerna za zdravnike in druga zdravstvena področja.

MediCenter vključuje dve postavitvi – škatlo ali polno širino. Tako lahko prilagodite postavitev teme tako, da ustreza vašemu podjetju ali dobrodelnim organizacijam. Poleg tega sta obe postavitvi odzivni, tako da je spletno mesto v vseh napravah videti odlično. Prilagoditve se tu ne ustavijo. Izbirate lahko med 6 vključenimi barvnimi shemami ali ustvarite takšno, ki je povsem vaša. To pomeni neomejene barvne kombinacije! Na voljo je tudi več kot 20+ postavitev strani, 200+ ikon in 80+ pisav, tako da lahko to temo resnično naredite svojo.

5. Diktirajte

Diktirajte zdravje in medicino WordPress tema

Ta tema v programu WordPress 6 v 1 odlikuje čist in sodoben videz, primeren za zdravniško delo. Hkrati lahko temo uporabite za druge lepotne projekte, kot so moda, spa ali salon. Tema je priljubljena zaradi naslednjih funkcij: odziven dizajn, večnamenska tema, integracija Visual Composer, združljivost vtičnikov Layer Slider, večjezična podpora za WordPress, podpora za WooCommerce, zmogljivosti za kratko kodo, izboljšane možnosti teme, SEO pripravljen, napredna skrbniška plošča, razdelki paralaksa, Podpora za Google Pisave, ikone pisave Awesome in še več. Dictate vključuje tudi podporo in brezplačne posodobitve.

6. SoulMedic

+ Soul Medic Health & Medical WordPress tema

SoulMedic je s ploskim in minimalističnim dizajnom priljubljena tema programa WordPress za zdravnike in spletna mesta, povezana z zdravjem. Tema ima naslednje funkcije: SEO pripravljen, združljiv z WPML / Prevajalnikom, brezplačni vtičnik za koledar dogodkov, MailChimp Newsletter widget, podpora za WooCommerce, prilagajalec tem, meniji, meniji, popolnoma odziven dizajn, drsniki Layer in Revolution, 20 vnaprej določenih kož, funkcija kratke kode, šest vrst strani s predlogi, pet vrst pripomočkov po meri, HTML5 + CSS3, Googlove spletne pisave, celotna dokumentacija in še več.

7. Paeon

Paeon Health & Medical WordPress tema

Ste obtičali s svojim medicinskim ali zdravstvenim projektom? Iščete temo za medicinsko WordPress, s katero bi svoje zdravstveno trženje popeljali na naslednjo raven? Paeon ti gre ven. Paeonu je enostavno prilagoditi, kaj s svojim minimalističnim in edinstvenim dizajnom ter obsežnim seznamom možnosti tem. Za majhno ceno boste dobili čudovito temo WordPress, ki se širi po šivih s funkcijami, kot so odzivne postavitve, Googlove spletne pisave, izbira barv z neomejenimi barvnimi shemami, odziven drsnik, upravljanje osebja in storitev, napredne možnosti teme, ozadje slike glave, po meri gradnike, dokumentacijo in podporo.

8. Skrbimo

Skrbimo za zdravje in medicino WordPress tema

We Care je tema WordPress v celotni širini, vendar odzivna za vse zdravstvene delavce. Na ciljni strani boste našli super drsnik s HD grafiko. Poleg tega boste opazili obrazec za delovni sestanek, ki vam bo pomagal pri teku na tla. Druge funkcije vključujejo široke in škatlaste postavitve, neomejene portfelje, neomejene drsnike, podporo, vizualni generator kratkih kod, napredne možnosti za skrbništvo, podporo IE8, Googlove spletne pisave, ikone pisave Awesome in kontaktni obrazec AJAX. Ni vam treba lomiti banke, da bi ustvarili super spletno mesto, če poskusite We Care.

9. Panacea

Panacea Health & Medical WordPress tema

Če iščete elegantno in moderno temo za svoje spletno mesto v zdravstvu, ne iščite več; Panacea vas je zajela. Ta tema paralaksa vam bo pomagala, da boste s svojo množico neverjetnih lastnosti pomagali pri posredovanju svojega tržnega sporočila o zdravstveni negi, ne da bi pri tem prebili znoj. Panacea ima veliko funkcij, vključno z odzivnim dizajnom HTML5 + CSS3, demo vsebino, podporo mrežnice, kontaktnim obrazcem 7 integracijo, Googlovimi pisavami, ikonami Awesome pisave, neomejenimi barvami, vrstami po meri, samodejnimi posodobitvami, Bootstrap 3.0, itd..

