8 najboljših vtičnikov WordPress Popup

Optimizacija stopenj pretvorbe je prednostna naloga številka ena za večino digitalnih trgovcev. Privabiti prihodnega zvestega spremljevalca in ga priklicati je lahko umetniška oblika – tista, ki osramoti najboljše od nas. Na srečo obstaja ogromno orodij, ki vam pomagajo pri doseganju ciljev; zlasti v skupnosti WordPress. V tem članku bomo raziskali kremo pridelka.

Natančneje, poglobili se bomo v svet pojavnih vtičnikov. Ko končamo s tem, bomo preučili, kako lahko na svojem spletnem mestu WordPress kar najbolje izkoristite svoj novi pojavni vtičnik in povečate stopnje konverzije. Naj se pokvarijo!

Kaj je Optin Popup?

Pojavne skupine Optin so preizkušen način pretvorbe obiskovalcev v zveste spremljevalce. Optins omogoča obiskovalcem, da vnesejo kontaktne podatke za naročanje na glasilo ali zahtevajo več podrobnosti o določeni temi.

Pojavno okno praviš? Toda motijo ​​jih kot vraga, kajne? Marketinška orodja lahko bodite naporni – o tem ni dvoma – toda v rokah odličnega ribiča je pravilna vaba lahko ključ do njegovega uspeha. Samo ti se lahko odloči, ali so rezultati vredni metode. Z omenjenim besedam pojdimo takoj na raziskovanje najboljših pojavnih vtičnikov za WordPress.

Na voljo je veliko število WordPress vložkov vtičnikov, sortiranje pšenice iz prašiča pa je lahko nekoliko zastrašujoča perspektiva. Na srečo smo že opravili težko dvigovanje za vas z našo skrbno premišljeno izbiro spodaj.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Pojavne skupine Ninja

Pojavne skupine Ninja za WordPress

Ninja Popups je prilagodljiv ustvarjalec pojavnih oken za WordPress. S tem vtičnikom lahko brez težav ustvarite pojavna okna na svojem spletnem mestu za naročnine na novice, sledenje družabnih izdelkov, priporočene ali povezane izdelke in še veliko več.

Pojavni okni so fantastičen način, da pritegnete pozornost bralcev in Ninja Popups olajša dodajanje pojavnih oken po meri na vaše spletno mesto. Vtičnik vam ponuja veliko odličnih možnosti, ki so pripravljene za mobilne naprave, popolnoma prenosljive in polne funkcij. Dodajte pojavna okna, ki zaklenejo vsebino, dokler se bralec ne naroči ali da v skupno rabo. Ali dodajte pojavna okna za posebne ponudbe, popuste ali kode kuponov. Možnosti je neskončno. Ena izmed najnovejših lastnosti je statistika Ninja Popups, ki vam pokaže, kateri pojavni okni pomagajo in kateri lahko gredo.

Potrebujete več možnosti oblikovanja pojavnih oken? Pridobite razširitveni paket! Avtor vtičnikov je ustvaril dodaten tematski paket za tiste, ki potrebujejo malo več raznolikosti. Če imate veliko oglaševalskih akcij ali želite uporabiti različne zasnove za vsako vrsto pojavnih oken, bi zagotovo bil koristen paket razširitev. Ker pa je le nekaj dolarjev več, se trudi, da bi pozneje dodali svoj paket orodij.

2. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker je vtičnik, ki vam omogoča, da v svoje okno vnesete karkoli vsebine, ki si jo lahko zamislite. Poleg tega ima veliko funkcij, kot so:

 • Animacije za odpiranje pojavnih oken
 • Popoln nadzor položaja in velikosti
 • Izdelovalec tem
 • Vsebina, ki jo je mogoče premikati in še več

3. Cveti

Cveti

Info & DownloadView Demo

Bloom je zelo gladek vtičnik iz rockstarjev na Elegantnih temah. Tudi to je premija, zato dobite tisto, za kar plačate – kakovosten izdelek. Ne glede na to, kako nameravate na svoje spletno mesto dodati obrazce optin, ima Bloom vgrajene na tone odličnih funkcij za lažji postopek ustvarjanja:

 • Šest preprostih slogov optin; kot pojavno okno, vlet in pripomoček
 • Več kot 100 predloga za zagon
 • Enostaven uvoz in izvoz za skupno rabo z drugimi spletnimi mesti
 • Sledenje statistiki, da ohranite zavihke o konverzijah
 • In še več – oglejte si naš pregled Bloom, če želite izvedeti več

4. Popups – WordPress Popup

Popups WordPress

Popups – WordPress Popup je močan vtični vtičnik, ki je bil prenesen več kot 60.000 krat in se ponaša s 40-odstotnim povečanjem privržencev. Funkcije vključujejo:

 • Več prikaznih filtrov za razlikovanje uporabniških navad
 • Možnosti za prikaz ali ne prikazovanje pojavnih oken
 • Nastavitve lokacije, časa in skrivanja
 • Kratke kode za socialna omrežja

5. PopupAlly

Popup zaveznik

PopupAlly je odličen za povečanje števila naročnikov. Ta vtičnik za WordPress omogoča hitro prilagajanje naprednih obrazcev za profesionalno prijavo, tudi če ne poznate kode.

