Najboljših 10 WordPress filtrov za nestanovitnost in vtičniki za blokiranje neželene pošte

Neželena pošta in nepristojnost sta velika težava za vse, ki imajo spletno mesto WordPress. Ne glede na to, ali je vaše preprosto spletno mesto z nekaj strani ali več uporabniška platforma, ki gosti na tone vsebine, ki jo ustvari uporabnik, morate biti previdni zaradi nepristojnosti in neželene pošte iz dveh glavnih razlogov:

 1. Dosežništvo bo prestrašilo možnosti, ki vam bodo pustile tanjšo bančno bilanco.
 2. Neželena pošta bo takoj škodila vašim SEO uvrstitvam v Googlu in drugih iskalnikih

Glede na vrsto spletnega mesta (ali skupnosti), ki ga vodite, lahko nesebičnost ali ne bo težava. Toda prekomerna uporaba kurzivov in jezika za odrasle bo zmanjšala vašo spletno prodajo in vaš potencial, da pritegnete sposobne partnerje. Tako je; podjetja bodo dvakrat razmišljala o sodelovanju z vami, če je vaše spletno mesto pretirano slabo.

Neželena pošta pa bo poškodovala vašo verodostojnost tako pri iskalnikih kot tudi pri človeških spletnih obiskovalcih. Verodostojnost je vaša spletna valuta – izgubite jo in izgubite poslovanje. Ta priročnik bo razkril pet filtrov nepristojnosti in pet vtičnikov, ki vam bodo pomagali izboljšati uvrstitev v Googlu in zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo s svojim WordPress spletnim mestom.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

Prvih pet vtičnikov filtra za nestabilnost za WordPress

Spodaj je mojih pet najboljših filtrov za nestabilnost WordPress in vtičniki, ki blokirajo neželeno pošto. Ne pravim, da bi morali uporabljati vse vtičnike ali bi jih morali uporabljati, vendar se vsekakor preverjajo, ker so res vrhunski.

WebPurify Profanity Filter

webpurify-filter-wordpress-vtičnik

WebPurify je najbrž eden najboljših filtrov za nedostojanstvo tam. Prvič, za filtriranje vam ni treba ustvariti seznama lažnih besed / stavkov, saj vtičnik vsebuje obsežen seznam ne le v angleščini, ampak tudi v več drugih jezikih, vključno s špansko, francosko, arabsko, italijansko, portugalsko in celo kitajsko.

Kadarkoli uporabnik objavi lažno vsebino, povejmo, da prek razdelka za komentarje vtičnik uporablja API WebPurify Profanity Filter, da nadomestne besede takoj nadomesti z zvezdicami.

Če želite pripraviti premijsko storitev, lahko WebPurify veliko več kot filtriranje besedila. Razvrščanje po vsebini je zahtevna naloga, vendar lahko razvrščanje slik in videoposnetkov pokvari hrbet tudi najbolj odpornega spletnega mojstra. WebPurify premijo vključuje koristno moderiranje videa, s čimer boste prihranili nekaj dragocenega časa.

Prenesite WebPurify

Word Replacer

Ta brezplačni vtičnik deluje kot čarovnija, saj nadomešča besede z lastnimi izbirami besed. Če je razprava na vašem spletnem mestu WordPress prežeta s posebnimi nespodobnimi besedami ali stavki, jo lahko izberete s pomočjo vtičnika Word Replacer..

Edina pomanjkljivost je, da morate porabiti razmeroma dolgo obdobje za nastavitev besednih nadomestkov. To ceno plačate, vendar ko bodo zamenjave opravljene, bo vtičnik samodejno opravil ostalo.

Word Replacer vam omogoča tudi, da določite, katera področja vašega spletnega mesta spremljate, kar pomeni, da lahko besede filtrirate v določenih delih vašega spletnega mesta, medtem ko druga področja popolnoma ignorirate..

Prenesite Word Replacer

Word Filter Plus

wordfilterplus-wordpress-vtičnik

Word filter plus deluje na enak način kot Word Replacer. Pošteno bi bilo reči, da je Word Filter Plus več kot nepristojni filter, saj lahko eksplicitne besede in stavke zamenjate s svojimi besedami.

Po prenosu in namestitvi programa Word Filter Plus boste do vtičnika lahko dostopali s klikom na »Orodja« in nato »Word Filter Plus« na vaši nadzorni plošči WordPress..

Če izberete to možnost, se boste odpravili na nov zaslon, na katerem lahko nastavite svoje filtre. Word Filter Plus je odličen nepristojni filter in takoj, ko končate s konfiguriranjem besedilnih filtrov, bo vtičnik prebral celotno spletno mesto z namenom nepristojnosti. Združuje vaše celotno mesto WordPress, kar pomeni, da nadomešča vse lažne besede, ki so ostale globoko v preteklost ali pred kratkim.

Ta vtičnik vam bo pomagal pri soočanju z nepristojnostjo in vam omogočil hitro spreminjanje vsebine. Z uporabo vtičnika lahko na primer spremenite svojo telefonsko številko na več straneh, ne da bi vam bilo treba vsako stran ročno urejati.

