Najboljše teme WordPress Job Board

Najboljši Job Board WordPress Vtičniki in teme

V idealnem svetu bi se iskalci zaposlitve in najemniška podjetja čarobno znašli med seboj na spletu. Opravila bodo olajšala delovna mesta (nišni ali posamezni podjetniški), vendar bi bilo lahko nastavitev na vašem spletnem mestu zapletena.

WordPress vtičniki za zaposlitvene deske so na voljo veliko, če želite uporabiti vtičnik za izdelavo svoje zaposlitvene plošče skupaj z obstoječo temo, vendar obstaja tudi veliko tem, ki so po meri narejene s to nišo. Če nimate veliko veščin ali časa, da prilagodite vtičnik, da se bo ujemal z vašo trenutno temo, je morda bolje, da ustvarite temo, ki bo v ta namen izdelana, s čudovitim dizajnom za ustvarjanje in upravljanje desk delovnih mest. Poleg tega bodo vse funkcije opravila v celoti integrirane, kar pomeni, da vam ni treba nameščati dodatnih vtičnikov ali spreminjati podrejene teme, kar pomeni, da bo potrebno manj testiranja in nastavitev. Zdaj si oglejmo nekaj naših najljubših tem za WordPress!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. JobRoller

JobRoller WordPress tema

Informacije in prenos

Theme JobRoller je vrhunska WordPress tema, ki vam bo omogočila, da vašo namestitev WordPress hitro spremenite v polno predstavljeno seznam delovnih mest – spletno mesto zaposlitvene plošče. Ta bogata funkcija je bila zasnovana tako, da je prijazna do uporabnika in da se tako dobro vključi v WordPress, da boste lahko v nekaj minutah po namestitvi na spletu in prodajali prostor s seznami opravil.

Job Roller ni vaša običajna tema WordPressa. Ta predloga je bila razvita od spodaj navzgor, da vam zagotovi vse, kar boste potrebovali za izdelavo uspešnega spletnega mesta s seznami delovnih mest. Tema uporablja vrste objav in taksonomije po meri, da vse objave delovnih mest ostanejo ločene od vašega spletnega dnevnika, da bi vam zagotovili poseben razdelek za upravljanje seznama delovnih mest – to vam olajša sledenje vseh seznamov vašega spletnega mesta.

Ta tema delovne deske je opremljena s 3-koračnim čarovnikom za oddajo zaposlitev, ki bo obiskovalcem / strankam omogočil, da enostavno dodajo in plačajo za nova delovna mesta na svojem spletnem mestu. Vaše stranke bodo dobile lastno prilagojeno nadzorno ploščo, na kateri si bodo po poteku delovnega časa zlahka ogledale in ponovno naštele svoja opravila. Strankam omogočite, da svoje sezname delovnih mest objavijo kot “predstavljene”, tako da bodo vidno prikazane na vrhu domače strani z označenim ozadjem. In lahko določite posebne stroške te možnosti, kar je odličen način, da zaslužite nekaj dodatnih dolarjev.

Z valjčkom za opravila jih ne boste potrebovali nobenih zunanjih vtičnikov, saj vse deluje povsem brez možnosti z vsemi vgrajenimi funkcijami. Vključen je vgrajen prehod za plačila, tako da lahko začnete zbirati plačila za nove sezname delovnih mest skoraj takoj!

2. JobEngine

Tema JobEngine WordPress

Informacije in prenos

JobEngine je tema WordPress-a za zaposlitev in direktorij, ki jo je razvil EngineThemes. Ta močna tema je kot nalašč za ustvarjanje lastnega spletnega mesta za zaposlitev ali za ustvarjanje strani posebej za zaposlovanje v vašem podjetju. Tema je polna funkcij, ki jih (ali kadrovski oddelek) zagotovo imate radi.

Ta tema omogoča, da ustvarite in gostite svoje spletno mesto za delovno mesto. JobEngine vključuje uporabne funkcije za lažji začetek. Samo sledite čarovniku za nastavitev in za dodajanje vsebine uporabite neposredna sprednja orodja za urejanje. Poleg tega je na voljo veliko odličnih pripomočkov po meri in možnosti delovnega mesta (na primer lokacije, kategorija, polni delovni čas itd.), Tako da lahko dodate kakovostne vsebine, ki bodo koristne vašim bralcem.