10. Maxi zdravje

Maxi Health WordPress tema

Maxi Health je odzivna medicinska premium WordPress tema, ki je popolna za zdravniške ordinacije, zobozdravniške ordinacije in druge v zdravstveni industriji. Z enostavnimi možnostmi za teme je Maxi Health odlična izbira za hitro izdelavo spletnega mesta.

Tema ima dve možnosti gradnje strani. Prvi je generator kratkih kod po meri, ki ga lahko uporabite za izdelavo osnovnih postavitev strani in je popoln, če želite uporabiti vgrajene postavitve in sloge strani, ki so vključeni s temo. Vaša druga možnost je uporaba vključenega vtičnika za ustvarjanje strani Visual Composer. Ne glede na izbrano možnost izdelave strani (ali tudi če uporabljate temo in vzorčne strani), na skrbniški plošči in v živo prilagodljivem WordPress prilagoditelju lahko spreminjate barve, pisave, glave, stranske vrstice in drugo. Druge značilnosti teme vključujejo lepljivo možnost menija, skrbniško ploščo teme po meri, podporo ikon FontAwesome, Googlove pisave po meri in še več.

11. Zdravilo

Medicina Health & Medical WordPress tema

Tema Medicure WordPress je avtor CMSMasters in je odlična rešitev za zdravstvene in medicinske spletne strani. Oni (CMSMasters) so to mojstrovino dobili takoj od pogleda navzdol do funkcionalnosti. Z odličnimi drsniki, več področij pripomočkov, čudovitimi barvami, funkcijami upravljanja storitev, spletnimi dnevniki, pričevanji in še več, je Medicure bistvo razvoja teme WordPress. Tema vsebuje številne druge funkcije, tako da lahko pridobite zdravilo, ki si močno prizadeva za vaše podjetje v zdravstvu.

12. Medica PRO

Medica PRO Health & Medical WordPress tema

Info & DownloadView Demo

To temo programa WordPress je ustvaril ThemeIsle za medicinske strokovnjake. Medica PRO je profesionalno zasnovana (kar pomeni, da vaše spletno mesto daje podjetju zazz) WordPress tema najbolj znana po naslednjih funkcijah odziven dizajn HTML5 + CSS3, prijazen do SEO, združljivost med brskalniki, uporabna plošča z možnostmi teme, neomejene možnosti barv, funkcionalnost kratke kode, prevod pripravljen, odlična podpora, podnožje in stranska vrstica itd.

13. Healthflex

Healthflex WordPress tema

Healthflex je vrhunska WordPress tema, razvita za potrebe strokovnjakov v zdravstveni in zdravstveni industriji, kot so zdravniki, bolnišnice, medicinske klinike, zdravniki, wellness centri, e-trgovine z zdravstvenimi izdelki in drugo. Z demonstracijo namestitve z enim klikom in široko paleto predstavitev je nastavitev spletnega mesta preprost in preprost postopek. Lahko natančno prilagodite in prilagodite skoraj vsak vidik teme, brez znanja o kodiranju.

Ta tema, pripravljena na WooCommerce, je na voljo z zmogljivim ustvarjalcem vizualnih skladateljev Drag & Drop Page Builder, drsnikom revolucije in okvirom možnosti Redux. Ta zelo intuitivna orodja vam omogočajo popoln nadzor nad postavitvijo vaših strani in njihovih delov, kot tudi videzom vseh razpoložljivih elementov, bližnjic in pripomočkov.

Z lahkoto lahko ustvarite obrazce za rezervacijo naročil, dodate cene načrtov, vključite naročninske obrazce MailChimp, popestrite spletno mesto z razdelki Parallax in animiranimi elementi, dodate Google Maps in še veliko več. Z barvnimi nabori po meri, več sto Googlovih spletnih pisav in ikon FontAwesome, možnostjo dodajanja CSS-ja in JavaScript po meri in prevlado možnosti teme na strani, ni omejitev pri ustvarjanju z Healthflex-om.

