8 najboljših e-sporočil in novic WordPress Vtičniki 2020

Glasila so pomembna. Toda upravljanje e-poštnega seznama in čas za ustvarjanje in pošiljanje novic se ne ujemata vedno z vašim urnikom (ali proračunom). Ali ste vedeli, da lahko glasovnico pošljete neposredno z nadzorne plošče WordPress? In še bolje – da obstaja kar nekaj vtičnikov WordPress, ki jih lahko uporabite za lažjo namestitev?

Danes si bomo ogledali nekaj najlažjih načinov za upravljanje novic z WordPressom. Torej, brez dodatnega spretnosti, pojdimo na tisto, kar menimo, da so najboljši vtičniki za e-pošto in novice za WordPress.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. MailPoet

E-pošta in glasila MailPoet

MailPoet je zmogljivo glasilo in e-poštni upravitelj, ki se brezhibno integrira z WordPressom. Lahko sestavite svoj seznam e-poštnih sporočil, oblikujete e-novice in jih pošljete neposredno z nadzorne plošče WordPress. Poleg tega je do 100% naročnikov 100% brezplačno!

Torej, zaradi česar je MailPoet eden najboljših vtičnikov za WordPress? Začnimo od začetka – najprej jih je zelo enostavno nastaviti in uporabljati. Preprosto namestite in aktivirajte MailPoet tako kot kateri koli drug vtičnik, nato pa ste pripravljeni začeti pošiljati novice. Ne potrebujete dodatnih konfiguracijskih ali servisnih načrtov. Zdaj lahko ustvarite / upravljate svoje naročnike in sezname neposredno iz WordPress-a!

Nadalje MailPoet vključuje močan ustvarjalnik novic za ustvarjanje in prilagajanje e-poštnih sporočil. Izberite, kje ustvarjate glasilo, e-poštno sporočilo s samodejno prijavo ali samodejno obvestilo o »novi objavi«. Nato izberite že pripravljeno, odzivno predlogo in v bistvu ste pripravljeni! Seveda lahko prilagodite

MailPoet ponuja tudi popolno integracijo WooCommerce, čeprav je to ena izmed mnogih funkcij MailPoet premium (vsekakor vredno imo nadgradnje). Če nadgradite na profesionalno različico, lahko pošljete e-poštna sporočila za dobrodošlico, prodajne izdelke in obvestila o novih izdelkih (opomba: zapuščeni voziček in nagrade za stranke so na vrsti! Pro ponuja tudi statistične podatke o angažiranosti občinstva (kliki in odpiranje), nogo novic z belim znakom, podporo v tednu v tednu in možnost pošiljanja več e-poštnih sporočil več naročnikom s katero koli metodo (na primer SMTP).

MailpPoet je tudi skladen z GDPR in prevod je pripravljen. Dejansko je že zagotovljenih 20 jezikovnih prevodov (in vabljeni, da se jim pridružite Transifex projekt, če želite pomagati s prevodom za svoj jezik).

2. Mailster (Premium)

Vtičnik za elektronsko sporočilo Mailster

Info & DownloadView Demo

Mailster je vtičnik za e-poštne novice za WordPress, ki prinaša celotno izkušnjo trženja e-pošte pri ustvarjanju, pošiljanju in upravljanju e-poštnih novic neposredno znotraj vašega WordPress zaledja.

Vtičnik vam omogoča, da svojim naročnikom pošiljate in ustvarjate lepo izdelana e-poštna sporočila zahvaljujoč vgrajenemu ustvarjalcu e-pošte. Celotno oglaševalsko akcijo lahko oblikujete s preprostimi potezami za vlečenje in spuščanje v nekaj minutah in občinstvu zagotovite profesionalno akcijo.

Zahvaljujoč funkciji samodejnega odzivanja ustvarjanje e-poštnih sporočil po meri ni bilo nikoli tako enostavno kot to. Izberite določen datum, dejanja ali številne druge možnosti, ko naj določenemu e-poštnemu sporočilu pošljete naročnika. Prav tako lahko kombinirate določene kombinacije meril o tem, kdaj bo naročnik prejel pošto.

