Najboljše sorodne objave Vtičniki za WordPress

Najboljše sorodne objave Vtičniki za WordPress

Da bi zveste stranke postale iz svojih bralcev, jih morate nenehno blatiti z večjo osupljivo vsebino. Navsezadnje ustvarjanje vsebine, kot je bog, ne bo koristilo vašemu spletnemu mestu, če ga nihče ne bo mogel najti dolgo potem, ko je izginil s vaše glavne strani. Zato je uporaba enega najboljših sorodnih objav vtičnikov za WordPress odlična odločitev za vaš blog.

Nehajte izgubljati obiskovalce levo, desno in v središču ter jih aktivno vključite v več vsebine – več povezane vsebine, ki bo bralce obdržala na vašem spletnem mestu in zmanjšala stopnjo obiskov. Z enim od najboljših povezanih vtičnikov za WordPress lahko uporabnike usmerite v več vsebine in jih dlje obdržite na svojem spletnem mestu, kar lahko – če se sprašujete – poveča možnosti za prodajo.

V tej objavi bomo razkrili svoje izbire najboljših povezanih vtičnikov za WordPress, tako da boste lahko spodbudili sodelovanje uporabnikov, povečali prikaze strani in upali, da bodo te nedosegljive prodaje prodali. Uživajte in delite svoje najljubše povezane vtičnike vtičnike na koncu! Začnimo z …

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Povezane objave za WordPress avtorja Bibblio Free Plugin

Najboljši sorodni članki vtičnikov za WordPress

Želite svojim bralcem ponuditi zanimive in zelo ustrezne povezane vsebine? Bi radi tudi zmanjšali stopnjo obiskov ene strani? Ali morda povečate strani uporabnikov na sejo med brskanjem po vašem spletnem mestu? Potem Bibblio je morda samo popoln vtičnik za vas. Ta močan vtičnik uporablja algoritme za strojno učenje, da naredi naloge, ki so povezane z vašo vsebino in vedenja bralcev, za izboljšanje možnih povezanih objav za WordPress. Poleg tega se samodejno posodablja, ko dodajate nove objave na svoje spletno mesto, zato so povezana priporočila vedno aktualna. Preprosto uporabite priloženi pripomoček ali kratko kodo, da dodate svoje sorodne objave, kjer je za vaše bralce najbolj smiselno, in Bibblio pustite, da opravi vse težje dvigovanje.

Najboljše od tega, da vtičnik ne bo upočasnil vašega spletnega mesta – Bibblio obdeluje povezane objave, ki se predpomnijo na lastnih strežnikih, tako da hitrosti vaše strani ne vplivajo. Ogledate si lahko tudi, kaj bralci kliknejo z integracijo Google Analytics, ali pa uporabite vgrajeno nadzorno ploščo za analitiko za sledenje priljubljenih povezanih objav in mesečne uporabe storitev. Druge odlične lastnosti vključujejo 150 slogovnih kombinacij, popolnoma odziven modularni dizajn, ki se prilagaja vsaki napravi, podporo po vrstah po meri, predstavljene sličice slik in koristno podporo za vse ravni načrta. Zdaj lahko začnete uporabljati vtičnik brezplačno in z modulom Bibblio pridobite do 25.000 nalogov strani na mesec. Če pridobite več prometa od tega, lahko vedno enostavno nadgradite svoj Bibblio načrt.

2. Še ena povezana objava (YARPP) Free WordPress Vtičnik

YARPP Best Related Posts Vtičniki za WordPress

Obstaja nekaj močnih razlogov, zakaj na stotine tisoč WordPress uporabnikov ljubi in uporablja YARPP na svojih spletnih mestih. Je to zato, ker lahko prikažete vrste objav po meri, objavo in strani, povezane s trenutno objavo? Ali pa zato, ker YARPP podpira tako besedilne kot sličice?

No, to je le nekaj razlogov, zakaj je še en sorodni objav vtičnikov v večini najbolj povezanih povezav vtičnikov za WordPress kroge. Ponuja odlične funkcije, vključno s sistemom za predloge, s pomočjo katerega lahko nadzorujete, kako so videti vaše povezane objave, vsestranski algoritem, ki prikazuje najprimernejšo povezano vsebino in podporo drugih virov RSS.

