Najboljši zemljevidi vtičniki za WordPress 2020

Najboljši zemljevidi vtičniki za WordPress

Stran s stiki je veliko bolj uporabna z zemljevidom. Objava o vaših najljubših krajih za kitajsko hrano je veliko lažje razumeti z zemljevidom, polnim natančnih točk. Potovalni blog je toliko bolj zabaven, ko lahko vi (in vi bralci) na prvi pogled vidite vsa mesta, na katerih ste bili. Obstaja veliko razlogov za vključitev zemljevidov na vaše WordPress spletno mesto, in ne glede na vaš razlog, bi morali imeti enostaven in učinkovit način, da naredite prav to.

Spodaj je seznam 30+ najboljših vtičnikov za preslikavo. Vključili smo dobro kombinacijo brezplačnih in vrhunskih vtičnikov, ki vam bodo pomagali preslikati, kar potrebujete. Zato primite vtičnik in začnite ustvarjati čudovite zemljevide za svoje WordPress objave in strani. Dodajanje zemljevidov na vaše spletno mesto ne postane lažje!

Opomba: Morda boste morali ustvarite svoj ključ za Google API za uporabo nekaterih spodnjih možnosti zemljevida.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Maps Marker Pro

Najboljši zemljevidi vtičniki: MapsMarker Pro

Info & DownloadView Demo

Maps Marker Pro je vrhunski vtičnik WordPress, ki deluje z različnimi sistemi za preslikavo – Google Maps, Google Earth, OpenStreetMap, MapQuest, OGD Vienna Maps in Bing Maps so združljivi. Poleg tega lahko naložite svoje lastne zemljevide po meri (odlična možnost, če vtičnik dodate zemljevid blaga, zemljevid hotela, sedežno karto vaše poroke ali kakšno drugo zemljevid vrste posebnosti).

Ko je Mark Mark Pro na voljo, lahko spletno mesto izboljšate s priloženim Lastnosti. Na primer, lahko dodate zemljevid z GPX Tracks, da prikažete svojo pot, razdaljo in tempo objavi v blogu – odličen dodatek za tekače blogerje ali ljubitelje gorskega kolesa. Ali pa uporabite integrirano podporno črto za risanje geometrijskih oblik na zemljevidih ​​- ki jih lahko uporabite za poudarjanje prometnih con ali za načrtovanje vrtne pokrajine. Zasnovanje in prilagajanje zemljevidov je enostavno z več kot 600+ vgrajenimi nastavitvami sprednje in zadnje strani. Možnosti je neskončno!

Druge odlične funkcije vključujejo žebljičke po meri, plasti označevalcev, integrirano iskanje po naslovih, QR koda, opisi pojavnih oken, oznaka za preprosto uporabo zemljevida in drugo. Zemljevid Maps Marker Pro ima tudi skupaj z impresivnih 46 prevodov in združljivost za priljubljene vtičnike za prevajanje, kot sta WPML in Polylang. Za razvijalce pa boste z veseljem vedeli, da vtičnik ponuja v celoti predstavljene API-je, če želite ustvariti aplikacijo po meri ali integrirati svoje storitve tretjih oseb.

2. MapSVG Interaktivni vektor, Google in slikovni zemljevidi

Najboljši zemljevidi vtičniki: MapSVG

Info & DownloadView Demo

MapSVG je eden najboljših vtičnikov WordPress, ki jih lahko izberete. Ta interaktivna rešitev za zemljevid vam olajša izdelavo vektorskih, Googleovih ali slikovnih zemljevidov. Vtičnik vključuje močne funkcije za označevalce, namigi za orodje, koordinate zemljepisne širine in dolžine, urejevalnike dogodkov po meri (s klikom, miško, po obremenitvi itd.), Oblikovanje obrazcev, CSS po meri in še več. Svoje lastne statistične podatke lahko celo dodate z uporabo horopleth zemljevidov – kar je kot nalašč za demografije, vremenske karte itd.

MapSVG vključuje tudi vgrajen predogled v živo na nadzorni plošči, tako da lahko preprosto gradite in si ogledate nastavitve zemljevida, ko gradite. Druge pomembne funkcije vtičnikov vključujejo več kot 100 zemljevidov držav / svetov, barv po meri, povezave regij, seznam imenikov na zemljevidu zemljevidov, polja po meri zemljevida predmeta (besedilo, datum, radio, potrditveno polje, objava v programu WordPress, slika, stanje, regije, označevalec) in še več. Oglejte si predstavitev v živo in si oglejte, kaj vse ponuja še MapSVG.

