Anpassa din WordPress-webbplats idag med CSS Hero

CSS Hero

Anpassa utseendet på din webbplats med bara några klick! CSS Hero är ett enkelt verktyg som alla kan lägga till anpassade teckensnitt, färger, gränser, marginaler och mer till dina inlägg och sidor. Hur kan något så fantastiskt möjligen bli bättre?

Hur du anpassar din WordPress-webbplats

Fram till nu trodde du antagligen att du måste vara en utvecklare för att göra anpassade ändringar på din WordPress-webbplats. Inte längre! CSS Hero är en live-redigerbar tematilpassare som ger dig kraften att skapa en WordPress-webbplats som passar dig eller ditt företag. Vi visar hur lätt det är att anpassa din webbplats med CSS Hero (så enkelt som 1, 2, 3) och dela några av de många orsakerna till att det är ett bra alternativ för dig.

1. Skaffa CSS Hero

Detta är den viktigaste delen – du behöver ta en kopia av CSS Hero! Välj en plan som är rätt för dig. Oavsett vilken plan du väljer, har du ett år att aktivera CSS Hero på din webbplats (eller webbplatser om du valde en personlig eller Pro-plan) men då kan du göra ändringar på din webbplats för alltid!

2. Se till att du är hjälte redo

Innan du kan börja göra ändringar måste du vara säker på att du använder ett hjälteklart tema. Du kan se en lista över Hjälte testade teman på CSS Hero-webbplatsen – och vårt helt egna Total-tema är på väg att tillkännages som Hero redo också!

Om du inte ser det tema du vill använda ska du inte vara ledsen – du kan fortfarande använda CSS Hero med vilket tema som helst! Försök först använda Raketläge med ditt tema. Med detta gör det möjligt för CSS Hero att det är bäst att definiera CSS-elementen i ditt tema så att du kan börja anpassa. Men om detta inte fungerar med ditt tema kan du använda Snabbkonfigureringsverktyg för att kartlägga våra CSS-element (detta tar bara lite mer tid än de andra alternativen).

3. Peka, klicka & anpassa

css-hero-redigering

Nu den roliga delen – anpassningar! När du har aktiverat CSS Hero på din webbplats kan du anpassa massor av olika funktioner. Håll bara musen på sidelement för att se vad som kan redigeras (CSS Hero kommer att markera element med en blå ruta när du håller muspekaren) och klicka för att börja redigera.

css-hero-skräddarsy

När du klickar på ett element kommer CSS Hero att visa dig en lista med alternativ (t.ex. text, bakgrund, kant, stoppning, marginal, storlek etc.). Se bara till att spara när du är klar. Och om du vill ångra en ändring som du har gjort använder du bara de inbyggda återställningsalternativen för sektioner för att återgå till de ursprungliga elementinställningarna.

Fler funktioner som gör CSS Hero Awesome

Det finns många fler skäl att älska CSS Hero eftersom det verkligen gör det enkelt för nya användare och erfarna utvecklare att justera teman. Det finns också massor av alternativ inbyggda i CSS Hero som du kan använda för professionella förändringar av ditt tema. CSS Hero stöder modern CSS egenskaper som lutningar och rutskuggor, inkluderar intelligent färgplockning så du kan välja färger från appar (Photoshop, fyrverkerier osv.) eller filer på skrivbordet och 600+ teckensnitt och glyfer (plus extra stöd för typekit och tredjeparts typsnitt).

Det finns också inbyggda alternativ för redigering och anpassning lyhörda skärmar. När du redigerar väljer du bara ett av visningsalternativen för att testa hur ditt tweaked tema kommer att fungera responsivt och göra ytterligare ändringar om det behövs. Det är ett utmärkt sätt att se till att dina besökare kan läsa dina inlägg och sidor på alla enheter.

Och om du vårar för PRO-planen får du också CSS hjälteinspektör vilket ger dig kraften att använda CSS Hero på samma sätt som ett webbläsarinspektionsverktyg. Detta är ett utmärkt verktyg för utvecklare, eftersom det ger dig en bekant inställning för att kopiera, klistra in och redigera din CSS på språng.

Åh, och du behöver inte oroa dig för att CSS Hero bromsar din webbplats. Det påverkar inte driften av din WordPress-installation alls. Plugin använder bara resurser när du använder live-redigeraren, så din admin och live-webbplats kommer att fungera så smidigt som normalt.

CSS Hero, en 5-stjärnig kundanpassning

Vi har granskat många byggare, men CSS Hero är en anpassare. Istället för att lägga till samma sidelement som alla andra som använder samma tema som du, ger CSS Hero dig kraften att göra det mer du utan att behöva lära dig CSS på helgerna.

Skaffa CSS-hjälte

Förhoppningsvis försöker du CSS Hero! Det fungerar bra med massor av populära teman och plugins, inklusive dem från WPMU Dev (ledtråd för morgondagen). Vi gillade verkligen att pröva det, och vi vet att du kommer att göra det!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me