Mailster shrani vse svoje naročnike neposredno v WordPress, tako da imate v lasti vse podatke in ni nobenih pristojbin ali omejitev. Ustvarite lahko neomejeno količino seznamov in naročnikov, ne da bi plačali denar. Druge storitve trženja e-pošte imajo za to določene stopnje cen, zato z uporabo programa Mailster prihranite veliko denarja in zaradi nekaterih pragov ni treba skrbeti..

Podrobna statistika je glavna značilnost programa Mailster, ki vam omogoča, da vizualno vidite odpiranje, klike in odskoke. Poleg tega dobite podrobno statistiko vsakega posameznega naročnika in natančno vidite, katera dejanja se sprožijo med ogledom kampanje.

Mailster se integrira z več desetimi vtičniki, kot so ponudniki pošiljateljev, WooCommerce in številni vtičniki za pojavne obrazce. Poleg tega je na voljo več kot 120 osupljivih predlog, tako da iskanje popolne primernosti za vaš naslednji projekt ne bo problem.

3. Glasilo

Vtičnik za glasilo

Pravilno imenovan vtičnik za Newsletter je samo tisto, kar piše – vtičnik za glasilo. Ta brezplačni vtičnik za WordPress je odlična možnost za ustvarjanje in pošiljanje novic iz vaše namestitve WordPress.

Vtičnik vključuje pripomoček za naročnino in obrazec, tako da lahko preprosto začnete graditi svoj seznam naročnikov. Obstajajo celo enojne ali dvojne nastavitve optin, in potrditveno polje za zasebnost, da bo vaše WordPress spletno mesto WordRress skladno.

Kar zadeva ustvarjanje e-poštnih sporočil, je Newsletter poln možnosti. Z urejevalnikom za povleci in spusti ustvarite postavitve e-pošte po meri, dodajanje vsebinskih blokov, slik junakov, naslovov, pozivov k dejanjem in več Vtičnik za Newsletter je pripravljen tudi za SMTP, integrira se z registracijo uporabnikov WordPress in je združljiv z večino priljubljenih vtičnikov za prevod WordPress (vključno z WPML, Polylang in TranslatePress).

Z vgrajenim nadzorom hitrosti dostave Newsletterja lahko celo uredite hitrost pošiljanja glasila. Tako lahko pošljete serije 10 (ali poljubno številko), namesto da naenkrat pošljete e-pošto svojim naročnikom. In s pomočjo vtičnika za Newsletter niste omejeni z nobenimi omejitvami – dodajte neomejene naročnike in pošiljajte neomejene novice!

Iščete več? Ekipa za Newsletter ponuja na tone dodatnih dodatkov za poročila, avtomatizacijo / samodejne odzive, WooCommerce, Google Analytics, geolokacijo in drugo.

4. Jackmail

Vtičnik za novice JackMail WordPress

Jackmail je vtičnik WordPress, namenjen ustvarjanju in pošiljanju novic s svojim WordPressom. Ima vse, kar potrebujete, in SMTP strežnik je vključen! Samo namestite in začnite oblikovati glasilo.

Uživajte v Jackmail EmailBuilder-ju, ki vam bo pomagal ustvariti novo glasilo na najlažji možni način. In seveda, je odziven! In zahvaljujoč ustvarjalcu vsebine, ki ustvarja povleci in spusti, ustvari svoje glasilo je otroška igra. Če želite avtomatizirati svoja glasila, vam Jackmail omogoča tudi zagon samodejnega delovnega toka.

Jackmail ima tudi priključke za vtičnike, ki vam pomagajo zbirati optin naslov od ContactForm, NinjaForms, WPForms in še več .. Nehajte skrbeti, da bi vaše glasilo prešlo v neželeno pošto. Jackmail je eden prvih vtičnikov za WordPress, ki je kdajkoli vključil profesionalno platformo za usmerjanje. Trenutno ponujajo 3000 e-poštnih sporočil na mesec, brezplačno! (in nobenega oglasa v nogi!)