3. Interaktivni zemljevidi Geo

Interaktivni Geo Maps WordPress vtičnik

Informacije in prenosOglejte si predstavitev

Želite sestaviti osupljive zemljevide za svoje spletno mesto – skupaj z interaktivnimi funkcijami, kot so zoom, tržne gruče, barvne legende, toplotni zemljevidi, namigi za orodje, filtri v živo in drugo? Z Interaktivni zemljevidi Geo ti lahko! Ta dodatek z bogatim zemljevidom vključuje več kot 250 zemljevidov z naprednimi funkcijami za ustvarjanje zemljevidov po meri za vaše spletno mesto.

Ne glede na to, ali ste potovalni bloger, ki obiskuje kraje po vsem svetu, podjetje z več lokacijami ali nepremičninski agent, ki prikazuje ključne značilnosti soseske – zemljevidi so odličen način za izboljšanje vašega spletnega mesta. In Interaktivni Geo Zemljevidi so samo vtičnik za pomoč. Pro različica tega vtičnika vključuje prilagodljive barvne regije, trge, namizje orodij, 10+ projekcije zemljevida, napredno povečavo, povezovalne črte označevalcev, sloje, besedilne nalepke, vrtalne zemljevide in drugo. Plus začetek je enostaven. Preprosto namestite vtičnik, uporabite vgrajene možnosti za oblikovanje zemljevida in ga nato vstavite s pomočjo kratke kode ali gumba Gutenberg po meri.

Interaktivni kupon Geo Maps

Ne zamudite priložnosti, da dobite to veliko ponudbo na interaktivnih zemljevidih ​​Geo. Samo uporabite našo ekskluzivno kodo WPEIGM20 prihranite 20% pri novem nakupu licence (ali podaljšanju!).

Prihranite 20%

4. Orodja Zemljevidi

Orodja Zemljevidi

Sledi naš seznam orodij Zemljevidi orodij – enostaven način za izdelavo zemljevidov po meri za vaše spletno mesto WordPress. Če se vam zdi ime znano, ste morda že prej uporabljali nabor orodij, enega najbolj priljubljenih načinov za dodajanje vrst in polj po meri v WordPress. In z veseljem boste vedeli, da je Zemljevid orodij enako močan. Vtičnik vam omogoča, da ustvarite svoje lastne zemljevide, značilne za vaše spletno mesto, brez znanja PHP ali kodiranja. Ne glede na to, ali želite prikazati zemljevid na podlagi določene vrste vsebine (na primer nepremičnine), dodati filtre ali zemljepisno lokacijo za prikaz rezultatov v bližini ali prikazati zemljevid v več jezikih (Zemljevidi orodij so združljivi z WPML) vse, kar potrebujete konice prstov.

Orodja Zemljevidi vključujejo številne vgrajene funkcije za lažje ustvarjanje zemljevidov. Za oblikovanje zemljevida uporabite možnosti za polja po meri, oblikovanje označevalcev zemljevida, stopnjo povečave, vrsto zemljevida, pogled ulic, pogojne filtre (vključno z razdaljo) in drugo. Zemljevidi z naborom orodij odlično sodelujejo z Googlom in Azure – zato izberite svojo izbiro! Tonih je še več Orodja Zemljevidi lahko (vključno z odličnim delom z večino najboljših tem WordPress), zakaj ne bi poskusili?

5. Interaktivni zemljevid sveta brezplačen vtičnik WordPress

Interaktivni zemljevid sveta Prosti vtičnik WordPress

The Interaktivni zemljevid sveta je brezplačni vtičnik za preslikavo, s katerim lahko na svoje spletno mesto dodate zabaven in klikljiv zemljevid sveta. Dodajte povezave, slike in besedilo na levo in spremenite barve zemljevida z vizualnim urejevalnikom. Ko končate, preprosto uporabite kratko kodo, da vstavite zemljevid v katero koli objavo ali stran. Vsi zemljevidi so odzivni in se hitro nalagajo, zato vašega SEO ne bi smeli izvajati na noben način. Če želite sestaviti lokalni zemljevid, si oglejte prvovrstne prilagodljive interaktivne zemljevide razvijalca za ZDA, Evropo, Azijo in še več.

