Izboljšajte sodelovanje in preprečite izgubljene potenciale z WordPress Exit Pop-up Vtičniki

Izboljšajte sodelovanje in preprečite izgubljene potenciale z WordPress Exit Pop-up Vtičniki

Če iščete način za izboljšanje sodelovanja na svojem spletnem mestu in zmanjšanje izgubljenih potencialnih strank, ne iščite več. Danes si bomo v tem oddelku ogledali izhodne pojavne okne in kako vam lahko pomagajo.

Izhodi pojavnih oken so enostaven za izvedbo in učinkovit način ustvarjanja potencialnih strank, spodbujanja prodaje in pomoči spletnemu mestu pri pretvorbi v druge cilje.

O tem poročajo več kot 70% obiskovalcev, ki zapustijo vaše spletno mesto, se ne bo vrnilo. V tem članku bomo pogledali, kako se izhodni pojavni okni lahko borijo proti tej statistiki. Natančno bomo razpravljali o tem, kaj je izhodni pojavni oken, zakaj jih morate uporabljati, ter o različnih vrstah izhodnih pojavnih oken in WordPress izhodnih pojavnih oken..

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Kaj je Exit Pop-up?

LeadMagnet

Izhodno pojavno okno je ravno to. To je pojavno okno, ki se prikaže na spletni strani, tako kot obiskovalec zapusti spletno mesto. Uporabnikovi premiki miške se spremljajo, tako da takoj, ko pokažejo namero zapustiti spletno mesto, se prikaže pojavno okno. Vsebina izhodnega pojavnega okna bo gledalca spodbudila k izvedbi akcije po vaši izbiri.

Izhodi iz pojavnih oken se lahko prikažejo na različne načine. Najpogosteje je pojavno okno v obliki svetlobne plošče, ki se pojavi na sredini zaslona. Izhodna okna se lahko prikažejo tudi kot diapozitivi ali v spodnjem desnem kotu zaslona gledalca. Nekateri najboljši WordPress izhodni pojavni vtičniki vam celo omogočajo prevzem celotnega okna brskalnika. Izbrani slog mora odražati cilj izhodnega pojavnega okna in slog vašega spletnega mesta.

Kako lahko izstopni pojavni okrogi pripomorejo k povečanju stopnje konverzije cilja

Prikazovanje izhodnih pojavnih oken ima veliko koristi, vendar je konec koncev razlog za njihovo uporabo na spletnem mestu povečanje ciljev konverzije ciljev.

Razvijte svoj seznam e-poštnih sporočil

Prvič, in zelo pogosto se kot glavni generator uporablja izhodno okno. Izhodi iz pojavnih oken lahko pomagajo zbirati e-poštna sporočila za novice in poštne sezname ali sledilce za družbene medije. Ko zberete e-poštno sporočilo obiskovalca ali ga spodbudite, naj vas spremlja v družabnih medijih, lahko z njimi vzpostavljate stik, oblikujete sporočilo, jih zapeljete nazaj na svoje spletno mesto ali jim ponudite kakšno drugo priložnost..

Povečajte prodajo

Drugič, izhodni pojavni okni se uporabljajo kot priljubljena metoda za spodbujanje prodaje. Ponudba brezplačne poštnine, kuponi za popust, izplačilo denarja ali prikazovanje promocij v izhodnem pojavnem oknu so vsi učinkoviti načini, kako odhajajočega obiskovalca spremeniti v plačljivo stranko.

Zberite povratne informacije uporabnikov

Izhod iz pojavnih oken lahko uporabite tudi za povratne informacije o svojem spletnem mestu ali njegovih procesih, kot je enostavnost odjave. Če razumete, kaj so obiskovalci všeč ali se jim je to zdelo težko, lahko spletno mesto prilagodite, da bo uporabniku prijaznejše. Lažje bo vaša publika našla po spletnem mestu, večja je verjetnost, da bo ostala, s čimer se bodo povečale stopnje konverzije.

