4 najboljših tem WordPress za Infopreurje

Teme Infopresura WordPress

Nov val spletnih podjetnikov prevzame navidezna trgovina, ki jo vladajo. Lastniki kreativnih podjetij dokumentirajo in zbirajo svoje strokovno znanje in si ga v spletu delijo v obliki e-knjig, e-tečajev / e-članstva, spletnega izobraževanja in spletnih seminarjev. Čeprav to ni nov koncept, je izraz za te posameznike ponovno „infopreur„.

Infopreurji so kreativni ustvarjalci, ki vodijo novo spletno gibanje. Ponujajo elektronske vsebine tako edinstvene kot njihove posamezne osebnosti. Njihov cilj je usmerjati, motivirati in se zbrati za edinstven prispevek drugih.

Če ste infopreur, ki gradi spletno mesto WordPress, ste na pravem mestu. V tem članku bomo začeli s preverjanjem štirih najboljših tem WordPress, ki so najprimernejše za infopreurnerje. Naj se pokvarijo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj: Vsestranska postavitev

Skupaj, večnamenska WordPress tema za Infoprenuers

Infopreurji na svojih blogih objavljajo epske vsebine. Toda tisto, kar najbolj izstopa, je pogosto vsestranskost. Vsaka stran je zasnovana za vsebino, ki jo hrani. Rezultat je spletno mesto, sestavljeno iz strani in objav v blogih, ki govorijo o posebnih potrebah članov. Nekateri ga lahko celo izkoristijo WooCommerce prodati neposredno bralcem.

Tema Total WordPress vam daje svobodo za izdelavo spletnega mesta, ki govori tudi neposredno za vaše občinstvo. Najboljše od vsega je, da vam ni treba poznati kode, če želite izkoristiti možnosti oblikovanja Total.

S pomočjo orodja za izdelavo strani povleci in spusti lahko vsebino in izdelke postavite na isto stran ali pa svoje strani razdelite na tretjine ali četrtine in objavite vse e-izdelke na eni strani, kot je katalog. Nadalje prilagodite oblikovanje svojega spletnega mesta z vnaprej napolnjenim temo v živo Customizer, s katerim lahko vaše spletno mesto izgleda resnično edinstveno. Upoštevajte potrebe občinstva, Total vam pomaga povezovati se s publiko in se predstavljati kot infopreur.

2. Divi: Izpopolnite svoj poziv k akciji

Divi fleksibilna WordPress tema za Infoprenuers

Ali pa boste morda želeli ustvariti vsebino okoli blagovne znamke in oblikovanja. Četudi gre za elegantne in moderne, lahko na svojih straneh izdelke promovirate s pozivi k dejanjem (CTA).

Vsak infopreur mora na svoje spletno mesto postaviti gumbe CTA. V nasprotnem primeru, kako bodo prodali svoje izdelke? Maja veliko dela tako, da obiskovalce spletnega mesta usmerja na te gumbe, ne da bi uporabila jezik direktive. To lahko storite z večino katere koli teme WordPress, tukaj pa se bomo osredotočili na temo Divi, ki jo izvajajo Elegantne teme.

Mnoge možnosti postavitve Divi vključujejo gumb CTA. Samo spremenite besedilo, da sovpada z vašo vsebino in jezikom blagovne znamke. Ta tema je odlična tudi za tiste, ki so novi v WordPressu, saj vam za vstavljanje zahteve CTA ni treba poznati kode. Uporabite lahko tudi na stotine vgrajenih, enostavnih za uporabo in možnosti povlečenja in spuščanja, da oblikujete svojo spletno trgovino, skupaj z vašim spletnim dnevnikom in drugimi spletnimi stranmi, ki jih želite ustvariti.

3. Noir: Oko na osnove

Noir Simple WordPress tema za Infoprenuers

Pri izdelavi spletnega mesta infopreur je najbolje, da ne pozabite na osnove. Ne pozabite poudariti osnovnih elementov oblikovanja, ki bi jih morale stranke enostavno najti. Preprosta menijska vrstica, logotip spletnega mesta in kontaktni podatki so nujno potrebni za podjetnike.

Ko ponujate spletne izdelke, ne prodajate samo izdelkov, ampak tudi sebe. Kot infopreurist ste vaša blagovna znamka. To pomeni, da se vaše stranke najprej povežejo z vami, torej kupujejo vaše izdelke. Vaše spletno mesto mora biti zasnovano tako, da strankam ne bi bilo treba loviti informacij.

S pomočjo teme Noir WordPress lahko ustvarite preprosto, a privlačno spletno mesto. Obiskovalci se lahko povežejo z vami na spletnem mestu in čeprav so vaši socialni mediji povezani. Tudi Noir ima vgrajeno prilagodljivost, samo uporabite možnosti Customizer za barve, pisave, stolpce in drugo. Obstaja tudi možnost, da ustvarite stran z avtorji s pomočjo vključene predloge in pripomočka po meri za mene, vaše novice in račune v družabnih medijih. To spet pomaga strankam, da spoznajo osebo, ki stoji za spletno stranjo.

4. Ultra: Formalni in prilagodljivi pristop

Ultra multiuse WordPress tema za Infoprenuers

Ko potencialna stranka obišče vaše spletno mesto, morate na vidnem mestu predstaviti osnovne storitve s podrobnimi opisi vsake od njih. Bodite prepričani, da bodo CTA-ji nad pregibom (aka vidni takoj, ko obiskovalec pristane na vašem spletnem mestu). Čeprav mora biti vprašanje očitno, mora biti besedilo, uporabljeno v gumbih za poziv k dejanju, vabljivo.

Ultra by Themify je ena vrhunska tema programa WordPress, ki lahko ustvari podoben spletni dizajn. Ta tema ima veliko vnaprej oblikovanih postavitev strani in vsebinskih blokov, od katerih so mnogi odseki. Na primer, postavitev vaše domače strani lahko vključuje menijsko vrstico, drsno sliko s CTA, ki ji sledijo pričevanja, ponudba izdelkov in najnovejše objave na spletnem dnevniku. Z Ultra lahko za svoje spletno mesto infopreur zgradite karkoli želite.

Zavijanje

Vse zgoraj predstavljene teme imajo veliko več funkcij in funkcij, kot bi jih lahko pokrivali v tej spletni objavi. Ideja tukaj je bila, da bi si prizadevali, da bi se zapletli v spletne elemente, ki bi vam najbolj koristili pri izdelavi spletnega mesta z informacijami. Obstaja veliko tem WordPress za infopreurje, omenjene so vodilo, ko se pripravljate, da svoje informacijske izdelke delite s svetom.

Zdaj je konec zate. Ali uporabljate WordPress z informacijami o podjetju in katera tema je najboljša? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me