30+ najboljših tem in novic o slogu za WordPress

Najboljše novice in tematske teme za WordPress

Ali ste vedeli, da 53% od vseh Američanov, ki vsak dan prebirajo novice, uporabljajo internet? In da so televizija in tiskane novice v zatonu? To pomeni, da nikoli ni bil boljši čas za zagon lastnega spletnega vira za najnovejše in najboljše v novicah, tračevih, modi, naredi samih ali kar koli drugega! Brez skrbi, tukaj smo, da pomagamo.

Ta krog je naš osebni izbor za najboljše novice in teme časopisa WordPress. In vsak od njih je popoln, če vas zanima ustanovitev novicnega bloga ali spletne revije. Navdušeni, upam, da boste našli tisto, kar iščete!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Časopis

Tema časopisa WordPress

Za začetek, zakaj ne bi zgradili svojega spletnega mesta s temo novic in revij št. 1? Tema Časopisa je z razlogom vrhunska v njihovi niši. Ta močna in prilagodljiva tema je najboljša izbira za ustvarjanje osupljivega novic, spletnega časopisa ali bloga. In z njihovo nedavno posodobitvijo je tema lažja in še boljša objava vsebin na vašem spletnem mestu.

Tema Časopisa vključuje 80+ predstavitve za hitro zagon. Samo uvozite z enim klikom, da bo vaše spletno mesto oblikovano v nekaj minutah. Ali pa uporabite frontend tagDiv Composer za ustvarjanje lastnega dizajna po meri. Dodajte omrežja za objave, galerije, opombe, polja za slike, oglase, drsnike, pripomočke in drugo. Kodiranje ni potrebno! In knjižnica tagDiv v oblaku je polna 810+ vnaprej izdelanih postavitev, ki jih lahko preprosto vstavite, če želite še hitreje sestaviti strani.

Toda možnosti se tu ne ustavijo. Vgrajeni oglasni spoti, tipografija, pripomočki po meri (vreme, borzni trg, Instagram, družabni števec, avtorsko okno, glasilo itd.), Slikovni učinki, podpora logotipa SVG, “Trending now” novice za označevanje, sistem pregledovanja, integrirana prevajalska plošča, iskanje in prijava v ajax, prilagodljiva glava in noga in toliko več so vsebovane v časopisu. Tema je tudi GDPR, pripravljen in združljiv s kontaktnim obrazcem 7, WPBakery, bbPress, BuddyPress, WooCommerce in številnimi drugimi priljubljenimi vtičniki.

2. Jannah

Jannah časopis, revija in AMP novice WordPress tema

Z Jannah dobite veliko več kot le temo WordPress, ki je primerna za spletne revije in bloge. Več jih je več kot 20 predstavljenih demonstracij. Kar bo hitro pospešilo postopek sestavljanja strani, ki bo natančno ustrezala vašim zahtevam. Izberite predstavljeni demo in ga individualizirajte, tako da ga spremenite v prilagojen dizajn. S tako prilagodljivo temo je vse zelo mogoče. Kar je zelo kul, lahko glasujete za svoj naslednji najljubši demo. Dejansko z novimi posodobitvami izidejo novi predstavitveni podatki, ki jih lahko kasneje uporabite za prenovo spletnega mesta.

Založniki z integrirano pospešeno mobilno stranjo (AMP) lahko preprosto ustvarijo vsebino, pripravljeno za mobilne naprave, ki se takoj naloži povsod. To zahteva tudi višje uvrstitve iskalnikov, kar pomeni več prometa in potencialno več klikov oglasa.

Neomejeni stili glave in noge, meja Ajax Mega in več kot 15 postavitev drsnikov so le nekatere od številnih funkcij, ki jih prinaša Jannah tema. Orodje je zelo enostavno za uporabo in s praktičnim oblikovalcem strani lahko hitro oblikujete svojo osebno mojstrovino. Da ne omenjam, da je Jannah s programom BuddyPress združljiva tudi za vzpostavitev lastne skupnosti socialnih medijev.

