Najboljši obrazec za rezervacijo hotela WordPress Vtičniki

Najboljši obrazec za rezervacijo hotela WordPress Vtičniki

Vedno je čas za dopust. Kdo ni pripravljen vzeti nekaj tednov počitnic, se sprostiti, obiskati družino ali se samo odpraviti na pustolovščino? Vaša podjetja s sedežem v hotelih in gostinstvu morajo biti pripravljena sprejeti rezervacije ne glede na letni čas. Kar pomeni, da je zdaj pravi čas za novo posodobitev vašega spletnega mesta.

Hotelsko spletno mesto bi moralo gostom olajšati ogled nepremičnine, pregledovanje sob, ogled seznama udobja in najpomembneje, da rezervirajo sobo. Bistvo spletnega mesta za vaše hotelsko ali gostinsko podjetje je zavarovanje rezervacij, za to pa boste potrebovali enostaven obrazec za rezervacijo. Če še ne uporabljate ene najboljših hotelskih tem WordPress ali če imate radi trenutno svojo WordPress temo, lahko na svoj spletni strani WordPress enostavno dodate obrazec za rezervacijo s pomočjo vtičnika za obrazec za rezervacijo. Brskali smo po spletu in spodaj je naše priporočilo za najboljši brezplačni in premium rezervacijski vtičnik WordPress. Uživajte!

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Rezervacije hotelov in nepremičnin MotoPress

MotoPress vtičnik za rezervacijo hotelov

Info & DownloadView Demo

MotoPress Hotel Booking plugin je vrhunski WordPress rezervacijski sistem za lastnike nepremičnin. Če najamete katero koli nastanitveno enoto, bodisi hotel, majhne prenočišče ali najem počitnic, lahko s pomočjo vtičnika ustvarite seznam neomejenih nepremičnin z vsemi storitvami, storitvami, fotografijami itd. Poleg tega lahko ustvarite resnično – obrazec za razpoložljivost časa za iskanje, ki bo izvajal samodejni nadzor zalog. Vtičnik omogoča, da svoje rezervacije potrdite s plačilom (PayPal, 2Checkout, Braintree, Stripe, Beanstream / Bambora itd.) Ali ročno (po e-pošti).

Še ena dobra stvar, da lahko izposoje, naštete v različnih OTA, samodejno sinhronizirate s svojimi neposrednimi rezervacijami na spletnem mestu, s čimer se boste zlahka izognili pretiranemu knjiženju. Kar je resnično pomembno za spremljanje vseh stroškov, vtičnik ima popoln sistem davkov, pristojbin, zgodovino plačil vsake rezervacije itd. Sistem določanja cen je tudi prilagodljiv – popusti, sezonske cene, stopnje, raznolikost pravila rezervacije po meri in še več. Lahko poskusite tudi s brezplačna različica, vendar ima manj možnosti.

2. VikBooking Hotel Booking Engine & PMS

VikBooking Hotel Booking Engine

S pomočjo vtičnika VikBooking lahko v nobenem trenutku nastavite zanesljiv sistem rezervacij za vaš hotel. Brezplačna različica vtičnika vključuje vgrajene možnosti za tipe sob, prilagojene cene, koledar razpoložljivosti, zasedenost, jezikovne in prevajalske funkcije, dovoljenja uporabniške vloge (tako da do vašega rezervacijskega sistema ne more dostopati le kdorkoli) in 8 kratkih kod. In če nadgradite na VikBooking Pro boste lahko upravljali svoje rezervacije z dodanimi omejitvami (najnižje bivanje, čas prihoda itd.), Sezonskimi cenami, več kot 60 možnostmi plačilnega prometa, SMS-sporočili in registracijo (prijava / odjava). Pro ponuja tudi koristne grafikone, statistike in poročila PMS, da vidite, kako deluje vaše podjetje.

3. Koledar rezervacij in obrazec

Vtičnik za koledar za rezervacije

Koledar rezervacij je verjetno najbolj priljubljen vtičnik brezplačnega koledarja za rezervacijo, ki je na voljo na WordPress.com. Za brezplačni vtičnik je poln odličnih funkcij, za katere ste prepričani, da so uporabni. Ustvarite poljubno število koledarjev, ki lahko vsebujejo polja obrazca za rezervacijo po meri. Tako lahko gostje izberejo bivanje s pomočjo dni v koledarju, izpolnijo polja obrazca in oddajo svojo rezervacijo. Po predložitvi obrazca bo vaš gost in vaše spletno mesto Admin prejel potrditveno e-poštno sporočilo, nato pa bo lahko skrbnik sprejel ali zavrnil rezervacijo (in urejal vse druge zahteve za rezervacijo) z enostavne skrbniške plošče za rezervacijo..