3. WordPress Neskončno povezan vtičnik Premium Manager Premium

Neskončna sorodna objava najboljših objav Vtičniki za WordPress

Info & DownloadView Demo

Če dodate povezane objave v svojo vsebino, je odličen način, da bralci pregledajo več svoje vsebine, vendar pa je prikazovanje teh objav v privlačni in enostavno pripravljeni postavitvi še bolj učinkovito. Z upraviteljem WordPress Infinite Related Post lahko preprosto dodate povezane objave na stran svoje vsebine, lepljive na vrhu ali na dnu okna ali po objavi. In ker se objave nenehno nalagajo, bralci lahko zelo enostavno brskajo po vsej vsebini, ki jo ponujate, v zvezi s tem, kar jih zanima.

Vtičnik ima veliko vgrajenih in zmogljivih funkcij za vrsto objave, povezano metodo (oznake, kategorije, avtor, najnovejše itd.), Prikaz števila objav, barv, velikosti pisave in še veliko več.

4. Modul za objave, povezan z Jetpackom, brezplačen vtičnik WordPress

Jetpack Best Related Posts Vtičniki za WordPress

Od najbolj povezanih vtičnikov za WordPress, ki jih danes izpostavljamo, je Jetpack povezane objave verjetno najlažje namestiti in implementirati. Vse kar morate storiti je, da aktivirate Jetpack, se pomaknete do seznama modulov in aktivirate funkcijo Povezane objave.

Na voljo je s čudovitimi povezanimi objavami in odličnim algoritmom, ki prikazuje najprimernejšo vsebino. To vem iz prve roke, ker na svojem blogu Jetpack povezuje modul.

Vse je stvar točke in klika, svoj pripomoček za objave pa lahko celo prilagodite s klikom gumba za konfiguriranje. Ne bi smeli naleteti na težave z Jetpackom, toda če potrebujete pomoč, se vedno spomnite, da smo tukaj za vas.

5. Povezane objave za različna sporočila Premium WordPress Vtičnik

Povezane objave za različna sporočila Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Če želite na vsaki strani prikazati različne povezane objave (da preprečite podvojeno vsebino), poskusite vtičnik RPDP (Povezane objave za različne objave). Ta premijski vtičnik vam omogoča ustvarjanje seznamov objav, povezanih po meri, in jih dodelite svojim objavam posebej. Z bližnjico lahko v svoje članke vstavite povezane objave, kjer menite, da so najbolj smiselne.

Druge funkcije vtičnikov vključujejo velikosti po meri sličic, možnosti prikaza meta meta (avtor, naslov, izvleček itd.), Združljive vrste objav po meri in pripravljen prevod.

6. Dodajte sorodne objave Prosti vtičnik WordPress

AddThis Best Related Posts Vtičniki za WordPress

S pomočjo vtičnika, povezanih z AddThis, lahko v svoje spletne objave hitro dodate priljubljena in ustrezna priporočila o vsebini. Preprosto namestite vtičnik, prilagodite naslov, izberite temo zaslona (svetlo, temno, sivo ali prozorno) in svoje povezane objave postavite na spodnjo levo ali desno stran.

Potem, če spletno mesto povežete s svojim računom AddThis, boste lahko videli analitiko za svoje povezane lončke. Ugotovite, katere objave pretvorijo najboljše, najbolj priljubljene lončke in si oglejte celo svoje najboljše družabne reference. Združite ta vtičnik z originalnim dodatkom za skupno rabo družbe AddThis, da dosežete še večjo publiko.

7. Ročno povezane objave Premium WordPress Vtičnik

Priročni prispevki Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Tako smo navajeni na avtomatizacijo, da si na skrivaj želimo, da bi stroji lahko storili vse za nas. Vtičnik, ki je povezan z ročnimi prispevki, rad ohranja stvari v stari šoli. To pomeni, da namesto uporabe algoritma za iskanje objav, ročno povezane objave omogočajo ročno nastavitev povezanih objav.

Izberete lahko tudi druge vrste objav, objav in celo strani. Druge funkcije vključujejo podporo za kode, podporo v več jezikih in filtriranje.

