Najboljši vtičniki za geografsko ciljanje WordPress za vsebino, ki temelji na lokaciji

Najboljši vtičniki za geografsko ciljanje WordPress za vsebino, ki temelji na lokaciji

Zagotovo se zavedate, da Google ponuja rezultate iskanja, ki ustrezajo vaši lokaciji. Toda samo Google ne prilagaja spletne vsebine glede na lokacijo obiskovalcev. Videli boste druga spletna mesta, kot so Amazon, eBay in številna spletna mesta za e-trgovino, ki prikazujejo strani, ki so ustreznejše za vaš del sveta. Če vam je všeč, ni razloga, da tudi vaše spletno mesto ne prikazuje vsebine glede na lokacijo vaših obiskovalcev. Pri tem lahko pomagajo vtičniki za geografsko ciljanje WordPress.

Geografsko ciljanje prepozna lokacijo vašega obiskovalca in nato prikaže vsebino, ki je primerna za to lokacijo. Na primer, če imate spletno mesto, povezano z vremenom, pripomoček prikazuje lokalno vreme lokacije obiskovalca. Trgovinski vtičniki za lokatorje se prav tako zanašajo na geografsko ciljanje.

Kako vaše spletno mesto pozna lokacijo obiskovalca? Lokacijo je enostavno zaznati z uporabo IP naslova obiskovalca in baze podatkov o geolokaciji.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Kaj je naslov IP in geografsko ciljanje?

An IP naslov je številka, ki označuje fizični naslov računalnika obiskovalca. Geografsko ciljanje je, če s tem naslovom določite lokacijo obiskovalcev in nato prikažete vsebino, ki jim najbolj ustreza. Kot rezultat, se obiskovalci počutijo bolj angažirane z vašim spletnim mestom.

Razumevanje prometa

Preden začnete ustvarjati vsebino, specifično za lokacijo, je pomembno, da razumete vzorec spletnega prometa na svojem spletnem mestu. Preprosto poglejte v strežnike. To vam ne pomaga samo pri iskanju naslovov IP, ki poskušajo dostopati do vaše nadzorne plošče, ampak tudi pri preprečevanju dostopa do strani wp-admin do vseh neželenih naslovov IP in lahko zaščitite območje skrbnika na številne druge načine.

Drugo orodje, na katerega se lahko zanesete, od kod prihaja vaš promet, je demografska funkcija v storitvi Google Analytics.

Zakaj bi morali uporabljati vtičnike za geografsko ciljanje WordPress?

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi morali razmisliti o ponujanju različnih vsebin različnim občinstvom:

 • Zaslon lokalnega jezika obiskovalcem vzbuja zaupanje v interakcijo z vašim spletnim mestom.
 • Takoj se boste lahko povezali z lokalno publiko s sklicevanjem na lokalne dogodke in uporabo lokalnih humorjev in pričevanj lokalnih osebnosti.
 • Poleg tega bo mogoče prilagoditi ponudbe, dogodke in kupone ter voditi visoko usmerjene lokalne oglaševalske in trženjske kampanje.
 • Storitve za stranke lahko izboljšate tako, da obiskovalce obvestite o območjih dostave, obratovalnih urah, urejanju parkiranja itd.
 • Podjetja z lokalnimi podružnicami lahko stranke usmerijo v bližnjo trgovino ali lokalno podružnico.
 • Prikažete lahko podatke o davkih in pošiljkah za posamezne države.
 • Prikazati je treba samo pravna obvestila za posamezne države.
 • Zagotavljali boste lahko informacije o vsebini in vsebino.
 • Ciljanje na določena geografska območja, kjer je veliko povpraševanja po vaših storitvah ali izdelkih.
 • Spletna mesta e-trgovine lahko omejijo prikaz izdelkov, ki niso na voljo na določenem območju.
 • Nočete, da vaše lokalno podjetje zapravlja pasovno širino za promet iz drugih držav.
 • Omejevanje visokega prometa neželene pošte, ki ne povzroči ujemanja stopenj konverzije.
 • Povečati varnost spletnega mesta, še posebej, če je vaše spletno mesto ranljivo za prekomorske hekerje.

Najboljši vtičniki WordPress za geografsko ciljanje

Ste opazili, da posodobljene različice programa WordPress uporabljajo funkcijo geografskega ciljanja? Na nadzorni plošči so prikazani prihodnji dogodki, pomembni za vašo lokacijo. Vendar sam CMS nima vgrajene funkcionalnosti za optimizacijo vsebine glede na lokacijo.

