Najboljši vtičniki za dostavo WooCommerce za vašo spletno trgovino

Najboljši vtičniki za dostavo WooCommerce za vašo spletno trgovino

Dostava je eden od vidikov spletne trgovine, ki zahteva skrbno strategijo. Ker lahko napačna strategija pošiljanja kupcev enostavno vznemirja, morate biti pozorni na to, da jo boste vedno imeli. In tu lahko pomaga vtičnik za pošiljanje.

Vsak lastnik trgovine bo imel različne premisleke glede na interese svojih kupcev in naravo svojih izdelkov. Na splošno pa je pomembno, da se vnaprej prikažejo natančni stroški pošiljanja (ker lahko nepričakovani stroški vodijo do opustitve vozička) in predviden datum dobave (za upravljanje pričakovanj).

Če uporabljate platformo WooCommerce, obstaja več zanimivih vtičnikov, ki vam bodo pomagali brezhibno izvajati strategijo pošiljanja. Tako kot obstajajo številni vtičniki za plačilni prehod WooCommerce, so tudi različni ustvarjeni za pomoč pri pošiljanju. V tem članku bomo navedli nekaj najboljših vtičnikov WooCommerce za dostavo vaše spletne trgovine.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. ELEX USPS vtičnik s tiskanjem nalepk

ELEX USPS vtičnik s tiskanjem nalepk

Ta brezplačni vtičnik omogoča prikazovanje stopenj realnega časa iz USPS API-ja na straneh vaše košarice in blagajne. Uporabljali boste lahko običajne cene in diskontne stopnje v svoji trgovini. Ponuja možnost nastavitve nadomestne stopnje, če API ne povrne stopenj. Poleg tega boste našli tudi možnost prikaza vseh razpoložljivih cen ali samo najcenejše cene. The premium različica ELEX USPS Vtičnik ponuja možnosti tiskanja etiket in sledenja pošiljk. Če je količina vaše pošiljke majhna v vaši trgovini, lahko uporabite Vtičnik ELEX Stamps.com za popolno integracijo pošiljanja USPS.

2. Napredni način pošiljanja s pavšalno ceno WooCommerce

Napredni način pošiljanja s pavšalno ceno WooCommerce

Privzeta možnost pošiljanja pavšalne cene WooCommerce ponuja možnosti nastavitve stopenj pošiljanja na naročilo, za izdelek in tudi na podlagi razredov pošiljanja. Če pa želite bolj napredne možnosti za izračun cen pošiljanja, vam bo ta vtičnik pomagal. S tem boste lahko ustvarili pravila za cene pošiljanja glede na izdelek, kategorijo, skupno količino vozička, lokacijo pošiljanja itd. Poleg tega vtičnik ponuja tudi nastavitev izračunov tarife pošiljanja glede na količino vozička in tudi za določene uporabnike. . Če želite bolj napredne možnosti, si oglejte spletno stran premium različica naprednega vtičnika za paketno pošto v trgovini z razširitvami WooCommerce.

3. Pogojna poštnina in plačila WooCommerce

Pogojna poštnina in plačila WooCommerce

Številni najboljši vtičniki za pošiljanje vam omogočajo dodajanje koristnih možnosti dostave, vendar ne želite, da stranke uporabljajo prevoznike, ki niso na voljo v njihovi državi. S pogojno pošiljanje in plačila lahko nastavite pogojna pravila za določitev razpoložljivih prevoznikov po lokaciji, dodate možnosti pošiljanja po meri za določene stranke (na primer člane), dodate brezplačno dostavo na podlagi porabe, omejite možnosti pošiljanja glede na težo in več. Poleg tega vtičnik deluje z mnogimi drugimi razširitvami WooCOmmerce za dodatno funkcionalnost.

4. ELEX WooCommerce DHL ekspresna pošiljka

ELEX WooCommerce DHL ekspresna pošiljka

S pomočjo tega vtičnika boste lahko integrirali storitve priljubljenega prevoznika DHL. Ko kupec doda izdelek v košarico, vtičnik pridobi DHL-je v realnem času, pri čemer upošteva težo izdelka in lokacije pošiljanja. Poleg tega vtičnik ponuja možnosti za prikaz predvidenega časa dostave in razčlenitev različnih veljavnih stroškov v ceni pošiljanja. Če želite tiskati nalepke DHL za dostavo in strankam zagotoviti informacije o sledenju, lahko preverite premium različica vtičnika ELEX WooCommece DHL. Premijska različica vtičnika poleg DHL Express-a ponuja tudi integracijo paketov DHL in e-trgovine.