Če želite, lahko stran tudi zaslužite tako, da podjetjem ponudite cene ali pakete. Tako vam plačajo, da navedete svoja delovna mesta, poleg tega pa dodajo vsebino za uvrstitve na seznam, tako da lahko hkrati razvijete svoje spletno mesto in svoj varčevalni račun. JobEngine podpira več varnih plačilnih prehodov, zato se bodo podjetja počutila udobno pri obdelavi plačil.

3. Jobify

Pridruži se WordPress temi

Jobify vam omogoča, da ustvarite več kot le spletno mesto za zaposlitev – lahko ustvarite skupnost delodajalcev in iskalcev zaposlitve. Popolnoma prilagodljiva postavitev skupaj z zmogljivimi funkcijami iskanja in filtriranja naredi to temo odlična možnost. Z njim lahko v nobenem trenutku ustvarite sodobno in krepko spletno stran za zaposlitev in sezname.

Agencije za temp in podjetja za zaposlitev uspešno uspevajo, zato je smiselno ustvariti predlogo WordPress, ki je značilna za to nišo. Jobify počne ravno to. S to temo in peščico vtičnikov lahko strokovno upravljate delovno desko in spletno mesto s sedežem. S funkcijo »Simple Paid listing« lahko začnete ustvarjati prihodke takoj, ko podjetjem zaračunate, da objavijo svoje odprtine, ki jih upravljate in odobrite / zavrnete.

Za uporabnike je enostavno najti popolno službo. Iskanje v živo lahko uporabijo, če že imajo kaj v mislih. Ali pa obiskovalci vašega spletnega mesta lahko brskajo po kategorijah z obiskom strani z kategorijami ali z uporabo možnosti filtriranja na glavni strani upravnega odbora..

4. WorkScout

WorkScout - Tema za WordPress Job Board

WorkScout je lepa premium tema, zasnovana za Vtičnik WP Job Manager zajeto prej. Ponuja napredne filtre za iskanje zaposlitve, vključno s filtrom plače ali stopnje. Funkcije WorkScout-a lahko med drugim razširite tudi s plačanimi dodatki za upravitelja opravil WP za upravljanje aplikacij, upravljanje z nadaljevanjem in opozorila o opravilu..

5. JobSeek

Jobseek - Job Board WordPress tema

JobSeek je še ena premium tema, izdelana za brezplačni vtičnik WP Job Manager. Najemniki in podjetja lahko objavljajo, urejajo in upravljajo sezname delovnih mest prek sprednjega dela, iskalci zaposlitve pa lahko upravljajo svoj življenjepis in profil. Naloge na spletnem mestu lahko iščete in filtrirate po kategorijah, vrsti opravila, ključnih besedah ​​in lokaciji, pri čemer so opravila prikazana na zemljevidu.

6. Jobmonster

Tema Jobmonster WordPress

Jobmonster je tema premium delovnega mesta, ki je zasnovan kot celoten portal za delo. Za zagotavljanje funkcionalnosti delovnih mest niso potrebni dodatki, saj vključuje nadzorne plošče sprednjega dela za delodajalce, kandidate in skrbnike. Delodajalci se lahko prijavijo na pakete za delovna mesta in upravljajo opravila in aplikacije, vključno s sprejemanjem in zavrnitvijo kandidatov. Kandidati se lahko prijavijo na delovna mesta s svojim spletnim življenjepisom, z nalaganjem življenjepisa ali s povezovanjem svojega računa LinkedIn.

7. Samostojni jezik

freelance-engine-wp-tema

Info & DownloadView Demo

FreelanceEngine je tema programa WordPress, ki se ukvarja s samostojnim tržiščem. Ta tema vam in vašim sodelavcem olajša izdelavo profilov, objavljanje projektov, zbiranje ponudb za njih in še več.

Danes vse več ljudi dela zase. V resnici – verjetno ste ena izmed teh ljudi. Zakaj torej ne bi ustvarili prostora, kjer se lahko povezujejo tako misleči ljudje, in drugi lahko objavljajo projekte, pri katerih potrebujejo pomoč. FreelanceEngine je popolna tema ravno to – ustvarjanje tržnega prostora za povezovanje delovnih mest s svobodnjaki.