3. 15zine

15zine HD magazin in novice WordPress tema

15zine je revija, pripravljena za mrežnico in tema WordPress za premijo novic. Ta tema je kot nalašč za ustvarjanje lastne spletne revije ali spletnega mesta z novicami, s katerim lahko z bralci delite zanimive informacije. Ta tema je polna funkcij. Ne, res. Toliko jih sploh ne bi mogli našteti spodaj. Ena izmed najbolj kul lastnosti je vgrajen sistem pregledovanja. Ne glede na to, ali imate spletno mesto z novicami ali revijo, boste želeli pregledati izdelke, storitve, filme, hrano ali kaj drugega in s 15zine boste dodali ocene takoj. Dodate lahko svoje mnenje, bralcem omogočite, da zapustijo ocene, dodajo toliko meril in izberejo, če uporabljate zvezde, točke ali odstotke.

Še ena odlična lastnost je prilagodljivost 15zine, tema ima izjemen ustvarjalec strani, pa tudi na tone vgrajenih možnosti. Vgrajeni so 4 moduli mreže, 5 slogov blogov, 6 oblik objav (galerija, video prekrivanje, video funkcija, vdelava zvoka, samostojni zvok in standard), 4 drsni slogi in možnosti za barve in ozadja po meri. Druge teme vključujejo združljivost z WooCommerce, integracijo bbPress, kratke kode po meri, pripomočke po meri, iskanje po Ajaxu in še več.

4. Status

status-worpdress-tema

Info & DownloadView Demo

Status je osupljiva tematska zasnova posebej za revije, novice in uredniške bloge. Enostavna uporaba vzorčnih podatkov olajša začetek. Pripomočki po meri za vaše novice in družabne povezave vam bodo pomagali hitro povečati svojo spletno prisotnost.

Ta sodobna tema vključuje množico odličnih možnosti prilagajanja v živo prilagajalcu WordPress za 1-4 stolpcev, desno ali levo stransko vrstico (ali sploh nobeno!), Širine spletnega mesta po meri, neomejene barve (uporabite samo izbirnike barv), 700+ Googlovih pisav , prilagodljivi vnosi v blog in še več. Obstajajo celo vgrajena oglasna mesta. Tako lahko dodate svoje lastne promocijske povezave in slike ali vstavite Googlove oglase, da začnete takoj zaslužiti na svojem spletnem mestu!

5. Naslov

Naslov in revije WordPress tema

Naslov je čista in moderna novica in slog revije premium WordPress tema iz Themeforest. Ta elegantno oblikovana tema ima prilagodljivo postavitev, ki jo lahko uporabljate za izmenjavo novic, tračev in člankov o tem, kaj vse vas zanima in bralce..

Z naslovom so poskrbljeni vsi težki deli za izdelavo vaše spletne strani, ki je pomembna za novice. Tema vključuje polne in škatlaste postavitve, samo izberite, katera vam najbolj ustreza. Prilagoditev spletnega mesta je zelo enostavna, saj Headline uporablja orodje za prilagajanje teme WordPress, tako da lahko hitro spremenite barve, svoj logotip in drugo ter si pred shranjevanjem ogledate spremembe. Nato uporabite ustvarjalnik vsebine, da ustvarite svoje edinstvene postavitve strani. Tema vključuje tudi 3 postavitve spletnega dnevnika (majhna slika, velika slika ali mreža) – tako da imate veliko možnosti za ustvarjanje edinstvenega spletnega mesta z novicami ali revijami.

Naslov vključuje tudi množico pripomočkov po meri (za komentarje, kontaktni obrazec, pregled, pasice itd.), Popoln sistem ocen in mnenj, tako da lahko bralci glasujejo o vaših člankih, čudovit drsnik za novice, uporabne kratke kode, vgrajene povezane objave in več.

6. Valenti

Novice in revije Valenti WordPress

Valenti je elegantna tema WordPress za novice in revije, ki je na voljo na spletnem portalu ThemeForest. Ta tema ima vgrajene funkcije, tako da lahko v nobenem trenutku ustvarite svojo zelo spletno novico, revijo ali tračeve.

Ko prvič začnete s temo, imate veliko možnosti za prilagajanje teme. Z ustvarjalnikom povleci in spusti domačo stran ustvarite svojo postavitev domače strani, dodajte menije na 3 različne lokacije, izbirajte med neomejenimi barvami za različne elemente strani in še več. Vse te funkcije vam omogočajo, da ustvarite edinstveno in edinstveno revijo ali novo spletno mesto.

