Najboljše dobrodelne in neprofitne teme WordPress za vaš vzrok

V podporo je veliko vzrokov, in ne glede na to, ali gre za ozaveščenost o raku, za pomoč pri tuji pomoči ali lokalno cerkev ali zavetišče za brezdomce), obstaja veliko osupljivih tem WordPress, ki jih lahko uporabite za izdelavo spletnega mesta, ki prepriča ljudje, da se vključijo. Zbrali smo nekaj najboljših primerov dobrodelnih in neprofitnih tem WordPress za promocijo vaše zadeve. Samo kliknite na sliko, da odprete temo. Vkopljemo se!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj

tematika popolnega zavedanja-neprofitne besede-besedila

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Oktober je mesec zavedanja o raku dojk, zakaj torej ne bi širil besede in se vključil drugih? The Demonstracija ozaveščenosti ima celozaslonsko postavitev, edinstveno barvno shemo in nogo po meri, ki so bili ustvarjeni s skupno večnamensko temo WordPress. Ta elegantna tema je profesionalen in impresiven način, kako deliti ekipo Race for the Cure ali 3 Day, da zbere zbiranje odličnih primerov.

2. Vstali

vstali-cerkev-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Vstali je ena izmed najboljših tematik WordPress za cerkev in versko organizacijo, in to z dobrim razlogom. Ta kakovostna tema je popolnoma odzivna in pripravljena na mrežnico ter vključuje podporo za odlične funkcije, kot so dogodki, pridige in podcasti. Poleg tega možnosti prilagajanja olajšajo oblikovanje spletnega mesta, ki ustreza vaši organizaciji ali vzroku.

3. Vestige

vestige-muzej-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Tudi muzeji so neprofitne organizacije in pogosto gostijo zbiranje sredstev ali funkcije za dobre namene. Ustvarite spletno mesto za svoj muzej ali zgodovinsko spletno mesto s temo Vestige WordPress. Tema vsebuje galerijo izotopov, neomejene možnosti barv in seveda podporo dogodkom, tako da lahko dodate vse svoje prihajajoče dobrodelne funkcije.

4. Peticija

peticija-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Pridobite podporo svojemu namenu s temo WordPress na eni strani Petition. Ne glede na to, ali ozaveščate o zavetiščih za živali ali poskušate spremeniti zakon v svoji županiji, je tema Peticije kot nalašč za širjenje besede in kaznovanje podpornikov. Zbirajte podpise, delite v družabnih medijih in pokažite pripombe podpornikov, da boste lažje povezali tiste, ki se vključijo.

5. Vojaški in veterani

vojna-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

S to super temo WordPress ozavestite svoje lokalne vojake in veterane. Tema Vojska in veterani je odlična za organizacijo vašega vojaškega kluba, združenja veteranov ali naborniškega centra. Tema je vtičnik PO composer, bistveni vtičnik za mrežo, drsni vtičnik Revolution in še več!

6. Zamah

fudge-eno-stran-dogodki-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Fudge je simpatična tema na enem mestu WordPress, ki je kot nalašč za izmenjavo sredstev za zbiranje sredstev, konferenco, seminar ali drug dogodek ozaveščanja. Tema ima preproste možnosti za dodajanje zvočnikov, posnetkov za konferenco in sponzorjev. Plus integracija družbenih medijev bralcem olajša delitev dogodka, s priljubljenimi integracijami vtičnikov (Eventbrite, EventEspresso in Xing) pa lahko celo prodate vstopnice.

7. Pohvale

pohvale-cerkev-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Če načrtujete dogodek v skupnosti ali celo organizacijo, ki bo gostila večkrat skozi vse leto, je Pohvale odlična možnost. S predlogi po meri za voditelje, dogodke, prostovoljnim obrazcem, dajanjem strani, obrazcem za obiskovalce in še več je vgrajenih na tone, ki olajša ustvarjanje spletnega mesta za dobrodelne ustanove.

8. Kandidat

kandidat-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Si prizadevate za vzrok, voditelja skupnosti ali družbenega gibanja? S temo Candidate WordPress pomagajte promovirati svojo platformo ali svoje poslanstvo. Uporabite možnosti za prijavo na glasila, spletne sestanke, galerije in drugo, če želite deliti, o čem se ukvarjate, in vključiti druge. Oh, in vključene kratke kode ustvarjajo spletno stran po meri.