5. WooCommerce Stolna tarifa dostava

WooCommerce Tabela Hitrost dostave

Ko morate postaviti več pravil za pošiljanje na podlagi različnih pogojev, lahko uporabite vtičnik za dostavo tabele. To je ena boljših brezplačnih možnosti, ki jo boste našli v WordPress repozitoriju. Z uporabo tega vtičnika boste lahko nastavili več tabel stopenj na podlagi skupnih stroškov naročila in teže izdelka. Vtičnik ponuja intuitiven uporabniški vmesnik in ponuja nemoteno integracijo z območji dostave WooCommerce.

6. Stol za tabele za WooCommerce s prilagodljivo pošiljko

Stol za tabelo za WooCommerce s prilagodljivo poštnino

Ta vtičnik lahko veliko pomaga pri postavitvi namiznih stopenj pošiljanja v vaši spletni trgovini. Stroške pošiljanja lahko določite glede na skupno količino in težo vozička. Prav tako lahko nastavite minimalne in največje vrednosti za skupno količino in težo vozička. Poleg tega vam vtičnik pomaga pri dodajanju stroškov obdelave načinov pošiljanja ali celo ustvariti možnost dostave z gotovino z doplačili. Za bolj napredne funkcije si oglejte stran premium različica vtičnika.

7. FedEx, UPS in USPS pošiljanje prek EasyPosta

FedEx, UPS in USPS pošiljanje prek EasyPosta

Včasih prikazovanje stopenj več prevoznikov lahko poveča zadovoljstvo strank, saj lahko izbirajo med različnimi možnostmi. Ta vtičnik bo pomagal prikazovati stopnje FedEx, UPS in USPS na spletnih straneh vaše košarice in blagajne. Cene bodo izračunane samodejno na podlagi lokacije stranke in drugih vidikov, kot so dimenzije izdelka. Za vse prevoznike boste lahko izbirali med stanovanjskimi in komercialnimi cenami. Z premium različica vtičnika, lahko natisnete nalepke za pošiljanje in kupcem ponudite informacije za sledenje.

8. WooCommerce Dostava

WooCommerce Dostava

Ta brezplačni vtičnik vam bo pomagal tiskati nalepke USPS za pošiljanje neposredno iz skrbnika trgovine WooCommerce. Če so za vaš USPS račun na voljo diskontne stopnje, jih lahko uporabite za tiskanje nalepk. Vtičnik vas bo rešil pred težavami pri prenosu podrobnosti naročila iz vaše spletne trgovine v drugo programsko opremo za izpolnitev. Prav tako se lahko izognete stoječim v čakalnih vrstah za tiskanje nalepk, saj lahko nalepke natisnete neposredno od doma, jih pritrdite na paket in jih spustite. Če pa želite na straneh svojih košaric prikazati cene dostave v realnem času, boste morali dobiti razširitev premium USPS načina pošiljanja.

9. WooCommerce Napredna brezplačna dostava

WooCommerce Napredna brezplačna dostava

Ponudba strankam brezplačno dostavo lahko veliko pomaga pri izboljšanju stopnje konverzije in povprečne vrednosti naročila. Vendar pa morate biti pozorni tudi, ko ponujate to možnost, saj lahko to vpliva na vašo dobičkonosnost. Ta vtičnik vam bo pomagal določiti vrsto pravil, s katerimi boste ponudili brezplačno pošiljanje v svoji trgovini. Nekateri od pogojev, ki jih lahko uporabljate s tem vtičnikom, so vmesni podatki o naročilu, količina, lokacija, uporabniške vloge, razredi dostave itd. Vtičnik je dokaj prilagodljiv, saj omogoča enostavno prilagajanje z odrezki kode. Lahko najdete pro različica naprednega brezplačnega vtičnika z več funkcijami.

10. Preverjanje naslova in samodejno dokončanje naslova

Preverjanje naslova in samodejno dokončanje naslova

Pošiljanje pošiljke na napačen naslov je lahko nočna izkušnja tako za kupca kot za lastnika trgovine. Ta vtičnik vam bo pomagal preveriti naslov, ki ga stranke vpišejo med odjavljanjem. Ponuja tudi možnost samodejnega dokončanja naslovov, s pomočjo katere bodo stranke imele boljše izkušnje pri nakupu v vaši spletni trgovini. Brezplačna različica vtičnika uporablja API-jev EasyPost in Googla za preverjanje naslovov oziroma samodejno dokončanje. In premium različica vtičnika za preverjanje naslova uporablja UPS ali USPS API-je.

11. WooCommerce Odprem na osnovi teže

WooCommerce Odprem na osnovi teže

Če želite določiti cene pošiljanja v trgovini WooCommerce glede na težo naročila, bi vam ta vtičnik lahko bil zelo koristen. Poleg teže naročila lahko ustvarite pravila o cenah pošiljanja na podlagi subtotalnih razponov in ciljev pošiljanja. Lahko določite pavšalno ceno na podlagi določenih pogojev ali pa uporabite progresivno stopnjo, ki temelji na povečanju enot teže. The premium različica vtičnika vam daje več obsega, saj podpira tudi razrede dostave.