Valenti vključuje tudi zelo prilagodljiv blog, kar je super, saj je glavni poudarek teme vse vaše super objave! Izbirate lahko med štirimi različnimi postavitvami blogov na domači strani, 4 različnimi slogi spletnega dnevnika, štirimi različicami slogov slik (celotna širina, paralaksa, celotno ozadje ali standard) in 4 formati objav (standardni, diaprojekcija, zvok in video). Poleg tega tema vključuje možnosti za ocene in ocene, ki jih lahko dodate v objave, da povečate delo bralcev. Ta tema vključuje veliko drugih odličnih možnosti, kot so pripomočki po meri, predloge več strani, socialna integracija, Googlove pisave in še več.

7. Javno mnenje

WordPress tema revije za javno mnenje

Info & DownloadView Demo

Neomejena barvna paleta, pripomočki po meri, odlične funkcije upravljanja oglaševalskih pasic in prilagodljiv program v živo za spremljanje sprememb v živo so del tega, kar naredi to temo močno prodajalno za vse agencije za objavo novic / medijev. Tudi tema je naložena z enostavno uporabo Elementor moduli, tako da lahko preprosto uporabite ustvarjalnik strani, da prilagodite svoje postavitve. Tema olajša postavljanje video posnetkov, zvoka, slik kot del objav.

8. Heset

WordPress tema časopisa Heset Blog Magazine

Heset je popolnoma odziven večnamenski časopis / blog tema, ustvarjen za ljudi, ki imajo radi čist, moderen in minimalističen dizajn. Tema ima veliko možnosti orodja za prilagajanje, ki vam pomaga oblikovati spletno mesto glede na vaše potrebe, ne da bi se dotaknili vrstice kode. Heset je na voljo s 7 edinstvenimi postavitvami na domači strani in jih je mogoče enostavno poustvariti z uporabo demo namestitve z enim klikom, tako da je tema videti tako kot tista, ki jo vidite v predogledu v živo. Zelo priporočljivo je, če iščete dobro strukturirano temo WordPress, popolnoma optimizirano za SEO in hitrost strani.

Obstaja več različnih načinov, s katerimi lahko dosežete personaliziran in edinstven videz, tako da se poigrate z različnimi možnostmi, kot so večkratni drsniki, slogi zaglavlja in predstavljena objava itd. Njegova logična, uporabniku prijazna sprednja stran lahko pomaga, da dodate in razvrstite domačo stran elementi, ki jih želite. Prav tako je Heset lepo kodiran za integracijo z vtičniki tretjih oseb, kot so Jetpack, WooCommerce, kontaktni obrazec 7, SiteOrigin Page Builder itd., Kar vam lahko res prihrani veliko časa.

9. MagUp

MagUp Moderna slogovna revija WordPress tema

MagUp je sodoben stilski blog, revija, objava in pregled WordPress teme s sistemom objavljanja gostov. Druga močna lastnost je 100-odstotna optimizacija naprav. Samodejno se odzivajo na spreminjajoče se dimenzije naprav, posamezni elementi se bodo prilagodili tako, da ustrezajo kolektivni odzivnosti. S pomočjo postavitve, ki je popolnoma optimizirana za oglase, lahko s pomočjo Google AdSense vnovčite svoje ocene ali revije. Kot že omenjeno, lahko tudi prek AdSense sprejemate brezplačne objave gostov za povečanje vsebine in posredno zaslužite.

Vas skrbi personalizacija? Tako enostavno, kot si predstavljate – le nekaj klikov, vlečenja in padcev! Obstaja 5+ edinstvenih postavitev tem. Nato z vgrajenim vtičnikom za ustvarjanje strani Visual Composer lahko v samo nekaj minutah ustvarite tudi nove sveže postavitve. Privzeta domača stran vsebuje poglavje z vrtiljakom nad menijsko vrstico z globokim učinkom paralakse. Medtem obstaja več različic oblikovanja za postavitve posameznih objav, kot so Galerija, Povezava in Citiranje. Za eno objavo so na voljo klasične, domišljijske in kreativne različice. Za vsako galerijo, povezavo in ponudbo lahko izberete katerega koli od 8+ vnaprej določenih slogov.

MagUp podpira tudi eleganten mega meni. Ima več različic. Odpravite se lahko tudi na slog, ki temelji na vrtiljaku. Poleg tega tema podpira vse vrste objav, vključno z besedilom, standardom, zvokom, videom, kategorijo, oznako poleg videa (Vimeo, YouTube in Daily Motion).