4. Rezervacija hotelov HBook

Vtičnik za rezervacijo hotelov HBook

Info & DownloadView Demo

HBook je odlična možnost za vaše gostoljubje ali hotelsko spletno stran. Ta močan vtičnik svojim gostom olajša rezervacijo sob z vašega spletnega mesta WordPress. Celotni odzivni koledarji rezervacij in obrazci za rezervacijo, ki jih sestavite s HBook. Preprosto namestite vtičnik in začnite ustvarjati napredne koledarje in obrazce z razpoložljivimi sobami, pogoji in določili, cenovnimi filtri, sobnimi filtri, dodatki za ugodnosti, kodami kuponov, minimalnimi zahtevami bivanja, prilagojenimi pogonskimi in sezonskimi cenami, rezervacijskimi depoziti, pristojbinami za čiščenje , in veliko več.

5. Pinpoint rezervacijski sistem

Vtičnik za natančno rezervacijo

Če še niste prepričani, da ste pripravljeni na Booking System PRO, ga lahko vedno začnete z brezplačno različico. Čeprav ne vključuje toliko funkcij kot premium različica, brezplačni WordPress vtičnik Booking System vključuje koledar rezervacij s končnimi rezervacijami, kjer lahko gostje izberejo datume, dodajo kodo kupona ali popust in izvedejo plačilo prek PayPala. To je odličen način, da danes dodate koledar rezervacij na svoje spletno mesto in nato nadgradite na različico PRO pozneje.

6. Obrazec za rezervacijo bookija

booki-wordpress-vtičnik

Info & DownloadView Demo

Booki je simpatičen premium obrazec za rezervacijo in koledar WordPress vtičnik. Ta napredni sistem rezervacij se prilagodi časovnemu pasu uporabnikov, tako da lahko vidijo, kaj je na voljo v realnem času. Z vidika gosta Booki po prejemu računa olajša izbiro datuma potovanja, ogled razpoložljivih seznamov in plačevanje prek PayPala. Vtičnik vključuje tudi 24 barvnih tem, napredno statistiko administratorja (skupne rezervacije, zasluženi znesek, dani popusti itd.). Poleg tega je vtičnik pripravljen za prevod, tako da ga lahko spremenite v kateri koli jezik, ki ga potrebujete s priloženo datoteko .po!

7. Koledar enostavnih rezervacij WP

WP Enostavni koledar rezervacij

Koledar WP Simple Booking je takšen, kot se sliši – lep in preprost koledar rezervacij za vašo namestitev WordPress. Upravljajte izposojo in rezervacije sob tako, da ustvarite toliko koledarjev, ki jih potrebujete. Uporabnikom lahko dodelite celo vsak koledar, tako da, če želite, da ima določen član osebja dostop do zahtev strank, lahko to nastavite s samo nekaj kliki. In če boste kdaj potrebovali več funkcij, obstaja premium različica vtičnika, ki jo lahko enostavno nadgradite.

8. Koledar rezervacij WP

wp-booking-koledar-wordpress-vtičnik

Info & DownloadView Demo

Vrhunski koledar rezervacij WP olajša izdelavo koledarjev za rezervacije drugih hotelov. Vsak dan je prikazano število odprtih sob ali časovnih rež, tako da lahko uporabniki na prvi pogled vidijo, če so na voljo njihovi želeni datumi. Z možnostmi neomejenih koledarjev, neomejenimi časovnimi režami, neomejenimi rezervacijami, rezervacijo obrazca captcha in več WP rezervacijskim koledarjem je odlična možnost za vaše spletno mesto.

9. WP Rezervacijski sistem

Vtičnik za rezervacijski sistem WP

Brezplačni WordPress vtičnik WP Booking System je odličen način za dodajanje preprostega koledarja rezervacij ali obrazca na vašo gostinsko mesto. Vtičnik gostom omogoča dnevne rezervacije in vključuje barvno kodiranje, ki ga je mogoče razumeti za dneve, ki so na voljo in rezervirane. Ko uporabnik izpolni zahtevo za rezervacijo, boste na nadzorni nadzorni plošči WordPress prejeli obvestilo o rezervaciji, kjer lahko hitro organizirate in upravljate vse svoje rezervacije.

10. Rezervirano in načrtovano WordPress rezervacija

Bookly Pro Vtičnik

Info & DownloadView Demo

Bookly je rešitev za vse v enem, ki kupce popelje po poti skozi postopek rezervacije vse do plačila. Obrazci za rezervacijo so preprosti in elegantni ter obiskovalcu enostavni za razumevanje. Vključite lahko neomejeno število storitev in uslužbencev, ki jih obiskovalci lahko izberejo, vključno s “kategorijo” storitve, ki jim bo pomagala najti tisto, kar iščejo. Obiskovalci bodo morali tudi pregledati njihovo razpoložljivost (čas, teden in časovno obdobje), ki jih bo vtičnik uporabil za pripravo seznama primernih časovnih rež.