6. Hero Maps Premium

Najboljši vtičniki za preslikavo: vtičnik Hero Maps Premium

Info & DownloadView Demo

Želite ustvariti impresivne zemljevide na celotnem zaslonu? Ne glejte dalje od Hero Maps! Ta vrhunski WordPress vtičnik podpira celozaslonski prikaz, zemljevide junakov, skupaj s številnimi možnostmi za enostavno izdelavo zemljevidov povleci in spusti, naloži lokacijo za preslikavo CSV, prilagodljive označevalce zemljevidov, filtre zemljevidov, fiksno ali celotno postavitev, plasti po meri, barvne kože in drugo Ta napredni vtičnik za preslikavo je poln možnosti!

7. Interaktivni zemljevidi sveta

Najboljši vtičniki za preslikavo: Interaktivni zemljevidi sveta

Info & DownloadView Demo

Interaktivni zemljevidi sveta so vrhunski vtičnik WordPress, ki ga lahko uporabite za dodajanje zemljevidov velikega obsega na svoje spletno mesto. Ta vtičnik je kot nalašč za prikazovanje tam, kjer ste že bili na svetu, dokumentiranje različnih krajev po pisarni po vsem svetu ali za naštevanje globalnih zgodovinskih zanimivosti (kdo se sprašuje, koga?). Ustvarite lastne prilagodljive zemljevide, ki prikazujejo celoten svet ali samo določeno celino, državo, državo ali (če je v ZDA) metropolitansko območje. Poleg tega lahko za vsako lokacijo dodate interaktivne nasvete, da dodate dodatne informacije ali celo slike.

8. MapPress Easy Google Maps

Najboljši zemljevidi vtičniki: MapPress

Map Press je brezplačni vtičnik WordPress, ki uporablja najnovejši in največji Google API, tako da lahko dodate zemljevide v svoje objave in strani. Vtičnik odlično deluje s poštnimi vrstami po meri in večstranskimi namestitvami, poleg tega pa vključuje uporabne funkcije, kot so kratke kode, podpora za ogled ulic, besedilo po meri, promet v realnem času in še več. Če se kdaj odločite, da želite več, obstaja različica profesionalne različice, na katero lahko nadgradite.

9. Zemljevid napredka

Najboljši vtičniki za preslikavo: ProgressMap

Info & DownloadView Demo

Progress Map je vrhunski vtičnik WordPress, zasnovan za uvrstitve na seznam. Ideja je ta, da lahko na podlagi svojega spletnega mesta dodate različne lokacije. To bi lahko bil vaš najljubši burger joint, vaši oglasi nepremičnin, vaše lokacije hotela – karkoli že gre. Poleg tega bodo vse lokacije, ki jih dodate, prikazane na vašem super Googlovem zemljevidu in na vrtilu po meri tik pod zemljevidom. Vtičnik je enostaven za nastavitev, ima več postavitev zemljevida, podpira označevalce po meri, deluje z mobilno navigacijo z dotikom in veliko več.

10. WP Google Maps

Najboljši vtičniki za mapiranje: WP Google Maps

Brezplačni vtičnik za Google Maps Google WAP je hiter in preprost način za dodajanje Google Maps na vaše WordPress spletno mesto. Za dodajanje označevalcev preprosto vnesite naslove (oznake lahko celo kliknete in povlečete na svoje mesto), izberete vrsto zemljevida (npr. Načrt zemljevida, satelit itd.) In uporabite priloženo kratko kodo ali pripomoček, da dodate zemljevid na svoje spletno mesto.

11. 5sec Google Maps PRO

Najboljši vtičniki za preslikavo: 5 sek Google Maps PRO

Info & DownloadView Demo

5sec Google Maps PRO je vrhunski WordPress vtičnik z odličnimi funkcijami za preslikavo. Najprej vtičnik vključuje ustvarjalnik vizualnih zemljevidov, tako da lahko vidite svoje zatiče, ko jih dodate in po potrebi spremenite spremembe. Nato so razvijalci olajšali 10 edinstvenih preoblek, podporo za neomejeno barvno prekrivanje, 15 ikon za pin (poleg možnosti dodajanja ikon po meri), samodejno izbiranje jezika in enostavno uporabo kratkih kod. Poleg tega lahko dodate nastavitve za zatič, kot so animacije, namigi, navodila in drugo.

