8+ najboljših vtičnikov za pomoč uporabnikom WordPress za upravljanje podpore

Najboljši vtičniki za pomoč uporabnikom WordPress za upravljanje podpore

Vtičniki WordPress helpdesk vam omogočajo, da ponudite centralizirano in pravočasno podporo, zato povečate interakcijo uporabnikov in na koncu tudi konverzije. Več konverzij pomeni, da se boste sprehajali s samozadovoljnim pogledom na obrazu kot Simon Cowell, kar je vedno dobra stvar.

V današnjem prispevku vas opozarjamo na najboljše vtičnike za pomoč uporabnikom WordPress, ki so na voljo na trgu, tako da lahko dodate popolnoma funkcionalen podporni sistem, da pridobite več strank. Toda tudi z najboljšimi vtičniki za pomoč uporabnikom WordPress se na koncu velika podpora zmanjša na eno stvar: razpoložljivost.

Lahko imate vtičnik za pomoč uporabnikom kovani v požarih Mount Doom, če pa niste na voljo za podporo, je vse neuporabno. To je tako, kot da bi obtičali v saharski puščavi s Humveejem, ki mu je zmanjkalo plina. Da, imate vozilo z visoko mobilnostjo, ampak kakšna je korist? Dolgo vročinska puščavska toplota, ki v tem primeru predstavlja bes kupcev, vas bo porabila.

Brez dodatnega veselja, se lotimo poslovanja. Vsi vtičniki službe za pomoč uporabnikom so tukaj cenovno ugodni in enostavni za namestitev in uporabo. Resnično, bi morali imeti podporni sistem nastavljen v manj kot 5 minutah s katerim koli od naslednjih vtičnikov.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Vtičnik za pomoč uporabnikom Catchers WordPress

Vtičniki za WordPress Helpdesk: Pomoč pri lovilcih

Zahvaljujoč Marti, enemu od fantov, ki stojijo za tem ugodnim vtičnikom za pomoč, sem imel priložnost preizkusiti pogon Catchers na enem od mojih spletnih mest. In med vami sem bil tako navdušen, da ga zdaj uporabljam za enega od mojih kontaktnih obrazcev.

Nastavitev in uporaba je zelo enostavna, kar pomeni, da lahko zagotovite neverjetno podporo, preden naslednji del prebere preostanek te objave. Podporne obrazce lahko enostavno prilagodite tako, da izgledajo točno tako, kot želite in jih postavite kamor koli želite, tako da uporabite kratke kode. Lahko se prikažejo celo obrazci za stike, ki zagotavljajo, da bralci ne bodo zapustili vaših strani.

Potrebujete več moči? Upoštevajte, da vtičnik za pomoč uporabnikom Catchers prihaja s prilagojenimi polji, ki vam omogočajo razširitev obrazcev na poljuben način, medtem ko Google reCaptcha ne prepreči neželene pošte.

WooCommerce razširitev = Yay!

V času pisanja besedila Marti in podjetje delata na razširitvi WooCommerce, kar pomeni, da se lahko veselite vseh vrst dobrih stvari.

Poleg tega lahko vstopnice dodelite različnim predstavnikom podpor, spremenite prednost vozovnic in jih organizirate v kategorije. Poleg tega lahko vaši bralci stopijo v stik z vami prek kontaktnega obrazca ali e-pošte, Catchers Helpdesk pa bo vsa e-poštna sporočila o podpori pretvoril v vozovnice, ki jih je enostavno pridobiti prek skrbnika WordPressa.

Če vaši obiskovalci večkrat zastavijo isto vprašanje, lahko izkoristite shranjene odgovore in tako prihranite čas na vseh stopnjah toka konverzije. To in na voljo imate samodejni odgovor, da obiskovalce ne zanima, in popolnoma prilagodljivo elektronsko nogo, ki pritegne večjo angažiranost. Če želite hraniti zavihke v skupini, lahko uporabite zasebne beležke, ki so vidne samo vašim in vašim podpornim agentom.

Po potrebi lahko vozovnice enostavno izvozite v datoteko CSV za nadaljnje reference in si ogledate podrobnosti obiskovalcev s funkcijo kartice stranke.