Ko je obiskovalec zadovoljen s časovnim rokom, lahko zapusti svoje ustrezne podatke in celo izvrši plačilo s pomočjo storitve Bookly – plačilo je odličen način za zmanjšanje ne-prikazovanja. Bookly lahko integrirate s tremi plačilnimi procesorji: PayPal, Stripe in Authorize.net. Po prevzemu plačila se rezervacija obiskovalcev potrdi in dobijo potrdilo po elektronski pošti.

Vendar vtičnik ni uporaben samo za vaše obiskovalce, ampak ima tudi veliko back-end funkcij ti lahko uporabi. Na primer, lahko Bookly integrirate z Google Koledarjem in tako zagotovite vizualni prikaz koledarja za vsakega člana osebja, da bo videl, kdaj so sestanki predvideni. Bookly vam omogoča tudi popoln nadzor nad tem, kdaj so na voljo uslužbenci, da se izognete zmedi in motnjam: v koledar lahko določite čas preusmeritev, odmore in počitnice. Odličen vtičnik, ki lahko podjetju, ki temelji na storitvah, doda veliko vrednosti.

11. Teži oblike

gravitacijski obliki-wordpress-vtičnik

Info & DownloadView Demo

Gravity Forms je eden najbolj priporočljivih vtičnikov WordPress za oblikovanje na trgu in ni nič čudnega, zakaj. Z odličnimi možnostmi za napredne obrazce, pogojno logiko, izbirne gumbe, izbiro spustnega seznama in drugo bi lahko ustvarili svoj obrazec za zahtevo za rezervacije. In če prejmete premium dodatke za kupone, Strip in / ali PayPal, lahko gostje celo plačujejo plačila prek rezervacijskega obrazca.

12. Rezervacija hotelov WooCommerce

WooCommerce Vtičnik za rezervacijo hotelov

Info & DownloadView Demo

Na videz je vtičnik WooCommerce Hotel Booking – način uporabe WooCommerce za sprejemanje in upravljanje rezervacij s svojega spletnega mesta. Z nameščenim vtičnikom lahko uporabite WooCommerce za dodajanje prostorov, razpoložljivosti, upravljanje procesa prijave / odjave, dodajanje prodaj (na primer zajtrk, spa tretmaji ali druge ugodnosti) in sprejemanje plačil. Ta vtičnik je tudi združljiv z WPML za enostavno prevajanje in deluje s katerim koli prehodom za plačilo, ki ste ga dodali v svojo trgovino WooCommerce..

13. Rezervacije za več ponudnikov

Rezervacijski sistem za več ponudnikov

Info & DownloadView Demo

Ustvarite svoje spletno mesto za spletno rezervacijo, kot je Hotels.com ali Booking.com, z vtičnikom Webkul Multi-Vendor Booking (opomba: ta vtičnik potrebuje vtičnik Webkul Marketplace, da deluje). S tem nameščenim dodatkom za WooCommerce lahko ustvarite tržnico za druge tretje hotele, Airbnbs, apartmajske podnajemnike, kampe in drugo, da dodate svoje sobe. In s pomočjo vtičnika za članstvo lahko tem tretjim osebam zaračunate mesečno pristojbino ali odstotek na podlagi rezervacij preko vašega spletnega mesta.

14. Quform

quform-wordpress-vtičnik

Info & DownloadView Demo

Quform je priljubljena možnost izdelave premium obrazcev, ki vključuje predlogo obrazca za rezervacijo. Tako boste preprosto vklopili vtičnik, izbrali predlogo in prilagodili obrazec, da bo ustrezal vašim potrebam. Seveda lahko po želji sestavite obrazec po meri in vključite poljubno in vse informacije, ki jih morda potrebujete.

15. Kontaktni obrazec 7

Kontaktni obrazec 7 Vtičnik

Čeprav je bolj zapleten koledar rezervacij morda koristen za nekatera podjetja v hotelirstvu in gostinstvu, lahko druga zahtevajo le obrazec za zahtevo za rezervacijo. Če iščete lepo in preprosto možnost izdelave brezplačnega obrazca, ne bo bolje kot kontaktni obrazec 7. Z malo pomoči dokumentacije lahko dodate polja po meri. Dodajte možnosti, da gostje izberejo vrsto sobe, lokacijo nepremičnine, časovno obdobje in drugo. Izpolnjen obrazec lahko nato pošljete desno v mapo »Prejeto« (ali nekomu drugemu), da jo pregledate in vnesete v svoj rezervacijski sistem.


Navedli smo naše najboljše izbirnike za najboljši vtičniki za oblikovanje rezervacij za WordPress, vendar želimo vedeti, kaj mislite. Ali uporabljate katerega od omenjenih vtičnikov? Ali bi priporočili drugačen obrazec za rezervacijo WordPress vtičnika? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!