14. HealthPRESS

HealthPress Health & Medical WordPress tema

Primerna za zdravnike, zobozdravnike, bolnišnice, zdravstvene ambulante, kirurge in druga zdravstvena ali medicinska mesta HealthPress je še ena velika tema, ki jo je treba upoštevati. Zaradi nastavitev prilagajanja v živo je načrtovanje vašega spletnega mesta lahka. HealthPress, ki ga je razvil InspiryThemes, odlikuje enostavne in obsežne možnosti teme, dodaten drsnik Revolution, odziven dizajn, SEO pripravljen, združljiv z WPML / Prevajanjem, možnost kratkega koda itd..

15. MedicalPlus

Medical Plus - odzivna medicinska in zdravstvena tema

Medical Plus je preprosta poudarjena tema WordPress, ki je enostavna za oči. Tema odlikuje kompakten in minimalističen dizajn. Toda ne dovolite, da vas preprost dizajn odvrne, Medical Plus je vsak del praktičnega zahvaljujoč številnim funkcijam, kot so možnosti SEO, izbira barv v živo, ustvarjalec strani, skrbniška plošča z bogatimi funkcijami, šest postavitev footerjev, prevod pripravljen, ozadje, nalaganje logotipa in pisav, tabela cen, funkcionalnost kratkih kod in še veliko več!

16. MEDICO

Medico Health & Medical WordPress tema

Če imate radi ogrodje Foundation 4, odziven dizajn in veliko kratkih kod, se boste odlično zabavali s čudovito temo Medico. Medico se ponaša s številnimi odličnimi funkcijami, kot so pripomoček po meri, popolnoma funkcionalen obrazec za sestanke, napredne skrbniške možnosti, neomejeno število portfeljev, vizualni generator kode, podpora tem, odzivna postavitev, zvočna / video podpora HTML5, neomejene barve, Google Web Pisave, ikone pisave Awesome in je popolnoma združljiv z WooCommerce 2.0.x.

17. MEDICOM

Medicom Health & Medical WordPress tema

Če želite ustvariti izjemno spletno prisotnost za svoje podjetje v zdravstvu, morate pametno porabiti svoje dolarje. Potrebujete temo, ki skrbi za vaše stranke in tudi stanje na banki. Če želite to doseči, morate poskrbeti za odlično tematsko tehnologijo in super oblikovanje. Medicom vam ponuja oboje in že en pogled na temo vas bo prepričal, da je točno tisto, kar iščete, če imate možnost drsnikov na celotni strani in veliko praznega prostora. Ta popolnoma odzivna tematika ponuja odlične funkcije, vključno s programom Bootstrap 3.0, programom za oblikovanje vizualnih kompozitorjev, ikonami za krasno pisavo, mega menijem in tremi različnimi postavitvami blogov.

18. Zdravstveni dom

Zdravstveni dom Zdravstvena in medicinska tema WordPress

Ta popolnoma odzivna tema WordPressa vam ponuja štiri vrste postavitev, ki vam omogočajo, da spremenite videz svojega spletnega mesta z enim klikom. Izberete lahko: Domov + obrazec za sestanke, doma + škatle po meri, storitve Parallax Home ali Home + meni z eno stranjo. Kot vidite, ste dobro pokriti, kar se tiče estetike. Kaj pa funkcionalnost? Tu je nekaj omembe vrednih funkcij: niso potrebne nobene veščine programiranja, plošča z možnostmi skrbnika, video vadnice in nastavitev vodnika, ustvarjalec strani s povleci in spusti, priljubljeni drsnik Revolution, brezplačne posodobitve in podpora za celotno življenje, WooCommerce itd..

19. Healthcentre

Healthcentre WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Healthcentre je vrhunska zdravstvena in medicinska WordPress tema, ustvarjena posebej za medicinske strokovnjake. Ta odzivna tema je kot nalašč za bolnišnice, klinike, zdravstvena podjetja, zdravnike, medicinske bloge in drugo. Preprosta uporaba barvnih shem, prednastavljene možnosti ozadja, predloge strani, možnosti tipografije po meri in vgrajene storitve in projekti objavljajo te teme, tako da je ta tema odlična izbira za vsako medijsko spletno mesto.

