5 najboljših vtičnikov za e-trgovino za WordPress

Najboljši vtičniki za e-trgovino WordPress

Če iščete način zaslužka v spletu, je odpiranje lastne trgovine za e-trgovino odlična možnost. Sama prilagodljivost je soliden razlog, vendar prihranki in izboljšana prepoznavnost blagovne znamke na fizični lokaciji prav tako predstavljajo pametno izbiro. Vendar se lahko postopek ustvarjanja trgovine zdi pretiran in morda niste prepričani, katera orodja uporabljati.

Na srečo, ko uporabljate WordPress kot svojo platformo, imate dostop do več deset vtičnikov za e-trgovino. Ti vtičniki lahko na vaše spletno mesto dodajo nakupovalne vozičke, platforme za pregledovanje in še veliko več – s čimer zagotovite skoraj vse, kar potrebujete za uspešno spletno prodajalno.

V tej objavi bomo razpravljali o tem, zakaj bi morda želeli zgraditi svojo spletno trgovino, in dotaknili se, zakaj bi morali WordPress obravnavati kot svojo platformo. Nato vam bomo predstavili pet orodij za gradnjo vaše spletne trgovine v WordPressu in vam razložili, kaj je vsaka edinstvena. Začnimo!

Zakaj bi morali razmisliti o gradnji spletne trgovine z WordPressom

Če želite ustanoviti novo trgovino, se lahko odločite med opeko in malto ali spletnim mestom. Kljub temu pa trgovine v e-trgovini ponujajo številne prednosti pred svojimi tradicionalnimi kolegi:

  • Zmanjšani režijski stroški: Brez fizične prodajalne lahko obratovalne stroške zmanjšate na minimum.
  • Razširjeni geografski doseg: Spletna prisotnost vam omogoča, da razširite doseg svoje blagovne znamke, kar prinese več potencialnih kupcev vaše trgovine.
  • Znižani stroški trženja: Spletno trženje je običajno cenejše od taktike fizičnega trženja.

Poleg tega lahko prek spletne trgovine enostavno prodajate različne vrste izdelkov. Sem spadajo fizični izdelki, digitalno blago in celo članarina in storitve.

Seveda, tudi ko veste, da želite iti na spletno pot, je še vedno težko vedeti, kje začeti. Priporočamo, da svojo trgovino zgradite z WordPressom zaradi njene vgrajene fleksibilnosti, obsežne funkcionalnosti zaradi tem in vtičnikov ter vrhunske varnosti.

Če ustvarite svoje spletno mesto s programom WordPress, boste imeli dostop do številnih odličnih orodij, namenjenih samo vam pri gradnji spletne trgovine. Pravzaprav jih je toliko, da je lahko malo prenaporno. Vendar pa je v uradnem imeniku vtičnikov preprosto najti večino tistega, kar boste potrebovali. Nato bomo pregledali nekaj najboljših možnosti.

Čeprav je za WordPress na voljo veliko vtičnikov za e-trgovino, menimo, da je teh pet najboljših možnosti. To je posledica njihovih lastnosti, visokih ocen in dosledne podpore, ki jo dobijo od svojih razvijalcev. Poglejmo jih!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. WooCommerce

Vtičnik za e-trgovino WooCommerce

Z več kot 5 milijoni prenosov WooCommerce je vtičnik, ki ga potrebujete za izgradnjo in vodenje vašega spletnega podjetja. Če iščete preprostost in prilagodljivost, je to vtičnik za e-trgovino za vas.

Z WooCommerce lahko prodajate fizične in digitalne izdelke, pa tudi članarine, rezervacije storitev in celo ponavljajoče se naročnine. To je eden najbolj priljubljenih vtičnikov za e-trgovino in to z dobrim razlogom! Glavna značilnost je na videz neskončen seznam dodatkov in razširitev WooCommerce vtičnika. Te razširitve vam omogočajo povezovanje z mnogimi priljubljenimi blagovnimi znamkami in orodji za upravljanje trgovin.

Ta vtičnik za WordPress za e-trgovino ponuja tudi:n intuitivna nadzorna plošča z pripomočki in podrobnimi poročili, ki vam pomaga spremljati prodajo, zaloge, uspešnost prodajalne in statistiko, združljivost z mnogimi temami programa WordPress, več možnosti nakupa (vključno s PayPalom, kreditnimi karticami, gotovino ob dostavi in ​​čeku), Mijireh blagajna za zavarovanje vseh plačil in več. Najboljše pa je, da je osnovni vtičnik brezplačen. Tudi brez premium razširitev lahko še vedno ustvarite čudovito spletno trgovino. Zato 42% spletnih trgovin deluje na WooCommerce.

2. Enostaven digitalni prenos

Preprosti digitalni prenosi

Preprosti digitalni prenosi so ciljna rešitev za e-poslovanje. Odlična izbira je, če na svojem spletnem mestu prodajate samo digitalne izdelke – na primer e-knjige, datoteke PDF ali glasbo – in jih lahko brezplačno uporabljate in prilagajate. Če je vaša e-trgovina namenjena prodaji digitalnim izdelkom (tj. Ne prodajate fizičnih izdelkov), je Easy Digital Downloads najboljši vtičnik za e-trgovino..

