Kako prevesti vaše WordPress spletno mesto v več jezikov

Kako prevesti vaše spletno mesto WordPress v več jezikov

Nikoli ne veste, za koga se lahko zastavljate, in v nekem trenutku boste vi ali odjemalec potrebovali prevedeno spletno mesto WordPress. Toda kako prevajate WordPress? Ni nujno, da je zapleteno. Obstaja na tone odličnih vtičnikov WordPress, s katerimi lahko olajšate postopek prevajanja. Toda ne glede na to, katerega ste izbrali, vam bodo naslednji vtičniki pomagali, da se vaši prevodi končajo v hipu. Kodiranje ni potrebno. Zdaj pa prevedimo WordPress!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Prenos brezplačnega vtičnika WordPress za Weglot

Prevedi WordPress z Weglotom

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Naslednji vtičnik, ki bi si ga morali ogledati, je Weglot Translate – brezplačni vtičnik za prevajanje WordPressa na katero koli spletno mesto. Vtičnik je za majhna spletna mesta z enim samim prevodom popolnoma brezplačen, vendar ga je mogoče enostavno nadgraditi, da odklenete popolne prevodne zmogljivosti.

Če nadgradite na Weglot premija je združljiv z najbolj priljubljenimi temami in vtičniki, vključuje 60+ vgrajenih jezikov za prevajanje, ima prilagodljiv gumb za preklapljanje jezika in še veliko več. Vtičnik vam celo omogoča enostaven dostop do priporočenih profesionalnih prevajalcev, ki so na voljo za najem (zelo dragocena naložba, če nas vprašate).

Najboljši del Weglota je enostavnost uporabe. Dobesedno namestite vtičnik, konfigurirate pest nastavitev (najpomembnejši so izvirni jezik in ciljni jeziki) in vtičnik opravi prevajanje namesto vas. Če naletite na kakršne koli prevode, ki ne delujejo dobro za vaše spletno mesto, uporabite hitro povezavo na nadzorni plošči vtičnika za urejanje prevoda. To vas bo vodilo do vašega računa Weglot, kjer lahko vnesete “v urejevalnik konteksta” za urejanje v živo na svojem spletnem mestu. Prevajanje WordPress-a je zelo enostavno – preprosto poskusite!

TranslatePress večjezični vtičnik WordPress

TranslatePress večjezični vtičnik WordPress

Brezplačni večjezični prevodni vtičnik TranslatePress je odlična možnost, da vaše WordPress spletno mesto postane večjezično. Po namestitvi vtičnika bi morali videti nov jeziček Nastavitve za TranslatePress. Od tu lahko nastavite privzeti jezik in tudi formatirate dodatne prevode. Tu je tudi dostop do izbirne funkcije Google Translate, ki bo ustvarila samodejni prevod za vaše spletno mesto v določenem jeziku.

Za ročne prevode ta brezplačni vtičnik WordPress vključuje enostaven in intuitiven prevodni vmesnik. Ko se prijavite in brskate po svojem spletnem mestu, preprosto kliknite možnost »Prevedi stran« v skrbniški vrstici. Če poznate orodje za prilagajanje WordPress-a, bi morali začeti z urejevalnikom TranslatePress. Preprosto pokažite in kliknite, da začnete prevajati različne dele na vaši strani. Nato uporabite priložena besedilna polja za ustvarjanje večjezičnih prevodov (opomba: razpoložljivi jezikovni polji so določeni z jeziki, ki jih določite v nastavitvah TranslatePress).

Če želite več funkcij, nadgradite na TranslatePress Osebni, poslovni ali razvojni načrt. To dodaja zmogljive funkcije za dodatne jezike, SEO prevode (ploščice strani, meta opis, URL, alt slike itd.), Dovoljenje uporabnika prevajalca po meri, možnost predogleda prevedenih strani kot poljubne vloge uporabnika, navigacija po spletnem mestu po meri in samodejni uporabniški jezik zaznavanje. Če imate preprost spletni dnevnik, bi morala biti brezplačna različica v redu. Vendar je za podjetja in blogerje s poudarkom na nadgradnji SEO na premijo najboljša stava.