20. Zdravniki Pro

Zdravniki Pro - Medical WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Zdravniki je simpatična WordPRess tema, ki se nam popolnoma odziva, SEO optimizira in ima na voljo več možnosti prilagajanja. Prav je, da ustvarite spletno mesto za zdravstveni dom, profesionalno spletno mesto za zdravnika ali zobozdravniško ordinacijo, promocijsko spletno mesto za zdravstvene in kozmetične centre, spletno mesto reševalnih vozil ali zdravstveno pomoč in drugo. Tema je pripravljena tudi na RTL, vključuje podporo za stotine Googlovih pisav, ikone pisave Awesome, neomejene barve in možnosti prilagajanja teme.

21. Vitalno zdravje

Vitalno zdravje in medijska tema WordPress

Info & DownloadView Demo

Ustvarjanje spletnega mesta za spletno mesto v zdravstvu ali medicini ne bi smelo biti težko. Namesto tega je uporaba teme, kot je Vital, zelo enostavna. Ta tema je bila ustvarjena z mislijo na zdravnike, zobozdravnike, terapevte in druge zdravstvene delavce. Ta tema združuje podporo za vrste objav, kot so pričevanja, osebje in storitve s številnimi možnostmi za prilagajanje prek programa WordPress za prilagajanje tem, da bi bilo preprosto ustvarjanje vašega idealnega medicinskega spletnega mesta. Vital je združljiv tudi s oblikami WooCommerce in Gravity.

22. Procare

Procare - tema WordPress Medical

Info & DownloadView Demo

Procare za WordPress je super tema za medijska spletna mesta. Ta odzivna in SEO prijazna tema vključuje funkcijo, ki ji morate dodati storitve pacientov, ustvariti profile zdravnika in osebja in še več. ProCare vključuje možnosti teme za 600+ Googlovih pisav in kontaktni obrazec Ajax, 300+ pripravljenih ikon za mrežnico, barve po meri in še veliko več.

23. Medikit

Medikit - Zdravje in medicina WordPress

Info & DownloadView Demo

Tema MediKit WordPress uporablja načela Google Material Design za različne medicinske elemente teme. Čist in brskalnikom prijazen dizajn naredi MediKit kot nalašč za vse vrste medicinskih, zdravstvenih, zdravniških, terapevtskih, bolnišničnih in drugih podobnih spletnih strani. Tema je pripravljena na prevod, vključuje več stilov postavitve spletnega dnevnika, 3 predloge strani zdravnika / osebja, 3 možnosti storitev, tone možnosti tipografije, 3 sloge menijev, neomejene barve in še veliko več.

24. LT Medical

LT Medical Onepage WordPress tema

Info & DownloadView Demo

LT Medical je elegantna in odzivna medicinska tema WordPress na eni strani. Razvijalci vključujejo vgrajene možnosti za neomejene barve, enostavne kratke kode, odzivno postavitev in drugo.

25. DW PharmaStore

DW PharmaStore - WP e-trgovina

Info & DownloadView Demo

Če imate lastno lekarno, trgovino z vitamini ali podjetje za oskrbo z medicinami, potem je DW PharmaStore odlična tema WordPressa za vas. Ta ljubka tema vključuje popolno podporo in oblikovanje priljubljenega vtičnika WooCommerce. To vam olajša predstavitev izdelkov na spletu. Tema vključuje tudi vgrajene možnosti za postavitev po meri, kodo za analitiko, barve po meri, paginacijo in drugo. DW PharmaStore vključuje tudi ustvarjalca strani, pa tudi predloge strani.

26. utrip

Pulzno-fizioterapevtska medicinska tematika WP

Info & DownloadView Demo

Pulse je nišna WordPress tema, namenjena fizioterapevtski medicinski industriji. Tema vključuje značilnosti fizikalnih terapevtov, športnikov, športnikov, rehabilitacijskih centrov, akupunkture in drugih terapijskih praks. Razvit za vključitev funkcij za tabele s cenami po meri, galerije, lokacije pisarn, kariere in še več.

27. MyMedic

Tema MyMedic WordPress

MyMedic je simpatična medicinska WordPress tema, ki je mobilna in uporabniku prijazna. Tema vsebuje nastavitve za dodajanje socialnih povezav, profile zdravnikov in osebja, različne strani oddelka, obrazec za naročanje po naročilu, fotogalerije, celoten blog in še več. MyMedic je za eno samo temo vreden slabih 39 dolarjev, za le 10 USD pa lahko dobite več Vse teme od teme ThemeJunkie za samo 49 dolarjev (kar je super zadeva!).