Jackmail vam zagotavlja tudi sladke statistike. Vedite, kdo se odpre, kdo klikne in še več! To je odličen način za sledenje kampanjam in podobnim.

5. E-poštni naročniki in novice

E-pošta in glasila

Email Subscribers & Newsletters je popolnoma brezplačen vtičnik, ki vam omogoča pošiljanje e-poštnih sporočil, ustvarjanje glasila in zbiranje potencialnih strank – vse iz enega vozlišča. Ta vtičnik ustvari preprost naročninski obrazec, ki ni tako prilagodljiv kot nekatere druge možnosti na tem seznamu. Vendar ponuja skoraj vse funkcije, ki jih potrebujete, kar omogoča:

 • Pošiljajte obvestila e-poštnim sporočilom naročnikom, ko so objavljene nove objave.
 • Zbiranje e-poštnih sporočil z dodajanjem naročnine (prek pripomočka, kratke kode ali PHP).
 • Dovoli, da se naročniki dvojno prijavijo in posamično prijavijo.
 • Navedite odjavno povezavo za vsako e-pošto.

Redno posodabljanje naročnikov je popoln način za povečanje vašega ugleda. Čeprav ta vtičnik morda ni najbolj prilagodljiva možnost, njegova sposobnost, da vam pomaga pritegniti potencialne naročnike in ohraniti trenutne, je nesporna..

6. Tribunal Newsletters Lite

Tribunal Newsletters Lite Vtičnik

Druga možnost glasila, ki jo poganja WordPress, so Newsletters by Tribulant. Ta možnost vse v enem glasilu podpira poštne sezname, plačane naročnine, ravnanje s prevračanjem POP / IMAP, podpis DKIM in celo overjanje SMTP – in še več.

Ustvarjanje glasila je tako enostavno kot ustvarjanje objave. Pravzaprav lahko celo pošljete objavo kot svoje novice! Ali uporabite eno od vključenih predlog. Ko ste pripravljeni, pošljite svoje glasilo s pomočjo nadzorne plošče. Funkcije iz čakalnih vrst olajšajo pošiljanje e-poštnih sporočil v paketih (kar Tribulant priporoča za sezname nad 100 naročnikov). Prav tako lahko nastavite samodejne odzivnike in novice glede na pogoje, s katerimi boste lahko še naprej dosegli svoje občinstvo.

Toda o časopisnih publikacijah Tribulant je nekaj več, kar boste morda želeli vedeti. Tu je kratki posnetek več funkcij vtičnika:

 • Objava strani / strani
 • Pripomočki stranske vrstice
 • Zgodovina e-pošte
 • Priloge po e-pošti
 • Bit.ly sledenje klikom
 • Pripomoček WordPress nadzorne plošče
 • Premium razširitve: WooCommerce, Google Analytics, kontaktni obrazec 7, s2Member itd.

7. SendPress

SendPress Newsletters

SendPress je odlična možnost, če želite imeti preprost in preprost način za pošiljanje novic z vašega mesta WordPress. Z nameščenim vtičnikom boste imeli dostop do preprostega urejevalnika glasovnic brez kod, do odzivnih novic s sledenjem in razporejevanjem, prilagodljivih predlog, obrazca za prijavo in pripomočka ter do nastavitev enojnega in dvojnega izbiranja..

Kar pa je edinstveno, česar še nisem videl, je možnost ustvarjanja seznamov novic v skladu z vlogami WordPressa. Tako lahko svojim naročnikom ustvarite in pošljete novice po meri, pa tudi tedenska obvestila avtorjem spletnega dnevnika. To je odličen način za ohranjanje stika s svojimi bralci, pa tudi s svojo ekipo.