WPML.org Premium prevodni vtičnik za WordPress

Prevedi WordPress z WPML

Info & DownloadView Demo

WPML.org je eden od najboljših vtičnikov za WordPress prevajanje. Oglejte si najbolj prodajane teme in razvijalce WordPressa po spletu. Opazili boste, da večina od njih ustvarja teme, ki so posebej združljive z WPML.org. Zakaj? Ker je WPML.org močan prevodni vtičnik WordPress z 40 vgrajenimi jeziki, možnostmi jezikovnih različic po meri, združljivostjo z eno ali večstranskimi namestitvami in veliko podporo. S čarovnikom za hitro nastavitev lahko začnete prevajati WordPress spletna mesta v samo nekaj minutah. Samo uporabite enega od vključenih jezikov, pri čemer ni potrebno kodiranje. Ko končate prevod, preprosto dodajte spustni meni za izbiro jezika v navigacijski meni spletnega mesta.

Cene se začnejo pri 29 USD in se od tam dvignejo, odvisno od prevodnih potreb. Čeprav so na voljo brezplačni vtičniki za prevajanje, je WPML.org kakovosten izdelek z dostojno podporo. Poleg tega vam nikoli ne bo treba skrbeti, če vtičnik deluje z najnovejšo različico teme ali WordPress-om. Nenehno se posodabljajo, da bi zagotovili delovanje svojih vtičnikov za vaše in vaše bralce.

Pollang Free WordPress Vtičnik

Prevedi WordPress s Polylangom

Polylang je odlična možnost pri ročnem prevajanju spletnega mesta WordPress v več jezikov. Ta brezplačni vtičnik WordPress vključuje podporo za več kot 50 jezikov. Zelo verjetno je, da je jezik, ki ga potrebujete, vključen kot privzeti. Vendar obstaja podpora za jezike po meri, če ne najdete svojega. Polylang deluje tako, da vam omogoča, da za vsako objavo ali stran nastavite jezik, ki ga dodate. S tem si prizadevate, da bi prevedene objave ostale ločene.

Velika značilnost tega brezplačnega vtičnika je, da vam ob namestitvi daje možnost, da vso vsebino samodejno nastavite na privzeti jezik. To pomeni, da se vam ni treba vrniti po starih objavah, če želite nastaviti jezikovno stran po stran. Prav tako podpira možnost zaznavanja uporabnikovega jezika brskalnika in samodejno uporabo tega jezika za prevajanje strani WordPress na vašem spletnem mestu (če gre za prevod, ki ga imate na voljo).

Večjezični vtičnik za brezplačno tiskanje WordPress

Prevedite WordPress z večjezičnim tiskom

Večjezični tisk sodeluje z vašo večstransko namestitvijo WordPress za povezavo prevodov vašega spletnega mesta (en jezik na spletno mesto). Vtičnik ima 174 jezikov, vgrajenih v upravljalnik jezikov, in podpira in neomejeno število spletnih mest – tako lahko ustvarite in povežete toliko prevodov, kolikor jih potrebujete. To je super za SEO, saj vaše jezike hrani na ločenih objavah in straneh, in če se kdaj odločite za uporabo drugega vtičnika za prevajanje, ostane vaša vsebina v taki (tudi po deaktiviranju ali brisanju večjezičnega tiska). Poleg tega lahko dodate gradnik prevodov na katero koli območje, ki je pripravljeno za gradnik, tako da lahko vaši bralci hitro krmarijo med prevodi.

Večjezični tisk je odlična brezplačna možnost za dodajanje prevodov na vaše spletno mesto WordPress prek večstranskih spletnih mest. Poleg tega, če boste kdaj ugotovili, da potrebujete več možnosti, lahko vedno nadgradite na različico Pro za 75 USD. To vključuje podporo za vrste objav po meri, samodejne preusmeritve jezika, hitre povezave in več, kar olajša prevajanje objav v WordPressu, strani in celo izdelke WooCommerce..