8. Kontekstualno povezane objave Prosti WordPress Vtičnik

Kontekstualno povezane objave Prosti WordPress Vtičnik

Iščete končni vtičnik za objavo za vaše WordPress spletno mesto? Ne rabite več gledati – tu je ena, ki povezuje vašo igro po objavi na povsem novo raven. In niti vam ni treba dvigniti prsta, vtičnik Contextual Related Posts se samodejno zažene.

Z množico funkcij, ki vključujejo, vendar ne omejujejo na sličice, sorodne objave v virih, vrste objav po meri, predpomnjenje, izključitev, razširljivo kodo, čudovite sloge CSS in kratke kode, vsebine, povezane z vsebinami, so vtičnik, ki ga želite na svojem blogu.

9. WordPress sorodne objave Prosti WordPress vtičnik

WordPress sorodne objave Prosti WordPress vtičnik

Dodajte sorodne objave v nogo z brezplačnim vtičnikom, povezanim s WordPress, in tako enostavno in hitro povečate sodelovanje na svojem mestu WordPress. Vse, kar morate storiti, je, da namestite in vklopite vtičnik.

WordPress Povezane objave nudijo veliko podporo, predpomnilnik za hitrejšo spletno izkušnjo in objavljanje priporočil, ki jih ponuja vrhunska semantična storitev Zemanta. Dobite različne sloge zaslona, ​​sličice in če boste morali prilagoditi objave, povezane z WordPressom, je zelo prilagodljiv. Poleg tega lahko z navigacijo do Nastavitve> Povezane objave po namestitvi vtičnika.

10. Shareaholic brezplačen WordPress vtičnik

Shareaholic brezplačen vtičnik WordPress

Shareaholic ni navaden vtičnik za sorodne objave. Gre za zbirko odličnih orodij, kot so povezane objave, gumbi za skupno rabo, socialna analitika in še veliko več. Shareaholic ponuja tudi funkcijo zaslužka, ki vam omogoča, da izkoristite povezave med partnerji in tako zaslužite s svojo vsebino.

Z enostavno nadzorno ploščo lahko preprosto ostanete na vrhu povezanih priporočil o vsebini, družbeni skupni rabi, sledenju, promovirani vsebini in še veliko več! Po mnenju avtorjev je Shareaholic “platforma za povečanje vsebine in monetizacijo”, vendar ne sprejmite moje besede za to, poglejte Shareaholic in pridite deliti, kar odkrijete.

11. Sorodne objave Pro WordPress Vtičnik

Sorodne objave Pro WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Povezane objave Pro za WordPress je najboljša rešitev, ko gre za povezano vsebino. Ta izvrstni vtičnik lahko prenese vse, kar vanj vrnete, od vsebine po meri, mešane vsebine, kategorij, večstranskih spletnih mest in še več.

Na voljo je s tremi vizualno privlačnimi postavitvami (izbirajte med postavitvijo glavice in diapozitiva, izotopa ali prehodne postavitve), 65 vnaprej določenih predlog, intuitivnim uporabniškim vmesnikom, odlično dokumentacijo in podporo. V zaledju je tudi več kot 200 nastavitev za prilagajanje, tako da lahko oblikujete povezane objave tako, da izgledajo, kako želite, ne da bi se jih morali naučiti kodirati.

12. Povezane objave za WordPress Free WordPress Vtičnik

Povezane objave za WordPress Free WordPress Vtičnik

To je vitki in lahek vtičnik, povezan z objavami, ki vam omogoča, da bralce usmerite v povezane objave z enim klikom. Priložen je čarovnik za namestitev, ki skrbi za naporno delo za vas, zato morate vklopiti vtičnik in sesti nazaj. Povezani pripomoček za objavo boste v nobenem trenutku v živo objavili pod svojimi objavami, ne da bi pri tem zlomil znoj.

Povezane objave za WordPress niso intenzivne (kar pomeni, da ustvarja lastni predpomnilnik), med drugimi funkcijami pa omogoča ročno dodajanje, urejanje, odstranjevanje, kratke kode in pripomočke. Obstaja tudi vrhunska različica tega vtičnika, ki je enakomerna več soka.

13. Boljše povezane objave Widget Premium WordPress Vtičnik

Boljše sorodne objave Vtičnik Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Ne želite svojih sorodnih objav prikazati pod svojo vsebino? Brez problema. Pripomoček Better Related Posts lahko vstavite na stransko vrstico, da prikažete povezane lončke ob strani vaše vsebine. Pripomoček deluje z vsemi vrstami objav po meri, zato dodajanje povezanih osebja ali elementov portfelja z veseljem.