Pridobite službo za pomoč Catchers

2. WSDesk – služba za pomoč uporabnikom WordPress

WSDesk - služba za pomoč uporabnikom WordPress

S programom WSDesk lahko WordPressu enostavno dodate celoten podporni sistem po meri. Za začetek preprosto namestite in uporabite čarovnika za nastavitev. Dodajte vse svoje agente – ker upravljate svojo platformo za podporo, doplačila ni. Enako velja za vstopnice. Z WSDesk ni omejitev števila vaših strank. Lahko pa celo dodelite zastopnike, statuse (nerešene, nerešene, rešene) in oznake, s katerimi boste organizirali vstopnice. Poleg tega, za razliko od nekaterih možnosti, WSDesk shranjuje vse vaše podatke na vašem spletnem mestu – tako ste odgovorni za stranko in podatke o podpori.

WSDesk ponuja tudi vgrajene možnosti za lažjo podporo. Omogočite nastavitve za obveščanje po e-pošti, samodejno zapiranje vozovnic po nedelovanju, dodelitev po oddelku in drugo. Dodajte konzervirane odgovore za svoje agente. Preglejte svojo ekipo z uporabo ocen agentov in poročil o vozovnicah. Za samodejno ustvarjanje vozovnic iz neprebranih e-poštnih sporočil lahko uporabite tudi IMAP ali Google OAuth. Kako super je to?

Druge funkcije vtičnikov vključujejo integracije za WooCommerce, EDD, kontaktni obrazec 7, Gravity Forms in WPML. Poleg preprostih varnostnih kopij xml, vrhunskega dodatka za obveščanje po SMS-ju in naštete tone prilagoditev.

Pridobite WSDesk

3. Služba za pomoč uporabnikom Richpanel in klepet v živo za WooCommerce

Vtičniki za WordPress Helpdesk: Vstopnice za Richpanel WooCommerce, Helpdesk in CRM

Služba za pomoč uporabnikom WooCommerce, klepet v živo in CRM je rešitev za podporo strankam. Vtičnik omogoča kombinacijo naprednih orodij in analitike za upravljanje strank s Richpanelom s priljubljeno razširitvijo WooCommerce.

Edina zahteva je, da morate za uporabo vtičnika imeti račun Richpanel, ki se začne pri 50 USD na mesec. Glede na to, da je enakovredno združevanju članstva v HelpScoutu z večkratnimi premijskimi nadgradnjami WooCommerce, je to poštena cena za vse zmogljive funkcije, ki jih dobite. Po prijavi lahko sinhronizirate WooCommerce z Richpanelom in začnete uporabljati vtičnik.

Richpanel omogoča enostavno upravljanje potreb kupcev, zahtevkov za podporo in analitike prodaje. Programska oprema ustvarja profile kupcev, tako da lahko vidite njihovo vedenje pri nakupu, kar omogoča predvidevanje njihovih potreb in povečanje stopnje konverzije.

Vtičniki za WordPress Helpdesk: Richpanel WooCommerce Live Chat

Toda poleg tega Richpanel vključuje vgrajene možnosti za podporo klepeta v živo. Tako lahko strankam zagotovite takojšnjo pomoč, kolikor jo potrebujejo. Klepet v živo je prijazen za mobilne naprave in ga je enostavno vgraditi na vaše spletno mesto.

Storitev vključuje tudi popolno nastavitev službe za pomoč, tako da lahko stranke odpirajo vozovnice, ki jih vaše podporno osebje enostavno upravlja s pomočjo zaslona agenta. Od tu lahko določite vozovnice, določite prioritete in spremljate odprte primere. Lahko celo nastavite filtre za ciljanje na ključne besede in dodelite vstopnice določenim podpornim skupinam (karkoli o “prometnem davku” bi lahko šlo na primer finančni skupini). Osebje si lahko tudi ogleda zgodovino nakupov in časovni razpored dejavnosti, da zagotovi ciljno podporo.

Če uporabljate WooCommerce, Richpanel Služba za pomoč uporabnikom WooCommerce je verjetno najbolj primeren za vašo namestitev službe za pomoč. Kombinacija klepeta v živo, vstopnic in podrobnih podatkov in poročanja omogočajo boljšo podporo strankam, hkrati pa maksimirajo vaše menjalne stopnje.

Pridobite vtičnik RichPanel

4. Vtičnik za bazo znanja in službo za pomoč

Vtičniki za pomoč uporabnikom WordPress: Baza znanja

Morda bi radi zmanjšali vse ure, ki jih porabite za podporo strankam. Morda bi radi bolj pasivno sredstvo za pomoč svojim obiskovalcem. Želite zmanjšati e-poštna sporočila za podporo strankam in telefonske klice ena na ena.

