8 najboljših vtičnikov WordPress Vtičniki

Najboljši vtičniki WordPress Vtičniki

Ne glede na to, ali želite oglaševati prodajo, svoj najnovejši izdelek ali določeno ciljno stran, je obvestilna vrstica pot. Ta preprost dodatek vašemu spletnemu mestu vzbuja pozornost in pomaga pri usmerjanju prometa na vaše strani z denarjem. Tudi če vaša tema WordPress ne vključuje te funkcije, je preprosto dodati vrstico z obvestili s vtičnikom.

Glede na vaše potrebe je na voljo kar nekaj možnosti vrstice za obveščanje. Vendar smo pripravili seznam, za katerega menimo, da so vaše najboljše možnosti. Vsak vtičnik, ki ga delimo, je bil pred kratkim posodobljen in ponuja možnost dodajanja povezave (kar je morda najpomembnejša ključna značilnost vrstice za obveščanje WordPress). Torej, začnimo!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Enostavna obvestilna vrstica

Enostavna obvestilna vrstica

Dodajte preprosto obvestilno vrstico na svoje mesto WordPress s pomočjo vtičnika Easy Notification Bar. Ta možnost je res najpreprostejša na našem seznamu – samo namestite in pojdite v program za prilagajanje v živo, da nastavite svojo obvestilno vrstico. Vtičnik vključuje hitre in enostavne možnosti za dodajanje oznake, nastavitev poravnave besedila, izbiro velikosti pisave, urejanje besedila gumba, dodajanje povezave in prilagoditev barve ozadja / besedila. To je to! V nekaj minutah lahko na spletno mesto WordPress dodate vrstico z obvestili. Najboljše od tega, da ta lahek vtičnik deluje z večino tem (vključno z lastno temo Total) in se lepo igra s priljubljenimi vtičniki (kot sta WPBakery Page Builder in Elementor).

2. Pozdravljeni Bar

Pozdravljeni Bar

Za še nekaj dodatnih možnosti priporočamo, da preverite Hello Bar. Brezplačna različica tega vtičnika vključuje osnovne oblikovalske nastavitve (kot so barva, postavitev na zgornji ali spodnji strani, velikost in slog gumba), 1 delni test A / B split (premium je neomejen), prikažite svoj Hello Bar vsem ali samo na mobilnem telefonu (ali če ga nadgradite, ga omejite na svojo domačo stran. Treba je opozoriti, da blagovne znamke Hello Bar ne morete odstraniti, če ne nadgradite na premijski načrt, ki se začne s približno 24 USD na mesec, če izberete letni načrt rasti.

3. Vrstica za obveščanje WPFront

WPFront obvestilna vrstica

WPFront je nekoliko manj intuitiven, vendar kljub temu dobra možnost, če iščete brezplačni vtičnik vrstice za obvestila. Vtičnik ima lastno ploščo z možnostmi lepljenja, premika drsnika, višine vrstice, samodejnega zapiranja, sporočila, delovanja gumba (povezava ali Javascript) in še več. Ampak edinstvena lastnost je možnost določitve datumov in vlog uporabnika za prikaz vaših vrstic z obvestili. Zaradi tega je WPFront odlična izbira, če želite promovirati omejene promocijske ali posebne najave za prijavljene naročnike (ali celo vaše avtorje).

4. Obvestila o WP

WP obvestilne palice

Vtičnik WP Notification Bars ponuja preprost način za ustvarjanje opozorilne vrstice za spletno mesto, ki ga poganja WordPress. Ustvarite neomejeno število vrstic z besedilom po meri, gumbi itd. Obstajajo tudi nastavitve za prikazovanje vrstice z obvestili na določenih straneh (ali objavah), obiskovalcem Googla ali Facebooka – odlična funkcija, če želite obiskovalcem ponuditi različna obvestila različne vire prometa. Vtičnik je pripravljen tudi za prevod in vključuje izbire barv za barve ozadja, besedila in gumbov.

5. Top Bar

Top Bar

S pomočjo vtičnika Top Bar WP Darko lahko oblikujete svojo zgornjo vrstico za prikazovanje sporočil in povezav do obiskovalcev vaše spletne strani. Izberite barvo, vidnost na drsniku, besedilu sporočila in gumba ter barve. Na voljo je različica Pro za napredne možnosti (spodnja meja, zamuda, možnost zapiranja, velikosti pisave in vidnost uporabnika).

6. Bar za objave

Themify Oglasna vrstica

Informacije in prenos

Vtičnik V vrstici za napovedi je preprosto dodajanje opozoril na vaše spletno mesto. In ker je vtičnik popolnoma odziven, bo vaše sporočilo bralcem vidno na vseh njihovih napravah. Vtičnik vključuje veliko odličnih možnosti, tako da lahko ustvarite objave, ki ustrezajo vaši blagovni znamki in vašemu spletnemu mestu. Najprej se odločite, ali želite, da je obvestilo pritrjeno na glavo, nogo ali stransko vrstico. Nato lahko izbirate med 12 barvami / slogi ozadja, 2 elementoma sloga (izrezki za papir ali zaznamkom), 3 prehodi in 5 pisav po meri. Ustvarite objave, ki se resnično pojavljajo na vašem spletnem mestu, da spodbudite bralce, da kliknejo!

7. Apex Notification Bar Lite

Apex Notification Bar Lite

Vtičnik Apex Notification Bar Lite vključuje nekaj možnosti, da ustvarite svojo vrstico z opozorili ali obvestili. Izbirate lahko med 5 vnaprej oblikovanimi predlogami ali prilagodite z uporabo 5 komponent obvestilne vrstice in vključenih socialnih ikon. Apex Notification Bar Lite ponuja možnosti za lepljivo vrstico – zato obvestilo ostane na zaslonu, tudi ko se obiskovalci vašega spletnega mesta pomaknejo navzdol. Lahko pa omogočite možnost za prikaz / skrivanje in bralcem omogočite, da zaprejo obvestilo. Želijo več? Obstaja a premium različica na voljo za napredno pozicioniranje, načrtovane vrstice, odštevalnik časa, pisave po meri in številne druge možnosti prilagajanja.

8. HashBar

Hashbar

Zadnja na našem seznamu je vrstica za obveščanje HashBar za WordPress. Združljiv z Visual Composer in King Composer je odličen dodatek, tudi če na svojem spletnem mestu uporabljate ustvarjalnik strani. Vtičnik vam omogoča, da določite, na katerih straneh je prikazana, nastavite pozicioniranje, prilagodite barve in seveda dodate svoje besedilo. Če pa želite dostop do generatorja kratkih kod, lepljivih in preglednih slogov glave, nastavitev prelomne točke za mobilne naprave, razporeda obvestilne vrstice in še več, boste morali nadgraditi na premium različica.


Zavzeti vrstice, obvestila in obvestila so odličen način, da opozorite na pomembne informacije. Svoje bralce lahko usmerite v ekskluzivno prodajo, novo vsebino, prijavo na glasilo ali drugo predstavljeno vsebino. Upajmo, da vam je ta seznam pomagal najti ustrezen vtičnik za svojo stran WordPress.

Imate kakšna vprašanja? Ali priporočamo druge vtičnike? Samo pustite nam komentar spodaj – radi bi se oglasili od vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me