50+ najboljših vtičnikov WordPress Free & Premium

Najboljši WordPress vtičniki Free & Premium

WordPress je fantastična platforma za gradnjo in upravljanje spletnih mest. Uporabnikom je prijazen in ima na videz neskončno funkcionalnost. Toda vsega ni mogoče preprosto vgraditi v vašo WordPress temo. Brez skrbi – v mnogih primerih je vtičnik za zmogljivosti, ki jih potrebujete. Sestavili smo seznam najboljših vtičnikov WordPress za vaše spletno mesto.

Vgrajena funkcionalnost v WordPress temi ni vedno slaba stvar, vendar ima vsaka funkcija plus vgradni kuhinjski umivalnik lahko nekaj glavobola. Zaradi tega je koda smešno dolga in zapletena, kar lahko upočasni vaše spletno mesto, pogosto pa imate na koncu številne neuporabljene funkcije, ki jih nikoli niste potrebovali. Če se kdaj odločite za prehod na novo temo, lahko naletite na nekatere težave, kot je izguba vsebine zaradi funkcij, ki jih vaša nova tema ne podpira. Tukaj prihajajo najboljši vtičniki WordPress.

Ne bojte se, vtičniki so tukaj.

Vtičniki olajšajo izbiro in izbiro funkcij, ki jih potrebujete. Poleg tega lahko vtičnik (in katero koli povezano vsebino) vzamete s seboj, če se kdaj odločite za posodobitev na novo temo WordPress.

Sestavili smo seznam najboljših vtičnikov WordPress za različne potrebe, ki temeljijo na vprašanjih, ki smo jih zastavili pri WPExplorerju. Prejmemo veliko prošenj za dodajanje vgrajenih funkcij v naše teme, vendar v mnogih primerih za to obstaja vtičnik. Tukaj je naš seznam najboljših vtičnikov WordPress, ki so razvrščeni po lastnostih (vendar ne v določenem vrstnem redu). Uživajte!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Contents

WordPress SEO vtičniki

Ko gre za najboljše WordPress vtičnike za spletno mesto, dodajte enega za SEO, je skoraj vedno nujno. Najprej možnosti SEO nikoli ne bi smeli biti vgrajeni v vašo temo (če kdaj preklopite teme, boste izgubili vse nastavitve – yikes!). Drugič, razen če ste strokovnjak za SEO, namestitev vtičnika za SEO olajša ustvarjanje zemljevidov zemljevidov, upravljanje naslovov strani in druge pametne optimizacije spletnega mesta. Tukaj je naš najboljši izbor.

Yoast SEO – Brezplačno

Vtičnik Yoast SEO

Eden najbolj priljubljenih brezplačnih vtičnikov, Yoast SEO je odlična brezplačna alternativa za nastavitev vašega spletnega mesta WordPress SEO. Ta vtičnik doda zavihek SEO na nadzorno ploščo WordPress, tako da lahko hitro spremenite zemljevid spletnega mesta, naslove in meta, drobtine, RSS in drugo. Medtem ko je brezplačna različica vtičnika močno orodje za večino blogov, nadgradnja na pro doda še več v nastavitvah optimizacije spletnega mesta in prednostna podpora.

Vse v enem paketu SEO – brezplačno

Vse v enem SEO vtičnik

Še en vtičnik freemium style je treba upoštevati Vse v enem SEO. Čeprav obstaja možnost nadgradnje premijskih funkcij in podpore, je brezplačna različica vtičnika odličen način, da začnete izboljšati svoj SEO. Vtičnik vključuje možnosti AMP, Google Analytics, zemljevide spletnih mest, nastavitve SEO WooCommerce in še več.

SmartCrawl SEO WPMU – Freemium

SmartCrawl SEO WPMU

SmartCrawl SEO SEO omogoča enostavno in celo vključuje čarovnika za nastavitev, ki vam bo pomagal začeti. Samo namestite, nastavite svoje možnosti in prilagodite. SmartCrawl SEO ima prav tako vgrajeno ploščo orodij Moz SEO Tools, da boste lahko spremljali, kako napreduje vaša uvrstitev. Za dodatne funkcije (in dostop do 100+ drugih vtičnikov) nadgradite na profesionalno prek članstva v WPMU.

Vtičniki za e-trgovino WordPress

Če želite zgraditi spletno trgovino, je WordPress fantastična možnost, na izbiro pa je kar nekaj odličnih vtičnikov za e-trgovino. Glede na to, koliko izdelkov imate, kakšno prodajo in katere teme so vam najbolj všeč, da bi ti najboljši vtičniki WordPress za e-trgovino ustrezali računu.

Enostaven digitalni prenos – brezplačno

Preprosti digitalni prenosi

Spravi se super Preprosti digitalni prenosi vtičnik brezplačno. Na WordPress.org je na voljo celo nekaj uporabnih razširitev. To je hiter in profesionalen način, da na svoje spletno mesto dodate prehod za plačilo (z vozičkom, možnostmi popustov in uporabniškimi podatki) za digitalno blago..

