Najboljši WordPress Link prikriti in upravljalni vtičniki

Če se povezujete z zunanjimi spletnimi mesti s svojega WordPress spletnega mesta ali spletnega dnevnika, boste morda želeli razmisliti o uporabi orodja za učinkovitejše upravljanje teh povezav. Ne samo, da vam ta orodja pomagajo upravljati zunanje povezave na enem osrednjem mestu na skrbniški nadzorni plošči, ampak jih je mogoče uporabiti tudi za prikrivanje ali prikrivanje pravega cilja teh povezav.

Medtem ko se prikrivanje ali prikrivanje povezav na vašem spletnem mestu na začetku morda sliši nekoliko zahrbtno, obstajajo resnični razlogi za to, pa tudi nekoliko bolj dvomljivi.

V tej objavi si bomo ogledali nekatere prednosti in razloge, zakaj bi morali uporabljati vtičnik za upravljanje povezav in prikrivanje, ter priporočili nekaj brezplačnih in premium možnosti med katerimi lahko izbirate.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Prednosti uporabe vtičnika WordPress za upravljanje povezav

Za uporabo povezav in prikrivanje vtičnika na vašem spletnem mestu WordPress obstaja več koristi. Nekatere od teh prednosti vključujejo: enostavno posodabljanje povezav, statistike klikov, možnost ohranitve PageRank vašega spletnega mesta in preusmeritev povezav na podlagi geografske lokacije. Oglejmo si torej nekatere od teh prednosti podrobneje:

Enostavna korekcija povezav in posodobitev

Glavna prednost uporabe enega od vtičnikov, ki si ga bomo ogledali danes, je, da je hitro posodobiti povezave, ki ste jih vključili v svoje objave in strani.

Če se redno povežete s svojim najljubšim spletnim gostiteljem, na primer iz objav v svojem spletnem dnevniku, vam uporaba vtičnika za ustvarjanje kratke povezave do tega spletnega mesta omogoča hitro vstavljanje povezave v vaše objave in strani, kar vam pomaga prihraniti čas.

Namesto da bi našli naslov spletnega mesta, na katerega želite povezati, kopirajte in prilepite povezavo, jo lahko enkrat shranite na nadzorno ploščo vtičnika in jo večkrat hitro vstavite v svojo vsebino.

Resnična prednost tega pa je, da v primeru, da je treba to povezavo v prihodnosti spremeniti, jo lahko preprosto spremenite enkrat na nadzorni plošči vtičnikov. Po tem bodo vsi primeri ustrezne kratke povezave v predhodno objavljenih objavah in straneh zdaj kazali na nov naslov.

Če izdelek, storitev ali drugo destinacijo, s katero se povezujete, da bi prenehali poslovati, prenehajo ali preprosto želite priporočiti ali potrditi drugačno možnost, boste veseli, da boste lahko to povezavo spremenili na enem mestu, brez preveriti in nato urediti nešteto objav.

Naj bodo vaše povezave bolj berljive

berljivi-povezave

Druga značilnost teh orodij za upravljanje povezav in prikrivanje je, da lahko predhodno neprijetne in neprivlačne dolge povezave spremenijo v bolj berljive in zanesljive iskalne URL-je.

Če se povezujete z izdelkom na Amazonu, skupaj z vašim ID-jem partnerja, je lahko ta povezava dolga več vrstic. Vendar lahko z uporabo enega od spodnjih vtičnikov to obrnete:

V to:

http://www.yourdomain.com/WordPress-book

Zdaj imate kratko povezavo za večkratno uporabo, ki jo lahko vstavite v svojo vsebino in uporabite drugje. Novo povezavo lahko v primerjavi z izvirnikom berejo tudi vaši obiskovalci. Kot smo že omenili, če te knjige ne bo na zalogi ali želite povezati na drug artikel, lahko preprosto posodobite kratko povezavo na enem mestu, nato pa se posodobijo vsi primeri te kratke povezave.

To je znano tudi kot prikrivanje ali prikrivanje povezav, ki je bilo omenjeno v uvodu k tej objavi. Če želite, da bodo vaše povezave videti manj kot povezave do izdelkov in bolj kot notranje povezave, je to en način. To bi lahko povečalo število obiskovalcev, ki kliknejo na vaše povezave, čeprav bi odvisno od tega, kako poimenujete kratke povezave, lahko prišlo do povratne reakcije, ko bodo obiskovalci preusmerjeni na stran, ki je niso pričakovali.

Če to funkcijo uporabljate etično, lahko še vedno izboljšate svoje zunanje povezave, ne da bi bralce nagajili na obisk strani, na katero niso pričakovali,.

Sledenje klikov povezav

kliki na sledilne povezave

Skupna značilnost vtičnikov, s pomočjo katerih lahko upravljate svoje zunanje povezave, je, da lahko prav tako spremljajo vaše kratke povezave in povedo, kolikokrat so jih kliknili vaši obiskovalci. Ti podatki vam lahko pomagajo pri vaši uporabniški analitiki in dajo občutek, kako uspešne so bile vaše tehnike umeščanja povezav.