Preprosto namestite vtičnik, pojdite na Videz> pripomočki in v stransko vrstico vstavite pripomoček »Povezane objave«. Nato z nastavitvami pripomočka izberite možnosti prikaza (naslov, avtor, datum, sličico itd.), Možnosti float, štetje in taksonomijo, da izberete povezane objave. Kliknite shrani in že ste pripravljeni!

14. Content.ad Free WordPress Vtičnik

Content.ad Brezplačni WordPress vtičnik

Po mnenju WordPress.org “Content.ad je platforma za priporočila vsebine, ki pomaga lastnikom spletnih mest, da ustvarijo več časa na spletnem mestu, [pa tudi] zaslužijo svojo vsebino enostavno in nevsiljivo.”

Platforma Content.ad ustvari več milijard prikazov strani na tisočih spletnih mestih mesečno. Vtičnik, ki je povezan s Content.ad, za WordPress, je, kako dobite delež te pite. Najboljši del je, da morate samo vstaviti vtičnik s 3-stopenjskim postopkom in vaše delo je končano. Povedano preprosto, vtičnik Content.ad je enostaven za nastavitev in uporabo.

Poleg tega je enostavno prilagoditi svojo željo, kar je s prilagodljivim stylingom in čarovnikom za ustvarjanje pripomočkov. Poleg tega je ta povezan vtičnik za post naravnan na uspešnost in med drugim vsebuje bogato poročanje, močne možnosti in prilagojeno podporo. Kaj za vraga čakaš? Prihranite si drugo in pojdite na Content.ad, če želite izvedeti več o tem, zakaj je res eden najboljših vtičnikov za WordPress.

15. Objavite predloge po meri Pro Premium WordPress Vtičnik

Objavite predloge po meri Pro Premium WordPress Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Vtičnik Pro Templates Pro po meri ni samo za sorodne objave – to je ustvarjalec predloge na celotni strani, ki ga lahko uporabite za oblikovanje lastnih postavitev posameznih objav. Za začetek preprosto uporabite intuitivni vmesnik ali izberite eno od vključenih 18 postavitev pred izdelavo.

Pri prilagajanju postavitve lahko vstavite elemente objave, kot so naslov, predstavnost, naslednje in prejšnje povezave, glavna vsebina, družabne vsebine, kritike, biografija avtorja in seveda sorodne preteklosti (med številnimi drugimi odličnimi možnostmi). Na voljo so tudi možnosti za oblikovanje paralaksa, gradientov, celotne širine ali celotne višine, animacije in celo video posnetke. Ko izpopolnite svojo postavitev, jo dodelite vsem svojim objavam, določeni kategoriji objav ali samo eni objavi.

16. Povezane objave brezplačen vtičnik WordPress

Vgrajena sorodna delovna mesta Prosti WordPress Vtičnik

Ta vtičnik popolnoma na novo definira, kako prikazujete povezane sorodne objave. Namesto da bi objavljali povezane objave na koncu objave, jih lahko zdaj prikažete v svoji vsebini in tako desetkrat povečate sodelovanje uporabnikov..

V svojih objavah lahko samodejno prikažete več polj in jih prilagodite s približno 20 edinstvenimi slogi. To tehnologijo uporabljajo velika imena blagovnih znamk, kot so Wall Street Journal, Podjetnik in Financial Times.

17. Yuzo Free WordPress Vtičnik

https://wordpress.org/plugins/intelly-related-posts/screenshots/

Danes je na našem seznamu tudi Yuzo, edinstven brezplačno povezan vtičnik za objave, ki bo na vašem spletnem mestu videti neverjetno odlično, ne glede na slogi, ki jih uporabljate.

Ta vtičnik za povezane objave je lahek, vsebuje besedilne in sličice ter več kot 50 možnosti prilagajanja. Odlikuje ga minimalističen dizajn, pripomočki, meta škatle, predpomnilnik, števec, intuitivna nadzorna plošča, dimenzije pripomočkov po meri in različice ozadja.

