Amelia Plugin Review: Enkel bokning av tid för WordPress

Amelia Plugin Review: Enkel bokning av tid för WordPress

Inte alla WordPress-bokningsprogram är alla de är gjorda för att vara. Vissa av dem saknar de funktioner som behövs för att du ska kunna driva en effektiv möten, medan andra ser gamla och inaktuella. Du vill inte ha någon av dem, men det verkar som om Amelia bokning plugin vill se till att alla användare är nöjda med både funktionalitet och stil.

I den här granskningen av Amelia-bokningsplugin talar vi om dess bästa funktioner, varför vi tycker att det är en av de bästa tillgängliga WordPress-plugins som finns och hur det är en mycket anpassningsbar bokningsmotor för många typer av företag.

LÄR MER OM AMELIA

Vad gör Amelia-bokningsmotorn annorlunda?

Amelia betraktas som ett företagsprov-plugin. Därför kan hela teamet logga in på motorn och hantera de möten som kommer in. Det är ett ganska lättviktigt system, men du får fortfarande en komplett serie verktyg för saker som hantering av tjänster, platser, kunder och betalningar.

Allt detta görs via WordPress-instrumentpanelen, där alla Amelia-inställningar och verktyg konsolideras till ett elegant användargränssnitt.

Så om jag skulle argumentera för de två saker som gör att Amelia-bokningsmotorn sticker ut, skulle jag säga backend- och frontend-gränssnitten. Vi har redan pratat lite om backend, men det är viktigt att inse hur smidigt bokningarna går via plugin.

Först och främst kan Amelia-bokningsprogrammet anpassas för flera typer av branscher. till exempel skulle en lagkonsult inte ha några problem med att skapa en kraftfull modul för att få in nya kunder.

Här är några av de andra företagen som är kända för att få Amelia-plugin:

  • Spa och salonger
  • Gym och personliga tränare
  • Reparationscentra
  • Privata kliniker
  • Skönhetssalonger
  • psykologer
  • Turismindustrin
  • Alla typer av läkare
  • Många fler

Amelia Booking Plugin Review: Demos

Och det är det som är bra med Amelia. Du börjar med att ta en mall och lägga till de fält som behövs för din bokningsmotor. Sedan kan du justera varumärket så att det passar ditt nuvarande tema, allt utan att behöva koda modulen själv. Detta är en steg-för-steg-bokningsguide som guider kunder genom möten för att få så mycket förvirring som möjligt.

De bästa funktionerna från Amelia

Med Amelia booking plugin kan du anpassa bokningsmotorn för ditt eget företag och integrera ett betalningssystem för dina kunder för att skicka pengar direkt. Dessutom finns det massor av information om backend för dig för att se hur många möten som har kommit igenom och vad du behöver för att hantera.

Vad mer kan du förvänta dig av Amelia?

Flera anställda, timmar och platser

Amelia-motorn är ganska flexibel med dina timmar och anställda. Till exempel tillåter det bokningar med flera anställda. Plugin har alternativ för att sälja flera tjänster eller dela upp dem i kategorier.

Jag gillar också affärsfunktionerna, vilket innebär att ett gym skulle kunna samla möten baserat på platsen närmast kunden.

En enkel kalender att hantera

En kalender är synlig på framsidan och baksidan. Använd inställningar för att visa och visa filter baserat på bemanning, platser och tjänster. Dessutom har Amelia en gemensam kalendervy med alternativ för att avslöja olika vyer som månatliga eller dagliga visningar.

Amelia gemensamma kalender

Ett bokningsgränssnitt med sökverktyg

Amelia tillhandahåller en sökfält som har blivit normen för många bokningswebbplatser. På detta sätt kan användaren skriva in några få nyckelord som matchar deras sökpreferenser. Därefter bestämmer bokningsmotorn vilka resultat som är de mest relevanta för kunden.