Na srečo so na voljo številni brezplačni in vrhunski vtičniki, ki vam pomagajo. Ti vtičniki za geografsko ciljanje WordPress lahko izboljšajo spletna mesta za globalno občinstvo. Večina vtičnikov potrebujete, da pridobite brezplačno / plačljiv API, da zahtevate informacije o geolokaciji IP od strežnika vtičnika ali tretjega strežnika.

Oglejmo si nekaj vtičnikov, ki vam lahko pomagajo optimizirati promet, pa tudi druge stvari, ki temeljijo na IP naslovih obiskovalcev.

Opomba: V skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) morajo podjetja pridobiti soglasje uporabnika za zbiranje lokacijskih informacij. Priporočamo, da se posvetujete s strokovnjakom za GDPR ali odvetnikom, da se prepričate, da je vaše spletno mesto v celoti skladno.

1. GeoTargeting WP

GeoTargeting WP

Informacije in prenos

GeoTargeting Pro je vrhunski vtičnik, ki pomaga ciljati na uporabnike na tri načine, vse glede na lokacije uporabnikov:

 • Prikažite različne vsebine
 • Preusmeritev uporabnikov
 • Blokirajte uporabnike

Spletna mesta z visokim prometom se lahko zanesejo na ta vtičnik za nadzor vrst vsebin, ki se prikazujejo različnim obiskovalcem. Ne samo polne objave na spletnem dnevniku, ampak celo strani, postavke menijev, widgeti, pojavna okna in vrste objav po meri (vključno z izdelki WooCommerce) so del ciljne vrste vsebine. Poleg tega, če potrebujete več prilagodljivosti in nadzora, obstajajo funkcije PHP, ki jih lahko postavite kamor koli v kodo spletnega mesta.

Ciljne regije se lahko vključijo ali izključijo. Ne samo to, med urejanjem objave ali strani lahko omejite delček vsebine. Najboljša uporaba te funkcije je skrivanje določenih izdelkov, ki niso na voljo na območju. Možno je tudi prikazovanje različnih CTA ali oglasov, odvisno od lokacije obiskovalca. Pripomoček za spustno državo, ki ga je mogoče iskati, uporabnikom omogoča spreminjanje lokacije.

Vtičnik omogoča enostavno ciljanje na različne države, tako da jih razvrstite v različne kategorije. Poleg tega se vtičnik dobro kombinira z Geo preusmeritvami (za preusmeritev uporabnikov na različne strani glede na njihovo lokacijo), Geo Blockerjem (za blokiranje uporabnikov z različnih lokacij) in Geo Flags (za prikaz zastavic držav uporabnikov). Stroški za uporabo so odvisni od števila zahtevkov v geolokacijski bazi podatkov.

GeoTargeting WP Lite

GeotargetingWP Lite bo porabil API, ko bodo morali najti lokacijo uporabnika. Tako na primer, če mora uporabnik samo zemljepisno vsebino usmeriti v zemljevid ali preusmeriti na eno stran, bodo samo obiski te strani porabili dobropis. Ne samo to, če bo API ali pajk obiskal stran, API sploh ne bo klican. To je glavna razlika s tekmeci.

GeotargetingWP Lite ima tudi način predpomnilnika za uporabnike, ki geografsko ciljajo na celotno spletno mesto, tako da uporabniki porabijo dobropis na prvi strani obiska, medtem ko se posledični pogledi naložijo iz predpomnilnika. In če govorimo o predpomnilniku, je predpomnilnik strani najhujši sovražnik vtičnikov za geografsko ciljanje na trgu. Ta vtičnik je popolnoma združljiv z WP Rocket in ponuja tudi AJAX način. Tako deluje z ostalimi predpomnilniki predpomnilnika na trgu.

Brezplačna različica tega vtičnika GeoTargetingWP Lite je v primerjavi s profesionalno različico osnovna. Preprosto vam omogoča, da določite, katere države, države ali mesta lahko vsebino vidijo. S sodelovanjem s priljubljenimi storitvami požarnega zidu, kot sta Sucuri in CloudFlare, lahko zazna uporabnike resnične IP. In če ste združljivi s WordPress Popups Plugin, boste lahko tudi v polju pojavljali zemljepisne cilje.

2. Geolokacija

Geolokacijski brezplačni vtičnik WordPress

Vtičnik Geolocation omogoča uporabnikom WordPress-a, da brez težav dodajo geo-podatke v svoje objave. Poleg tega, da dodate svojo objavo, je to zelo koristno, če želite bralcem zagotoviti nekaj lokacijskega vpogleda.