10. Revija CrazyBlog

WordPress tema revije Crazyblog Magazine

CrazyBlog je paket približno dveh ducatov demonstracij s svežim in prilagodljivim dizajnom. Sedem predstavitev je postavitev revij, še sedem pa je rezerviranih za preproste bloge. Medtem je na voljo še en niz sedmih demo predstavitev. Vgrajeno vrhunsko orodje za izdelavo strani s pomočjo povleka in spuščanja strani olajša prilagoditev modelov za vas.

Tema je popolnoma optimizirana za naprave, iskalnike in interaktivno uporabniško izkušnjo. Na stotine enostavnih možnosti za uporabo ne morejo preprosto olajšati teme z minimalnimi kliki, ampak tudi nadzirati in upravljati vsako stvar o postavitvi in ​​delujoč od zgornjega dela glave do dna območje podnožja.

CrazyBlog je popolnoma optimiziran za oglase, kar pomeni, da so na naravno ustreznih lokacijah postavitve različna področja umestitve oglasov. Pomagal vam bo doseči največ prikazov oglasa in klikov ter s tem povečal zaslužek. Z več razpoložljivimi stili objav lahko na različne načine prikažete različne vrste objav. Možna je tudi nadaljnja prilagoditev vsake postavitve. Prav tako lahko ustvarite drugo edinstveno postavitev tako, da vzamete elemente iz različnih slogov objav in jih razporedite po novem. Druge funkcije vključujejo možnosti tipografije, podporo e-trgovini in redne posodobitve.

11. Kuhovani

Izbrana tema Ultimate Sodobna revija WordPress

Kurirano je vrhunska sodobna tema revije WordPress, ki je skrbno izdelana, da bi bila estetsko visoka, čista in moderna. Primerna tema WordPress, ki prikazuje vaše vsake odlične zgodbe in tako pridobite večjo pozornost sveta. Ena izmed najbolj kul funkcij Cished je edinstven drsnik, imenovan “Moz-Slider”, saj toliko pomaga, da vaše novice ali vsebina pritegnejo pozornost bralcem. Zgrajen s sistemom pregledovanja po meri v notranjosti, boste želeli pregledati izdelke, storitve, filme, hrano ali kar koli drugega.

Kuhano je opremljeno tudi z zmogljivim in preprostim ustvarjalcem strani Drag n ‘Drop, tako da se boste lahko zabavali ob ustvarjanju edinstvene domače strani ali karkoli želite. Samo usmerite in kliknite, da ustvarite postavitve po meri! Oh, tema se odziva tudi odlično, v kateri koli napravi je majhna velikost zaslona na namizju, od doma ali od kjer koli bi lahko bili.

12. Lovljen

Lovljena uredniška revija WordPress tema

Hunted je tema revije uredniškega stila s profesionalnim videzom in čistim dizajnom. Kot tudi zelo dobro organiziran program za prilagajanje tem. Tema je bila ustvarjena za vaše zgodbe, članke, novice, modne objave, nasvete za dekoracijo, življenjski slog in vse ostalo, kar želite deliti na svojem blogu.

Hunted ponuja podrobno dokumentacijo, s katero boste lahko brez težav uživali v temi. In ker Hunted uporablja domače orodje za prilagajanje WordPress-a, je spletno mesto zelo enostavno prilagoditi. Večina stvari, ki jih želite narediti, je le nekaj klikov! Googlove pisave, prilagojeni pripomočki, 3 drsniki, sekundarni meniji, poziv k dejanju, 7 postavitev spletnega dnevnika, podpora za WooCommerce, vgrajena območja pasic in drugo so le nekatere izmed številnih prijetnih funkcij teme.

13. Editum

Tema časopisa Editium Clean WordPress Blog

Editium je čista tema Blog / Magazine WordPress, namenjena posodabljanju vaše vsebine na nov način. Uživajte v zelo enostavni namestitvi in ​​svoje spletno mesto v trenutku povzročite v spletu. Editium ustreza številnim spletnim mestom, od lifestyle bloga do bolj naložene revije, ne da bi pri tem pozabili na vsak minimalni blog.

