Najboljši pregledni vtičniki za WordPress

Najboljši pregledni vtičniki za WordPress

Večina blogerjev radi pregleduje svoje najljubše izdelke. Če nam je izdelek ali storitev res všeč in verjamemo, da je resnično koristen, ali ga ne bomo priporočili svojim prijateljem in družini? Seveda bi! To je človeška narava.

Tu smo vsi fanatiki WordPressa, kajne? To bom vzel kot da. Zato je varno reči, da moramo uporabljati nekakšen WordPress izdelek – naj bo to vtičnik ali tema ali storitev, ki so nam resnično všeč. Toliko, da brez njega ne bomo mogli delati. Seveda bi ta izdelek morda želeli priporočiti svojim vrstnikom. Ali v našem primeru naši bralci in sledilci blogov.

Zato smo pripravili to skupino vtičnikov WordPress za najboljše vtičnike za pregled WordPress-a. S pomočjo vtičnikov, omenjenih na tem seznamu, boste lahko ustvarili privlačne ocene v najhitrejšem možnem času!

Zakaj dodati ocene

Ideja za pregled izdelka je preprosta. Bralca obvešča o uporabnosti izdelka. Pregled izdelka v bistvu pravi:

Hej, poglejte, zelo mi je všeč ta izdelek in mislim, da se vam bo zdel tudi zelo uporaben!

Ocene so tudi oblika družbenega dokazovanja. Pravzaprav čez 90% ljudi nakup na Amazonu ne bi kupil predmeta z manj kot tremi zvezdicami.

Končni namen pregleda pa je, da nekdo kupi izdelek, ki ga priporočate. To je izključno s tržnega stališča. Pregled mora biti nepristranski. Težati naj bi prednosti in slabosti izdelka.

Noben izdelek ni popoln – vsak nov je izboljšava v primerjavi s predhodnikom

Zdaj, ko smo opravili kratek tečaj o pregledu izdelkov 101, pojdimo na seznam vtičnikov.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Pregled WP

Pregled WP Pro

Informacije in prenos

Pregled WP je prilagodljiv, lahek vtičnik, s katerim lahko dodate pregled na svoje WordPress spletno mesto. Pregled lahko dodate na tri načine: zvezda, točka in odstotek.

V vsakem trenutku lahko preklopite z ene na drugo s spreminjanjem nastavitev na strani z nastavitvami vtičnika. Ocene se lahko prikažejo pred vsebino ali po njej in s pomočjo kratke kode, neposredno znotraj vsebine. Lahko spremenite barve spletnega mesta na široko ali po objavi. Ko in kadar uporabnik klikne za oceno, se povprečje samodejno izračuna in prikaže skupaj s številom glasov. Uporabniki lahko pustijo svoje mnenje in lahko se odločite, ali bodo te ocene prikazali pod lastnim mnenjem.

Končno je vtičnik prijazen razvijalcem s številnimi filtri, ki se lahko z zaslonom zlijejo z vašo temo. Ko gre za podporo, je za registrirane uporabnike vtičnika brezplačna. Druge funkcije:

 • Enostavna prilagoditev (spreminjanje barv, pisav itd.) S pomočjo neposrednih sprememb CSS
 • Odziven dizajn
 • Podpora za bogate odrezke
 • Več sistemov ocenjevanja

2. Ocene in ocene Taqyeem WordPress

Ocene in ocene Taqyeem WordPress

Info & DownloadView Demo

Taqyeem je eden najboljših vtičnikov za pregled, ki ga je razvil avtor CodeCanyon Elite, TieLabs, po ceni pod 20 USD. Ta vtičnik doda polje za pregled vsem objavam, stranem in celo vrstam objav po meri. Pregledno polje lahko oblikujete z neomejenimi barvami in tipografskimi možnostmi (z Googlovimi spletnimi pisavami) – da odražajo zasnovo vaše teme WordPress. Druge zanimive lastnosti vključujejo:

 • Podpora za bogate odrezke
 • 3 gradniki: najboljši, najnovejši in naključni pregledi
 • 3 Pregled stilov: zvezde, točke in odstotek

3. Pregled izdelka WP

Pregled izdelka WP

Pregled izdelkov WP je na voljo kot brezplačni vtičnik, ki ga lahko zgrabite iz skladišča WordPress. Polje za pregled lahko prikažete tam, kjer koli želite, in uporabljate kratke kode. Ne samo to, na isto stran lahko dodate toliko recenzij, kot želite. Tabelo za pregled lahko prilagodite barvi, širini in obrobju, tako da se ujema z vašo temo. Za glasovanje je na voljo več kot deset različnih ikon, kot so zvezde in srca. Če želite za izdelke dodati primerjalno tabelo, je tudi to mogoče. Vtičnik samodejno ustvari primerjalne tabele iz obstoječih pregledov.

