Avtomatizacija računov za socialne medije za vaše WordPress spletno mesto – vse v enem samem!

Avtomatizacija socialnih medijev za WordPress spletna mesta

V večini primerov tržniki družbenih medijev in vsi drugi strokovnjaki skušajo najti načine za avtomatizacijo ponavljajočih se nalog. Prihrani ogromno časa! In čas je denar – porabite čas za nekaj, zaradi česar ste bolj produktivni.

Občasno boste morda občasno čutili potrebo po oddihu od družbenih medijev. Ne želite pa, da vaše občinstvo opazi vašo odsotnost. Kaj počnete v takšni situaciji? Avtomatizacija socialnih medijev ima skoraj popolno rešitev, ki zagotavlja, da ne izgubljate časa za ponavljajoče se naloge in lahko učinkovito odkrijete odsotnost iz družbenih medijev.

Z orodji za avtomatizacijo družbenih medijev lahko samodejno načrtujete posodobitve svojih objav in računov ob vnaprej predvidenih časih. Ko v čakalno vrsto postavite objavo ali komentar, lahko računalnik izklopite in si po želji privoščite celo počitnice. Preberite dalje in izvedeli boste, kako.

Preden pa se lotite načrtovanja počitnic, morate upoštevati nekaj stvari:

 • Orodja za avtomatizacijo socialnih medijev delujejo prav tako za posameznike, kot tudi za družbe za trženje družbenih medijev, ki morajo upravljati vsebino za socialne medije za številne stranke, včasih pa na stotine.
 • Zelo pomembno je ohranjati popolno ravnovesje med avtomatizacijo in osebno interakcijo s strankami. Kdaj se avtomatizira in kdaj se mora vključiti, mora biti jasno določeno. Objavljanje vsebine, zlasti objav, ki niso časovno občutljive, je mogoče v veliki meri avtomatizirati, kar vam daje čas za ustvarjanje odlične vsebine.
 • RSS vire večine objav na spletnem dnevniku je mogoče avtomatizirati, saj večina vsebine spletnega dnevnika tako ali tako ugotovi, da je to način za druženje. Tu morate paziti, da so objave oblikovane tudi primerno za družabne medije. Avtomatizacija je še posebej koristna, če želite objavljati večkrat na dan.
 • Eno kardinalno pravilo v avtomatizaciji je nikoli avtomatizirati interakcije s strankami. Stranke večinoma lahko povedo, kdaj se ukvarjajo s sistemom namesto s človekom, in ne želite, da bi bila stranka spremenjena.
 • Ditto za odpravljanje težav – avtomatizirajte samo na tveganje izgube stranke.
 • Večina kanalov v družabnih medijih ima možnost, da vas obvesti o vseh dejavnostih v vašem računu. Te možnosti ne izključite mehansko. Oglejte si, kateri od njih je pomemben za vas, in se odločite, da ga vklopite, da izboljšate čas odziva in zavzetost.
 • Če želite občasno spremljati vse dejavnosti, odložite nekaj časa.
 • Prepričajte se, da ne načrtujete predaleč v prihodnost in bodite na tekočem s tekočimi novicami. Morda boste želeli zaustaviti samodejni tok ali ga celo na kratko ustaviti kot odziv na nekatere novice ali dogodke.

Ob upoštevanju zgoraj povedanega morate pametno izbrati svoja orodja za avtomatizacijo družbenih medijev. Na trgu je kar nekaj, zato bi morali izbrati tistega, ki ustreza vašim zahtevam. Nekaj ​​orodij sem obravnaval nekoliko v nadaljevanju tega članka.

Nato morate načrt za objavo previdno dokončati. Čas, ko bodo objave v družbenih medijih objavljene, mora biti izbran glede na čas, ko je aktivno največ spremljevalcev. Časovni pasi so tukaj pomembni, zato jih ne prezrite. Določen mora biti tudi vaš čas za odziv, da boste zagotovili maksimalno sodelovanje z občinstvom.

Bodite prepričani, da držite prst v toku pogovora. Orodje, kot je Omeniti tukaj so lahko v pomoč. Spremlja vaše ime po družbenih medijih, pa tudi po blogih in spletnih mestih ter vas opozarja. Lahko se odzovete neposredno z omenjene nadzorne plošče.