Medtem ko drugi vtičniki za e-trgovino – na primer WooCommerce – omogočajo prodajo digitalnih prenosov, to ponavadi ni glavni poudarek. S funkcijo Easy Digital Downloads dobite več možnosti prilagajanja, specifičnih za prodajo digitalnih izdelkov v spletu, kar vam omogoča, da vsak zaslon prilagodite potrebam svojih strank.

Z osnovnim vtičem boste PayPal in Amazon lahko uporabljali kot svoja plačilna vrata. Poleg tega obstajajo plačljive razširitve, ki omogočajo uporabo Stripe, Braintree in še veliko več. V nasprotju s tem, da imate vse funkcije e-trgovine pod soncem, Easy Digital Downloads ponuja samo tiste funkcije, ki jih potrebujete za izziv pri prodaji digitalnih izdelkov. Obstajajo pa tudi dodatni dodatki, ki vključujejo sledenje analitiki, računovodsko programsko opremo in celo trženje po e-pošti. Prav tako lahko kupite dodatne pakete, kar olajša začetek.

Medtem ko sem omenil, da so funkcije zmanjšane, je vtičnik še vedno zelo močan in hkrati eleganten.

3. Košarica za e-trgovino Ecwid

Košarica za e-trgovino Ecwid

Košarica Ecwid eCommerce je vtičnik, ki ponuja veliko za svojo majhno ceno. Funkcije vtičnika ne samo, da lahko popolnoma prilagodite potrebam svojih kupcev, ampak lahko tudi upravljate svojo trgovino na poti (zahvaljujoč se mobilni aplikaciji prodajnega mesta (POS)).

To je ena izmed bolj prilagodljivih možnosti na našem seznamu, saj ponuja številne izvorne funkcije, ki jih drugi vtičniki za e-trgovino ne vključujejo privzeto. Ta vtičnik na primer omogoča, da sprejmete 40 mednarodnih plačilnih možnosti – tako v spletu kot osebno – in ponuja neomejeno shranjevanje in načrtovano varnostno kopiranje seznamov izdelkov.

Poleg tega lahko nakupovalni voziček dodate neposredno na svojo poslovno stran v Facebooku. To še poveča vaš doseg in vam lahko pomaga pri pretvorbi sledilcev v stranke. Vtičnik je brezplačen za do 10 izdelkov, premijski načrti pa se začnejo že pri samo 15 USD na mesec.

4. WP EasyCart

WP EasyCart WordPress vtičnik

WP EasyCart je prilagodljiv vtičnik za e-trgovino z vsemi okvirji. Seveda imate dostop do običajnih funkcij e-trgovine, toda ta vtičnik ima v rokavu še nekaj dodatnih trikov.

Priročna funkcija je integrirano sledenje Google Analytics. Vse, kar morate storiti, je, da dodate svoj ID za Google Analytics v polje Osnovne nastavitve stran po namestitvi vtičnika. Od tam boste lahko spremljali konverzije izdelkov in videli, katere prodajne strategije najbolje delujejo.

Žal ima brezplačna različica WP EasyCart nekoliko omejene funkcije. Vendar lahko nadgradite na premium račun in dobite dostop do vseh funkcij vtičnika za slabih 50 USD (to je enkratna pristojbina).

5. WordPress Enostavna nakupovalna košarica

WordPress Enostavna nakupovalna košarica

WordPress Simple PayPal nakupovalna košarica je vtičnik, ki naredi točno tisto, kar navaja njegovo ime. Če je PayPal vaš najprimernejši način plačila, ta vtičnik ponuja vrsto uporabnih funkcij. Prav tako je enostaven za uporabo, saj boste morali kopirati in prilepiti kratke kode, ki so jih razvili razvijalci.

Medtem ko mnogi drugi vtičniki za e-trgovino vključujejo PayPal, vsebujejo tudi vrsto drugih prehodov. Če je PayPal vaša edina možnost plačila, bo ta vtičnik zmanjšal zapletenost in hkrati zagotavljal bolj ciljno funkcionalnost.

Morda je najboljša stvar tega vtičnika ta, da je popolnoma brezplačen. Vse oglaševane funkcije so vključene v osnovno različico in razvijalci vam ne bodo poskušali prodati premium dodatkov. To je samo še en način, kako ta vtičnik doda preprostost vašemu spletnemu poslu.

Kateri vtičnik za e-trgovino boste izbrali?

Oboroženi z enim od teh vtičnikov ste zdaj pripravljeni prevzeti svet spletnega poslovanja in zgraditi lepo blagovno znamko zase. Želimo pa vedeti – ali ste izbrali katerega od zgornjih vtičnikov? Če je odgovor pritrdilen, kakšne so vaše izkušnje s pluginom? Ali če imate radi kaj drugega, katere vtičnike za e-trgovino WordPress uporabljate? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me