Najboljši vtičniki za WordPress za ustvarjanje uspešne uporabniške izkušnje

Lojalna stranka v spletnem nakupovanju

Kot vsi veste, je WordPress najprimernejša platforma za spletno oblikovanje in bloganje zaradi svoje prožnosti. Z WordPressom lahko preprosto naredite svoje spletno mesto iskalnikom prijaznim, ga naredite lepo in privlačno neposredno strankam.

Veliko tega je mogoče zaradi vtičnikov. WordPress daje vtičnike na voljo, tako da imajo oblikovalci nešteto možnosti, da prilagodijo, prilagodijo in se ujemajo z vsebino svojega srca..

Vendar je najpomembnejši cilj vsake osebe, ki oblikuje spletno mesto ali blog, narediti čim bolj vabljive in privlačne, da bodo obiskovalci na spletnem mestu ostali čim dlje. Kako dolgo ostanejo, kaže, kako so angažirani. Dlje kot so angažirani, večja je verjetnost, da bodo postali stranka.

Vtičniki lahko pripomorejo k temu, da je spletno mesto funkcionalno in vabljivo, tako da se zgolj obiskovalci pretvorijo v kupce. Tukaj si ogledujem nekaj vtičnikov, ki si najbolj prizadevajo za maksimiranje izkušenj na kraju samem za vaše stranke..

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Izdelava spletnega mesta, ki bo prijazno potrošnikom

Da bi ugotovili, kakšno spletno mesto ali blog graditi in katere vtičnike uporabiti v procesu oblikovanja, je nujno treba razmisliti kdo je stranka. Poglejte, kaj ponujate.

Če je na primer spletno mesto za prodajalca avtomobilskih delov, mora biti spletna trgovina enostavna za krmarjenje, ki vsebuje veliko podrobnosti o delih, ki se prodajajo. Oblika mora biti sestavljena iz primarnih barv, saj tisti, ki delajo na avtomobilih, pretežno moški. Če pa je spletna stran namenjena poročni trgovini, potem mora biti dizajn eleganten in bolj izpopolnjen.

Obe vrsti spletnih strani morata biti lahko razumljivi, privlačni in funkcionalni. Vtičniki lahko izboljšajo preprostost za kupca. Nekateri vtičniki WordPress, ki lahko izboljšajo uporabnost spletnih mest, ki prodajajo izdelke na spletu, vključujejo:

Cart66 Lite

cart66-lite-vtičnik

Lahek, a hkrati močan vtičnik Cart66 Lite WordPress olajša prodajo fizičnih in digitalnih izdelkov. Prodajalci e-knjig lahko od tega veliko koristijo. Omogoča tudi prodajo storitev, davke po državi in ​​promocije.

e-trgovina

eshop-vtičnik

Vtičnik eShop WordPress je lahko dostopen in je idealen za kupca, ki potrebuje več prehodov za plačila trgovcev, več možnosti nakupovanja in statistiko nakupov na spletnem mestu. To je še en odličen način, kako strankam zagotoviti udobje.

PayPal plačilni terminal

plačilo-plačilo-terminal-vtičnik

Za podjetja, ki prek tega plačilnega mesta opravljajo veliko svojih finančnih poslov na spletu, je uporaben plačilni terminal PayPal WordPress vtičnik. Prihaja z doplačilom v višini 15 dolarjev, vendar je zanesljiv z mnogimi možnostmi poročanja, zato je koristna naložba za velika in majhna podjetja.

Dodajte grafično pritožbo

Drug pomemben element kakovostnega spletnega oblikovanja WordPress, ki lahko izboljša uporabniško izkušnjo, je zagotavljanje, da je spletno mesto grafično privlačno – brez povzročanja čutnih preobremenitev. Ko obiskovalec pristane na spletnem mestu, na katerem je veliko videoposnetkov in fotografij s komaj kaj besedila, ki bi razložilo, za kaj gre, obiskovalec odide, preden lahko klikne karkoli. Ravnotežje je zelo pomembno.

WP-Smush-It-vtičnik

Pomemben je tudi čas nalaganja spletnega mesta in slike, ki niso optimizirane, lahko znatno upočasnijo spletno mesto. Uporaba vtičnika, kot je Smash lahko pomagajo skrajšati čas, ki ga traja, da se slike naložijo na vaše spletno mesto in tako izboljšajo izkušnjo stranke.

Dodajte socialno vključevanje

digg digg plugin

Povečanje socialne angažiranosti je dober način za povečanje časa, ki ga obiskovalec preživi na vašem spletnem mestu. To pomeni, da namestite vse ustrezne vtičnike za družabne medije, da boste lahko preprosto delili vsebino spletnih strani. Nekaj ​​obveznih dokumentov vključuje Digg Digg ali Floating Social Bar, Facebook Like Box Widget in Objavite in Skupna raba moduli v Jetpacku. V razdelku s komentarji vsake objave lahko sprožite razpravo in tako povečate sodelovanje na spletnem mestu. Ko bralec pride do konca objave ali strani (na nekaterih vrstah spletnih mest), se mora čutiti prisiljen izraziti svoje mnenje o tej temi. Vprašanje pogosto naredi trik.