Editium bo vaše obiskovalce navdušil z udobno uporabniško izkušnjo na vseh napravah, svoj dizajn ohranja elegantno z dobro uporabnostjo. To je bilo mišljeno z mobilnim prvim pristopom in Twitterjem Bootstrap 3 CSS Framework.

Editium lahko prilagodite tako, da doseže blagovno znamko uporabnika, od barv do tipografije s svojo zmogljivo ploščo za nastavitev. Na voljo je veliko možnosti in preprosto gradnjo privlačnega doma z vlečenjem nekaj pripomočkov po meri na območjih dveh gradnikov domače strani. Vrstica za hitri zagon lahko prejme povezavo do kategorij ali strani ali celo zunanje povezave, glavno območje pa lahko sprejema module objav za prikaz seznamov člankov po kategorijah z veliko različnimi postavitvami.

14. Blok

Blok Flat Magazine WordPress tema

Block je tematska tema revije WordPress, ki je na voljo na spletni strani Themeforest. Ta čista in elegantna postavitev je enostavna za branje, zaradi učinka desaturacije po meri pa bo vaše spletno mesto izstopalo po spletu. Poleg tega lahko med temo izbirate med neomejenimi barvami za različne elemente, da ustvarite videz po meri.

Blok je bil zgrajen z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za izdelavo spletnega mesta. Obstaja 7 oblik objave po meri (standardni, video, zvočni, galerijski, slikovni, povezavni, citirani, na stran), tako da lahko hitro in enostavno dodate svojo vsebino. Tema vključuje tudi pripomočke po meri, tako da lahko na katero koli območje, pripravljeno za gradnike, dodate oglase, svoj vir Flickr, razdelek o nas in drugo. To še ni vse. Ta tema je pripravljena na WooCommerce, vključuje socialno integracijo, podporo obrazcu za stik 7, možnosti pisave po meri, predloge strani po meri in še več.

15. NewEdge

Tema revije WordPress, ki je odziven za NewEdge

NewEdge je zelo funkcionalna in lepa tema WordPressa za spletna mesta revij in časopisov. Tema je popolnoma odzivna in optimizirana za mobilne naprave, tako da predstavlja gladko uporabniško izkušnjo na vsaki platformi. Priložen je program za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani Visual Composer, kar pomeni, da lahko spletno mesto revije lepo oblikujete v zelo kratkem času, ne da bi kodirali samo eno vrstico.

Naslov ima več različic domačih strani, prilagodljive barvne sheme, bogate možnosti teme, vtičnik za socialni delež in še več. Dobro se integrira s vtičnikom MailChimp, da bo vaše mrežno prizadevanje še bolj plodno.

NewEdge ima več namenskih razširitev, ki bodo izboljšale lastnosti spletnega mesta revije / novice in uporabniško angažiranost. Na primer, obstaja vtičnik po meri za anketo, ki vam omogoča zbiranje povratnih informacij uporabnikov o kakršni koli težavi. Na voljo je tudi vtičnik za upravljanje oglasov, ki vam omogoča upravljanje oglasov, prikazanih na vašem spletnem mestu.

16. Revija MH

WordPress tema revije MH, ki se odziva

Info & DownloadView Demo

Magazin MH je drzna in moderna tema časopisa WordPress iz kreativnega trga. Ta tema je kot nalašč za pisanje o tem, kaj ste strastni, in da svoje pisanje delite s svetom.

Tema je bila namenjena širjenju novic o tem, kar vas in vaše bralce zanima. Na domači strani so prikazana različna področja vsebin za članke v središču pozornosti, najbolj priljubljene objave in najnovejše objave v ključnih kategorijah. Tako lahko bralci hitro vidijo vaše najnovejše in najbolj priljubljene vsebine, takoj ko pridejo na vašo stran. Poleg tega MH Magazine vključuje 25 lokacij gradnikov in vgrajena območja oglasov, tako da boste lahko bralcem dodali še več novic, člankov in pomembnih informacij.

Revija MH je tudi prilagodljiva, tako da ne glede na to, ali pišete o modi, avtomobilih, politiki, znanosti ali čem drugem, lahko temo prilagodite svoji niši. Za izdelavo izjave dodajte barvo ali sliko po ozadju po meri, izberite barve za različne elemente teme (na primer napise, obrobe itd.), Izberite poljubno drugo stransko vrstico, da ustvarite postavitev treh stolpcev itd. Tema vključuje veliko drugih odličnih funkcije, vključno z vgrajenimi avtorskimi polji, odziven FlexSlider 2, stran 404 po meri, prilagojene Googlove pisave in še več.