12. Kratke kode simbola: Google Maps

Najboljši vtičniki za preslikavo: Simptomi Kratke kode

Info & DownloadView Demo

In če želite samo preprost Google Map – si oglejte naš brezplačni vtičnik Sympt Shortcodes WordPress. Vtičnik olajša vstavljanje zemljevidov z uporabo kode kode zemljevida Simple (vse, kar morate storiti, je dodati naslov lokacije, naslov, višino in povečavo) in je združljiv z večino tem WordPress (priporočamo ga za uporabo z vsemi naših brezplačnih tem WordPress). Odlična možnost je, da na svoje spletno mesto s pogonom na WordPress dodate osnovno enotno lokacijo Google Maps in veliko drugih uporabnih elementov (gumbi, harmonike, družabne ikone in drugo)..

13. Mapify.it

Najboljši vtičniki za preslikavo: Mapifyit

Info & DownloadView Demo

Mapify.it je vrhunski WordPress vtičnik, ki je res eden najboljših načinov za dodajanje zemljevida po meri na vaše spletno mesto. Ta prilagodljiv vtičnik za kartiranje olajša dodajanje Google zemljevidov na vaše spletno mesto, vendar lahko tudi pri zemljevidih ​​po meri postanete resnično kreativni. Na skupinsko fotografijo dodajte zatiči z namigi z orodji, vključite vroče točke umetniškega dela – razmišljajte zunaj polja! Poleg tega vtičnik vključuje veliko animacij, označevalcev po meri, video podporo, možnosti galerije, svetlobne škatle, večstransko integracijo in še več. Vključuje celo datoteko PSD, če želite za stranko ustvariti mapo zemljevida, preden začnete.

14. WP Google Maps (Lite)

Najboljši vtičniki za preslikavo: Google Maps (Lite) WP

Brezplačni WordPress vtičnik za Google Map WP je odličen način za ustvarjanje neomejenih zemljevidov z neomejenimi lokacijami, ki jih lahko dodate v svoje WordPress objave ali strani. Uporabite različne funkcije vtičnika za ustvarjanje odzivnih zemljevidov z označevalci po meri. Vtičnik vključuje celo podporo za prometne, sledilne in terenske plasti za še večje možnosti preslikave. Poleg tega obstaja profesionalna različica, če si želite dodanih funkcij (kot so kože, tabele, obrazci za stike itd.).

15. Odziven Google Zemljevidi

Najboljši zemljevidi vtičniki: odziven Google Zemljevidi

Info & DownloadView Demo

Odziven Google Maps je vrhunski WordPress vtičnik, ki je bil preizkušen in oblikovan tako, da ustvari popolne zemljevide pikslov za vaše spletno mesto WordPress. Ustvarite zemljevide na podlagi koordinat ali naslovov, nato pa s priročno bližnjico dodajte zemljevid poljubni objavi, strani ali drugemu besedilnemu področju. Na voljo je ogromnih 40 vnaprej določenih barvnih kož, 10 barv označevalcev in predogled zemljevida v živo (tako da lahko vidite, kaj ste ustvarili).

16. CP Google Maps

Najboljši vtičniki za preslikavo: CP Google Maps

CP Google Maps je brezplačen vtičnik WordPress, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje Google Zemljevidov, povezanih z vašo vsebino. Oglas lahko dodate na več lokacij, kolikor potrebujete, vtičnik pa bo celo objavil dodatne povezane vnose v vašo objavo. In to še ni vse, lahko dodate svoje označevalnike, vdelate zemljevid v več jezikih in prilagodite možnosti, kot so povečavo, vrsta zemljevida, robove, velikost in več.

17. Interaktivni vtičnik za ustvarjanje zemljevidov

Najboljši vtičniki za zemljevid: Interaktivni vtičnik za ustvarjanje zemljevidov

Info & DownloadView Demo

Vtičnik Interactive Map Builder je rešitev za izdelavo zemljevidov, ki vam bo omogočila ustvarjanje čudovitih in interaktivnih zemljevidov za vaše spletno mesto. To ni vaš povprečni vtičnik, Interaktivni ustvarjalec zemljevidov prevzame povsem novo raven, tako da lahko sestavite zemljevide po meri, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam.