Enostavne razširitve za digitalne prenose – Premium

Enostavne digitalne prenosi Premium razširitve

Sam vtičnik Easy Digital Downloads je brezplačen, vendar lahko dodate poljubno število razširitev, da boste dejansko izboljšali funkcionalnost. Dodate lahko PayPal, podružnični sistem, količinske popuste, pošiljanje, integracijo MailChimp, socialne povezave, obvestila o prodaji Pushover in še več!

WooCommerce – Brezplačno

WooCommerce WordPress e-trgovina

Z več kot milijonom prenosov je WooCommerce trdna in brezplačna možnost za ustvarjanje lastne spletne trgovine. Z mnogimi podpornimi temami WordPress je ta vtičnik enostaven za namestitev, uporabo in upravljanje. Poleg tega obstajajo razširitve za nakup, ki dodajajo funkcije.

WooCommerce Extensions – Premium

WooCommerce razširitve

WooCommerce ponuja osnovne, napredne razširitve e-trgovine za svoj osnovni vtičnik, da dodajo uporabne funkcije in integracije vtičnikov.

Košarica66 – Premium

Cart66 WordPress košarica

Še en vrhunski vtičnik za e-trgovino, ki ga je vredno preveriti, je Cart66. Ta vtičnik vključuje integracijo Google Analytics, MailChimp in Gravity Forms ter možnosti za dodajanje povezav »kupi zdaj« na vaš družbeni račun, prodajanje / gostovanje lastnega digitalnega blaga in več.

Dajte donacije – brezplačno

Dajte donacijski vtičnik

Daj je brezplačen način zbiranja donacij za vaše dobrodelne ali prireditve. Preprosto namestite, oblikujte svoje donacijske obrazce, dodajte cilje in ravni donatorjev ter še več. Vtičnik podpira tudi več plačilnih prehodov in se brezhibno integrira z večino tem. Ali se želite vrniti razvijalcem za Give? Razmislite o nakupu dodatnega dodatka, ki pomaga podpirati popolnoma brezplačen jedrni vtičnik.

Vtičniki za socialno skupno rabo WordPress

Medtem ko se veliko ljudi osredotoča na iskalnike za promet, je eno občinstvo, ki ga ne boste želeli pozabiti, na družbenih medijih. Ti uporabniki so pogosto izjemno angažirani, odličen način za povezovanje z njimi pa je z dodajanjem socialnih povezav na vaše spletno mesto z enim izmed teh najboljših WordPress vtičnikov za socialne medije.

 Skupna raba družbe JetPack – brezplačno

Jetpack WordPress vtičnik

JetPack je zver vtičnika z mnogimi uporabnimi lastnostmi – ena od njih je družabna izmenjava. Svojim objavam dodajte ikone ali besedilne povezave za skupno rabo besedila, da bodo obiskovalci vašega spletnega mesta lahko preprosto delili svoje delo s prijatelji in sledilci.

AddThis – Brezplačno

AddThis Social Plugin

Spodbujajte svoje družbene povezave Dodaj to. Brezplačna različica vtičnika vključuje integracijo z 200 najbolj priljubljenih družabnih omrežij in več stilov gumbov za skupno rabo (stranska vrstica, inline in HTML po meri) in nastavitvami prikaza strani.

WordPress CSS Vtičniki za urejanje

Morate spremeniti barvo gumba? Spremenite robove strani? Uredi velikost pisave? To so vse stvari, ki jih lahko kodirate s CSS ali pa uporabite enega od teh vtičnikov urejevalnika CSS. Samo usmerite, kliknite in uporabite vgrajene možnosti, da preprosto prilagodite oblikovanje svojega spletnega mesta.

Rumeni svinčnik – Freemium

Rumeni vtičnik za urejevalnik CSS

Medtem ko lahko poskusite Visual CSS Lite za brezplačen dostop do izbirnikov CSS, 50+ lastnosti, robov, oblazinjenja, predogleda v živo in funkcije za razveljavitev / ponovitev boste morali nadgraditi na Yellow Pencil pro za končne možnosti urejanja. Pro različica vtičnika doda še več lastnosti, kot so 800+ pisav, 300+ vzorcev ozadja, 50+ animacij in trendovskih barvnih palet.

CSS Hero – Premium

CSSHero Vtičnik

CSS Hero vam nudi popoln nadzor nad oblikovnimi vidiki vaše WordPress spletne strani. Uporabite CSS Hero za urejanje pisav, barv, prilagajanje postavitev (oblazinjenje, rob itd.) In celo vstavljanje slik z vgrajeno integracijo Unsplash. Vtičnik vsebuje tudi urejanje in predogled, ki je odvisen od naprave, tako da lahko spletno mesto prilagodite vsaki napravi.