Velik del te teme je njegova prilagodljivost. Vgrajeni z Visual Composer lahko elemente strani povlečete in spustite, da ustvarite poljubno postavitev strani. Poleg tega tema vključuje možnosti za uporabniške profile, plačila projektov in celo ocene uporabnikov.

Druge značilnosti teme vključujejo neomejene možnosti barv prek vrhunskega orodja za prilagajanje tem, veliko pripomočkov, uporabno skrbniško ploščo, vrhunski vtičnik Revolution Slider in še več. In z vključeno 12-mesečno veliko podporo je FreelanceEngine odlična tema za vaš trg!

8. Odziven odbor za delo

Tema odzivne delovne deske

Informacije in prenos

Job Board je tematska tema WordPress, ki jo je razvil PremiumPress. Ta podrobna tema je bila zasnovana za ustvarjanje spletnih mest za objavljanje delovnih mest, kot so Monster, CareerBuilder ali Freelancer.

Trg se oddaljuje, kar pomeni, da si delodajalci prizadevajo zaposliti nove zaposlene. Z ustvarjanjem novih delovnih mest morajo širiti besedo o svojem delovnem mestu in poiskati kakovostne zaposlene. Zakaj torej ne bi ustvarili spletnega mesta, na katerem lahko delodajalci objavljajo sezname delovnih mest? Z Job Board lahko ustvarite svoje lastno delovno mesto, kjer lahko podjetja in mala podjetja navajajo svoja odprta delovna mesta, uporabniki pa lahko predložijo svoje življenjepise in se prijavijo.

Ta tema vključuje podporo za članske pakete, tako da lahko delodajalce naložite, da dodajo svoje vnose. Ustvarite lahko tudi ponavljajoča se plačila za naročnine na seznamih, tako da lahko delodajalci vzdržujejo trenutne vnose in dodajo nove mesečno. Job Board vključuje tudi polne uporabniške profile. Tako lahko vlagatelji ustvarijo račune s svojimi kontaktnimi podatki, sliko profila in vsemi ustreznimi informacijami o prijavi (življenjepis, življenjepis itd.). Ko končajo svoj profil, lahko uporabniki brskajo po vašem delovnem mestu s pomočjo naprednega iskanja in poiščejo delovna mesta glede na kategorijo, lokacijo ali ključno besedo. Nato je prijava tako enostavna kot klik na gumb.

Druge odlične funkcije Job Board vključujejo socialno vključevanje, zasebna sporočila, sezname članov, podporo dodatkom za paket, celoten blog in še več. Spodnji seznam zajema več funkcij te obsežne teme o seznamih delovnih mest.

9. Zaposlitveni odbor HireBee Crowdsource

Tema zaposlitvenega odbora za zaposlitev pri HireBee

Informacije in prenos

HireBee je edinstvena tema WordPress na trgu delovne plošče za množice, ki ponuja množice, s strani AppThemes. Ta luštna nišna tema je odličen način za ustvarjanje lastnega spletnega mesta, ki ponuja ponudbe za zaposlitev, na katerem lahko uporabniki objavljajo projekte in na njih ponujajo podjetja in samostojne ponudnike..

Vse več ljudi zapušča tradicionalni podjetniški svet, da bi delali zase ali za majhne agencije. To je super, saj se lahko specializirajo na različnih področjih (spletni dizajn, grafično oblikovanje, Ruby On Rails, WordPress itd.) In bolje opravijo delo kot nekateri njihovi veliki konkurenti. Zakaj torej ne bi pomagali malim podjetjem in ustanovili lastno spletno stran, da bi par povezali s svobodnjaki s podjetji, ki imajo projekte, ki jih oddajajo zunanjim izvajalcem (tako kot Elance in Freelacer), pri tem pa seveda zmanjšajte vsak projekt..

Lepota HireBee je v tem, da je težko ustvariti svojo lastno delovno desko. Vse funkcije, ki jih potrebujete, so že vgrajene. Tema že vključuje možnosti, da delodajalci zaračunate, da objavijo svoje vnose ali objavijo svoje vnose. Poleg tega vam močan ustvarjalec obrazcev olajša ustvarjanje obrazcev projektov po meri s poljubnimi polji po meri, ki jih morda potrebujete, tako da bodo samostojni predstavniki razumeli ponudbe za dediča projekta. Ko je projekt dodeljen samostojnemu izvajalcu, HireBee vključuje delovni prostor po meri, do katerega lahko dostopata tako samostojni delodajalec kot delodajalec, da lahko sledita projektu.