Od vseh vtičnikov za pomoč uporabnikom WordPress, ki jih danes pregledujemo tukaj, ta slabi fant osvoji veliko, saj vam pomaga ustvariti ne samo bazo znanja, temveč tudi samopostrežne centre za podporo strankam, dokumentacijo o izdelku, wikije in obsežna pogosta vprašanja med drugimi.

Bazo znanja vam prinaša PressApps, elitni avtor, in pošilja neverjetne funkcije, kot so preurejanje objav, povleci in spusti, iskanje v živo, drobtine, več postavitev strani, glasovalni sistem, kratke kode, odziven dizajn, barve po meri povezav, več -jezična podpora in še veliko več.

Vtičnik baze znanja ima vse potrebne funkcije in nobene od tistih, ki jih nimate. To je enostavno konfiguriranje in samo deluje. Super enostavno usposobiti svoje stranke, da ga uporabljajo, toliko, da so navdušeni, koliko časa bodo prihranili, če bodo na svojem spletnem mestu imeli KB. Super stvari! – RenegadeEmpire.

Pridobite vtičnik za bazo znanja

5. Služba za pomoč uporabnikom in podpora za WordPress

Vtičniki za pomoč uporabnikom WordPress: AH vstopnice

Če me je v tem dodatku za WordPress pripomoček prodala še ena stvar, je preprosto namestitev. Ne, pravzaprav se ne šalim in prosim, ne sprejemajte moje besede. Oglejte si spodnji video o namestitvi AH vstopnic spodaj. Traja le minuto:

Druga, tretja in četrta zmaga za vaš resnično morajo biti lep dizajn, impresiven seznam funkcij in izjemna ocena kupca. Katere lastnosti? Sprašujete. AH vstopnice pod osnovno arhitekturo najdejo moč v okviru Bootstrap, kar pomeni, da je v prihodnosti odporen in se odziva od besede go.

Še vedno v funkciji vlak, AH vstopnice se ponašajo z brskalniškimi in sistemskimi obvestili, popolnoma prilagodljiva ciljna stran, podpora za več jezikov in RTL, zbirka znanja, priloge datotek, intuitivna nadzorna plošča, ikone pisave Awesome, Googlove pisave, ocene, oddelki, več podpornih agentov, 12 dolarjev vrednih vtičnikov in še veliko več.

AH vstopnice lahko povežete s Mailchimp-om in tako povečate svoj poštni seznam ter omogočite svojim obiskovalcem, da se prijavijo s svojim najljubšim računom za socialne medije. To je res eden največjih vtičnikov za pomoč uporabnikom WordPress, ki se ga lahko naučite.

Pridobite AH vstopnice

6. Popolni vtičnik za WordPress Live Chat

Vtičniki za pomoč uporabnikom WordPress: Klepet v živo dokončan

WordPress Chat X je najboljši prodajalec v domeni storitev za stranke, vrhunski vtičnik za klepet v živo za WordPress. Če še niste imeli priložnosti, preberite, kako dodati klepet v živo na svoje WordPress spletno mesto, da boste razumeli, zakaj je klepet v živo ključnega pomena, do trenutne podpore.

Nazaj na WordPress Chat X, je eden tistih vtičnikov WordPress helpdesk, ki jih morate preizkusiti. Preden se lotiš primerov, sem se tega dojenčka preizkusil in tukaj je nekaj podrobnosti, ki podpirajo moje odkrito razglasitev.

Za začetek je ta vtičnik v oddelku za oblikovanje videti simpatičen. Poleg tega lahko pripomoček za klepet prilagodite vsebini srca, kaj z neomejenimi barvami in kaj ne.

100 aktivnih klepetov, brez povezave in Emojis

V vsakem trenutku lahko na vašem spletnem mestu klepeta 100 uporabnikov, če pa ste brez povezave, lahko pripomoček za klepet spremeni v kontaktni obrazec, ki ga obiskovalci lahko uporabijo za pošiljanje sporočil. Če želite, lahko celo začnete klepet s katerim koli od obiskovalcev vaše spletne strani. In če ste dobro razpoloženi, popestrite svoje klepete s čustvenimi prijatelji.