Vtičniki za WordPress Page Builder

Če želite popolnoma spremeniti videz svojega spletnega mesta in izdelati postavitve strani po meri, boste morali razmisliti o ustvarjalcu strani. Na voljo je veliko ustvarjalcev strani in večinoma je podoben način njihovega dela. Imate “bloke”, ki jih je mogoče vstaviti, urediti in prilagoditi na objavo ali stran za ustvarjanje novih postavitev. Niso pa vsi gradbeniki ustvarjeni enako – tu sta naša dva favorita.

Elementor Page Builder – Brezplačno

Elementor vtičnik za ustvarjanje strani

Če iščete cenovno dostopnega, a zmogljivega ustvarjalca strani, priporočamo Elementor. S tem vtičnikom lahko preprosto ustvarite strani po meri in ni potrebno kodiranje. Elementor, ki je združljiv z večino tem, vključuje številne bloke za ustvarjanje strani za razdelke, stolpce, naslove, besedilo, gumbe, videoposnetke in še več, vnaprej izdelane predloge za hitrejšo izdelavo strani.

WPBakery Page Builder (prej Visual Composer) – Premium

WPBakery Page Builder

Za popoln nadzor nad svojimi objavami in stranmi je WPBakery Page Builder prava pot. Priročnik za urejanje strani, ki je vključen v večino tematik vrhunskih premij (kot je naša najbolj prodajna tema Total WordPress), vključuje enostaven za uporabo gradnik povleci in spusti (sprednji in zadnji del), možnosti barv po meri, obloge, robove, ozadja, ikone, slike, in več. Poleg tega so na voljo številne razširitve in dodatki, ki omogočajo enostavno ustvarjanje spletnih mest.

WordPress predpomnilni vtičniki

Predvajanje je pomemben del hitrosti spletnega mesta. Če že ne uporabljate CDN-ja, je namestitev vtičnika odlična ideja. Tu so naši favoriti.

WP Super predpomnilnik – brezplačno

WP Super Cache vtičnik

Ta vtičnik ima več datotek kot Kostarika. Zakaj? Ker WP Super predpomnilnik lahko spletno mesto WordPress zelo hitro naredite tako, da večini uporabnikov prikaže statične strani HTML (z uporabo mod_Rewrite, PHP in podedovanega predpomnjenja za posvetitev stvari).

W3 Skupaj predpomnilnik – brezplačno

W3 vtičnik predpomnilnika

W3 Skupaj predpomnilnik lahko izboljšate hitrost strani s povečanjem zmogljivosti strežnika in skrajšanjem časa prenosa. To je tako dobro delo, da ga priporočajo celo znana podjetja, kot so DreamHost, MediaTemple, Go Daddy in Host Gator.

WP Engine – Premium

Vgrajeni predpogoj WP Engine

Da – vem, da WP Engine ni vtičnik, vendar mislim, da jih je tukaj treba omeniti. Uporabljamo jih za gostovanje WPExplorerja, in ker WP Engine uporablja upravljano predpomnjenje, vtičnik ni potreben, da bo vaše spletno mesto hitro.

WordPress Obvestilo in vtičniki za vklop

Čeprav morda ni nujno, je dodajanje obvestila ali obrazec za prijavo odličen način, da se bralci osredotočijo na novo vsebino, spodbujajo posebne promocije ali pridobijo naročnike na novice. Kar koli potrebuješ, ti vtičniki zagotovo pomagajo.

Sumo – brezplačno

Vtičnik Sumo Optin

Z brezplačnimi Vtičnik Sumo lahko ustvarite obvestilne palice, pojavna okna, škatle za pomikanje, pozdravni predal in drugo Vtičnik je združljiv z več kot 25 e-poštnimi storitvami, poleg tega pa Sumo vključuje tudi toplotne karte, da vidite, kaj ljudje klikajo, in poudarite funkcijo tvita. Potrebujete račun SumoMe, na majhnih spletnih mestih pa je brezplačen.

OptinMonster – Premium

Obrazci OptinMonster WordPress Optin

OptinMonster je ena od vodilnih možnosti za optimizirano obliko in programsko opremo za generiranje spletnih strani. Ustvarite popolnoma prilagojeno vključitev, vključno s pozdravnimi preprogami, pojavnimi nameni za izhod, časovno urejenim vključevanjem in več Poleg tega lahko ustvarite celo ciljno usmerjena sporočila ali spremljate na kraju samem, da še bolj povečate konverzije in prijave na glasilo..

Bloom – Premium

Obrazci za obrazce Bloom WordPress

Bloom je vrhunsko pojavno okno in vključitev graditelja iz Elegantnih tem. Priročen vtičnik je skupaj s članstvom v Elegantni temi veliko prednost za vsak spletni dnevnik ali spletno mesto za e-trgovino. Izdelajte osupljive obrazce za prijavo, če želite razširiti seznam naročnikov, vsebino po meri bralcev strežnikov (na podlagi lokacije ali celo interakcije uporabnika na vašem spletnem mestu) in opazujte, kako vaše podjetje raste.