Možnosti avtomatizacije so razvrščene v 2 skupini:

 1. Orodja za avtomatizacijo, ki pokrivajo celo vrsto kanalov družbenih medijev
 2. Orodja, ki zajemajo omejeno število kanalov – od 5 do 10 ali celo enega, kot v primeru vtičnikov.
Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Orodja za družbeno avtomatizacijo – možnosti več kanalov

Če želite avtomatizirati vse svoje račune v družabnih medijih, bi bilo morda najboljše orodje za vas. Tu je nekaj različnih možnosti, ki jih morate upoštevati za svoje WordPress spletno mesto.

Če je to potem to

Prva, ki mi pride na misel, ni vtičnik, ampak storitev, imenovana IFTTT, ki se razširi na Če je to potem to. S to storitvijo lahko ustvarite nabor sprožilcev, ki ob izklopu lahko sprožijo niz odgovorov.

ifttt2Prijavite se na spletno mesto in ustvarite račun. Če želite razumeti, kako to deluje, si oglejte spodnji posnetek zaslona.

IFTTT3

Kot primer lahko izberete WordPress v razdelku »To« kot spodaj

PovezovanjeWp

Ko vnesete podatke o svojem spletnem mestu, lahko kanal »Socialni mediji«, ki ga želite objaviti, izberete v razdelku »To«. Nekateri od zajetih kanalov družbenih medijev so,

IFTTT 7

Ko to storite, ste vzpostavili kanale, na katere želite, da se vaša vsebina samodejno objavi. Za delovanje te storitve morate konfigurirati tudi svoje WordPress spletno mesto za samodejno objavo. To je čisto preprosto – oditi Splošne nastavitve> Pisanje in omogočite XML-RPC. Za različice WordPress 3.5 ali novejše je ta funkcija samodejno omogočena.

In ne pozabite, da lahko ta storitev deluje tudi vzvratno, tako da preklopite možnosti »To« in »To«. S premikanjem nazaj lahko to funkcijo zberete na spletnem mestu in shranite arhiv na enem mestu.

Samodejni plakat na družbenih omrežjih (SNAP)

SNAP je vtičnik Next Scripts, ki na vaš blog poveže številne kanale družabnih medijev, tako da se ob objavi sveže vsebine samodejno objavi na družbenih kanalih.

SNAP 4

Nastavitve lahko spremenite, da ustrezajo vašim potrebam, in lahko samodejno objavljate na Facebooku, Twitterju, Tumblrju, Redditu, LinkedInu, Deliciousu, Googlu + in številnih drugih kanalih socialnih medijev. Ko je objava končana, bo celotna objava ali njeno oblikovano obvestilo z povratno povezavo objavljeno v vseh izbranih omrežjih. Sporočila lahko prilagodite za vsako omrežje.

Potrebno je nekaj časa, da ustvarite prave nastavitve za posamezne kanale, kot je razvidno iz spodnjega posnetka konfiguracije za Twitter, vendar ko so te nastavitve opravljene, vam življenje olajša.

SNAP 3

Slike lahko objavite, stare objave pa lahko ponovno objavite. Ima 100.000 + aktivnih namestitev in oceno z zvezdico 4,2. Na voljo je tudi različica pro.

Buffer

Buffer

Buffer je orodje, ki ga lahko uporabljate za upravljanje številnih kanalov družbenih medijev z ene nadzorne plošče. Vsebino lahko delite čez dan ob najprimernejših časih, besedilo pa lahko dodate za prilagoditev za različne kanale. Lahko se objavijo tudi slike in videoposnetki.

Ponujamo brezplačno 30-dnevno brezplačno preskusno različico in načrti se začnejo pri 10 USD mesečno za 10 socialnih računov in znašajo do 300 USD na mesec za 200 socialnih računov.

Na voljo je vtičnik, ki se prosto imenuje WordPress v vmesnik kar pomaga samodejno nalaganje novih objav v vmesnik. Ta vtičnik podpira samo izbrane kanale, kot so Facebook, Twitter, LinkedIn in Google+. Ima 4000+ aktivnih namestitev z zvezdico 3,6. Pro različica tega vtičnika podpira celo Pinterest.

Samo žica

Samo žica

Samo različica Wire Pro, omogoča samodejno objavljanje na 50 kanalov, vključno z vsemi glavnimi. Število kanalov na brezplačna različica je omejen. Na prikaze konzole za spremljanje si lahko ogledate komentarje in jih odzovete. Vključena so orodja za socialno analitiko in poročanje. V brezplačni različici je 8000+ aktivnih namestitev in ocena 4,8.