Prenesite Word Filter Plus

WP Filter vsebine

Filter vsebine WP se z vsako posodobitvijo postara in postaja pametnejši. Ta nestrokovni filter ima zdaj prilagodljive, a stroge možnosti filtriranja. Na primer, če se vaše označene besede / ključne besede pojavijo na sredini celotne besede, se bo (celotna beseda) prezrla.

Evo, kaj mislim:

Povejmo, da ste označili “lonec”. Če uporabnik vpiše “potbelly”, bo celotna beseda prezrta, za razliko od preteklosti, kjer bi se pojavil kot “*** trebuh”.

Druga odlična lastnost je možnost, da vse črke zamenjate z nadomestnimi črkami po lastni izbiri ali obdržite prvo ali zadnjo črko nadomeščene besede. Na primer, “lonec” bo filtriran, da bi bil videti kot “*******” ali “p ******” ali p ***** d “.

Poleg tega lahko izberete filtriranje različnih delov vašega spletnega mesta od objav do komentarjev do oznak in naslovov objav itd. WP Content Filter je še posebej uporabno orodje za preprečevanje vseh načinov nepristojnosti, vključno z izrecnim jezikom, zlorabljivimi komentarji in prisegi..

Prenesite filter vsebine WP

Defensio Antispam

Tako je; ta vtičnik ustreza računu tako kot nepristojni filter in zaviralec neželene pošte. Defensio Anti-Spam vam bo pomagal zaokrožiti in kaznovati vse lažne uporabnike na vaši strani WordPress.

Vtičnik je eden redkih vtičnikov, ki lahko prenašajo neželeno pošto, pa tudi neželeno ali nepristojno vsebino. Vtičnik je bil zasnovan tako, da med drugimi kul funkcijami ponuja kategorizacijo URL-jev, filtriranje lahkomiselnosti, odkrivanje skript in zaznavanje zlonamerne vsebine..

Po mnenju razvijalcev, Websense Inc., Defensio Anti-Spam “se s časom uči in prilagaja vašemu vedenju in vedenju vaših uporabnikov …”

Edina pomanjkljivost je, da Defensio Anti-spam ne morete uporabljati z drugimi vtičniki proti neželeni pošti, kot je Akismet, saj bo to povzročilo le težave z združljivostjo. To pomeni, da morate izklopiti Akismet in druge take vtičnike, tudi če želite poskusiti z Defensio Anti-spam.

Prenesite Defensio Anti-spam

Ko že govorimo o vtičnikih za preprečevanje neželene pošte, si zdaj oglejmo vrh pet vtičnikov proti neželeni pošti to vam bo pomagalo, da se pošiljateljem neželjene pošte?

Prvih pet vtičnikov proti SPAM za WordPress

Akismet

akismet-wordpress-vtičnik

Sovražiš spam, sovražim neželeno pošto in vsi sovražimo neželeno pošto, ker so obupani, čeprav zelo odločni. Hrepenijo po pozornosti in vsi vemo, kako je primež odbojen kot opica v negliču. Toda številne povezave in nerazumljivi komentarji so izven konteksta, ki dražijo skoraj vsakega lastnika WordPress spletnega mesta, s katerim sem govoril.

Nekateri pošiljatelji neželene pošte so sicer neverjetno smešni, a vseeno grozoviti. To vem iz prve roke, ker sem se v vseh izgubljenih bitkah boril z vsemi vrstami neželene pošte, dokler nisem našel Akismet. Pravzaprav se mi je znašel prav na nadzorni plošči in vse, kar sem moral, je bilo konfigurirati ključ API.

Akismet je zelo priljubljen vtičnik za preprečevanje neželene pošte, ki bo celo začetnemu uporabniku WP pomagal odpraviti neželeno pošto.

Medtem ko število prenosov ne bi nujno pomenilo ničesar, kar se tiče učinkovitosti, sem Akismet zelo uporabljal in rad. Občutek imam, da se milijoni uporabnikov, ki so prenesli vtičnik, počutijo enako.

Akismet je brezplačen za majhne WordPress bloge, vendar se boste morali za velike komercialne spletne strani oddolžiti s plačilom 5 dolarjev na mesec.

Akismet, ki se je predstavil leta 2005, ima zapleten mehanizem filtriranja, ki spremlja vse komentarje, povratne in pingbakove na vašem blogu. S temi podatki izvaja stroge teste za odstranjevanje smeti. Vtičnik nato potisne vse neželene komentarje v mapo z neželeno pošto v primeru, da boste morali preveriti.

Akismet je lahko na trenutke pretiravanje, saj blokira celo komentarje pristnih bralcev. Vendar je vtičnik postal precej inteligenten, saj se uči, ko ga še naprej uporabljate.

Prenesite Akismet

WP-reCAPTCHA

Facebook, Twitter in Google so veliki oboževalci reCAPTCHA. Toda kaj ima to skupnega z WordPressom? WP-reCAPTCHA – WordPress različica reCAPTCHA – vam daje moč, ki jo imajo všeč Googlu in Facebooku pred neželeno pošto.

Vtičnik ima vedno večje število podpornikov in tudi kritikov, ki pojejo pohvale za njegovo učinkovitost.