18. Maps Builder Google Vtičnik Google Maps

Najboljši vtičniki za preslikavo: Vtičnik Google Builder za Google Maps

WordImpress Maps Builder je hiter in intuitiven način za ustvarjanje lastnih prilagodljivih Google zemljevidov za vaše spletno mesto. Uporabite vgrajene funkcije, kot je ustvarjalec zemljevidov v živo, integracija Google Mesta, edinstvene ikone na trgu zemljevidov in seveda super intuitiven vmesnik, da zemljevide sploh ustvarite v nobenem trenutku..

19. Mapplic Interaktivni vtičnik MapPorp po meri

Najboljši zemljevidi vtičniki: Mapplic Interaktivni zemljevidi po meri

Info & DownloadView Demo

Mapplic je vrhunski interaktivni vtičnik za zemljevid z napredno možnostjo za izdelavo zemljevida za vaše poslovno spletno mesto. Ustvarite vektorske in slikovne zemljevide, dodajte neomejene mejnike ali tla, uporabite vgrajene zemljevide držav ali sveta, dodajte globoko povezavo in izdelajte popolnoma odzivne zemljevide, pripravljene na dotik, za karkoli!

20. Intergeo Google Maps Plugin by Themeisle

Best Mapping Plugins: Intergeo Google Maps Plugin by Themeisle

Vtičnik za Google Maps Intergeo je odličen način za izdelavo zemljevidov na vašem spletnem mestu WordPress. Vtičnik je preprost z možnostjo položaja, povečave, kontrolnikov, več lokacij, barvnih stilov in označevalcev. Potrebujemo več? Ponujajo tudi polno premium različica na temo Themeisle.

21. Napredni vtičnik Google Maps za WordPress

Najboljši vtičniki za preslikavo: Napredni Google Maps

Info & DownloadView Demo

Če imate fizično in brez povezave, je količina vašega podjetja odvisna od števila ljudi, ki vas lahko najdejo. In kako vas bodo našli vaši potencialni kupci? Z uporabo zemljevida seveda – to ni raketna znanost!

Vtičnik Google Advanced Maps je zagotovo eden najnaprednejših vtičnikov Google Maps na trgu danes. Vtičnik je bogat s funkcijami in podpira skoraj vse vrste zemljevidov, ki jih je mogoče zamisliti. Na zemljevidih ​​lahko prekrivate barvne oblike in črte, da obiskovalcem prenašajo določena sporočila, vtičnik pa podpira vse “kože”, ki so na voljo v Google Zemljevidih ​​- vključno s pogledom ulic, pogledom zemljevida, pogledom Zemlje, panoramskim pogledom in 45° Pogled posnetkov.

Zemljevidu lahko dodate neomejeno število lokacij, zemljevide pa lahko vstavite v katero koli objavo / stran s pomočjo kratke kode ali v katero koli področje gradnikov z namenskim pripomočkom. Najbolj impresivna funkcija vtičnika Advanced Google Maps podpira možnost dodajanja slojev na zemljevide. To pomeni, da lahko na svoj zemljevid dodate navodila, kolesarske poti, raven prometa in vremenske plasti. Na zemljevid lahko dodate več plasti, ki obiskovalcem vašega spletnega mesta nudi vse, kar bi morda morali vedeti, ko vas bodo iskali.

Zemljevidi so popolnoma odzivni in jih lahko prilagodite s pomočjo enega od 500+ gotovih označevalcev ali pa oblikujete svoj lastni označevalec. Ali dodajte oblike po meri kot osvetlitve zemljevidov, ustvarite kože zemljevidov po meri, prikažite več poti, dodajte sloje po meri (promet, tranzit, kolesa itd.), Ustvarite grozde, dodajte svoja navodila po meri in še veliko več.