17. Alpha News

Alpha News WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Alfa je tema WordPress v obliki novic in revij, ki jo je ustvaril WPZoom. Ta tema je naložena z dvema edinstvenima kožama, odličnim odzivnikom za novice in še več. Alfina enostavna in optimizirana domača stran, ki je polna vaše vsebine. Predstavljeni drsnik na domači strani je sprednji in sredinski, najnovejše objave iz vsake kategorije pa so elegantno prikazane.

Odlična novica in revija posebnost je Breaking News Ticker. To funkcijsko območje tik pod navigacijskim menijem nenehno brska po novostih, ki jih poročate. Tako lahko bralci zlahka kliknejo enega od drsečih naslovov, da si ogledajo objavo. Poleg tega obstajajo vgrajeni oglasni prostori za zaslužek. To je odličen način za promocijo vašega spletnega glasila, povezanih izdelkov (ali celo lastnih izdelkov) ali pa samo prodajo oglasov prek tretje osebe (na primer BuySellAds). Druge odlične funkcije teme vključujejo uporaben pripomoček za nedavne objave, podpora za video ter kratke kode in pripomočke po meri.

18. Vinsko zidarstvo

4

Ne ravno ime, ki bi ga pričakovali za blog novic / revij, vendar naj vas to ne zavede! Tema zagotavlja navigacijo med mobilnimi telefoni in tabličnimi računalniki, ki so v tej dobi odlična funkcija prenosnih pametnih naprav. 8 pripomočkov po meri, funkcija iskanja v živo in sistem pregledovanja dodajajo vrednost tej temi.

19. Multinews

2

Multinews se lahko uporablja za spletni časopis, revijo ali blog, obiskovalcu pa ponuja funkcijo preloma postavitve. Multinews je integriran v WooCommerce in BuddyPress. Na voljo je z mega-menijem, več postavitvami in integracijo MailChimp, kar je odlična funkcija, če nameravate uporabljati novice.

20. NEE

12

Mega-menijski zaslon s 4 možnimi mesti, da ga omogočite za najboljšo možno bralno izkušnjo. Vgrajen sistem pregledovanja in vgrajen števec všečkov in pogledov obiskovalcu pomaga, da se pomakne do najboljše vsebine na vašem spletnem mestu.

21. WindowMag

WindowMag WordPress Magazine & Blog Premium Tema

WindowMag je vrhunska WordPress tema, zasnovana za novice in spletna mesta. S 5 edinstvenimi predstavitvami, 3 postavitvami blogov in 3 postavitvami naslovov tema ponuja uporabnikom več možnosti za prilagoditev spletnega mesta. Namestite s samo enim klikom za katero koli predstavitev. Ker je postavitev na tekočino z odzivom, je bila zasnovana na mobilnem prvem pristopu, zaradi česar je presečena nad ostalimi.

Tema vključuje tudi močan in enostaven skrbniški panel z veliko možnostmi za vse v temi. naložite logotip po meri, favicon, ikone za mobilne naprave z različnimi velikostmi, izberite okvir v polni širini ali uokvirjeno postavitev, izberite Googlovo pisavo po meri, izberite barve po meri in še veliko več. Z veliko možnostmi je enostavno ustvariti čudovito spletno mesto, ki ustreza vašim potrebam. Oglejte si naše tematske predstavitve in si oglejte, kaj lahko naredi.

22. preporod

13

Revival ima 4 čudovite postavitve in različice polne širine / desne stranske vrstice za katero koli stran na vašem spletnem mestu, naj bo to domača stran ali arhivi. Olajša prilagoditev s 33 območji, ki omogočajo dodajanje funkcionalnosti v kateri koli del vaše revije ali bloga.

23. Osage

14

Vsestranska tematika revije novic, ki jo je mogoče spremeniti za prikaz novic o različnih temah. Navigacija za odstranjevanje mobilnih telefonov pripomore k večjemu prometu, saj več ljudi preide z ogleda na računalnikih na ogled na mobilnih napravah.