WordPress Chat X je hiter in lahek ter podpira WPML, SSL šifriranje za varnost, WordPress 4.6 ali novejšo različico PHP 7. Poleg tega lahko svoje socialne povezave dodate ob koncu klepeta ali ko so vaši operaterji brez povezave. Kar zadeva namestitev, je edini pogoj brezplačni račun Firebase. Seja klepeta deluje na Firebase, vendar je zgodovina klepeta shranjena na vaših strežnikih za vodenje evidence.

Pridobite WordPress klepet v živo

7. WooCommerce podporni sistem vozovnic

Vtičniki za pomoč uporabnikom WordPress: Sistem vozovnic za podporo WooCommerce

Če spletno mesto za e-trgovino uporabljate z WooCommerce, je tu vtičnik WordPress helpdesk, narejen posebej za vas. Zasnovan s strani ljubezni Vanquish, elitnega avtorja, ki ima pod pasom 20+ razširitev WooCommerce, ta sistem podpornih vozovnic deluje kot oglaševan.

WooCommerce podporni vozovnice se dobro ujemajo z WordPressom in WooCommerce, ki vam nudi trdno rešitev za podporo naročila in uporabniških vstopnic. Mislim, da lahko uporabnik predloži vozovnico o vsaki težavi, s katero se srečuje na vašem spletnem mestu, ali podporno vozovnico, določeno za določeno naročilo..

Izboljšajte svoj potek dela

Vaši obiskovalci pred nakupovanjem predložijo vozovnice prek fronte in z vsemi poizvedbami upravljate na posebni nadzorni plošči. Nič preveč tehničnega, ima enak občutek WooCommerce. Konec koncev, vtičnik preprosto razširi WooCommerce.

Sistem za vozovnice storitve WooCommerce lahko prilagodite tako, da ustreza vsem oblikovalskim potrebam, in s pomočjo kratkih kod lahko vtičnik vstavite kamor koli na svojem spletnem mestu. To in plus vtičnik dodata zavihke na uporabniške in skrbniške strani, zaradi česar so lahko dostopni.

Kar zadeva vstopnice za podporo, lahko vstopnice dodelite različnim agentom, pridobite veliko informacij o vsaki vozovnici, urejate / brišete vozovnice, zbirate podatke o strankah in še veliko več.

Pridobite sistem vozovnic za podporo WooCommerce

8. Awesome Support Free WordPress Vtičnik

Vtičniki za WordPress Helpdesk: Awesome Support Brezplačni vtičnik WordPress

Začnimo v tem drugem razdelku vtičnik za pomoč WordPress, ki ostaja zvest svojemu imenu. Awesome Support je močan kandidat med številnimi drugimi vtičniki za pomoč uporabnikom WordPress – brezplačnimi in premium. Zasnovan je tako, da olajša vaše delo do podpore strankam.

Preizkusil sem ga v vašem imenu in sem bil navdušen ali kaj? Vem, to je samo WordPress vtičnik, ampak stavim velik denar, če bi se premislili, če bi vedeli, kaj lahko ta vtičnik naredi. Ta vtičnik pokriva vse vaše podlage, ki so ga izdelali Julien Liabeuf, SiamKreative in ekipa Awesome..

Namestitev je enostavna, saj je na voljo brezplačno na WordPress.org. To samo pomeni, da ga lahko namestite neposredno s svoje WordPress nadzorne plošče. Po namestitvi je ne morete zamuditi, saj vtičnik dodaja enostavne elemente menija, s katerimi ste korak bližje ciljem podpore. Ni veliko nastavitev, da bi se zmedli. Nič takega. Vse je čisto napak.

Predloge in kratke kode za strani

Vtičnik privzeto doda strani za pošiljanje vozovnic in mojih vozovnic, dodate pa lahko svoj podporni sistem na katero koli stran, ki jo želite z uporabo kratke kode. Nastavitve vam omogočajo popoln nadzor nad tem, kako izgleda in deluje vaš podporni sistem.

Vaši obiskovalci lahko enostavno ustvarijo račune za podporo (za oddajo vstopnic) in spremljajo zgodovino svojih vozovnic. Obrazec za predložitev vozovnice je preprost in vsebuje znani vizualni urejevalnik ter priloge datotek. Po drugi strani lahko spremljate vse vozovnice, dodelite vozovnice, določite prednost pred katero koli vozovnico in med drugim zbirate informacije o svojih obiskovalcih..