HelloBar – Premium

HelloBar

Pozdravljeni Bar je priljubljena premium možnost za ustvarjanje in dodajanje obvestilnih vrstic v WordPress. Načrti se začnejo pri 4,95 USD na mesec, vendar HelloBar tako enostavno ustvarja svoje palice. Samo prijavite se za račun, dodajte svoje spletno mesto in ustvarite pozdravno vrstico. Če želite uporabljati svojo vrstico, jo lahko ročno dodate na svoje spletno mesto ali preprosto prenesete vtičnik po meri za WordPress za svoj Hello Bar.

FooBar – Premium

FooBar Bar z obvestili WordPress Theme

Foobar je odličen vtičnik za dodajanje prilagojenih vrstic za obveščanje na vaše spletno mesto. Izberete lahko možnosti, ki vključujejo zgornjo, spodnjo, vdelano vrstico, gumbe za družabna omrežja, vire RSS, tvite, drsna sporočila, HTML po meri, neomejene vrstice in še veliko več.

WordPress obvestilna vrstica – brezplačno

Vrstica za obveščanje WordPress

Če je vse, kar želite, osnovna vrstica z obvestili, boste morda želeli dati Vrstica za obveščanje WordPress poskus. Ta vtičnik vam omogoča, da na vrh svojega spletnega mesta dodate preprosto vrstico za obveščanje z možnostmi za prilagoditev besedila, oblačil in barv.

WordPress drsni vtičniki

Drsniki so preprost način za dodajanje vizualnega zanimanja ali pakiranje več vsebine (prek drsnika) na svojem spletnem mestu. Obstaja na tone odličnih brezplačnih in vrhunskih drsnih možnosti, a po našem skromnem mnenju so to absolutno najboljše.

Drsnik revolucija – Premium

Slider Revolution Premium drsni vtičnik

WordPress vtičnik Slider Revolution je poln možnosti. Naredite drsnik po celotni širini, celozaslonski, odziven, napisan, hiter, počasen ali izberite katero koli število prilagoditev za tipografijo, povezave, gumbe, animacije, prehode itd..

Drsnik plasti – Premium

Dvigalo drsnika Layer Slider Premium

Za končne prilagoditve drsnikov si oglejte vtičnik Layer Slider WordPress. Drsnike lahko ustvarite in izpopolnite do slikovnih pik, milisekund in celo odstotka stopinje vrtenja. Ni vprašanja, zakaj je ta vtičnik tako priljubljen.

NivoSlider – Premium

Drsnik Nivo

Čudovit vtičnik, NivoSlider je preizkušen in pravi WordPress drsni vtičnik, ki ga želite dodati na spletno mesto yoru. Obstaja več prehodov, nekaj vrst drsnikov (ročni, kategorijski, lepljivi itd.), Prednastavljeni slogi css, za hitro nastavitev pa je integriran s 500px, Flickr in Instagram.

Soliloquy – Freemium

Zgovorni drsnik WordPress

Soliloquy je super odziven drsnik vtičnik. Lahko dobite ljubko Soliloquy WordPress drsni vtičnik brezplačno z preizkusom različice Lite. Drsnik je odziven, nalaga slike s povleci in spusti in če boste kdaj želeli več, lahko za dodatno pomoč kupite popolno premijsko različico ali podporno licenco. Za tiste, ki potrebujejo ali želijo več funkcij, so dodatki na voljo za teme drsnikov, navigacijo s sličicami, integracijo po Instagramu, predstavljene diapozitive vsebine, dinamično obrezovanje, vrtiljak, svetlobno polje, urejanje predogleda zaslona in filtre slik.

SlideDeck – Brezplačno

SlideDeck Free Plugin

Ustvarite čiste in urejene drsnike z uporabo SlideDeck. Vtičnik podpira sliko, besedilo, video posnetke in HTML ter vključuje urejevalnik ob strani, tako da boste lahko videli, kakšne so spremembe, ko jih izvajate. Plus Soliloquy ima vrstni red diapozitivov in povleci in podpira 14 različnih virov vsebine.

Vtičniki za napredne menije WordPress

Večina tem WordPress vključuje osnovno funkcijo menija. To pomeni preprost meni s spustnim menijem in nekaj nastavljenih mest menija. Če želite dodati odlomke objav, vključiti slike, dodati postavitve po meri itd., Je vtičnik vsekakor odlična rešitev.

UberMenu – Premium

UberMenu WordPress vtičnik

Če želite več navigacije, je Ubermenu mega vtičnik, ki ga morate prevzeti. Dodajte slike, kratke kode, opise, uporabite pripomočke za povleci in spusti, izberite učinke v podmenijih, ustvarite navpične ali vodoravne menije in prilagodite skoraj vse.