Znižajte stopnjo obiskov in povečajte število ogledov strani

Nenazadnje so izhodni pojavni okni odličen način za ponovno zapuščanje obiskovalcev in znižanje stopnje obiskov. Izhod iz pojavnih oken lahko občinstvu prepreči odhod s prikazom povezav do druge strani ali članka na vašem spletnem mestu. Če obiskovalec zapusti vaše spletno mesto, ne da bi videl svojo neverjetno vsebino in tisto, kar imate v ponudbi, jih lahko za vedno izgubite. S preusmeritvijo prometa z izhodnim pojavnim oknom zmanjšate to tveganje.

Kakšno vrsto izhodnih pojavnih vsebin naj uporablja vaše spletno mesto?

Vrsta spletnega mesta, ki ga upravljate, in njegovi cilji bodo narekovali, kakšno vrsto izhodnih pojavnih oken morate uporabiti in kakšno vsebino bodo prikazali pojavni okni. Ključno je prikazovanje izhodnih pojavnih vsebin, ki so pomembne za dosego vašega spletnega mesta.

Prikažite obrazec za prijavo po e-pošti

LeadMagnet WordPress Izhod iz pojavnih vtičnikov

Če želite razviti svoj seznam e-poštnih sporočil ali ustvariti potencialne potencialne stranke, potem želite prikazati pojavno okno za izpis e-poštne prijave. To bi lahko preprosto zahtevali od ljudi, da se naročijo na vaš poštni seznam ali mesečno glasilo. Kljub temu je ključno mesto za prikaz svinčevega magneta, ki bo še dodatno kilometrino spodbudil ljudi, da sodelujejo s svojim elektronskim naslovom.

Povabite ljudi, da vas spremljajo na družbenih medijih

WordPress za socialne medije Izhod iz pojavnega okna

Da ne bi zamudili možnosti, da se obiskovalci vrnejo, bi lahko vaš izhodni pop-up pozval ljudi, naj vas spremljajo na družbenih medijih. Uporabniki pogosto previdno predajo e-poštni naslov, vendar so bolj odprti za sledenje ali podobno. Če lahko zapustnega gledalca spremenite v oboževalca družbenih medijev, imate še vedno povezavo z njimi in način neposredne promocije svojega spletnega mesta in ponudb v prihodnosti.

Ponudite brezplačno poštnino ali kupon za popust

Popust za izstopne popuste

Če imate prodajalno e-trgovine, je ena izmed najboljših vrst izhodnih pojavnih vsebin, ki jih lahko prikažete, bodisi kupon za popust bodisi brezplačna ponudba za dostavo. Dejstvo, da vaši obiskovalci brskajo po vaši trgovini, pomeni, da jih več kot verjetno zanimajo izdelki, ki jih prodajate.

Brezplačna dostava

Če bodo zapustili vaše spletno mesto, bodo verjetno šli naravnost do vaših konkurentov. Zato jim ponudite ponudbo, ki je ne morejo zavrniti s popustom pri izdelku ali brezplačno promocijo pošiljanja.

Promocija najboljših ponudb ali posebnih ponudb

Niso vsi z veseljem prodajajo predmete v svoji trgovini e-trgovine po znižani ceni ali dajejo brezplačno pošiljanje. V tem primeru lahko še vedno uporabite izhodno pojavno okno, da svoje potencialne stranke privabite na ločitev s svojim denarjem.

Promovirajte svoje najboljše ponudbe v izhodnih pojavnih oknih ali predstavite svoje posebne ponudbe. To ne bi samo spodbudilo ljudi, da se dlje zadržujejo na vašem spletnem mestu, ampak ima možnost prodaje.

Izogibajte se opuščanju nakupovalnih košaric

Zapuščena nakupovalna košarica

Stopnja opuščanja nakupovalnih košaric v trgovinah z e-trgovino je visoka, uporaba izhodnega pojavnega okna je odličen način za reševanje te težave. Ko gledalci odidejo, lahko izhodno okno zasveti obvestilo o izdelkih v njihovi košarici. To jim bo pomagalo opomniti na to, kaj so želeli kupiti, in upamo, da boste zaključili prodajo.