24. Revija

15

Agazine je vrhunska WordPress tema za spletne revije in ima 3 sloge naslovov, 5 možnosti postavitve in 3 različne sloge spletnega dnevnika. Za spletna mesta, ki ves čas nenehno posodabljajo vir svojih spletnih mest, obstaja močan novice.

25. Tribuna

Tema Tribune WordPress

Info & DownloadView Demo

Tribune je tema WordPress-a v klasičnem slogu, ki je kot nalašč za spletno mesto z novicami iz stare šole. Če se ukvarjate s politiko, tehnologijo, financami, svetovnimi dogodki ali kaj podobnega, bo vašim bralcem všeč čista in znana postavitev Tribune.

Domača stran je srce Tribune. Značilnosti (na domači strani postavitve novic) vključujejo prelomno oznako novic, odsek s predstavljenimi objavami, nedavne objave iz kategorij in predstavljeno vrtilno vrstico z nogicami, ki pomagajo pri izstopu vašega najpomembnejšega. Pakiranje v tono informacij, da bodo vaši bralci na prvi pogled videli, kaj je novega, kar jim pomaga, da najdejo članke, ki jih še niso prebrali, in najdejo objave, ki jih zanimajo.

Ker je Tribune zgrajena na podlagi ZOOM, imate na voljo veliko odličnih možnosti prilagajanja, s katerimi bo tema ustrezala vašemu spletnemu mestu. Naložite logotip po meri, izberite barvo ozadja po meri ali naložite sliko, dodajte kratke kode in pripomočke po meri v svoje objave in strani, ustvarite in dodajte menije po meri in še veliko več.

26. Znanost in raziskave

Znanstveno-raziskovalni časopis WordPress Tema

Znanstvenik je sodobna tematika stikov z novicami in revijami, ustvarjena posebej s tistimi iz znanstvene in raziskovalne skupnosti. Ta tema vsebuje čist dizajn z visokotehnološkim oddelkom o zadnjih objavah na domači strani. Z možnostmi za neomejene barve, pisave, ikone, odziven dizajn, pripomočke po meri, postavitve strani in objave, skupno rabo v družabnih omrežjih, Instagram Instagram, RTL in več, je znanstvenik odlično oblikovan, da lahko delite, kaj je novega na vašem področju.

27. Dodatno

Dodatne novice WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Extra je simpatična tema WordPress z novicami in revijami, ki jo poganja Divi Page Builder. Z Extra je enostavno ustvariti spletno mesto z novicami po meri s pomočjo vgrajenega ustvarjalca kategorij, ustvarjalca objav in strani, odzivne postavitve, funkcij ocen in mnenj, podpore za e-poslovanje (za prodajo izdelkov, ki jih pregledate ali priporočate, uporabite WooCommerce) in elegantno možnosti stylinga.

28. Gazeti

Tema WordPress Gazeti News

Info & DownloadView Demo

Gazeti je odzivna tema novic in revij WordPress WPZoom. Postavitev teme je namenjena objavljanju člankov o trenutnih dogodkih, tračevih, trendih ali kateri koli drugi temi – poleg tega obstaja veliko načinov, kako uporabniki najdejo vsebino, ki jih zanima. Domača stran vključuje velik drsni drsnik (ki podpira tudi videoposnetke) ter predstavljene objave iz izbranih kategorij ali oznak.

Tema je tudi popolnoma odzivna in na dotik. Tako bodo vaši bralci lahko kliknili ali povlecli svoje najnovejše objave v kateri koli napravi, ki jo imajo. Gazeti vključuje odlične pripomočke po meri za prikaz vaše vsebine. Na zavihku vsebine na zavihkih lahko najdete objave glede na priljubljenost, datum, komentarje ali kateri koli drug filter, ki ga želite. Poleg tega obstaja krepko in temno predstavljen pripomoček za objave, ki resnično izpostavlja vaše objave.

29. Novinar

Tema časopisa Novinar WordPress

Novinar je čist in preprost blog in revija WordPress tema, ustvarjena za pisatelje, ki želijo svoje misli deliti s svetom. Tema vključuje elegantno oblikovane postavitve domačih strani, izdelane z intuitivnim ustvarjalcem strani za povleci in spuščanje, podporo mrežnicam slik, pripomočke po meri za vaše objave, prilagodljiv mega meni, pametno vrstico napredka pri branju in še več.