Druge pomembne funkcije so e-poštna obvestila, odziven dizajn, omejen dostop, podpora za več izdelkov in oddelkov, niz brezplačnih in premium razširitev, sodelovanje agentov in polja po meri, če omenim le nekaj.

Awesome Support je resničen odraz tega, k čemur naj bi si prizadevali WordPress vtičniki.

Brezplačno dobite odlično podporo

9. WP Support Plus

Vtičniki za WordPress Helpdesk: WP Support Plus

Z več kot 8k aktivnimi namestitvami v času pisanja in množico funkcij, zaradi katerih se bo vaša glava vrtela, ta vtičnik ustvarja velike valove v areni vtičnikov WordPress helpdesk. Avtor Pradeep Makone, aktivni sodelavec na WordPress.org, vam WP Support Plus ponuja sistem vozovnic z zasukom.

Zahvaljujoč osnovni tehnologiji Ajax in odzivni mreži lahko obiskovalci enostavno in hitro predložijo vstopnice iz katere koli naprave. Ta vtičnik vam omogoča, da predložite neomejeno število vstopnic za podporo bodisi preko skrbnika bodisi preko frontenda. Poleg tega se uporabniki na vašem spletnem mestu ne morejo registrirati, da bi predložili vozovnico, kar skrajša celoten postopek. Kaj pa neželena pošta deluje brez obrazložitve vaših obrazcev? Brez skrbi, ta vtičnik ima verodostojno funkcijo za preprečevanje neželene pošte.

Polja po meri in CSS

Na voljo imate polja po meri in CSS za izdelavo obrazcev za vozovnice, kakorkoli želite. Po izdelavi obrazce postavite na katero koli stran ali objavo s pomočjo kratke kode. Ta vtičnik vsebuje predloge za e-pošto in odgovore v pločevinkah za pogosta vprašanja. Poleg tega lahko znotraj upravne nadzorne plošče preprosto določite prednost, razvrstite in nastavite stanje katere koli vozovnice.

Plošča z nastavitvami razpolaga z najboljšimi funkcijami, kar pomeni, da nič ne preprečuje ustvarjanja podpore, ki je zunaj tega sveta. Ta vtičnik lahko določite z vsemi podpornimi funkcijami in se ne bo zlomil.

Pridobite WP Support Plus brezplačno

Bonus: WordPress Helpdesk Vtičniki Časne omembe

Lahko verjamete, da se seznam tukaj konča? No, zgornji vtičniki WordPress helpdesk vam ponujajo vsa orodja, ki jih potrebujete za podporo, ki dejansko deluje za vas in obiskovalce vaše spletne strani. Premijski vtičniki prinašajo dober udarec, vendar ne pustite, da vas brezplačne možnosti zavedejo; so tudi neverjetni. Spodaj je nekaj dodatnih vtičnikov in rešitev WordPress, ki jih je vredno preveriti:

  • Zendesk, ki vam med drugim omogoča pretvorbo razdelka za komentarje v sistem za podporo
  • Pomoč skavtu, ki se osredotoča na personaliziranje izkušenj s podporo
  • Podporni sistem vozovnic ki je opremljena z veliko funkcijo iskanja
  • bbPress ker forumi predstavljajo tudi odlične podporne sisteme

Zadnje besede na najboljših vtičnikih za pomoč uporabnikom WordPress

Ti in drugi vtičniki za pomoč uporabnikom WordPress ponujajo strankam možnost, da vzpostavijo stik in dobijo pomoč kadarkoli in kjer koli se na vašem spletnem mestu zataknejo. Isti vtičniki vam nudijo priložnost, da učinkoviteje pomagate obiskovalcem svojega spletnega mesta, saj je lažje ustvariti, upravljati in slediti vstopnicam za podporo prav na nadzorni nadzorni plošči..

Bottom line: Vtičniki WordPress helpdesk vam pomagajo izboljšati uporabniško izkušnjo in povečati konverzije, hkrati pa prihranite čas. Ne glede na to, ali se odločite za premijo ali vstavite brezplačni vtičnik za pomoč, samo poskrbite, da boste pravočasno odgovorili na podporne vozovnice ali pa si boste prislužili kakšno slabo predstavnico.

Kateri je vaš najljubši vtičnik za pomoč uporabnikom WordPress? Sporočite nam v komentarjih. Na zdravje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me