9. Charitiz

charitiz-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Charitiz je ljubka nevladna organizacija, dobrodelna in neprofitna oblika WordPress teme, ki je popolna za številne namene. Ena najboljših lastnosti je vrsta objave po meri Donations, ki omogoča preprosto dodajanje in zbiranje sredstev za vse vaše pomembne vzroke – celo je integriran s PayPal, tako da lahko zdaj sprejemate plačila. Tema je tudi WooCommerce pripravljena, tako da lahko prodajate blago ali vstopnice za dogodke in tako pridobite še večjo podporo!

10. TownPress

townpress-občina-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Mesta ne bi smela biti tudi nepridobitna, TownPress pa je bil izdelan posebej za občine, da ustvarijo svoje spletne strani. Lokalne samouprave so odgovorne za delitev dobrih razlogov s svojimi državljani, TownPress pa ponuja mestna obvestila, forume in seveda novice, kjer lahko voditelji delijo aktualne akcije zbiranja sredstev ali nove dobrodelne ustanove..

11. filantropija

filantropija-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Filantropija je neprofitna tema programa WordPress, ki je popolnoma odzivna in pripravljena na mrežo. Obstaja veliko odličnih funkcij, kot so barvne možnosti po meri, 3 različni drsniki domače strani in vgrajena postavitev strani. Za svojo dobrodelnost pa vam bo všeč koledar enostavnih dogodkov, gumb za donacijo glave in vrsta objave po meri projektov, ko lahko pojasnite, kaj počnete, da spremenite svet.

12. Zemlja

zemlja-eko neprofitna besedna tema

Info & DownloadView Demo

Zemlja je neprofitna WordPress tema v ekološkem slogu, namenjena ozaveščanju o zemlji in okoljskih vzrokih. Delite svojo strast do varčevanja polarnih medvedov, poiščite prostovoljce za lokalno skupino za čiščenje plaže ali celo ustvarite spletno mesto za svoj živalski vrt. Zemlja prihaja s socialnimi povezavami po meri, vgrajenim gumbom za donacijo, celotnim koledarjem dogodkov in celo sestavitvijo strani, tako da lahko ustvarite vse druge strani, ki jih morda potrebujete.

13. Dobrodelnost

dobrodelnost-plus-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Dobrodelnost + je sodobna WordPress tema za filantropije. Tema ima veliko funkcij, kot so galerije slik, koledar prireditev po meri, najnovejše novice in seveda povzroča vrsto objave po meri. Poleg tega bodo bralci in podporniki imeli radi, da ostanejo na tekočem obvestilo o domačih novicah, krepki opisi glasila pa bodo v kratkem dobili več naročnikov..

14. Khore

khore-konferenca-envents-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Khore je tema WordPress za več strani z naprednimi dogodki. Ta trendna tema je kot nalašč za privlačenje pozornosti ljudi in zbiranje podpornikov. Ključna značilnost je integracija družbenih medijev, celozaslonski dizajn in popolna združljivost mobilnih naprav. Plus Khore ima skupaj z ShowThemesom vse nove ustvarjalce dogodkov, odštevanje dogodkov, enostavno upravljanje urnika in integracijo WooCommerce (za označene dogodke).

15. Dobrodelnost

dobrodelna-klik-uredi-wordpress-tema

Info & DownloadView Demo

Tema dobrodelnih klikov in urejanja naj bi bila hitra in enostavna rešitev, ko potrebujete spletno mesto neprofitne organizacije čim prej. Se naslednji teden zabavate? Ali morda imate le nekaj tednov časa, da zberete donacijo za izgradnjo vodnjaka? Za ustvarjanje spletnega mesta (vsebine in vsega) preprosto uporabite zaslonski skladatelj Templatic in nato prenesite dokončano temo, ki jo želite naložiti na svoje spletno mesto. To je odlična možnost, če se vam hrepeni za časom!

Nazaj k tebi

To je le nekaj izmed velikih dobrodelnih in neprofitnih WordPress tem, ki so na voljo. Težko je najti privlačno in cenovno ugodno temo za svojo filantropijo, vendar upajmo, da je ena od vrhunskih tem, ki smo jo omenili, trik. Če ste uporabili katero od zgornjih tem, nas obvestite. Radi bi slišali vašo osebno izkušnjo!