Ko dodate geo-podatke v katero koli objavo na strani Uredi objavo, bodo uporabniki videli povezavo na objavljeno objavo. Ob nastavitvi miške odpre interaktivni zemljevid.

Delo s vtičnikom postane lažje, če uporabljate WordPress za iPhone, WordPress za Android ali WordPress za BlackBerry. To je zato, ker imajo te aplikacije vgrajene funkcije za geografsko označevanje, ki takoj geografsko označijo vaše objave.

3. CF Geo Vtičnik

CF Geo Plugin za WordPress

Če iščete en vtičnik, ki bi vam pomagal pri trženju za vaše spletno mesto, je CF Geo Plugin morda popolnoma primeren. Ta vtičnik uporablja geografske podatke o vaših obiskovalcih, da vam pomaga ustvariti ciljne marketinške kampanje, prikazati lokalne valute v trgovini za e-trgovino, uporabnike preusmeriti na pravilno lokalizirano / prevedeno stran na vašem spletnem mestu in celo filtrirati pravna obvestila, ki morda niso potrebna za določene lokacije.

Druge pomembne funkcije vtičnikov vključujejo podporo Cloudflare CDN, uporabno kratko kodo Geo Bannerja za dinamična obvestila, GEO Defender za blokiranje dostopa do določenih lokacij, preusmeritev države SEO, vključitev ali izključitev vsebine po lokaciji in podporo SSL.

4. IP Geo Block

IP Geo Block Prosti vtičnik WordPress

Vtičnik IP Block IP blokira dostop do vašega spletnega mesta za obiskovalce, IP naslove in celo celotne države ali regije. Ta funkcija je lahko uporabna, ko morate ustaviti ljudi ali bote, da bi vstopili na vaše spletno mesto.

Vtičnik zagotavlja zaščito pred zlonamernimi prijavami, neželeno pošto komentarjev, sledenjem in pingback-jem iz neželenih držav ali regij. Dostop do zaledja vašega spletnega mesta bo potrjen s kodo države, ki temelji na naslovu IP. Določene okroge lahko dodate na seznam črnih ali črnih seznamov ter vrsto IP naslovov. Vendar se na tem ne ustavi, odkrije zlonamerne napade iz celo dovoljenih držav na podlagi vzorcev napada.

Vtičnik je mogoče konfigurirati tako, da prednostno naloži drugim vtičnikom. Posledično se obremenitev vašega strežnika zmanjša z zaščito pred napadi grobe sile. Skrivalca http skrije tudi, ko s svojega spletnega mesta kliknete zunanjo povezavo.

5. Država bloka iQ

iQ Block Country Brezplačni vtičnik WordPress

iQ Block Country je po funkciji podoben prejšnjemu vtičniku, saj omogoča dovoljenje ali omejitev obiskovalcev iz določenih držav za ogled delov vaše vsebine. Učinkovito je blokirati lopovske hekerje iz celotnih držav in tudi neželene komentarje. In če želite nekaterim obiskovalcem omogočiti dostop iz blokiranih držav, je tudi to mogoče. Njihovi IP-ji bodo morali dodati na seznam dovoljenih le.

Vtičnik zagotavlja vašo skrbniško stran skoraj železno zaščito, saj omogoča vnos samo na določene naslove IP ali na naslove v vaši državi. Obiskovalce, ki jim je zavrnjen vstop, je mogoče preusmeriti na drugo stran ali spletno mesto. Lahko pa jim pokažete sporočilo, ki ga je mogoče oblikovati s pomočjo CSS-ja.

Če želite uporabiti vtičnik, boste morali naložiti bazo geoIP od tretje osebe ali od njih pridobiti API za dostop do geo-podatkov. Vtičnik deluje odlično z mnogimi (vendar ne z vsemi) predpomnilnimi vtičniki.

6. Preusmeritev države WIP GeoIP

WP GeoIP Vtičnik za preusmeritev države WordPress

Informacije in prenos

WP GeoIP je vtičnik WordPress za preusmeritev za posamezne države. Ste kdaj potrebovali zanesljivo orodje za svoje spletno mesto s sedežem v WordPressu, ki vam bo pomagalo preusmeriti obiskovalce po državah? Ne glejte naprej! WP GeoIP preusmeritev države omogoča samodejno zaznavanje držav uporabnikov na podlagi naslova IP in ukrepanje na podlagi vašega vnosa.