Amelia Booking Plugin Review: Bokningsgränssnitt med sökverktyg

Ett bra exempel på detta skulle vara för en personlig tränare i ett gym. Det speciella gymmet kan ha dussintals tränare i personalen, men jag gillar personligen bara två av dem för mitt träningsregiment. Därför skulle jag berätta för bokningsmotorn att jag vill ha John som min tränare på ett visst datum.

Amelia-bokningsprogrammet skulle då leverera alla tillgängliga tider för John på det datumet.

En katalog för tjänster och kategorier

Tjänster delas ofta upp i specialkategorier. Till exempel har ett yogagym alla slags klasser, av vilka vissa inte är lämpliga för alla kunder. Så du kan ha ett vackert gallerbaserat galleri för att visa upp alla dessa tjänster. Detta fungerar med en kortkod, så att galleriet kan sättas in var som helst på din webbplats.

Amelia Booking Plugin Review: Tjänster & kategorier

Kombinera detta med steg-för-steg-bokningsguiden och sökfältet och Amelia skapar ett underbart användargränssnitt.

Hur mycket kostar det?

De Amelia booking plugin säljs av TMS plugins. Den enskilda webbplatslicensen (från maj 2019) är 59 dollar per år för en enda webbplats, vilket är ett otroligt pris för ett så kraftfullt utnämningsplugin. Denna licens är avsedd att användas på en enda webbplats – oavsett om det är din egen webbplats eller en klient. Detta ger åtkomst till alla plugins fantastiska, kraftfulla funktioner för att boka och debitera slutanvändare (med det enda undantaget är begränsade områden på din webbplats, t.ex. när användare först måste betala innan öppnar bokningsformuläret).

Så, som ni ser, är prissättningen ganska rimlig. Detta inkluderar till och med ett helt år kundsupport vilket gör priset väl värt det enligt vår åsikt.

Som med alla CodeCanyon-plugins finns det inget krav på att utöka ditt stöd. Avgiften på 59 $ är en engångsbetalning som ger plugin-programmet uppdateringar för hela livet.

Kundsupport från Amelia-utvecklarna

Amelia Booking Plugin Review: Support

Kundtjänst för Amelia tillhandahålls av TMS-plugins, som är kända för lyhörda och användbara svar. Detta är viktigt när ditt företag förlitar sig på en bokningsmotor för att låta kunder komma genom dina dörrar.

Som nämnts i prissektionen får Amelia-användare stöd i sex månader med en vanlig licens. Du kan utöka detta stöd till 12 månader och fortsätta betala om du vill ha ännu mer än så.

TMS-plugins har en biljettsystem på sin egen webbplats så att du direkt kan interagera med supportgruppen. Från vad jag har upplevt är supportteamet mycket lyhörda och kunniga för just detta plugin.

Det är också trevligt att se att kommentarerna är fyllda med svar från utvecklarna. Det här är bra för alla dina förförsäljningsfrågor. Sammantaget verkar det som om du inte bör ha några problem att komma i kontakt med kundsupport om du betalar för Amelia.

Vem ska överväga Amelia-boknings- / utnämningsplugin?

Jag skulle hävda att om du behöver en boknings- eller avtalningsmotor för ditt företag, betrakta Amelia som ett av dina nummer ett val. Det är riskabelt att installera ett gratis plugin och försöka driva hela ditt företag runt det. Det finns ingen garanti för kvalitetsstöd, och vem vet om plugin kommer att vara kvar om två år?

Med Amelia får du ett utmärkt supportteam, en bokningsmotor med många funktioner och de anpassningsalternativ du behöver för att passa bokningsverktyget på din nuvarande webbplats.

Dessutom fungerar plugin-programmet med ett brett utbud av företag och branscher som läkare, gym och salonger. Så prova Amelia och kolla in demos innan du gör ditt köp.

Läs mer om Amelia

Om du har några frågor om den här granskningen av Amelia booking plugin, meddela oss i kommentarerna nedan. Eller om du har använt plugin-programmet och vill dela, skulle vi gärna veta vad du tycker om det här kraftfulla bokningsprogrammet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me