Glavni meni Mega – Premium

Vtičnik za glavni meni Mega

Druga odlična menijska možnost je vrhunski vtičnik Mega Main Menu. Izbirate lahko med 10 in več spustnimi slogi, izberite katero koli barvo (celo gradiente), izberite Googlovo pisavo po meri, izberite 1600+ vgrajenih ikon in še več. Glavni meni Mega je poln funkcij – združljiv je celo z WPML za enostaven prevod v jezik.

Vtičniki za obrazec za WordPress

Ne glede na to, ali ste ustvarili spletni dnevnik ali poslovno spletno mesto, ki uporabnikom ponuja preprost način, da stopijo v stik z vami. Večina tem ne bo vključevala vgrajene funkcije, saj je na voljo že veliko zmogljivih vtičnikov za obrazce, zato smo preprosto morali vključiti kontaktne obrazce na naš najboljši seznam vtičnikov WordPress.

Gravity Forms – Premium

Gravity Forms WordPress Vtičnik

Ni čarobno, kar lahko ustvarijo Gravity Forms. Obrazce lahko oblikujete na več straneh, potrditve vnosa, naslove, potrditvena polja, spustna vrstica, izbirne gumbe, polja za cene itd. Prav tako lahko razporedite obrazce in omogočite funkcije pošiljanja obrazcev.

WPForms – Freemium

WPForms WordPress Vtičnik

WP Forms je močan vtičnik za izdelavo obrazcev s številnimi možnostmi za gradnjo kontaktnih obrazcev, obrazcev za rezervacijo, zahtevkov za ponudbe, naročninskih obrazcev in še več. Lahko dobiš WPForms Lite brezplačno s strani WordPress.org, da začnete graditi svoje odzivne obrazce, z možnostjo poznejše nadgradnje, če želite več funkcij.

Kontaktni obrazec 7 – Brezplačno

Kontaktni obrazec 7 Vtičnik

Ta vtičnik naredi samo tisto, kar piše. Kontaktni obrazec 7 ustvari čudovite in preproste kontaktne obrazce s polji, kot so ime, zadeva in sporočilo. Lahko omogočite potrditve po e-pošti in namestite Res preprosta Captcha za preprečevanje neželene pošte.

WordPress Backup Vtičniki

Redno varnostno kopiranje spletnega mesta bi morali jemati kot del vašega standardnega varnostnega postopka WordPress. Ročno početje je lahko zamudno (in enostavno pozabiti), zato je uporaba vtičnika tako odlična možnost.

VaultPress – Premium

VaultPress

Ljubimo VaultPress – v primeru nesreče je velika raven zaščite. Potrebujete vsakodnevne varnostne kopije (ali v realnem času, če nadgradite), hrani jih arhiv, VaultPress pa vam bo celo pomagal, če boste morali obnoviti spletno mesto.

BackupBuddy – Premium

Rezervni prijatelj

BackupBuddy je odlična rešitev za varnostno kopiranje celotne namestitve WordPressa, vtičnikov, pripomočkov, vsebine in še več. Potrebujete popolno obnovo? Brez težav – naložite varnostno datoteko in importbuddy.php in spet ste na poti!

BackUpWordPress – Brezplačno

BackUpWordPress Vtičnik

Preprosto varnostno kopirajte spletno mesto WordPress vsak dan z uporabo BackUpWordPress vključiti. Vtičnik uporablja mysqldump in zip funkcije za varnostno kopiranje vaše namestitve in imate celo možnost, da vam varnostne datoteke pošljejo po e-pošti..

WordPress varnostni vtičniki

Ohranjanje vaše spletne strani WordPress je lahko stresen proces. Obstaja vse vrste zlonamerne programske opreme, ki jo je treba skrbeti, napadi z grobo silo, ki jih želite preprečiti, in varnostne kopije. Zato je veliko preprostejše (in varnejše) zaupanje v enega od teh najboljših WordPress vtičnikov za varnost, namesto da bi poskušali sami.

Varnost Ninja – brezplačno

Varnost Ninja Lite

Varnost Ninja uporablja več kot 50+ varnostnih testov za zagotovitev, da je vaše spletno mesto varno. Vtičnik pregleda vaše spletno mesto zaradi pomanjkljivosti, vam pomaga sprejeti preventivne ukrepe, ima način odpravljanja napak in ima celo svoje odrezke kode, da olajša popravke. In če želite le še večjo zaščito, razvijalci ponujajo različico profesionalne opreme, ki ponuja še večjo pomoč pri varovanju vašega spletnega mesta WordPress.

iThemes Security Pro – Premium

iThemes Security Pro

Zdaj vam jih je prinesel iThemes, Varnost Pro vam bo pomagala varovati vaše spletno mesto z ukrepi, kot so pregledovanje spletnega mesta, prepoved težav / uporabnikov, zakriti občutljivi podatki, zaznavanje sprememb datotek, preverjanje pristnosti dveh faktorjev in še več. Najboljše od vsega je, da se lahko preizkusite s testom brezplačna različica Lite vtičnika.