Če prodajate na Amazonu, boste veseli integracije vtičnika s platformo. Amazon samodejno prenese ime izdelka, sliko, povezano povezavo in ceno. Če ste že prej izdelali ocene drugje, jih lahko uvozite na svoje spletno mesto. Vtičnik ponuja tudi impresivno paleto funkcij, vključno z:

 • Prilagoditev globalnega zaslona in ikone po meri
 • Funkcija predhodnega nalaganja za izboljšanje uporabniške izkušnje
 • Prednosti in slabosti primerjalnega seznama
 • Podpora za kratek kod
 • “Prenos zdaj” ali neposredni gumb CTA

4. Poglejmo

Preglejmo vtičnik WordPress

Info & DownloadView Demo

Let’s Review je odziven premium premium WordPress vtičnik, ustvarjen za dodajanje ocenjenih mnenj vašim objavam. Ta vtičnik je ročno oblikovan od avtorja Envato Elite Cubell, poln je odličnih funkcij za vsak blog. Pregled vam omogoča, da v svoje objave in objave po meri dodate edinstveno in strokovno oblikovana polja za pregled.

Nekatere edinstvene funkcije vtičnika Let’s Review so možnost izbire med več sodobnimi dizajni, dodajanje neomejenih meril, prednosti, slabosti in gumbov za pridruževanje vsakemu polju za pregled. S temi funkcijami in še več lahko ustvarite pregledna polja po meri, ki ustrezajo oblikovanju vašega spletnega mesta.

Možnost podružnice je še posebej zanimiva, saj lahko svoje končne zaslužke končno zaslužite, ne da bi iskali neželeno pošto, zahvaljujoč premišljenim in lepo oblikovanim gumbom z edinstvenimi učinki animacije. Tako, ko z bralci delite izdelek ali storitev, ki jo imate radi, lahko uporabite svojo partnersko povezavo prav v svojem preglednem polju.

Prav tako lahko nastavite globalne privzete možnosti, da prihranite čas, čisti html izhod pa vključuje tudi oznako obogatenih odrezkov, da izboljšate hitrost klikov iz rezultatov iskalnikov.

5. Bogate ocene

Bogate ocene

Rich Reviews je popolnoma brezplačen vtičnik za pregled WordPress, z zanimivim seznamom funkcij. Vtičnik je zasnovan s podporo za kratke kode – kar pomeni, da lahko pregled praktično prikažete v katerem koli odseku vašega spletnega mesta, ki podpira kratke kode, kot so objave, strani, podnožje ali katero koli widgetized območje. Vtičnik omogoča, da moderirate prispevke in izberete, katere ocene objavite / prikažete na vsaki strani izdelka za pregled.

6. WP ULike

WP ULike Plugin

Če iščete enega najboljših in najhitrejših načinov, kako na svoje WordPress spletno mesto dodati funkcije všeč in ne všeč, potem je vtičnik WP ULike za vas! WP ULike je BREZPLAČEN vtičnik WordPress, ki bo obiskovalcem vaše spletne strani omogočil, da se ukvarjajo s široko paleto vsebin, vključno z objavami, temami forumov in odgovori, komentarji in posodobitvami dejavnosti.

Tudi neverjetna statistična orodja WP ULike vam pomagajo spremljati učinkovitost vsebine s sistemom poročil v realnem času in podrobnimi statističnimi podatki. Še več, WP ULike ima na voljo široko paleto možnosti za prilagoditev vtičnika. Omogočil vam bo prilagoditev gumba za všeč v vaš najljubši slog.

Ta vtičnik je primeren za tiste z razstavnimi mesti, pa tudi za poslovne in osebne portfelje, kjer lahko svojim uporabnikom omogočite glasovanje o vašem delu in izdelkih.

WP ULike ponuja kup osupljivih funkcij za BuddyPress, bbPress in številne druge uporabnike vtičnikov, tako da lahko ta vtičnik uporabljate povsod brez skrbi o združljivosti funkcij.