12. Skrij načine pošiljanja WooCommerce

Skrij načine pošiljanja WooCommerce

Če želite načine pošiljanja pogojno prikazati na straneh košarice in blagajne iz različnih razpoložljivih možnosti, vam bo ta vtičnik pomagal. Izbrane načine pošiljanja lahko skrijete, ko je na voljo brezplačna pošiljka ali odvisna od nekaterih drugih pogojev. Pogoji vključujejo prisotnost nekaterih načinov pošiljanja, teže pošiljke, razredov pošiljanja itd. In, če želite vključiti druge pogoje, kot so določeni izdelki, kategorije, storitve prevoznikov, lokacija in podobno, obstaja plačljiva različica vtičnika Skrij načine dostave.

13. Naročite datum dostave za WooCommerce

Datum dostave naročila za WooCommerce

Pomemben vidik izkušenj s pošiljanjem strank je, da točno vedo, kdaj bo pošiljka prispela do njih. Ta vtičnik vam pomaga zagotoviti te informacije svojim strankam in pomaga izboljšati vašo stopnjo konverzije. Strankam boste lahko ponudili možnost, da izberejo datum dostave, medtem ko so na strani blagajne. Omogoča vam nastavitev minimalnega časa, potrebnega za dostavo, in vam pomaga prikazati dneve, ki jih ne boste mogli dostavljati. Poleg tega lahko določite omejitev števila dobav, določenih za določen datum, da se izognete operativnim težavam. Pro različica tega vtičnika ponuja veliko možnosti prilagajanja.

14. Tiskanje in sledenje nalepk v Avstraliji

Tiskanje in sledenje nalepk v Avstraliji

Če raje vključite storitve pošiljanja storitve Australia Post v svojo spletno trgovino, jo preizkusite s tem vtičnikom. Pomaga vam prikazovati storitve Avstralske pošte na straneh košarice in blagajne. Omogoča vam dostop do pogodb o cenah eParcel s pogodbo in neporočenimi cenami iz API-ja Australia Post. Prav tako lahko onemogočite določene nadomestne storitve, kot so Satchel, Letter itd. Veliko več funkcij, kot so tiskanje nalepk, sledenje pošiljk in pakiranje v škatli, so na voljo z napredna različica tega vtičnika.

15. Napredno sledenje pošiljk za WooCommerce

Napredno sledenje pošiljk za WooCommerce

Ta vtičnik vam pomaga pri zagotavljanju informacij o sledenju pošiljk strankam, ko naročijo v vaši spletni trgovini. Našli boste povezave za sledenje in slike več kot 100 različnih prevoznikov, ki so prednastavljeni s tem vtičnikom. Poleg tega lahko dodate svoje ponudnike storitev dostave in prilagodite možnosti prikaza in e-pošte. Za ustvarjanje bolj gladkih delovnih procesov izpolnjevanja lahko uporabite Sledilnica API.

16. Imenik WooCommerce

WooCommerce adresar

To je brezplačni vtičnik, ki bo vašim strankam omogočil, da v svojo trgovino shranijo več naslovov za pošiljanje kot del svojega računa. Stranke pogosto pošiljajo na različne naslove in ta vtičnik lahko učinkovito izboljša uporabniško izkušnjo. Če pa iščete možnost za pošiljanje pošiljk na več naslovov iz istega naročila, ta vtičnik morda ni možnost. Lahko poskusite Pošiljanje vtičnika za več naslovov na voljo v trgovini z razširitvami WooCommerce za to.

17. WooCommerce Dropshipping s strani OPMC

WooCommerce Dropshipping s strani OPMC

Pokrivali smo standardne vtičnike za pošiljanje – vendar lahko svojo trgovino WooCommerce nastavite tudi tako, da uporabite Dropshipping. S premium dodatkom WooCommerce Dropshipping lahko avtomatizirate postopek uvoza zalog, dodeljevanje izdelkov dobaviteljem in obveščanje o zalogah, ko prodajate enega od njihovih izdelkov. Poleg tega imajo dobavitelji enostaven dostop do informacij o pošiljanju in paketov za pakiranje – torej vse, kar vam omogoča, je, da se usedite in gledate, da se vaša naročila pošiljajo sama!


Upajmo, da bodo vtičniki WooCommerce za dostavo, o katerih smo govorili zgoraj, pripomogli k izvedbi odlične strategije pošiljanja v vaši spletni trgovini. Če želite deliti vpogled ali imeti poizvedbo, nam pustite komentar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me