28. iMedical

iMedical WordPress tema

iMedical je sodobna medicinska tema WordPress, namenjena zdravnikom, zdravnikom splošne medicine, veterinarjem, medicinskim centrom, splošnim praksam, izvajalcem zdravstvene oskrbe, zdravilišč in še več. Tematske funkcije vključujejo čudovito odzivno postavitev, 2 mega menijev vrst, ustvarjalec strani, ki je enostaven za uporabo, vtičnik za vrhunski časovni razpored, 5 vrst objav po meri (za zdravnike, oddelke, službe, pričevanja in drsnik), pripomočke po meri, možnosti SEO optimizacije in več.

29. Zdravnik

Tema medicinskega besedila WordPress

Kot vsestransko uporabno orodje za gradnjo medicinskih spletnih strani ima Medicalist 9+ popolnoma opremljenih, nišnih postavitev doma, ki so dodatno prilagodljive vsem ekstremom in z neverjetno lahkoto. Postavitev vsake strani je tako čista in spodobna, da si ne morete pomagati, da bi jo vzljubili. Lahko ga samozavestno uporabljate za spletna mesta za zdravnike, bolnišnice, klinike, zobozdravnike, laboratorije, hematološke storitve, nego očes, izpadanje las, trgovine z drogami itd..

Tema Medicalist vse-v-enem medicinski WordPress ima napreden sistem upravljanja terminov. Zdravnikom in izvajalcem zdravstvenih storitev daje možnost, da ustvarijo toliko časovnih časovnih razmikov, kolikor želijo. Omenjajo lahko tudi čas, ki ga bodo namenili vsakemu pacientu.

Prav tako je sistem darovanja krvi Medicalist zelo napreden in izpopolnjen. Obrazec za krvodajalstvo se odpre kot pojavno okno in od osebe, ki je darovala, zahteva potrebne informacije.. S celotnim sistemom upravljanja nakupov, vključenim v temo, ga lahko celo uporabite za spletno medicinsko trgovino. Ali prejemati spletno plačilo za medicinske storitve, opremo in predmete.

Druge napredne funkcije teme vključujejo funkcionalnosti, kot so napoti bolnika, brezplačno posvetovanje (obrazec), resnične zgodbe, dejstva o dosežkih in strani za storitve, zavarovanje, oddelke, ekipo in dogodke itd..

30. Medicinska klinika

Medicinska klinika - Health & Doctor Medical WordPress tema

Medicinska klinika je odlična možnost za zdravstvene ustanove vseh vrst. Ne glede na to, ali ste zdravnik, terapevt, zobozdravnik ali celo zdravstveno zavarovanje, je ta tema polna funkcij, ki jih zagotovo imate radi. Več vgrajenih stilov za vaš blog, portfelj in storitve omogočajo hitro in enostavno nastavitev spletnega mesta. Poleg tega tema vključuje podporo in oblikovanje za WooCommerce, tako da lahko prodajate tudi svoje izdelke! Druge teme vključujejo predloge vsebine, kratek kode po meri, izbire barv in pisav, mega menije, drsnike in drugo.

31. Medicare

Medicare - zdravnik, medicinska in zdravstvena tema

Ustvarite svoj dizajn spletnega mesta in postavitve strani s temo Medicare WordPress. Ta zdravstvena in zdravstvena tema vključuje posebne funkcije, kot so pred in po vitrini, rezervacija termina, odprte ure / urnik, medicinske ikone po meri, kalkulator ocene in popolna podpora za WooCommerce. Poleg tega obstajajo enostavne možnosti prilagajanja, kot so krepki ustvarjalec strani, program za prilagajanje WordPress v živo in množica Googlovih pisav.

Nazaj k tebi…

S tem seznamom nimate nobenega opravičila za izdelavo spletnega mesta na podpovprečni temi. Izberite takšno, ki ustreza vašim potrebam, če pa se težko odločite, bi rad (spet) priporočil Total – odzivno večnamensko WordPress temo. Ali poznate še kakšno vrhunsko temo WordPress za zdravnike? Sporočite nam v komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me