Priporočljive teme WordPress za samostojne člane

Nič ni bolj vznemirljivega kot to, da sami sebe predstavite kot svobodnjaka. Biti svoj šef, čeprav je poln tveganja in odgovornosti, je eden izmed najbolj izpolnjenih poklicev, ki jih lahko izberete. In ena od omenjenih odgovornosti vključuje ustvarjanje in upravljanje lastnega spletnega mesta. Če niste samostojni spletni oblikovalec, se vam to morda zdi zastrašujoča naloga, vendar tega ni treba. Na voljo so številne vrhunske teme WordPress, ki jih lahko kadar koli uporabite za izdelavo spletnega mesta. Oglejte si nekaj naših izbir za najboljše teme WordPress za samostojne člane.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Alona

alona-wp-tema

Alona je simpatična tema portfelja, ki vključuje 4 osupljive portfelje, več slikovnih vitrin (mreža, drsnik ali video), integracijo ikon FontAwesome, Googlove pisave po meri in še več. Ta tema je odlična možnost za ustvarjanje profesionalnega in impresivnega spletnega portfelja, s katerim lahko očarate stranke in prepričate temo, da vas zaposli!

2. Flatiron

flatiron-minimalna-poslovna tema

Flatiron je zelo preprosta in čista poslovna tema WordPress, ki jo je ustvaril WPExplorer. Tema je na voljo na Creative Marketu za zelo ugodno ceno in vključuje vse, kar potrebujete, da ustvarite zelo čisto in minimalno podjetje / poslovno spletno mesto, ki je kot nalašč za samostojne predstavnike, da pokažejo svoje delo in spretnosti.

3. Diamant

diamond-wp-tema

Diamond je večnamenska tema programa WordPress, ki ga lahko v nobenem trenutku uporabite za izdelavo spletnega mesta za vaše podjetje. Tema je v celoti združena s sistemom WooCommerce, če želite prodati katere koli izdelke na svojem spletnem mestu, vključuje več predlog za domače strani, da se nastavitev zaveje, na voljo pa je na tone številnih funkcij, s katerimi lahko spletno mesto resnično pokaže delo, ki ga opravljate (na primer paralax drsniki, imenik po meri in več).

4. Skupaj

total-wp-tema

Skupaj je še ena solidna možnost za vašo spletno stran samostojni posrednik ali agencija. Naš Total Framework vsebuje zelo preprost ustvarjalec povlečevanja in spuščanja, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje domačih strani, strani o nas, strani portfelja, edinstven blog, strani s storitvami ali kaj drugega, ne da bi morali vedeti nobeno kodo. Možnosti za ikone pisave, barve po meri, celotna ali škatlasta postavitev in več tega so resnično neomejena tema pri gradnji lastnega spletnega mesta.

5. Oddelek

odsek-wp-tema

Sekcija je osupljiva tema zidanega portfelja podjetja Themes Kingdom, ki je bila zgrajena praktično za samostojne strokovnjake. Zidarski portfelj, blog po meri, odziven dizajn, enostavne predloge strani in druge odlične funkcije vse to naredijo odlično temo za samostojne blogerje, oblikovalce, fotografe ali kogar koli drugega.

6. Oswald

oswald-wp-tema

Oswald je še ena fantastična tema za ustvarjanje lastnega podjetja ali nadaljevanje spletnega mesta. Možnosti za neomejene barve, Googlove pisave, ikone FontAwesome, kratke kode po meri, slike in videoposnetke paralaksa, filtrirni portfelj in celo tematsko ploščo z možnostmi so vse v tem lepi minimalni temi.

7. Centrična

centric-wp-tema

Prej smo govorili o okvirju Genesis, Centric pa je otroška tematika Genesis, ki je kot nalašč za ustvarjanje ciljnih strani za mala podjetja ali izdelke. Ta otroška tema doda 7 barvnih kož, ozadja po meri, glave po meri in še več, tako da lahko v nekaj minutah oblikujete stran, ki privlači pozornost.

8. SinglePage

tema z eno stranjo-wp

Potrebujete spletno mesto v slogu ciljne strani za svoje izdelke ali storitve? Brez težav – Single Page je odlična možnost za izdelavo lastnega odzivnega spletnega mesta. Samo namestite temo in uporabite možnosti za logotip po meri, barve po meri, odzivni drsniki in pisave po meri, da ustvarite svoje lastno spletno mesto.

9. Samostojni delavec

freelancer-wp-tema

Govorimo o temah za svobodnjake, zato teme ThemeFuse ne bi mogli zgrešiti. Ta tema je bila dobesedno zasnovana za samostojne strokovnjake z enim oblikovanjem strani, portfeljem, storitvami, rubriko o meni, simpatičnim blogom in seveda kontaktnim obrazcem. Ta simpatična tema za mrežnico je odličen način za promocijo sebe in svojega podjetja.