Navidezni vtičniki WordPress Link

Za podružnice, ki uporabljajo povezavo prikrivanje vtičnika, je lahko zelo koristno. Tako lahko ustvarite bolj privlačne povezave, s katerimi lahko bralci kliknejo, temveč lahko tudi s pomočjo vtičnika spremljate, katere povezave po meri se pretvorijo..

PrettyLink Lite – Brezplačno

PrettyLinks Lite Plugin

Če želite preprosto prikrivanje povezav z osnovnim sledenjem zadetkom, PrettyLink Lite je odlična možnost. Ta vtičnik omogoča ustvarjanje povezav po meri, povezav brez naslednjega, skupin povezav, posrednih parametrov in preusmeritvenih povezav. Vtičnik spremlja tudi zadetke na vsaki povezavi. Poleg tega ponujajo profesionalno različico, če želite več funkcij, kot je Google Analytics, možnost generiranja QR kod, avtomatiziranih elementov, kot je zamenjava URL-jev itd..

Vtičniki možnosti pisave WordPress

Številne teme vključujejo možnosti oblikovanja po meri prek prilagajanja teme v živo. Vendar pa obstaja toliko tem, ki jih ni. Če želite spremeniti pisave, boste to morali storiti ročno (na trdi način) ali prek vtičnika (enostaven način).

Uporabite poljubno pisavo

Uporabite kateri koli Font WordPress Vtičnik

Uporabite katero koli pisavo je hiter in preprost način za dodajanje pisav po meri na vaše WordPress spletno mesto. Preprosto naložite datoteko pisav po meri (ttf, otf, woff) neposredno v urejevalnik WordPress ali jih vdelajte s pomočjo @ font-face css. Vtičnik odlično deluje pri večini ustvarjalcev strani in je hiter način za dodajanje pisave po meri (ne samo Googla).

Enostavne pisave Google – brezplačno

Enostaven vtičnik Google Fonts

Zastonj Enostavne pisave Google plugin naredi natanko tako, kot piše – olajša dodajanje in uporabo Google Fonts. Vtičnik vam omogoča, da izbirate med več kot 600 več Googlovih pisav, si ogledate spremembe pisav v živo v programu Customizer, ustvarite lastna pravila pisave (skrbniki) in še več. Najboljše od vsega – kodiranja ni potrebno. Vse kontrole so enostavne in intuitivne.

Vtičniki, povezani z WordPressom

Eden najpreprostejših načinov za povečanje časa bralca na vašem spletnem mestu je vključitev povezav do člankov, ki so podobni tistemu, kar berejo na vašem spletnem mestu. Kako to storite? Eden preprostih načinov je s povezanim vtičnikom objav.

Še ena povezana objava Plugin – brezplačno

YARPP

YARPP je verjetno najbolj priljubljen vtičnik za sorodne objave na WordPress.org. Z več kot 2 milijoni prenosov je ta vtičnik odličen način za dodajanje sličic za povezane objave, strani in vrste objav po meri, da bralce obdržite na svojem spletnem mestu.

WordPress Avtorski vtičniki

Avtorjem dajte zasluge za članke, ki jih na vaš blog pišejo z avtorskim poljem. Tako lahko na koncu objav prikažete njihove biološke, socialne povezave in celo sliko, tako da bodo vaši bralci izvedeli več o njih (bonus: tudi gostujočim blogerjem / avtorjem omogoča spodbudno pisanje za vas, saj bodo lahko povezati do sebe).

Enostavno avtorsko polje – brezplačno

https://wordpress.org/plugins/simple-author-box/

Razmislite, da svojim avtorjem pripisujete malo več zaslug Enostavno avtorsko polje vključiti. To doda razdelek za vsako vašo objavo z biografsko, socialno povezavo in sliko Gravatarja. Prav tako je RTL pripravljen in dokaj enostaven za prilagajanje z malim znanjem za kodiranje CSS.

Vtičniki za upravljanje dogodkov WordPress

Za vse neprofitne organizacije, restavracije, gledališča ali celo korporacije, ki imajo koledar dogodkov, je lahko koristno, da prikažete, kaj se dogaja in kaj se je že zgodilo. Ne glede na to, ali želite objavljati urnike zaposlenih, vesele ure ali prihajajoče zabave, so vtičniki za upravljanje dogodkov najboljši za to delo.

Koledar prireditev – Freemium

WordPress vtičnik za koledar prireditev

Če iščete odličen spletni sistem za upravljanje koledarja in dogodkov koledar prireditev Moderno pleme. Vtičnik podpira možnosti ustvarjanja dogodkov, kot so prizorišča, organizatorji, ogledi meseca / seznama / dneva, iskanje dogodkov, vdelava v Google Zemljevide, pripomoček po meri, taksonomije dogodkov in številne druge (še posebej v različici vtičnika). Poleg tega je združljiv z najbolj priljubljenimi temami in okviri.