30. MightyMag

8

MightyMag je tema, ki lahko služi ljudem, ki želijo ustvarjati ne samo objavljanje spletnih strani in revij, temveč tudi pregledovanje spletnih mest. To temo lahko poleg monetizacije uporabljate skupaj z WooCommerce. Sistem pregledov lahko uporabite za oceno člankov medijske hiše na podlagi priljubljenosti.

31. 3 Stolpec revije

Tema tretjega stolpca WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Magazine je revija s tremi stolpci in novico WordPress, ki jo je oblikoval Themify. Ta tema je bila zasnovana za izmenjavo člankov, novic, nasvetov, vaj in idej z bralci. Ta tema je nabita z vsebino. Obstajajo trije meniji – zgornji, glavni in eden v nogi. To pomeni, da lahko v svoje menije vključite vsako pomembno stran in bralcem olajšate navigacijo do različnih delov vašega spletnega mesta. Magazin vključuje tudi novice in opozorilne oznake. Zavrtite pomembne informacije, da pritegnete pozornost obiskovalcev. Druga značilnost, ki jo je treba izpostaviti, je mega meni. Najnovejše objave v kategoriji se lahko prikažejo s sličicami v spustnem meniju v glavnem meniju.

Revija je tudi popolnoma odzivna in pripravljena na mrežnico. Tako je vaše spletno mesto videti odlično v vseh vrstah naprav, bralci pa lahko do obrazca svojega spletnega mesta dostopajo kjer koli. Poleg tega so možgani v Themify celo vključili edinstven mobilni izvlečni meni. Tako lahko še vedno imate svoj mega meni na način, ki je uporaben za bralce mobilnih naprav. Kako super je to?

Revija je bila zgrajena s pomočjo fantastičnega ustvarjalca strani Themify. To pomeni, da lahko svoje strani gradite tako, kot jih želite. Na voljo je 42 vnaprej pripravljenih možnosti, ki jih lahko nastavite ali začnete iz nič. Magazin vključuje tudi različne postavitve objav in šest možnosti postavitve stranske vrstice, tako da možnosti ustvarjanja strani s to temo ne manjka..

32. Mini revija

Svetlobna tema Mini magazina

Info & DownloadView Demo

Če ste lastnik spletnega dnevnika in želite izboljšati svoje spletno mesto, je morda čas, da preklopite na premijsko temo namesto na zastarelo in slabo kodirano brezplačno, ki jo uporabljate. Mini Magazine je zelo čista in poenostavljena tema, ki jo je ustvaril Templatic in je idealna za novice in bloge.

Pri tej temi mi je všeč edinstvena postavitev. Namesto da bi na domači strani in kategorijah prikazal kup besedila, je Mini Magazine fotocentričen. To vam bo omogočilo prikazovanje odličnih sličic za vaše objave in ko uporabnik pokaže miško nad sliko, lahko vidi naslov, datum in kategorijo objave. Tako bo vaš blog bolj edinstven in interaktiven za vaše obiskovalce.

Domača stran teme MiniMagazine je popolnoma prilagodljiva s pomočjo dinamičnih pripomočkov, ki so bili izdelani posebej za to temo. Preprosto povlecite in spustite različne pripomočke, da ustvarite strukturo domače strani, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Za doseganje edinstvene postavitve domače strani se več ne spopadate z datotekami šablon.

33. Novice Pro

News Pro WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema Novice Pro je vrhunska tema časopisa WordPress, ki jo je ustvaril StudioPress. To je otroška tema za vse močan okvir Genesis, kot tudi vse teme StudioPressa. News Pro ima čisto, privlačno postavitev kot nalašč za seznam aktualnih novic in dogodkov. Tema podpira tudi video in zvočne datoteke, tako da lahko novice pošiljate v različnih medijskih oblikah. Poleg tega je tema pripravljena tudi na WooCommerce in vključuje enostavne možnosti oblikovanja prek orodja za prilagajanje v živo.

Zavijanje

Tu imate – veliko možnosti za vaše naslednje novice, revije ali spletna mesta v slogu bloga. Vse te premium teme obiskovalcem olajšajo branje in brskanje po vaši vsebini, poleg tega pa številne teme odlikujejo odlične pripomočke po meri ali oblike objav, specifične za spletno mesto revij in novic. Če ste preizkusili katero od teh tem, nam v spodnjih komentarjih sporočite svoje misli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me