Zberite povratne informacije o spletnem mestu

Povratne informacije Izhod iz pojavnih oken

Pojavna okna za povratne informacije so pogosto v spodnjem desnem kotu strani. V stilu segajo od vprašanja, zakaj stranka danes ne kupuje ali kaj bi lahko spletno mesto izboljšalo, do vprašanja gledalca, da oceni spletno mesto ali storitev za stranke.

Tako boste lažje občutili, kakšna je uporabniška izkušnja na vašem spletnem mestu in zakaj vaše potencialne stranke morda ne bodo zaključile svojih transakcij.

Objavite natečaj

Če na svojem spletnem mestu imate tekmovanje, kar bi morali biti, saj so koristi neskončne, je izhodni pojavni program odličen kraj za njegovo oglaševanje. Glede na to, kje gledalci gledajo na vašo spletno stran, so morda vsi skupaj zgrešili tekmovanje. Dajanje novic o tem v izhodno okno bi moralo pritegniti pozornost ljudi in morda dovolj, da jih spodbudi k sodelovanju.

Kateri so najboljši WordPress izhodni pop-up vtičniki?

Obstaja veliko izhodnih pojavnih vtičnikov WordPress, ki vam lahko pomagajo ustvariti in nastaviti izhodne pojavne okne na vašem spletnem mestu.

Optimonk

Zapustite Popups in Reartgeting na kraju samem s strani OptiMonk-a

Optimonk je izhodni pojavni in ponovni ciljni vtičnik za WordPress. Čeprav je vtičnik brezplačen, boste potrebovali vrhunsko naročnino na Optimonk (čeprav ponujajo enodnevno brezplačno preskusno različico – tako boste lahko prepričani, da imate radi storitev, preden se prijavite za načrt).

Optimonk vključuje 5 različnih vrst sporočil, s katerimi lahko pritegnete pozornost obiskovalcev vaše spletne strani, preden odidejo. Dodajte tradicionalno pojavno okno, vmesno sporočilo, obvestilo o stranski vrstici, nevsiljiv nanobar ali celo srečno kolo z dogovorom (poleg tega lahko izbirate med 50 in več predlogi za oblikovanje stilov). Preprosto nastavite svoj sprožilec – na primer namen izhoda ali neaktivnost – in začnite zajemati potencialne strani. Najboljše od tega, da je Optimonk celo integriran s programom Facebook Messenger recart – ki pretvori veliko bolje kot e-pošta.

Druge funkcije vtičnika vključujejo A / B testiranje pojavnih oken, ciljanje obiskovalcev in prilagoditveni program povleci in spusti. Izveste lahko več o tem Pojavno okno Optimonk na njihovem spletnem mestu in se prijavite za brezplačno preskusno različico, da preizkusite svoje spletno mesto.

OptinMonster

Obrazci OptinMonster WordPress Optin

Info & DownloadView Demo

OptinMonster je na voljo z zmogljivo tehnologijo izstopa, ki vam omogoča prikaz izhodnega pojavnega okna v pravem trenutku, ko se obiskovalec odloči za izhod iz svojega spletnega mesta. Če odkrijete takšno vedenje uporabnikov in jih izpostavite ciljni kampanji, tako kot bodo kmalu zapustili, večja je verjetnost, da boste obdržali obiskovalce na svojem spletnem mestu, zbirali e-poštna sporočila in prodali.

OptinMonster je vrhunski izdelek in to kažejo številne njegove lastnosti. Med drugim vam omogoča prikaz osebnih pojavnih oken, ki temeljijo na lokaciji uporabnika in interakciji z vašim spletnim mestom.

Ta WordPress izhodni pojavni vtičnik vam omogoča, da preizkusite svoje pojavne okne in ugotovite, kaj privlači vaše občinstvo. Ponuja tudi analitiko, tako da lahko merite svoje rezultate. Resnično vsestranska rešitev je OptinMonster impresiven vtičnik za tiste, ki resno iščejo svoje cilje.