Dogodek Espresso – Premium

EventEspresso

Bralcem postrezite nekaj vročih dogodkov s pomočjo vtičnika Event Espresso WordPress. Upravljajte dogodke od začetka do konca, vključno s koledarjem, povabili, registracijo, čakalnimi seznami, obračunavanjem, kuponi, potrditvenimi e-poštnimi sporočili, skupno rabo v družabnih omrežjih, več jezikov in še veliko več.

Upravitelj dogodkov – brezplačno

Vtičnik upravitelja dogodkov

Vodja dogodkov je priljubljena (in brezplačna) možnost za upravljanje dogodkov prek vašega spletnega mesta WordPress. Vtičnik ima številne funkcije, vključno z (vendar ne omejeno na) registracijo dogodkov, ponavljajočimi se dogodki, podporo BuddyPress, Googlovimi zemljevidi, predložitvijo dogodkov in še več.

Vtičniki za WordPress Lightbox

Na svoje spletno mesto dodajte impresivne svetlobne slike s katerim koli od teh vtičnikov. Namestiti in uporabljati jih je enostavno in omogočajo, da v popolni velikosti prikazujejo svoje fotografije.

Foobox – Premium

Foobox Lightbox WordPress Vtičnik

Ta v celoti odziven in mobilno pripravljen vtičnik za lahka enota je popoln dodatek za portfelje in galerije. Foobox ima vgrajeno skupno rabo v družbi, funkcijo diaprojekcije in po namestitvi samodejno deluje z WordPress galerijami.

Galerija Lightbox – Brezplačno

Vtičnik galerije Lightbox

Galerija Lightbox je brezplačen vtičnik, ki je odličen način za dodajanje funkcionalnosti lightboxa v vaše galerije. Poleg tega je vtičnik lokaliziran za različne jezike, ima opcijo napisov v orodju, vključuje paginacijo in lahko izberete možnost prikaza Highslide JS.

WordPress Kmalu in vtičniki ciljne strani

Še vedno delate na vašem spletnem mestu? Enostavno – preizkusite enega od teh prihajajočih vtičnikov na našem najboljšem seznamu vtičnikov WordPress. Z eno od teh nameščenih lahko še vedno dražite, da vaše spletno mesto prihaja v družabnih medijih, zbirate naročnike na glasila ali celo odštevanje adde, medtem ko imate še vedno prilagodljivo delo na svojem spletnem mestu (na zaledju).

Ciljne strani WordPress – brezplačno

WordPress vtičnik za ciljne strani

Ciljne strani WordPress je hiter in enostaven način za sestavljanje ciljnih strani, medtem ko delate na svojem spletnem mestu. Poleg tega se vtičnik popolnoma integrira z Gravity Forms, Kontaktnim obrazcem 7 in Ninja Forms, tako da lahko zbirate informacije od tistih, ki pristanejo na vaši strani.

Ciljne strani uspevajo – Premium

Natančne ciljne strani

S Thrive Landing Pages lahko katero koli spletno mesto WordPress enostavno spremenite v dobro naoljen marketinški stroj. Preprosto namestite vtičnik in uporabite priložene predloge, ki jih je mogoče prilagoditi (225+ od njih), da hitro ustvarite ciljne strani za svoje izdelke, storitve, spletne tečaje itd. Vtičnik je pripravljen tudi za prevod, s pomočjo gradnika povleci in spusti za enostavno / intuitivno uporabo vmesnik in je popolnoma odziven, tako da so vaše strani vedno videti super.

WordPress pričevalni vtičniki

Na svoje spletno mesto dodajte izjave strank o resničnem življenju z enim od teh enostavnih vtičnikov. Tako vam ne bo treba oblikovati svojih pričkov po meri, ko jih dodate na stran ali gradnik, saj ti vtičnik vključuje vse stajlinge (in možnosti za enostavno vstavljanje), ki jih morda potrebujete.

Pregled izdelkov WP – Freemium

Pregled izdelka WP Lite

Dodajte izjave in mnenja s Pregled izdelka WP. Medtem ko obstaja a Lite različica Na voljo, ki deluje odlično, premium različica vtičnika doda kratek kode, barve, modele preglednih preglednic, ikone in celo primerjalno tabelo po meri.

Kratke kode s simboli – brezplačno

Simptorji SHortcodes Pričevanja

Za hitro in minimalno rešitev Sympt Shortcodes vključuje osnovno kodo pričevanj. Lahko dodate ime osebe, izjavo in sliko podjetja. S pomočjo ikone Symple v urejevalniku obogatenega besedila preprosto vstavite kratko kodo.

WordPress Vtičniki za oceno objave

Ena od lastnosti, ki pogosto ni vključena v teme, je možnost ocenjevanja objav ali ocene. To je odličen način, da dobite povratne informacije od svojih bralcev ali omogočite »glasovanje« o objavljenih uporabniških objavah (podobno kot Buzzfeed). Vsekakor je to preprosto dodati s pomočjo vtičnika.