Druge pomembne funkcije vtičnikov vključujejo združljivost s Postman SMTP, samodejni Cron (ki zagotavljajo pošiljanje vseh vaših e-poštnih sporočil) in koristno spletno dokumentacijo. Če vas zanima, lahko nadgradite tudi na Pro, če želite dostopati do pošiljanja API-ja prek dodatnih SMTP možnosti, samodejnega upravljanja z odpiranjem, poročanja, prilagodljivih predlog za HTML-novice, ocene neželene pošte in podpore za premijo / prednost..

8. Vodja glasila XYZ

Vodja glasila XYZ

Zadnji na našem seznamu je upravnik glasila iz XYZscripts. To je možnost lahkega glasila z osnovnimi možnostmi. Vključene funkcije so optin obrazec (koda in pripomoček), podpora za neomejene naročnike (e-poštna sporočila), SMTP, avtomatizacija preko cron opravil, paketno pošiljanje, samodejno odzivanje za naročnino in skladnost z GDPR.

Vtičnik omogoča tudi navadna besedila, HTML ali večdelna sporočila. Torej, s tem konkretnim dizajnom vtičnikov za novice je popolnoma odvisno od vas. Ustvarite svoj lasten dizajn ali poiščite predlogo HTML newsletter, ki jo želite uporabljati za svoja e-poštna sporočila.

Kratka opomba o funkciji pošte WordPress PHP in SMTP

Še zadnja stvar, preden namestite vtičnik za glasilo in začnite. Običajno se lahko uporablja WordPress namestitev za pošiljanje novic z nadzorne plošče (zato smo napisali ta seznam). Vendar je treba upoštevati nekaj opozoril.

 • Številni ponudniki e-poštnih sporočil (vključno z Gmailom in Yahoojem) bodo samodejno označili e-poštna sporočila PHP kot neželeno – to pomeni, da bo vaše glasilo v celoti preskočilo naročniška sporočila.
 • Nekatera gostiteljska podjetja lahko omejijo funkcijo pošte PHP za WordPress. Poleg tega, odvisno od največjega_izvajalskega_časa vašega strežnika, lahko vaše spletno mesto celo prekine sredi pošiljanja glasila (in če poskusite ponovno poslati, lahko naročnikom po naključju pošljete podvojena e-poštna sporočila).
 • Varnostni vtičniki lahko ustvarijo tudi navzkrižje s funkcijo e-pošte PHP (samo preverite, ali obstaja napaka, če jo uporabljate).

Zaradi teh razlogov priporočamo, da razmislite o SMTP (enostavnem protokolu za prenos pošte). Izvajanje SMTP pomaga odpraviti te pomanjkljivosti z uporabo varnega, zanesljivega poštnega strežnika. To povečuje verjetnost, da bo vaše glasilo dostavljeno.

Na srečo lahko preprosto namestite vtičnik SMTP, da varno nastavite poštnega odjemalca – čeprav boste morda morali opraviti nekaj raziskav, da se prepričate, da vtičnik SMTP deluje lepo in ni v nasprotju z vašim vtičnikom za novice. Obstaja veliko drugih vtičnikov SMTP, kot so WTP Mail SMTP ali Enostaven WP SMTP ki vam omogočajo, da spletno mesto WordPress povežete s poštnim strežnikom (na primer SendGrid, Gmail, Yahoo itd.).

Ali če najdete vtičnik za glasilo, ki je že priložen integriranemu SMTP-ju, je to boljše! Nekateri vtičniki za novice WordPress že ponujajo to vgrajeno različico (na primer Jackmail), ki je super.


Končne misli

To je za zdaj! Če imate kakršna koli vprašanja glede zgoraj omenjenih vtičnikov WordPress ali če mislite, da bi morali biti na seznamu, nas obvestite. V nasprotnem primeru prenesite vtičnik, nastavite SMTP in začnite pošiljati novice neposredno s svoje nadzorne plošče WordPress!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me