 • Združljiv z večino sistemov za trženje e-pošte
 • Na voljo je pro opcija s premijsko podporo
 • Ponuja vaje po korakih za vstajanje in tek
 • Brezplačen 30-dnevni tečaj, ki vam bo pomagal sestaviti seznam

6. PopUp By Supsystic

Prenesite Popup avtorja Supsystic

PopUp By Supsystic omogoča enostavno, neomejeno kreativno oblikovanje za pridobivanje več naročnikov in družbenih sledilcev.

 • Odzivni pojavni okni s prijaznimi možnostmi
 • Prilagodljive teme
 • Zapustite pojavna okna za zajem izgubljenih obiskovalcev

7. Odločite se za samuraje

Izključite vtičnik Samurai

Info & DownloadView Demo

Ustvarite čudovite obrazce za pojavno okno v programu WordPress z izbiro samurajev. Opt-in Samurai je še en vrhunski vtičnik, ki ga je razvil Intense WP in vam omogoča ustvarjanje čudovitih pojavnih obrazcev za vaše WordPress spletno mesto.

Na voljo je s 100+ vnaprej oblikovanimi oblikami za prilagajanje s prilagodljivimi slikami in besedilnimi podrobnostmi. Vsi obrazci za prijavo so v celoti testirani za odzivnost in so popolni v vseh napravah. Skupaj z vsemi funkcijami, ki jih ponuja samurai Opt-in, vsebuje tudi 20 dodatnih oblik za prilagajanje stranski vrstici.

Ustvarite neomejene obrazce in med poletom pošljite podatke o vodi do 19 najbolj priljubljenih e-poštnih storitev, vključno z MailChimp, Aweber, Pridobite odziv, Stalni stik, iContact, Vertical Response, FreshMail, Vision6, Customer.io, SendinBlue, SendGrid, DotMailer, Monitor Campaign Monitor, Active Kampanja, Infusion Soft, Sugar CRM, HubSpot in Mad Mimi. Podatki o naročnikih so shranjeni tudi v vaši lokalni bazi podatkov WordPress. Tako lahko izvozite v CSV neposredno s svoje Opt-in Samurai nadzorne plošče. Podrobne statistike prikazujejo najbolj pretvorbene obrazce skupaj z vtisi / pogledi.

Samurai, ki so se prijavili, lahko svoje vodiče pošljejo tudi neposredno v samostojen sladkorni CRM. Poleg pojavnega obrazca lahko obrazce postavite tudi neposredno na stran (brez pojavnega okna), če želite prikazati prijavni obrazec na sredini vsebine s pomočjo kratke kode. Nadzorna plošča vtičnika vam nudi podrobno analizo obrazcev, ki pridobivajo poglede in tiste, ki največ pretvorijo. Opt-in Samurai je eden od uporabnikov prijaznih vtičnikov za nastavitev vaših pojavnih obrazcev za prijavo. Ne samo to, vtičnik podpira dobrodošlico in izstop namere. Določite lahko tudi datum poteka piškotkov za vsako pojavno okno.

8. Optin Ninja

Optin Ninja

Info & DownloadView Demo

Optin Ninja je vrhunski WordPress vtičnik, zasnovan tako, da vam bo pomagal pri pridobivanju novih e-poštnih naročnikov. Zberite e-poštne naslove in jih shranite v lokalno bazo podatkov, uporabite samodejne odzive prek ključa API ali uporabite poljuben obrazec po meri. Vtičnik omogoča uporabo enostopenjskega ali dvostopenjskega postopka za pretvorbo obiskovalcev v naročnike.

Vsako polje z vsebinami je lahko drugače oblikovano. Stisnite strani lahko podrobno prilagodite; uporabite samostojne strani ali jih odprite v pojavnih oknih, prilagodite ozadja, barve, pisave itd. Če želite preizkusiti različne možnosti, vam Optin Ninja omogoča ustvarjanje preprostih A / B testov, ki vam bodo pomagali pri odločitvi, kateri pristop uporabiti.

