Brezplačni in praznični viri za vaš WordPress blog

Nedeljski zabavni dan (kot tudi prva noč Hanuke za nekatere od vas) in za vas imamo nekaj super priboljška! Da bi praznovali praznik veselja WordPressa, smo želeli deliti nekaj naših najljubših BREZPLAČNIH počitniških virov, ki jih lahko uporabite za popestritev vaše spletne strani. Spodaj si oglejte brezplačne prostore in poberite nekaj bralcev in privržencev v prazničnem duhu!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Naj sneži, naj sneži, naj sneži!

Na vašem WordPress blogu nič ne piše, kot je „počitniška sezona“, kot pada sneg! Obstaja veliko načinov za dodajanje snega na vaše spletno mesto, vendar rad počnem stvari preproste, tako da so tukaj najlažji načini dodajanja snega na vaše spletno mesto s pomočjo vtičnikov (seveda)!

Jetpack Holiday Snow

počitniške zabave

Ja, mega-vtičnik Jetpack dejansko že ima vgrajen sneg. Če že imate nameščen program Jetpack, se samo prijavite v namestitev WordPressa, kliknite Nastavitve> Splošno in potrdite polje »Pokaži sneg na mojem blogu do 4. januarja.« To je to! In še dodaten bonus odstranjevanja po razumnem času.

jetpack-počitnice-sneg

Jetpack Holiday Snow lahko zložite tudi z brezplačnim vtičnikom Snow Opt-in. Ta majhen vtičnik doda malo ikone snežinke, ki jo morajo uporabniki klikniti, da se “prijavijo” za praznični sneg (ker bodimo iskreni, nekateri se posmehujejo in ne želijo videti snega na vsaki strani vašega spletnega dnevnika).

Pridobite JetPack

WP Super sneg

WP Super Snow Free WordPress Vtičnik

Želite sneg po meri, da se spušča vaše objave? Preizkusite brezplačni vtičnik WP Super Snow WordPress. Kaj naredi ta vtičnik boljši od ostalih? Vse odlične možnosti! Z vključenim navideznim snežilnikom lahko nastavite spremenljivke po meri za zabojnik za sneg (lahko ciljate na celotno telo ali samo glavo ali kateri koli drug element strani), z-indeks (z-indeks lahko uporabite za snežinke pade pred ali za katerim koli elementom strani – najvišji z-indeks je prikazan na vrhu) in enakomerne slike (yup – za snežinke lahko dodate katero koli sliko). V razdelku Napovedovanje / stanje lahko določite, na katerih straneh je prikazan sneg in če želite, da je prikazan na mobilnih napravah.

Pridobite WP Super Snow

3… 2… 1… počitnice!

Eden od načinov, da svoje vznemirjenje preverite, je, da spremljate dneve, ki so ostali do velikega dne! Ti brezročni vtičniki so enostavni načini za dodajanje sledilnikov odštevanja za praznike, praznovanja ali kaj drugega. Poglej!

POWr počitniško odštevanje

Praznik odštevanja brezplačen vtičnik WordPress

Uporabite POWr Holiday Countdown za ustvarjanje prilagojenega odštevalnika na svojem spletnem mestu. Najboljši del tega vtičnika? Na voljo je z vgrajeno podporo za prevode! Poleg tega odštevanje vsebuje dodatne možnosti za ozadja, barve in pisave.

Pridobite POWr počitniško odštevanje

Božični odštevalni pripomoček

Santa Countdown Brezplačni vtičnik WordPress

Božični odštevalni pripomoček je prisrčen majhen vtičnik, ki doda pripomoček za odštevanje Božička na vaše spletno mesto. Vse, kar morate storiti, je, da ga dodate na območje gradnikov. Števec se po božiču samodejno ponastavi in ​​začne se odštevati vsako leto znova.

Pridobite pripomoček za božično odštevanje

Pošlji The Love

Sporočite svojim bralcem, koliko jih cenite s kartico! Naslednji brezplačni vtičniki olajšajo dodajanje pojavnih sporočil za vaše bralce. Dodajte barve, besedilo in celo slike!

DW PopUp kartica

dw-popup kartica

Vtičnik DW PopUp olajša dodajanje kartice po meri za vaše bralce. Samo omogočite vtičnik, dodajte besedilo kartice in izberite svoje nastavitve. Ta vtičnik vključuje možnosti za učinek snega, velikost pisave, barve in drugo. Na zabaven in enostaven način se zahvalite ali delite popust za počitnice.

Pridobite DW PopUp kartico

Počitniško sporočilo

Počitniško sporočilo Brezplačni WordPress Vtičnik

Če želite počitniško sporočilo dodati na vaše spletno mesto za praznike, lahko poskusite tudi brezplačni vtičnik Holiday Message. Ta kul vtičnik ima možnosti za dodajanje grafičnega, števca, sporočila po meri in barv. To je zabaven način za deljenje novic in navijanje vso zimo!

Pridobite počitniško sporočilo

Drugi zabavni božični vtičniki za vaše spletno mesto

Želite resnično preteči dodatno miljo? Oglejte si te zabavne božične vtičnike, ki bodo vašo počitniško veselje popeljali na naslednjo raven.

Božična glasba

božično-glasbena

Delite svoje veselo razpoloženje tako, da na svoje spletno mesto dodate praznične melodije. Brezplačni božični glasbeni vtičnik bo na vašem spletnem mestu igral Jingle Bells. Glasbo boste lahko predvajali na vseh straneh ali samo na določeni strani, objavi ali vrsti objave po meri.

Pridobite božično glasbo

Naključni pripomoček za božična dejstva

Naključni pripomoček za božična dejstva

Las vtičnik, ki smo ga želeli deliti, je pripomoček Random Christmas Fact. Resnično nima drugega namena kot deliti veselje s svojimi bralci. Pripomoček svojim bralcem naključno prikaže eno od 40 božičnih dejstev (na primer, ali ste vedeli, da je “Rudolf” ustvarila veleblagovnica Montgomery Ward za promocijo v tridesetih letih 20. stoletja).

Pridobite naključni pripomoček za božično dejstvo

Zavijanje

To je danes za danes! Upajmo, da boste poskusili enega od naših najljubših počitnic, da dodate na svoje spletno mesto še nekaj dodatnega. Če imate še kakšna brezplačna praznična orodja ali vire za WordPress, jih delite z nami v spodnjih komentarjih! Radi bi slišali o njih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me