WP-reCAPTCHA uporablja edinstven sistem, ki za svojo CAPTCHA uporablja arhaično besedno kombinacijo v nasprotju z večino vtičnikov proti neželeni pošti, ki uporabljajo isti napačen sistem preverjanja. Verjetno so zato ljudje, ki berejo Google, Facebook in Twitter, tako zelo radi.

Tudi pametni neželeni boti, ki za dešifriranje CAPTCHAS uporabljajo optično prepoznavanje znakov (OCR), ne morejo iti mimo WP-reCAPTCHA, saj vtičnik izkrivlja besedilo in ustvari nove slike, ki odstranijo vse neželene vsebine.

Prenesite WP-reCAPTCHA

Zamašek za neželeno pošto

Naslov tega vtičnika ne bi mogel dobiti nobenega predloga. “Juhu! Z zaustavitvijo neželene pošte ustavimo neželeno vsebino. ” Je tako očitno, kajne? Iti naprej.

Vtičnik za zaustavitev neželene pošte je dosegel svoj naslov. Uporablja postopek preverjanja CAPTCHA (tako kot WP-reCAPTCHA), da preveri in potrdi vse komentarje, ki jih zapustijo vaši uporabniki. Potem, če odkrije neželeni komentar, ga ustavi.

Protipožarni program je enostaven za namestitev in uporabo. Na splošno je vtičnik namenjen neželenim navodilom, ki napadajo bloge z neskončnimi vrsticami. Vtičnik Spam Stopper se zažene samodejno in celo preveri, ali uporabniki izpolnjujejo vsa potrebna polja pred objavo komentarjev.

Ko namestite vtičnik, je dobro, da ga boste videli in ga boste videli le, če ste odjavljeni. To je sijajno, kajne? Kljub temu je treba upoštevati, da vtičnik ni bil posodobljen dve leti (samo fyi).

Prenesite zamašek za neželeno pošto

Growmap

Rastlinski-antispambot-wordpress-vtičnik

Če bi imel toliko prenosov kot Akismet, bi ta vtičnik za preprečevanje neželene pošte tekmnil (in verjetno izpustil) Akismet kot vodilni blokator neželene pošte. Z osupljivo oceno WordPress 4,9 / 5 je enostavno razbrati, zakaj bi Growmap ogrožal Akismet.

To je učinkovito orodje za preprečevanje neželene pošte, s pomočjo katerega se boste znebili avtomatizirane neželene pošte – neželene pošte, ki jo objavljajo neželeno pošto. Kar zadeva boj proti neželeni pošti, je brezhibno, vendar močno oviran, kadar gre za resnične človeške spamerje in pingbake. Pravzaprav se fantje v Growmapu sploh ne ukvarjajo s pingbaki ali povratnimi informacijami – njihovo poslovanje se začne in konča z avtomatizirano neželeno pošto.

To bi moralo pojasniti, zakaj Growmap uporablja potrditveno polje, kjer morajo človeški bralci odkljukati, da preverijo, ali so res toplokrvni. Uganite pa kaj, tudi človeški neželeni pošiljatelji lahko označijo polje.

Vseeno je Growmap smrtonosni vtičnik za preprečevanje neželene pošte, ki se spopada z neželeno pošto z uporabo ene najpametnejših tehnologij za preprečevanje neželene pošte.

Prenesite Growmap

SPAM Brezplačna WordPress

Brezplačna pošta »Spam Free WordPress« je še en smrtonosni vtičnik za preprečevanje neželene pošte, ki zagotavlja, da bo vaše spletno mesto brez nezaželene pošte..

SPAM Free WordPress je eden najboljših vtičnikov za preprečevanje neželene pošte, ki trdijo, da lahko blokira vse primere samodejne neželene pošte brez lažnih pozitivnih rezultatov. Pozdravljeni Akismet?

Kar je vredno, vtičnik SPAM Free WordPress ima odlične funkcije, vključno z ničelnim zanašanjem na CAPTCHA, nizko obremenitvijo baz podatkov, zlasti med obilnim strežniškim prometom in črnimi seznami IP naslovov. Sliši se precej kul, če mene vprašate.

Vtičnik uporabnikom omogoča, da izberejo, ali bi želeli samodejno odstraniti neželeno pošto, kar je odličen način za prihranek časa.

Prenesite SPAM Free WordPress

Rekap

Tu ga imate. Deset odličnih vtičnikov, s katerimi lahko ohranite WordPress brez neželene pošte in nepristojnosti. Vem, da je bil ta članek precej dolg, zato je tukaj hiter povzetek.

Pet najboljših filtrov za pismenost

 1. WebPurify Profanity Filter
 2. Word Filter Plus
 3. Word Replacer
 4. WP Filter vsebine
 5. Defensio Anti-spam

Najboljši vtičniki za preprečevanje neželene pošte

 1. Akismet
 2. Growmap
 3. WP-reCAPTCHA
 4. Zamašek za neželeno pošto
 5. SPAM Brezplačna WordPress

Ali poznate druge vtičnike za preprečevanje neželene pošte in nepristojnosti, ki v članku niso bili omenjeni? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!