MailOptin

MailOptin - pojavni okni, obrazci za elektronsko sporočilo in novice

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

The Vtičnik za generiranje svinec MailOptin je odlična možnost za ustvarjanje pojavnih oken in optin obrazcev na vašem spletnem mestu. Vtičnik ponuja enostavne možnosti prek oblikovalca obrazcev in oblikovalnika obrazcev (izberite med svetlobnim poljem, obvestilno vrstico, drsnikom, vdelano, pred / po objavi ali gradnikom), tako da je oblikovanje enostavno. Z njim lahko hitro sestavite pozive k dejanju po meri, ki jih želite uporabiti na določenih straneh, v stranski vrstici ali v nogi, ali celo ko uporabniki zapustijo vaše spletno mesto.

MailOptin Pro vključuje zmogljivo tehnologijo izhoda, s katero je mogoče zaznati, kdaj uporabnik odhaja. Preprečite opustitev spletnega mesta tako, da omogočite to funkcijo na optin po meri, da pritegne pozornost uporabnika, prikaže ponudbo in / ali omogoči, da se naročijo, preden odidejo.

Pro različica vtičnika vključuje tudi koristne funkcije za generiranje potencialnih strank, kot so A / B split testiranje, čas sprožitve na mestu, napredno ciljanje, dodatne optin predloge, vgrajen samodejni odzivnik in celo integracija Elementorja. MailOptin je prav tako združljiv s skoraj vsemi pomembnejšimi platformami za trženje e-pošte – kot so MailChimp, Constant Contact, ConvertKit, Drip, AWeber in številni drugi.

Uspešno vodi

Uspešno vodi

Info & DownloadView Demo

WordPress vtičnik Thrive Leads ponuja cel izbor pojavnih oblik. Ta priljubljeni izhodni vtičnik WordPress za privabljanje obiskovalcev, preden zapustijo vaše spletno mesto, uporablja tehnologijo SmartExit in SmartExit +.

Ta obsežna tehnologija omogoča prikazovanje pojavnih oken glede na vedenje uporabnika. To pomeni, da obiskovalci ne bodo zamudili pojavnih oken, jih ne prekinejo in ne bodo videli več istih pojavnih sporočil, če se odločijo ostati na spletnem mestu.

Pojavna okna Thrive Lead so enostavna za ustvarjanje in zelo prilagodljiva. Thrive Leads je na voljo po veliko bolj dostopni ceni v primerjavi z OptinMonsterjem odličen WordPress izhodni pop-up vtičnik za manjša podjetja ali skromni bloger.

Yeloni Zapustite pojavna okna

Yeloni Zapustite pojavna okna

Yeloni Exit Pop-ups je brezplačen WordPress vtičnik, specializiran za izhodne pojavne okne. Ta lahek vtičnik lahko med drugim prikazuje ponudbe, socialne gumbe, preusmeritve in e-poštne obrazce za prijavo.

Ta brezplačni izhodni vtičnik WordPress se hitro namesti in ga je enostavno prilagoditi. Tudi obnašanje vtičnika lahko prilagodite tako, da bolje ustreza potrebam vašega spletnega mesta. Zaradi tega je zelo priljubljena brezplačna možnost in še posebej dragocen vtičnik za tiste, ki se šele začnejo v svetu izhodnih pojavnih oken.

Končne misli

Pomembno je, da izberete pravo vrsto izhodnih pojavnih oken za svoje spletno mesto. Dobro razmislite o ciljih svojega spletnega mesta in o tem, kaj želite doseči izhodno okno, nato pa pojdite od tam.

Poskusite lahko tudi z izvajanjem različnih izhodnih pojavnih oken in natančno spremljate analitiko, da vidite, katere možnosti prinašajo najboljše rezultate. Katera vrsta izhodnih pojavnih oken bo najbolje delovala na vašem spletnem mestu? Prosimo, delite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me