LoveIt Pro – Premium

LoveIt Pro Vtičnik

Ta luštni vtičnik LoveIt, ki uporabnikom omogoča, da “objavijo” vaše objave, strani, portfeljske predmete itd. Vsak uporabnik lahko nekaj enkrat vzljubi in obvestilo se bo pojavilo, če ga bodo poskušali všeč. Vtičnik vam omogoča tudi spremljanje priljubljene vsebine in ima pripomoček »najbolj všeč«.

Ocene WP objav – brezplačno

WP Post Ratings Plugin

Če želite samo tradicionalni sistem ocenjevanja s 5 zvezdicami, Ocene WP objav je priljubljen in dobro preizkušen vtičnik, ki bo delo opravil. Bralci lahko oddajo svoj glas za vsebino, vtičnik je povprečen in nato prikaže oceno (vendar lahko vedno naložite sliko po meri).

Vtičniki z omejitvami za WordPress

Ohranite dele svojega spletnega mesta zasebne za naročene uporabnike ali ustvarite premium članstvo s temi zmogljivimi vtičniki z omejeno vsebino. S pomočjo enega od teh vtičnikov lahko preprosto začnete premijski blog, poln ekskluzivnih nasvetov, ustvarite oddelek za podporo samo za stranke na svojem spletnem mestu za e-trgovino ali katero koli drugo.

Omeji vsebino – Brezplačno & Pro

Omeji vsebino Pro WordPress Vtičnik

Vsebino na straneh, objavah ali blokih vsebine preprosto omejite na registrirane člane samo z Omeji vsebino brezplačen vtičnik WordPress. Samo vklopite vtičnik in omejite vsebino, tako da preprosto izberete uporabniško raven, ki jo želite omejiti z ali s kratkim kode za blok vsebine. Nadgradite na Omeji vsebino Pro, da dodate neomejeno število stopenj članstva, upravljate naročnine, beležite plačila, izdajate popuste in seveda omejite vsebino.

WordPress Delite, da prenesete vtičnike

Hiter način za pripravo privržencev družbenih medijev je ponuditi brezplačno dobro na svojem spletnem mestu in v zameno zahtevati všečkati, deliti ali tvitniti. Preprosto namestite enega izmed naših najboljših vtičnikov vtičnikov, dodajte brezplačno in poglejte, kako se bodo vaše družbene statistike izboljšale.

Socialna omarica – Premium

OnePress Social Locker

Uporabite Social Locker za zaklepanje premium vsebin (kot so objave, kode za popust, slike, videoposnetki, posebne ponudbe, prenosi itd.), Dokler uporabniki ne bodo delili vaše vsebine z uporabo družbenih medijev. Vtičnik vstavi zaklenjen vsebinski zaslon, ki vključuje številne priljubljene možnosti socialnih medijev. Ali pa dajte Socialna omarica brezplačna izdaja poskus. To je ista ideja kot premijska različica vtičnika – uporabniki morajo družbeno deliti vašo vsebino, da lahko dostopajo do nje. Ta vtičnik vključuje brezplačno preskus premijskih funkcij, vendar jih boste morali nadgraditi, če jih želite ohraniti.

Locker Cat Social Locker – Brezplačno

Locker Cat Social Locker

Uporabnikom naj bodo všeč, tvitni ali delijo vašo vsebino s preprostim in preprostim Vtičnik Locker Cat. Vtičnik vključuje preprosto kratko kodo, s katero lahko delno skrijete svojo vsebino na objavah in straneh. Bralci bodo nato pozvani, da “dajo v skupno rabo”, da si ogledajo celotno vsebino, zato je ta vtičnik odlično sredstvo za virusni socialni marketing (še posebej, če v tvit dodate nekaj hashtagov).

Zavijanje

Tako ga imate – seznam nekaterih najboljših WordPress vtičnikov, ki bi morali obravnavati večino vaših želja in potreb po WordPressu. Če smo zamudili funkcijo, ki jo stranke pogosto zahtevajo, ali če obstaja vtičnik, ki ga nenehno priporočate, pustite komentar spodaj in nam o tem obvestite!

Torej, ko naslednjič želite vprašati razvijalca teme, da tej temi doda nekaj dodatne funkcionalnosti ali se sprašujete, zakaj sploh ni tam… vprašajte se… ali obstaja vtičnik za to? Skoraj vedno je odgovor DA!

Opomba: Čeprav je po našem mnenju to najboljših WordPress vtičnikov, ne priporočamo namestitve vseh teh. Namestite samo vtičnike, za katere ste ugotovili, da so potrebni za vaše spletno mesto. Namestitev preveč vtičnikov lahko potencialno privede do konfliktov ali celo upočasni vaše spletno mesto, če je veliko sredstev.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me