Ajax Translator Revolution DropDown WP vtičnik

Ajax Translator Revolution DropDown WP vtičnik

Info & DownloadView Demo

Spustni WP vtičnik Ajax Translator Revolution Revolution je odličen način za dodajanje jezikovnih možnosti na vaše WordPress spletno mesto. Ta vtičnik na vaše spletno mesto doda čisto in preprosto izbiro jezika za izbiro jezika.

Ko imate priljubljeno spletno mesto, morate poskrbeti za obiskovalce z vsega sveta. S padajočim WP vtičnikom Ajax Translator Revolution WP lahko obiskovalcem omogočite izbiro med več kot 100 jeziki. Spustni meni je enostaven za uporabo in si lahko zapomni jezikovne nastavitve. Vtičnik lahko nastavite tudi tako, da prevede vso ali nekaj vsebine. Prevedite vse ali izberite / izključite strani, objave ali kategorije. Odvisno je od tebe. Z 90 prilagodljivimi nastavitvami ta vtičnik zagotovo ustreza vašim potrebam.

Uporabite 90 prilagodljivih nastavitev, jezikovnih zastav in / ali imen, naprednih orodij za določanje položaja, nastavitev uporabniškega jezika in še več, da ustvarite spustne meje. Spustitev Ajax Translator Revolution Revolution se celo vključi v glavnega skrbnika WordPressa in doda plošče z zavihki, da je upravljanje enostavno.

Prevedi WordPress z GTranslate

Prevedi WordPress z GTranslate

GTranslate je večjezični vtičnik WordPress, ki takoj po namestitvi naredi vaše večjezičnost z uporabo človeških in brezplačnih strojnih prevodov. Nastavitev vtičnika je enostavna kot pitna voda. Ko konfigurirate GTranslate, bo vaše spletno mesto samodejno prevedeno v izbrane jezike.

Strojni prevodi niso najboljši, zato plačljiva različica GTranslate omogoča urejanje teh prevodov in dodajanje človeških prevodov.

GTranslate ne bo upočasnil vašega spletnega mesta, saj se prevedena različica vašega spletnega mesta ne vleče s strežnika spletnega mesta. Namesto tega GTranslate gosti prevedeno vsebino v omrežju Can’t (znano tudi kot omrežje za prevajanje prevodov). Kot rezultat, GTranslate na noben način ne bo vplival na uspešnost vašega spletnega mesta.

qPrevaja brezplačni vtičnik WordPress (amortizirano)

Prevedi WordPress z qTranslate

qTranslate je brezplačni prevodni vtičnik iz skladišča vtičnikov WordPress. S skoraj 1,2 milijona prenosov je priljubljena in brezplačna možnost za prevajanje vašega spletnega mesta. Preprosto ga namestite in se lotite ustvarjanja prevodov. Vtičnik bo vsaki objavi ali strani, ki jo ustvarite, dodal več zavihkov glede na izbrane jezike. To omogoča ročne prevode veliko hitrejše, saj lahko med dodajanjem prevodov različnih vsebin hitro krmarite med zavihki.

qTranslate vključuje več jezikov za samodejne prevode. Vendar bo ta storitev bralcem zagotovila le splošno predstavo o vaši vsebini, saj bo le-ta malce zapletena (to, kar napišete, prevede dobesedno, tako da ne bo naravno brala domačim govorcem v jeziku, ki ga prevajate). Če pa želite prevesti WordPress z brezplačnim vtičnikom, qTranslate zagotovo dobro opravi delo. Vtičnik vsebuje tudi pripomoček qTranslate po meri, ki ga lahko dodate na svoje spletno mesto, tako da uporabniki preprosto preklapljajo med jeziki. Naučite se lahko več in naložite vtičnik v shrambo WordPress.

Kako prevajate WordPress?

Prevodi so pogosto zamuden postopek. Upajmo, da boste s temi koristnimi vtičniki lahko prevedli WordPress brez večjega glavobola. Sporočite nam, če ste že kdaj uporabljali katerega koli od zgornjih vtičnikov za prevajanje in kaj menite o njih. Ali pa ste že poskusili nov vtičnik za prevajanje WordPress-a, ki je bil prav super, nas obvestite. V spodnjem razdelku pustite komentar z imenom vtičnika. Rada bi se oglasila od vas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me