Zbirka brezplačnih in premium odzivnih tem WordPress

Odzivne teme WordPress

Odzivna WordPress tema je tema, ki je zasnovana tako, da se dizajn prilagodi različnim velikostim zaslona. Ideja je ta, da če si človek ogleda temo na velikem monitorju in nato na majhni mobilni napravi, kot je telefon, se bo temu primerno prilagodil, tako da uporabniku ponuja veliko boljšo izkušnjo. Če vaše spletno mesto privzeto ne odgovarja in ga gledate na majhni velikosti zaslona, ​​bo celotno spletno mesto postalo celotno, kar v večini primerov zelo težko krmira, saj ni bilo ustvarjeno s tako majhnimi dimenzijami. Odzivna postavitev v večini primerov ponuja postavitev, ki je precej drugačna kot partner v polni velikosti, vendar optimizirana za vašo manjšo napravo. To vključuje stvari, na primer zagotavljanje spustne menije za meni, drsni sliki in vrtiljaki, ki omogočajo dotik, manjše mreže, tako da je vsebina boljše ugnezdena, manj “nereda” in seveda optimizacije, ki temeljijo na določenih napravah (kot so iPad izboljšave).

Osebno sem začel ustvarjati nekatere odzivne spletne strani in teme in čeprav je lahko dodaten odzivnost veliko dodatnega dela, so izplačila običajno vredna. Spodaj je seznam brezplačnih in vrhunskih WordPress tem, ki imajo odzivne postavitve, za katere menim, da so precej kul. Seveda je zunaj na tone več, a želel sem z vami deliti nekaj tistih, ki sem jih ustvaril / našel. Seveda med premijskimi vključujejo tudi mojo partnersko povezavo, zato bom nekaj kupil, če jih kupite (hvala) – vendar so bile izbrane na podlagi mojih osebnih želja glede oblikovanja / postavitve in tudi na podlagi povratnih informacij trenutnih kupcev. Za brezplačne teme jih še nisem preizkusil in tiste, ki jih še nisem dejansko preizkusil, in sem jih vključil, ker mi je bilo zelo všeč, kako je bilo videti in so bile videti zakonite.

Izjava o omejitvi odgovornosti: WPExplorer je podružnica za enega ali več spodaj navedenih izdelkov. Če kliknete povezavo in opravite nakup, lahko naročimo provizijo.

1. Skupaj

Skupaj, večnamenska WordPress tema za Infoprenuers

Skupaj je naša najbolj prodajana tema WordPress na WPExplorerju. To je večnamenska tema s polno podporo vtičniku Visual Composer za povleci in spusti in vključuje na tone vgrajenih nastavitev orodja za prilagajanje in tematsko ploščo, da ustvarite skoraj katero koli spletno mesto, ki ga potrebujete / želite! Tema tudi v celoti podpira WooCommerce, tako da lahko ustvarite svojo spletno trgovino. Prav tako je popolnoma odziven, da izgleda dobro v vseh brskalnikih.

2. Noir

noir-odziven-wordpress-tema

Noir je premium blogging in e-trgovina WordPress tema, ki je kot nalašč za vsak blog. Ima zelo čist in sodoben dizajn, ki je tudi popolnoma odziven. Poleg tega, če želite skupaj s spletnim spletnikom nastaviti trgovino za prodajo svojih izdelkov ali povezanih izdelkov, lahko to storite prek integracije WooCommerce!

3. Danes (brezplačno)

danes-wordpress-tema

Tema WordPress danes je brezplačna tema WPExplorer, kot nalašč za kakršen koli blog in je popolnoma odziven. Tema ima domačo stran s predstavljeno objavo in spodnjo spodnjo mrežo dveh stolpcev. Zasnova je zelo gladka in minimalna ter kot nalašč za kakršen koli blog. V programu Customizer vključuje tudi možnosti za socialne povezave glave, velikosti slike, stolpce, postavitve in drugo.

4. Dvajset 11 (brezplačno)

Tema WordPress dvajset enajst

Seveda bi stvari začel s privzeto temo Twenty 11. Skupina WordPress.org je s to temo opravila izjemno delo, tako da je resnično preprosta, a hkrati močna in enostavna za uporabo. Seveda je to popolna tema za začetnike in je popolnoma odziven, tako da je vedno videti odlično.

5. Prilagodi (brezplačno)

Prilagodite WordPress temo

Adapt je moja prva brezplačna odzivna tema WordPress. Ustvarjena je bila idealno za poslovna in portfeljska spletna mesta, prihaja pa tudi s celotno predlogo spletnega dnevnika, prav tako pa bi jo bilo mogoče enostavno prilagoditi za katero koli spletno mesto, ki ga želite. Vključuje osupljiv portfelj FlexSlider, filtra, ki ga je mogoče filtrirati, nekaj odličnih kratkih kod, med številnimi drugimi funkcijami in seveda 100% brezplačen GPL.

6. BonPress (brezplačno)

BonPress WordPress tema

BonPress je brezplačna odzivna tema WordPress, ki jo je ustvaril WPZoom. Tema je najboljša za blogerje in ima zelo čist in eleganten dizajn z vgrajeno podporo za obliko zapisa.

7. Evolucija

Evolution WordPress tema

Evolution je prva vrhunska odzivna WordPress tema, ki jo je ustvaril osupljiv folk v Elegantnih temah. Tema ima zelo zelo minimalen dizajn, ki je kot nalašč za oblikovanje spletnega mesta brez nereda, kot je fotografski portfelj, in seveda njegov del članstva, ki vključuje tudi na tone in tone drugih odličnih predlog.

8. Odgovor (brezplačno)

Odgovori WordPress tema

Respo je brezplačna odzivna WordPress tema, na katero sem naletela drugi dan in sem bila navdušena. Ima zelo čist in minimalen dizajn, kot nalašč za vse vrste blogerjev, popolnoma odziven in brezplačen.

9. Pametni začetek

Smart Start WordPress odzivna tema

Smart Start je velikanski top prodajalec na Themeforest. Ta tema je bila od dneva, ko se je pojavila, izjemno priljubljena in ni vprašanja, zakaj. Ima zelo čist in minimalen dizajn, popolnoma odziven in jamra z vsemi dobrotami. Na voljo je tudi različica samo za HTML.

10. Kisik (brez kisika)

WordPress tema na kisik odziven

Oxygen je brezplačna odzivna tema, ki jo je prvotno ustvaril alienwp, zdaj pa je v lasti devpress. Tema je zelo minimalna in popolna ne le za bloge, ampak tudi za deljenje fotografij.

11. Posodobite

Modernize je še ena zelo priljubljena tema na trgu TF. Ima zelo preprosto zasnovo / postavitev, ki je popolnoma odzivna, toda tisto, kar je resnično edinstveno, je vgrajen urejevalnik vsebin, ki vam omogoča enostavno nastavitev strani na vašo spletno stran prek plošče za povleci in spusti.

12. Odziven (brezplačno)

Odzivna WordPress tema

Odziven je brezplačna tema, ki je na voljo prek WordPress.org. Vpadlo mi je v oči, ker je zelo preprosta, koda je na hitro izgledala dobro in bi bila dobra rešitev za tiste, ki iščejo brezplačno rešitev za svoje spletno mesto podjetja.

13. Uber

Ume je super minimalna tema ThemeTrust. Tema je usmerjena na poslovna / portfeljska mesta in ima čudovito sposobnost nastavitve različnih ozadij za vsako stran.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me