WP ULike je zdaj na voljo v več kot 35 jezikih in je brezplačen!

7. Sistem za pregled ocen Widget Star

Rating-widget: Star Review sistem

Rating-Widget doda sistem za pregled s petimi zvezdicami na mestu. Uporabniki morajo preprosto klikniti zvezde, da bodo drugi vedeli, kaj mislijo o kateri koli objavi, strani, vrsti objave po meri, komentarju ali mnenju. Ocene palcev in zvezd lahko vdelate v svoje objave, strani ali komentarje ter prilagodite in upravljate ocene na nadzorni plošči WordPress..

Ocene zvezd so popolnoma prilagodljive, podpirajo glavne brskalnike in številne jezike. Ustvarite lahko neomejene ocene palcev in zvezd in zberete neomejeno število glasov. Vtičnik vključuje gradnik, ki ga lahko postavite na svojo stransko vrstico, da prikažete najbolj ocenjene objave, strani in komentarje. Za prikazovanje tvitov in delnic so na voljo dodatki

8. YASR Še ena ocena zvezd

YASR Še ena ocena zvezd

Še ena ocena zvezd (YASR) je nov sistemski pregled, ki temelji na jquery plugin RateIT. Vtičnik vam pomaga dodajati ocene na dva različna načina – dodate lahko lastno oceno in svojim obiskovalcem omogočite glasovanje.

Lahko ustvarite celo več kompletov, če želite, da obiskovalci posamezno glasujejo o različnih vidikih izdelka. Ocene ocene ali ocene obiskovalcev bodo iskalniki indeksirali z odrezki.

9. WP-PostRatings

WP-PostRatings

Z WP-PostRatings obstaja veliko načinov za prikazovanje glasov, kot so zvezde, palci, klopi, srca, številke in drugo. Nastavitev vtičnika lahko postane nekoliko tehnična.

Z malo kode lahko prikažete ocene za vse objave ali za izbrane objave. Možnost Upravljanje ocen omogoča ogled ocen. Vtičnik lahko prikaže najvišje ocene, najbolj ocenjene objave, najnižjo oceno in najvišjo oceno.

10. Ocene spletnega mesta

Ocene spletnega mesta

Pregledi spletnega mesta omogočajo bralcem, da ocenijo vaše objave s standardnim sistemom s 5 zvezdicami. Vtičnik je hiter in enostaven za začetek – dobesedno ga preprosto namestite in ste pripravljeni na uporabo. Obstajajo možnosti za omogočanje odobritve pregleda, preverjanje veriženja blokov, zahtevajo prijavo ali dodajanje obvestil. Kot tudi prilagoditve za prikaz pregledov (odlomki, avatarji itd.), Obrazec za oddajo, označevanje sheme (za SEO) in prevode.

Druge pomembne funkcije vtičnikov vključujejo filtre proti neželeni pošti, podporo za več strani (kar je odlično, če gostite preglede svojega spletnega mesta na ločeni poddomeni), preglede odgovorov, vgrajene predloge, pripomočke za enostavno uporabo in kratke kode ter možnost varnostne kopije in obnovitve.

Bonus: prikažite svoje ocene s strani tretjih oseb

Ali ste vedeli, da lahko integrirate tudi mnenja s strani tretjih strani za pregled? Vtičniki, kot je Google Widget za preglede, Ocene Google Mesta ali Yelp Widget Pro omogočajo, da potegnete resnične ocene strank in ocene ter jih prikažete na svojem spletnem mestu. Pomoč iz teh vtičnikov in storitev lahko postane pomemben del vaših marketinških prizadevanj.


Da bi ustvarili čist in organiziran pregled izdelka, je potrebno, da sledimo fiksnemu naročilu. Način pregleda izdelka – na primer primerjave slik in seznamov funkcij, ki jih uporabljate, je lahko edinstven za vaše spletno mesto. Če želite, dodajte osebno noto. Vendar morate imeti v vseh svojih pregledih dosledno obliko. To ne samo da vaše spletno mesto organizira, ampak tudi veliko govori o vaši pozornosti do podrobnosti. Posledično se bo vaše bralstvo povečalo.

Kot vedno bi radi imeli vaš prispevek. Kateri je vaš najljubši vtičnik za pregled WordPressa? Ali smo ga pogrešali? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me