Z GeoIP je mogoče upravljati promet na vašem spletnem mestu tako, da obiskovalce iz različnih držav preusmerite na določene objave ali strani. Uporabite ga lahko za številne prednosti, kot so:

 • Uporabnik priskrbite na stran / spletno mesto, določeno za posamezno državo
 • Neposredne obiskovalce na pravilnih straneh v večjezičnem prevednem spletnem mestu
 • Odpeljite države, ki niso povezane s podjetjem
 • Pokažite stran s ponudbo, ki je na voljo samo za določene lokacije
 • Stranke preusmerite na ustrezne strani trgovin za davke
 • Edina omejitev je vaša lastna domišljija!

Imate nekaj zapletenih funkcij, kot so izjeme IP-naslova, Vse države razen enega pravila, brez parametra preusmeritve v URL-ju, funkcija piškotka za preusmeritev itd., In več funkcij vtičnikov si lahko ogledate spodaj!

Več vtičnikov za geografsko ciljanje WordPress, ki jih je vredno preveriti:

 • Geo moj WordPress: pomaga vam poenostaviti izdelavo katerega koli spletnega mesta, kot je nepremičnina, dogodki in imenik. Pomaga vam ustvariti obrazce za iskanje v bližini in poiskati katero koli od geografskih označenih komponent vašega spletnega mesta.
 • Geo IPDetection: je uporabno za zagotavljanje geografskih informacij na osnovi IP. To je mogoče uporabiti v temah ali drugih vtičnikih, bodisi kot kratko kodo, bodisi prek telesnih razredov CSS. Te informacije lahko pomagajo pri izbiri valut, časovnih pasov, najbližje trgovine itd.
 • Geografski cilj WP Engine: Če vaše spletno mesto deluje v okolju WP Engine, lahko ta vtičnik pomaga pri prikazovanju vsebine, povezane z lokacijo obiskovalcev, z integracijo z različnimi spremenljivkami na vašem spletnem mestu WP Engine..
 • Izdelki na osnovi geolokacije WooCommerce: razširitev za priljubljeni vtičnik WooCommerce, ki obiskovalcem prikazuje / skriva izdelke glede na njihovo lokacijo. Možno je filtriranje izdelkov po državi, regiji ali mestu.
 • CloudGuard: omogoča izbiro držav, ki imajo dostop do vaših prijavnih strani. To pomeni, da je dostop do vseh drugih držav blokiran. Čeprav je vtičnik brezplačen, potrebujete račun z Cloudflare z omogočeno funkcijo geolokacije.
 • Geo Targeting WP Pro: enostaven premijski vtičnik, ki ga je mogoče uporabiti za vse objave in vrste vsebine, da uredijo dostop do obiskovalcev, odvisno od države. S pomočjo kratkih kod lahko nadzorujete dostop do določenih delov vsebine. Dobro se kombinira z WP PRO Oglaševalnim sistemom.
 • Preusmeritev države in mobilnih naprav za WordPress: v bistvu je vtičnik za preusmeritev obiskovalcev na podlagi različnih meril, vključno z državo, mestom, celino, državo ali regijo. Poleg blokiranja uporabnikov lahko izberete dodajanje pojavnih okenc za preusmeritve. Ne le da je združljiv s priljubljenimi vtičniki za predpomnjenje, temveč je združljiv tudi z WMPL, Caldera Forms in večstranskimi spletnimi stranmi.
 • AdRotate: je vredno poskusiti, če želite optimizirati svoja oglaševalska prizadevanja. Pomaga prikazovati različne oglase v različnih državah, državah ali mestih. Funkcija za geografsko ciljanje je na voljo samo s prvotno različico vtičnika.
 • Napredni oglasi: je še en vtičnik, ki pomaga pri zelo ciljanem oglaševanju, ki temelji na funkciji dodatka za geolokacijo. Omogoča vam široko prilagoditev oglaševalskih pravil.

Končne misli

Vtičniki za geografsko ciljanje WordPress omogočajo relativno enostaven način prilagajanja vsebine uporabnikom glede na njihovo lokacijo. Vašim obiskovalcem pomaga, da bodo vaše spletno mesto bolje sodelovali z vsebino, ki jim najbolj ustreza. Poleg tega lahko to funkcijo uporabite za izboljšanje varnosti in izboljšanje učinkovitosti spletnega mesta WordPress. Sčasoma lahko celo pomaga pri vzpostavljanju zveste publike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me