22. Osnovne oznake mesta Google Maps

Najboljši zemljevidi vtičniki: osnovne oznake položaja Google Maps

Čeprav se ta brezplačni vtičnik imenuje vtičnik Osnovni zemljevidi zemljevidov Google, res ni tako preprost – za uporabo je zelo preprost. Vtičnik za vaše zemljevide ustvari vrsto objave po meri, ki jo lahko prilagodite z ikonami, vrsto zemljevida, povečavo, oznakami položaja, filtri itd. In nato preprosto vstavite kamor koli s kratko kodo.

23. pripomoček Google Maps

Najboljši zemljevidi vtičniki: pripomoček Google Maps

Brezplačni WordPress vtičnik za Google Maps Widget omogoča enostavno dodajanje neumnih zemljevidov na vaše spletno mesto hitro. Vtičnik podpira sličice Google Maps, svetlobno polje, splošne možnosti zemljevida (velikost, vrsto, barvno shemo, povečavo itd.) In seveda možnosti pripomočkov za naslov in naslov. Odlične hitre in enostavne možnosti za dodajanje zemljevidov na stranske vrstice, noge in druge območja, pripravljena na gradnike.

24. Google Maps Builder za WordPress

Najboljši vtičniki za preslikavo: Brezplačni vtičnik Google Maps Builder

Brezplačni Huge-It Google Maps Builder za WordPress je zasnovan na modelu freemium, kar pomeni, da obstajata brezplačna in premium različica vtičnika. Kljub temu pa je v brezplačni različici toliko odličnih funkcij, da je odlična izbira za večino spletnih mest, ki želijo dodati Google Zemljevide. Izdelajte neomejene zemljevide, vstavite neomejene označevalce, dodajte oblike ali lokatorje krogov, omogočite prometne / tranzitne plasti itd. Plus zemljevidi so vsi samodejno odzivni!

25. Image Map Pro za WordPress

Najboljši vtičniki za preslikavo: Vtičnik Image Map Pro Premium

Info & DownloadView Demo

Image Map Pro je interaktivni vrhunski ustvarjalec slik. Zakaj omejite svoje stvaritve na Google zemljevidih? S programom Image Map Pro lahko ustvarite zemljevide po meri s sliko (ali zemljevidom) po lastni izbiri. Nato dodajte oblike po meri, ikone pisave, nasvete z orodji, premikanje z miško ali klikom, povečavo po meri, postavitev celotnega zaslona in še več. Poleg tega vtičnik podpira enostaven uvoz zemljevidov, razveljavitev / ponovitev med gradnjo, podvajanje plasti, prilagojene sloge in samodejne posodobitve.

26. WD Google Maps

Najboljši vtičniki za preslikavo: Google Maps WD Free Plugin

Vtičnik za brezplačni WordPress za Google Maps WD je preprost in intuitiven vtičnik, s katerim lahko dodate Google zemljevide na katero koli spletno mesto WordPress. Samo namestite vtičnik in začnite graditi zemljevide. Vtičnik podpira več lokacij, sorodne / kategorizirane lokacije, plasti zemljevidov, označevalnik, povezave za pin na zemljevidu, navodila in drugo. Ko končate, uporabite kratek kod, da dodate zemljevid poljubni objavi ali strani.

27. Iskanje WP trgovin

Best Mapping Plugins: WP Store Locator Brezplačni vtičnik

Zemljevidi so odličen način za prikaz destinacij za potovanja in prosti čas, vendar so tudi zelo koristni za podjetja. Z brezplačnim vtičnikom WP Store Locator lahko dodate lokacije trgovine skupaj s pomembnimi informacijami, kot so ure, telefonska številka, naslov in opis. Nato dodajte dodatne funkcije, kot so prilagojeni slogi, ikone označevalcev zemljevidov, metapodatki po meri, razdalje vožnje in celo navodila za vožnjo. Vtičnik Locator WP Store je tudi popolnoma združljiv z večjezičnimi vtičniki, tako da lahko ustvarite zemljevide, uporabne za vse vaše največje ciljne trge.

28. Super Store Finder za WordPress

Najboljši vtičniki za preslikavo: vtičnik Super Store Finder Premium

Info & DownloadView Demo

Oblikujte napredne zemljevide, da stranke najdejo vaše lokacije z vrhunskim Super Store Finderjem za WordPress. Izdelajte odzivne, mobilne pripravljene zemljevide s pogledom ulic in navodili za svoje spletno mesto WordPress. Dodajte neomejene lokacije, izberite polje ali celotno postavitev, omogočite geografsko lokacijo, prilagodite sloge / barve, izdelovalce povleci in spusti, dodaj oznake po meri in še več.