Druge odlične teme vključujejo uporabniške profile, prilagojene nadzorne plošče za delodajalce in samostojne strokovnjake, filtre projektov, ujemanje projektov, pogajanja o terminih, enostavno nalaganje datotek, načrte za cene in drugo. HireBee je pripravljen za prevračanje, vse, kar potrebujete, sta domena in WordPress-ov načrt gostovanja in lahko imate svoj lastni zaposlitveni odbor pripravljen in zagnan v nobenem trenutku. Spodaj lahko vidite več tematskih funkcij.

10. Cariera

Tema delovnega odbora Cariera

Cariera je profesionalno usmerjena WordPress tema, skrbno izdelana za delodajalce in prosilce za zaposlitev. Je strokovnjak za delovne table, statistike in sezname. Preizkusite ga z različnimi domačimi stranmi in zelo enostavnim uvoznikom demo posnetkov z enim klikom, ki spletno mesto nastavi in ​​deluje v nekaj minutah.

Cariera je zgrajena s tonami vrhunskih vtičnikov. Tema ima Visual Composer – enega najbolj priljubljenih ustvarjalcev strani s tonami elementov po meri. In to še ni vse … Prilagoditev vsakega posameznega vidika postavitve je Cariera edinstvena moč. Neomejene barve, google pisave, pomične stranske vrstice, več glavic in podnožij in kombiniranje z enim od najbolj priljubljenih vtičnikov Slider Revolution, da ustvarite neverjetne galerije in drsnike in dajo vašemu spletnemu mestu osupljiv učinek.

Lahka utežena tema z izboljšanjem hitrosti delovanja, prilagodljiva za vse zaslone in brskalnike s kakovostjo pripravljenosti mrežnice bo zagotovo idealen kraj za povezovanje podjetij in delovnih aspirantov. Vsem obiskovalcem bo všeč, kako lahka je naša tematika s sodobnimi filtri iskanja zaposlitve, postopki oddaje življenjepisov in stiki s kandidati / delodajalci prek kontaktnega obrazca 7 in vedno prvi, ki je najnovejše novice seznanil s tem, da je naročnik s pomočjo naročninskega vtičnika Mailchimp.

Prodaja lastnih dobrin bo vsekakor v prednosti pri Carieri in to je le nekaj klikov z edinstvenim integriranim dizajnom WooCommerce. Najboljša stvar je, da tema podpira WPML, zaradi česar je večjezičen in pripravljen na kateri koli jezik, ki ga morda želite prevesti.

11. Devet do pet

Tema od devet do pet besed

Nine to Five je čista in zmogljiva tematika premium delovnih mest s celotno paleto funkcionalnosti. Podatkom po meri lahko dodate delovna mesta, kot so plača in ugodnosti, ali ustvarite lastne filtre za delo (npr. Polni delovni čas, pripravništvo), ki bodo iskalcem zaposlitve omogočili, da najdejo svojo popolno delovno mesto.

12. Jobera

Jobera WordPress tema

Jobera je lepa tema vrhunskih delovnih mest, ki jo poganja vgrajen ustvarjalec strani z vlečenjem in spuščanjem. Delodajalci, zaposlovalci in iskalci zaposlitve lahko dobijo portale za interakcijo z delovnimi mesti in življenjepisom. Kompatibilen je z vtičnikom WP Job Manager in številnimi dodatki, tako da lahko ustvarite prilagojen portal delovnih mest s posebno funkcijo, ki jo želite.

Zaključek

Medtem ko je objava delovnih mest na vašem spletnem mestu in privabljanje prometa iskalcev zaposlitve lahko izziv, postavljanje delovnih mest v WordPress in delo na WordPressu ne bi smelo biti izziv.

Na našem seznamu bi morali najti popoln vtičnik ali temo, s katero lahko ustvarite oglasno desko, ki ustreza vašim potrebam. Če ste že razmišljali o tem, da bi ustanovili odbor za delovna mesta, vam nič ne preprečuje – samo izberite in začnite!

Ste že prej postavili odbor za delovna mesta? Ste uporabili katerega od teh vtičnikov ali tem? Z veseljem bi slišali o vaših izkušnjah v spodnjem delu komentarjev!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me