Če izdelke oglašujete kot pridružena podjetja, je lahko koristno imeti tudi svoje sledilne podatke. To lahko pomaga, če imate kakršne koli spore s partnersko mrežo, s katero delate.

Prednosti za SEO

Šteje se, da povezava z zunanjimi spletnimi mesti povzroči izgubo Google PageRank ali razkroj “povezave soka” vašega spletnega mesta. Za pomoč spletnim mojstrom pri reševanju tega vprašanja so prišli Google, Yahoo in Microsoft naslednja oznaka.

To oznako lahko dodate povezavam, da preprečite, da bi iskalniki sledili tem povezavam in prešli na strani PageRank nekaterih spletnih strani na ciljno spletno mesto.

Čeprav je ta praksa danes sporna, če želite enostaven način označiti svoje zunanje povezave kot naslednje, potem vam lahko vtičniki za upravljanje povezav, ki jih bomo ogledali, pri tem pomagajo..

Najboljši vtičniki za upravljanje povezav in podružnice

Kar zadeva glavne prednosti tega vtičnika za prikrivanje in upravljanje povezav, poglejmo najboljše možnosti, ki so na voljo uporabnikom WordPress-a:

Precej Link Lite

Precej Link Lite

Pretty Link Lite je a brezplačni vtičnik za krajšanje URL-jev ki vam omogoča enostavno upravljanje svojih partnerskih in drugih zunanjih povezav. S programom Pretty Link skrajšane povezave uporabljajo vaše ime domene za čiščenje. Tako lahko vaše povezave izgledajo bolj zaupanja vredne, hkrati pa zasenčite, na katero spletno mesto se dejansko povezujete.

Poleg tega, da prikrivate svoje povezave, jih lahko tudi učinkoviteje spremljate in upravljate, vse iz enega skrbniškega področja. Če želite stvari zarezati na višino, lahko nadgradite na različico “Pro”. To vključuje sedem novih vrst preusmeritev, pa tudi nekaj drugih funkcij.

Žejne podružnice

Žejne podružnice

Thirsty Affiliates je še eno brezplačno orodje za upravljanje povezav in prikrivanje. Medtem ko ta vtičnik vključuje uporabniško prijazno nadzorno ploščo in uporaben nabor funkcij, ga je mogoče nadgraditi z nakupom enega ali več vrhunskih dodatkov.

Ena od izstopajočih značilnosti Thirsty Affiliates, ki je ni mogoče najti v Pretty Link Lite, je, da doda gumb urejevalnik objav za hitro dodajanje novih povezav in vstavljanje obstoječih povezav v svojo vsebino. Tako prihranite, da boste morali preklopiti zaslone, da bi našli povezave, in je varčevanje v realnem času.

To, da lahko izbirate med vrhunskimi dodatki in dodate funkcije, kot so samodejno povezovanje, preusmeritve zemljevida in ločeno testiranje, je to dobra izbira za tiste z bolj naprednimi potrebami ali tiste, ki mislijo, da se bodo njihove potrebe povečale prihodnost.

Plašč WP čarovnika

Plašč WP čarovnika

WP Wizard Cloak je brezplačna za uporabo in vključuje uporabno funkcijo, ki omogoča pošiljanje obiskovalcev na določen URL glede na njihovo geografsko lokacijo.

Prav tako lahko ustvarite ključne besede, ki se samodejno pretvorijo v povezave, ko so predstavljene v objavi ali strani na vašem spletnem mestu. Poleg tega dobite tudi dostop do nekaterih koristnih statističnih podatkov, da ugotovite, kolikokrat se klikajo vaše povezave. Vtičnik doda urejevalnik objav gumb, s katerim je zelo enostavno vstaviti te povezave v svoje objave in strani.

Čeprav je ta vtičnik razmeroma nov, ponuja odličen nabor konkurenčnih funkcij in intuitiven uporabniški vmesnik.

Link Trackr

Link Trackr

Link Trackr je vrhunska, gostovana rešitev za večja spletna mesta, ki so pripravljena na vsa profesionalna orodja za upravljanje povezav, ki jih ponuja ta storitev.

Ta storitev ne zajema samo upravljanja povezav in prikrivanja, temveč tudi ločeno testiranje povezav, sledenje konverzijam, orodja za socialno in virusno trženje ter podrobna tržna poročila..

Osnovni paket se začne pri 9 USD mesečno, na voljo pa je 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, s pomočjo katerega se boste odločili, ali je to orodje za vas

Zaključek

Kot vidite, obstaja veliko dobrih razlogov za uporabo povezav in prikrivanje vtičnika na vašem mestu WordPress in prav toliko orodij, ki jih lahko izbirate.

Ne glede na to, ali želite brezplačno možnost, ki vključuje osnovno upravljanje povezav ali popolno ponudbo vrhunske storitve ali nekaj vmesnega, je vtičnik, ki ustreza vašim potrebam in ustreza vašemu proračunu.

Kaj mislite o prikrivanju povezav? Ali vas moti, ko spletna mesta skrivajo povezave? Katere funkcije bi radi videli v vtičniku za upravljanje povezav? Prosimo, delite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me