18. Super Post Premium WordPress vtičnik

Super Post Premium WordPress vtičnik

Info & DownloadView Demo

Super Post ni samo zagon vtičnika, povezanih z mlinom, temveč rešitev vse v enem, ki vam omogoča popoln nadzor nad poizvedbami po objavah. Super Post lahko uporabite za prikaz določenih objav glede na kategorije, oznake in druge taksonomije.

Vsako posebno objavo lahko med drugim naredite lepljive, predstavite nedavne ali najbolj komentirane objave. Super Post je združljiv z najnovejšo različico WordPress-a in z večjimi brskalniki.

19. Povezane objave Sličice za WordPress Free Plugin

Povezane objave Sličice za WordPress Free Plugin

Želite v svojo vsebino dodati vizualno povezane objave? Dodatek za povezane sličice omogoča enostavno! Ta vtičnik vključuje možnosti nastavitve povezanih objav (glede na razmerje), velikosti sličic (izberite sličico ali medij) in prilagodite nastavitve zaslona (sličica vira slike, barva ozadja, meja, velikost besedila, dolžina odlomka in več).

Druge uporabne možnosti vključujejo 7 pripravljenih za uporabo prevodov, preprosto povezano bližnjico objav, ki jo lahko uporabite za dodajanje objav kjer koli, stransko sličico ali pripomoček za nogo in podporo za vse WordPress taksonomije (kategorije, oznake, oboje naključne ali po meri). Obstajajo celo vgrajene php oznake za razvijalce tem, ki vgrajujejo vtičnik.

20. Sorodne objave Taxonomy Free WordPress Vtičnik

Sorodne objave Taxonomy Free WordPress Vtičnik

V vsebino ali stransko vrstico dodajte povezane objave z brezplačnimi sorodnimi prispevki družbe Taxonomy. Ta brezplačni vtičnik vključuje enostaven pripomoček in kratko kodo za hitro in preprosto dodajanje povezanih objav. Izberite povezavo, odlomek, sličico ali celotno postavitev objave za sorodno vsebino. Poleg tega obstajajo enostavne možnosti za izključitev določenih objav ali terminov ter za omejevanje rezultatov glede na datum ali število.

Za uporabnike z malo več znanja o kodiranju lahko uporabite tudi svoje predloge HTML za povezane objave, se priklopite na API REST, dodate sloj predpomnilnika ali celo ustvarite svoje vgrajene predloge tem, s katerimi boste povezali vsebino.

Bonus: RelaZone Povezani izdelki Amazon Premium WordPress Vtičnik

AmaZon sorodni izdelki Amazon Premium WordPress vtičnik

Info & DownloadView Demo

Medtem ko to ni tradicionalni vtičnik za “objave”, vtičnik RelaZone prikazuje sorodne izdelke Amazon, tako da lahko dobite od svoje čudovite vsebine. Če torej napišete odlično, poglobljeno objavo o čaju, lahko preprosto vstavite sorodno polje, da prikažete priporočene čaje rooibos, chai, zelene in črne čaje, ki ste jih omenili v svoji vsebini.

Vtičnik deluje z uporabo ključnih besed v vašem članku za iskanje ujemajočih se izdelkov na Amazonu. Poleg tega odlično deluje tudi z WooCommerce – tako da, če na svojem spletnem mestu že prodajate svoje čajne mešanice po meri, se lahko povežete s sorodnimi kotlički Amazon, čajnimi skodelicami, kockami sladkorja in še več. RelaZone je eden najboljših in najlažjih načinov zajemanja več prihodkov iz vašega spletnega dnevnika WordPress ali trgovine.

Več najboljših sorodnih objav Vtičniki za WordPress

Danes prenehajte izgubljati dragocene možnosti tako, da izberete enega najboljših povezanih vtičnikov za WordPress. Nikoli ne veš, od kod lahko prihaja tvoja naslednja ponudba, zato tega ne jemljite kot samoumevno. Glede na to, kako preprosti so vsi naši izbranci najboljših objav vtičnikov za WordPress za namestitev, konfiguriranje in uporabo, nimate nobenega opravičila..

Upamo, da vam bo naša objava pomagala izbrati popoln vtičnik povezanih objav za vaše spletno mesto WordPress. Za povratne informacije, vprašanja ali priporočilo več vtičnikov, povezanih z najboljšimi objavami za WordPress, prosimo, uporabite spodnji razdelek za komentarje. Se vidimo!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me