Dodaj ustreznost

Če želite izboljšati izkušnjo s stranko, se potrudite, da zagotovite ustrezno vsebino. Na primer, morda želite ponuditi obiskovalcem priložnost, da vidijo vsebino na vašem spletnem mestu, ki je povezana z določeno objavo. V tem primeru lahko dodate vtičnik za sorodne objave. Ena izmed priljubljenih možnosti je Še en povezan vtičnik za objave. Ta vtičnik prikazuje sorodno vsebino za vsako objavo in celo za strani. Na voljo sta brezplačna in pro različica. Pro različica ima več možnosti prilagajanja.

Nekaj ​​bistvenih dodatkov

Število vtičnikov, ki so na voljo za spletno stran ali blog, je neverjetno. Te majhne ugodnosti povečajo funkcionalnost spletnega mesta in uporabnost. Vseeno pa jih lahko uporabljamo vsi. Zelo enostavno je, da se vsak ustrezen vtičnik zdi nujno potreben. Dejstvo je, da uporaba veliko vtičnikov ni idealna. To je razlog:

  • Preveč vtičnikov upočasni blog ali spletno mesto. Vsak mora vložiti ločeno zahtevo HTML, zato je pomemben selektivnost.
  • Če proizvajalci vtičnikov ne vzdržujejo redno, lahko pride do težav z varnostjo. Najbolje je, da naredite malo raziskav in ugotovite, kateri vtičniki so zanesljivi in ​​varni.
  • Ko izide nova različica WordPress ali vtičnika, lahko pride do večjega števila konfliktov.

Kljub temu bo zoženje vaše izbire na najpomembnejše vtičnike zagotovilo najvišjo funkcionalnost vašega spletnega mesta. Poleg že omenjenih, boste morda želeli razmisliti o naslednjih treh. Ti vtičniki racionalizirajo delovanje spletnega mesta ali dodajo dragoceno funkcijo za izboljšanje izkušnje končnega uporabnika (vaše stranke):

W3 Skupaj predpomnilnik

w3-skupno predpomnilnik

Pospešen je čas nalaganja strani W3 Skupaj predpomnilnik. To je pomembno, saj hitrejše nalaganje pomeni boljšo uporabniško izkušnjo, boljšo uvrstitev in več konverzij. Ima tudi preprosto integracijo omrežja za dostavo vsebine, ki omogoča shranjevanje slik v drugem omrežju, s čimer se zmanjša obremenitev strežnika.

W3 Total Cache je združljiv z namenskimi strežniki, virtualnimi strežniki in skupnim gostovanjem. Za stiskanje strani uporablja tudi stiskanje HTTP, hkrati pa minimizira CSS kodo in Javascript. Z drugimi besedami, veliko nepotrebnih stvari, ki ovirajo spletno mesto navzdol, je odstranjeno iz enačbe.

Zagotovite podporo Live Chat

zagotovite podporo vtičniku za klepet v živo

Klepet na kraju samem omogoča obiskovalcem takojšen dostop do storitev za stranke. Kadar potrebujete pomoč ali odgovor na preprosto vprašanje, WordPress vtičnik v živo je način za zagotovitev edinstvene izkušnje s strankami. To je resnična podpora strankam v najboljšem primeru. Vtičnik spremlja tudi celotno spletno mesto, kar pomeni, da celo pazi na tiste strani, na katerih ni gumba za klepet v živo..

WPtouch Mobile Plugin

WPtouch Mobile vtičnik

Veliko število ljudi dostopa do interneta na svojih mobilnih napravah, zato je pomembno, da imate mobilno različico svojega spletnega mesta. Ljudje iščejo podjetja, ko so na poti, zato je mobilna različica lahko razlika med zagotavljanjem nove stranke in, ne, ne. WPtouch Mobile omogoča preprosto ustvarjanje elegantne mobilne različice spletnega mesta WordPress. Na voljo so brezplačne in Pro različice.


Skupno mnenje je, da je spletno mesto, ki ustvarja uspešno izkušnjo kupcev, pomembno za temeljni rezultat podjetja. Približno 80% potrošnikov se za iskanje poslovnih rešitev obrne na internet, iščejo informacije in spletna mesta, ki so enostavna za uporabo. Ta dva elementa ustvarjata avro verodostojnost okoli spletnega mesta, kar je tisto, kar poganja konverzije. Če upoštevate vrsto stranke, na katero se želite pritožiti, vključite socialne elemente in zagotovite, da se uporabljajo samo potrebni ustrezni vtičniki, lahko ustvarite zmogljivo spletno mesto, ki bo dobilo rezultate, ki jih potrebujete.

Kateri vtičniki so izboljšali uporabniško izkušnjo na vašem spletnem mestu WordPress?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me