29. Google Maps Easy

Najboljši vtičniki za preslikavo: Google Maps Easy Free WordPress Vtičnik

Google Maps Easy je ravno to – enostavno. Ta brezplačni vtičnik vključuje enostaven za uporabo graditelja zemljevidov v živo s podporo za medijske opise, neomejeno označevalcev, prilagodljivih možnosti in preprosto uporabo kratke kode za vstavljanje zemljevidov. Poleg tega je vtičnik združljiv z večino tem in mobilnih naprav.

30. Enostavna koda Google Maps

Najboljši vtičniki za preslikavo: Enostavna koda Google Maps

Enostavna kratka koda Google Maps je, kot se sliši – naravnost in enostavno za uporabo zemljevida. Za hitro nastavitev nastavitev za zemljevid uporabite parametre koda pw_map za naslov, širino in višino zemljevida, pomikanje koles in onemogočanje kontrol. Zemljevidi so shranjeni v predpomnilniški API WordPress, vtičnik pa je že nastavljen za delo z Googlovim API-jem.

31. iMapper – WordPress Image Mapper / Pinner

Najboljši vtičniki za preslikavo: vtičnik iMapper Premium WordPress

Info & DownloadView Demo

Preslikalnik / pinner slike iMapper premium WordPress je napredni vtičnik za preslikavo po meri, s katerim lahko v svoje slike dodate interaktivne in animirane zatiče (ne glede na to, ali nalagate zemljevid nakupovalnega središča, postavitev izdelka ali kaj drugega). Dodajte zatiče po meri z namigi, diapozitivi, zavihki, povezavami, mehurčki, filtri in drugo. Vtičnik podpira tudi Googlove pisave, sloge po meri, svetlobno polje (slika / galerija) in dejanja.

32. 360 ° panoramski pregledovalnik slik

Najboljši vtičniki za preslikavo: 360 panoramski dodatek za WordPress

Info & DownloadView Demo

Čeprav ne gre za tradicionalni zemljevid sloga, je 360 ​​panoramski pregledovalnik slik vrhunski vtičnik za dodajanje vročih točk po meri in premikanje po panoramskih slikah. Vtičnik vam omogoča, da naložite 360 ​​slik, jih manipulirate in optimizirate za izboljšanje uporabniške izkušnje, nato pa dodate vroče točke (z uporabo zemljevida). To je zabaven kreativen način za dodajanje interaktivnih ogledov vašega mesta, restavracije ali pisarn.

33. Seznam zemljevidov Pro

Najboljši vtičniki za preslikavo: Seznam zemljevidov Pro

Info & DownloadView Demo

Map List Pro je vrhunski WordPress vtičnik, ki bi bil odličen dodatek k kateri koli spletni strani WordPress. S tem vtičnikom lahko dodate podrobne zemljevide in sezname, ki jih je mogoče iskati in razvrščati – tako da bodo lahko vaši bralci videli celoten zemljevid ali le bisere in kose, ki jih zanimajo. Plus Map List Pro je prednaložen s 25 različnimi slogi zemljevidov, podpora za slike, samodejno povečavo, označevalce po meri, označevalce kategorij in filtre (kot že omenjeno).

34. Kontaktni podatki in gradnik zemljevida Jetpack

Kontaktni podatki in gradnik zemljevida Jetpack

Že uporabljate vtičnik Jetpack? No, ne preseneča, da ta rešitev WordPress vse v enem vključuje preprost način za dodajanje Google zemljevidov na vaše spletno mesto. Samo uporabite Gradnik za kontaktne podatke – ki vsebuje preprosta polja za vaš naslov, neobvezen Google zemljevid, telefon in delovni čas. Če že uporabljate Jetpack za svoje spletno mesto, je to hitra in enostavna možnost.

Zaviti

Tu boste šli – 30+ odličnih vtičnikov za preslikavo WordPress-a, s katerimi lahko delite lokacije pisarne, priljubljene kraje, lokalne znamenitosti in še več. Ste uporabili katerega od zgornjih vtičnikov? Sporočite nam, kako se je to izšlo za vas ali če imate kakšna priporočila.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me