Zapier

Zapier

Zapier ima nekoliko drugačen pristop. Ima knjižnico aplikacij priljubljenih aplikacij, ki jih lahko raziščete. Aplikacije lahko nato seznanite v skladu z vašo zahtevo, nekako kot If This then That. S shrambo več kot 500 aplikacij boste zagotovo našli tiste, ki jih želite. Ponujajo osnovni brezplačni paket za 100 nalog na mesec, do 125 USD za 50.000 nalog na mesec.

Orodja za družbeno avtomatizacijo – možnosti posameznega ali omejenega kanala

Želite avtomatizirati le nekaj svojih računov v družbenih medijih? Oglejte si te možnosti za dodajanje usmerjene avtomatizacije družabne izmenjave na svoje WordPress spletno mesto.

Oživite staro pošto

Revive Old Post Lite

S funkcijo Revive Old Post lahko samodejno objavljate na Titter, Facebook in LinkedIn. Stare in nove objave lahko delite in nastavite časovni interval med objavami. Lahko se zagotovijo povratne povezave do vašega spletnega mesta, določene kategorije in objave pa se lahko izključijo. Ima 80.000 aktivnih namestitev in oceno z zvezdicami 3,9. Na voljo je tudi različica pro.

WP na Twitter

WP na Twitter

WP na Twitter je značilno za objavo na Twitterju. Za prilagoditev tvita so na voljo oznake predloge po meri. URL se lahko skrajša. Ima 90.000+ aktivnih namestitev in oceno 4,1.

CoSchedule

CoSchedule

CoSchedule je vtičnik, ki omogoča samodejno objavljanje objav v Facebooku, Twitterju, Googlu +, LinkedInu, Bufferju in Tumblrju. To je nekakšen urejevalni koledar, ki vam pomaga vizualno razporediti svoje objave z orodjem za povleci in spusti. Ima 10.000+ aktivnih namestitev in oceno z zvezdicami 4,7. Gre za vrhunsko naročninsko storitev z brezplačno poskusno ponudbo 14 dni.

Kasnejša shema

latergramme 1

Kasnejša shema je zasnovan za premagovanje Instagram-ovega omejevanja pri objavi tretjih oseb. Latergramme deluje okrog te omejitve tako, da ob načrtovanih urah vroči obvestilo, da vas opomni, da ročno objavljate na Instagramu. Celoten urnik objav lahko nastavite v programu.

Virusni Woot

ViralWoot

Virusni Woot deluje tako kot Latergramme, vendar je načrtovalec za Pinterest. Z viralnim Wootom lahko nastavite zatiče na Pinterest.

Oznaka virusa

Oznaka virusa

Oznaka virusa deluje kot urnik za Instagram in Pinterest. Odlična možnost je, če se zanašate na fotografiranje na družbenih medijih, ki temelji na fotografijah (ali če ste aktivni v svojih drugih računih in potrebujete malo dodatne pomoči pri teh dveh).

Častitljive omembe

Nekatera druga orodja za avtomatizacijo so prav tako vredna omembe kot del naše skupine:

 • Social Media Auto Publish– lahko samodejno objavlja na Facebook, Twitter in LinkedIn s slikami. Kategorije in objave je mogoče filtrirati s tem vtičnikom. Ima 10.000+ aktivnih namestitev in oceno z zvezdico 4,2.
 • Microblog Poster– podpira približno 10 družbenih omrežij, vključno z glavnimi. Ima 10.000+ aktivnih namestitev in oceno z zvezdico 4,1.
 • Jetpack– če uporabljate spletno mesto WordPress, bi bil najverjetneje nameščen ta vtičnik. Ima funkcijo distribucije, ki pomaga samodejno objavljati na Twitterju, LinkedInu, Facebooku in Tumblrju. Ima več kot milijon aktivnih namestitev z zvezdico 4.
 • Social Auto Poster – Ta vtičnik vam omogoča popolno avtomatizacijo objave v konfiguriranih družbenih omrežjih. Podprti so več računov Titter in vsi povezani računi Facebooka. Prihaja z ceno 29 $.

Končne misli

Orodja za avtomatizacijo socialnih medijev pomagajo povečati učinkovitost in pametno izkoristiti čas. To ne pomeni, da nehate v celoti delovati na svojih socialnih medijskih prizadevanjih, le da postanete bolj učinkoviti. Naloge, ki se ne izvajajo, so lahko in morajo biti avtomatizirane. Omogoča vam, da več časa posvetite nalogam, ki zahtevajo vašo osebno pozornost.

To je naš seznam orodij za avtomatizacijo družbenih medijev za WordPress. Smo kaj pogrešali? Želim vas slišati v komentarjih spodaj ��