Vtičnik je enostaven za namestitev in dobro deluje z večino tem in vtičnikov WordPress. Oglejte si predstavitveni vtičnik za predogled vseh odličnih predstavitev optin strani in za ogled resničnih posnetkov zaslona analitičnega grafikona, samodejnega odziva, možnosti oblikovanja in vključenih 300+ grafike.

Hipoteza?

Kako veste, da katera od teh stvari deluje po vsem izbiranju vtičnikov, prilagajanju pojavnih oken in pisanju glasila? Čeprav se bo čarobna formula izpodbijala več tisočletij, je nekaj poskusov, za katere se večina strokovnjakov strinja, da bodo dejansko prinesli želene rezultate. To je v obliki statistično testiranje hipotez.

Statistično testiranje hipotez nima nobene zveze z določenim velikim, večinoma rastlinojedosalim sesalcem, ki ga običajno najdemo na območjih podsaharske Afrike. Vendar pa je naredi imajo kar nekaj skupnega z znanstvenimi raziskavami na področju statistike.

Testiranje A / B se nanaša na randomiziran eksperiment, sestavljen iz dveh variant – A in B – medtem ko prva predstavlja subjekt „kontrolni“ in „zdravljenje“ predstavlja drugi.

Zmeden? No, na srečo vam ni treba biti raketni znanstvenik, če želite imeti uspešno spletno stran. Za to so vtičniki! Čeprav ima veliko vtičnih vtičnikov vgrajene funkcije za sledenje, obstaja vtičnik, zasnovan tako, da vam pomaga definirati, upravljati in spremljati preizkuse A / B testiranja:

Nelio AB Split orodje za testiranje za WordPress

Nelio A / B Testing je močan in vsestranski servis za optimizacijo pretvorb za WordPress. Sam vtičnik je brezplačen, storitev, ki jo potrebuje, pa je premium. Tukaj je tisto, kar lahko Nelio A / B Testiranje naredi za vas:

 • Izboljšajte svoje ciljne strani
 • Napišite boljše objave
 • Preizkusite nove teme in različne menije
 • Naslovi in ​​naslovi preizkusov

Najboljša stvar pa je, da vse to lahko storite takoj na nadzorni plošči WordPress! Druga odlična lastnost, ki vas bo ogrela, so toplotni zemljevidi.

Ta funkcija dobesedno omogoča analizo najbolj vročih področij katere koli strani, da boste lahko bolje razumeli svoje stranke. In ker je testiranje Nelio A / B zasnovano kot storitev (čeprav premium), se vsa obdelava odstrani z vašega spletnega mesta in omogoči, da se njihov oblak loti obremenitve. To omogoča veliko hitrejše nalaganje strani.

Postavitev ledu na torto s konverzijami

Torej v tej objavi govorimo o pojavnih oknih, želim pa vam dodati tudi dodaten bonus. Eden najpreprostejših načinov za povečanje seznama naročnikov in ohranjanje njihovega vračanja za več je eden najpreprostejših: reči hvala.

Testi kažejo, da vključitev zahvalne strani na koncu transakcije (bodisi finančne ali kako drugače) močno vpliva na vsakega kupca. Prav tako ustvarja odlično priložnost za vključitev povezav do nekaterih drugih vsebin.

Še en odličen način za zahvalo za čas, ki smo ga preživeli skupaj, je, uganili ste – vtičnik WordPress. Hvala Me kasneje kasneje dejansko pošlje zahvalo vsem, ki komentirajo komentar.

Awesome lastnosti je veliko:

 • Povabite bralce nazaj na svoj blog
 • Povezava na vaš Twitter ali Facebook za več sledilcev
 • Prilagodite e-pošto za kategorije
 • Povezava do vašega vira RSS
 • Vključuje več jezikovnih prevodov

Tako kot v resničnem svetu gre tudi hvala za to, da se bralnik, naročnik ali stranka počutijo dobrodošle in radi vas bodo imeli radi..

Pretvarjanje kavljev, linij in požiralnikov za obiskovalce

Tako so lačni obiskovalci spletnega mesta prevzeli vabo in ste jih znova namočili. Povečali ste svoj naročniški seznam s popup optinsi, ustvarili več zanimanja za vaše spletno mesto, dosegli popolno razumevanje vaših strank in njihovih potreb ter si celo vzeli čas iz napornega dne, da se zahvalim.

Zdaj lahko nadaljujete z osvajanjem sveta. Če pa ste še vedno lačni, si oglejte naš pregled e-poštnih vtičnikov. Kakšna vprašanja, predloge ali kritike? Požar proč v komentarju spodaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me