10. Niti

nit-wp-tema

Niti je krepka in elegantna tema, kot nalašč za spletno mesto, ki se ukvarja s sprostitvijo. Namestite temo in uporabite ustvarjalnik za ustvarjanje strani po meri. Priložene strani projekta, učinki slike paralaksa in ena ali več možnosti postavitve strani je le nekaj edinstvenih možnosti, ki so vključene s temo, ki jo lahko uporabite za čudovito spletno mesto po meri.

11. Kolektivni

kolektivna-wp-tema

Collective by ThemeFuse je še ena odlična možnost za ustvarjanje lastnega spletnega mesta ali zastopnika. Tema ima vse funkcije, ki jih potrebujete, ne da bi se napihnili. Možnosti za pasice oglasov, stranske vrstice, barve, ozadja, mega meni in postavitve so popolnoma enostavni načini za prilagoditev teme za vaše podjetje.

12. CleanPort

cleanport-wp-tema

Ta elegantna tema je odličen način za prikaz, kako dobro počnete to, kar počnete. CleanBold vključuje vgrajene možnosti v prilagajalniku tem v živo za WordPress, tako da lahko hitro in enostavno spremenite barve, logotip, drsnike, pisave in drugo z nekaj kliki gumba. Obstaja tudi socialna integracija, tako da vas lahko stranke enostavno spremljajo na Twitterju, Facebooku itd.

13. StartingUp

startup-wp-tema

Tema StartingUp je odlična predloga za uporabo na spletnem mestu, še posebej, če šele začenjate. Ta tema novim ali malim podjetjem olajša izdelavo impresivnega spletnega mesta, ne da bi morali najeti spletnega oblikovalca. StartingUp vključuje možnosti za portfelj, podporo za e-trgovino (tako da lahko prodajate svoje blago), več tematskih preoblek, enostavne možnosti barv in pisav in še več.

14. VEČ

VEČ-wp-tema

VEČ je simpatična WordPress tema, kot nalašč za kreativne strokovnjake. Ta tema ima odlične funkcije, ki bi jih vsak samostojni strokovnjak ali agencija želel zgraditi na svojem spletnem mestu. Funkcije, kot so diaprojekcije, vrtiljaki za stranke, drsniki paralaksa, neomejene barve in več, so odlične za ustvarjanje spletnega mesta po meri, s katerim boste navdušili svojo stranko.

15. Divi

divi-wp-tema

Divi je moral biti na tem seznamu. Divi je poln funkcij, ki je prilagodljiva tema, ki jo lahko uporabite za izdelavo številnih vrst spletnih mest. Za izdelavo popolnega spletnega mesta s pikami lahko uporabite vnaprej izdelane postavitve, graditelja Divi po meri, vrste objav po meri in drugo.

16. CleanBold

cleanbold-wp-tema

CleanBold je preprosta in (uganili ste) krepka WordPress tema s tonami belega prostora, ki ga lahko uporabite za predstavitev svojega dela ali svojega podjetja. Tema vključuje osupljivo domačo stran, čudovit portfelj in seveda krasen blog, ki ga lahko uporabite za delitev svojih najnovejših novic s svojimi bralci in strankami.

17. Korporativno

corporate-wp-tema

Pridružite se podjetju in blagajni Korporativna, večnamenska tema podjetja Themify, ki jo lahko uporabite za izdelavo poljubnih profesionalnih spletnih strani. Themify Builder olajša ustvarjanje postavitev po meri, vključene možnosti za pisave, menije, barve, pripomočke po meri, slike ozadja in videoposnetke pa vse olajšajo.

18. Macho

macho-wp-tema

Macho je še ena odlična tema, ki jo lahko uporabite za izdelavo elegantnega spletnega mesta, da navdušite svoje stranke. Funkcije vključujejo Googlove možnosti pisave, enostavne predloge strani, vgrajene možnosti SEO, portfelje svetlobne plošče, 7 brezplačnih vtičnikov in še veliko več. Poleg tega ta tema vključuje podporo za enostavno digitalno prenašanje, tako da lahko prodajate vse slike, e-knjige, video posnetke ali drugo digitalno blago, ki ga želite.

Zavijanje

Seveda lahko izbiramo na tisoče tem, vendar je to le nekaj naših najljubših. Upamo, da boste našli nekaj, kar vam je všeč! In če menite, da smo zamudili resnično super temo, kot nalašč za svobodnjake ali mala podjetja, nam zapišite zapis v spodnjem razdelku s komentarji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me