Avhandling WordPress Theme Review

Innan jag börjar granskningen vill jag göra några saker tydliga. Först har jag arbetat med avhandling många gånger för klientwebbplatser och för det andra är wpexplorer.com ett anknytning till avhandlingen vilket innebär att jag gör en provision från varje avhandling som genereras genom min länk till affiliate. Detta sagt, jag ville berätta för dig att detta inte är din genomsnittliga bs-granskning som låter mer som en annons. Snarare ville jag skapa en informativ granskning av avhandlingen så att du bättre kan förstå allt om temat.

Jag kunde sitta här i timmar och skriva om hur fantastisk uppsats är, men du läser förmodligen hellre om de faktiska in-and-outs av detta tema.

Det finns mycket att läsa i den här avhandlingens granskning … Det är därför jag har tillhandahållit dessa trevliga stora rubriker så att du kan hoppa till vad som låter intressant. Njut av!

Besök avhandlingen

Vad är avhandlingen WordPress Theme Framework?

Examensarbete är ett Premium WordPress-temaramverk utvecklat av Chris Pearson och har blivit ett av de mest populära och nedladdade / köpta Premium-teman där ute. Faktum är att jag inte kan gå en enda dag utan att surfa på webben och se en webbplats som körs på avhandlingen. Det är otroligt.

Du har antagligen stött på många bloggar eller webbplatser som använder avhandlingen och kanske känner igen deras liknande utseende. Samtidigt kan du också ha sett många webbplatser som använde denna ram och du hade ingen aning. Anledningen till detta är att avhandlingen är ett fantastiskt tema rätt “out-of-the-box” men det kan också anpassas verkligen lätt för att se ut som “vad som helst”.

Men vad är egentligen avhandling? Jag antar att du kan kalla avhandling ett WordPress-tema, men det är mycket mer än det. Det är en kod- och designram som är byggd runt WordPress som levererar en bunnsolid SEO-webbplatskod plus designflexibilitet som inte kräver någon kunskap om HTML eller CSS för att göra anpassningar till din webbplats design.

Avhandling Admin Control Panel

Avhandlingsadministratörspanelen är det som gör att denna plattform verkligen sticker ut (enligt min mening). Visst många teman där ute låter dig anpassa ditt twitterkonto eller ladda upp en logotyp för din rubrik, men avhandlingen är annorlunda. Denna kraftfulla plattform gör att du kan göra massor av justeringar från att inkludera sidor i navigeringsfältet till att välja ett anpassat CSS-formatmall. Du kommer att ha möjlighet att anpassa din webbplats helt, direkt genom ditt WordPress-administrationsområde.

Administratörspanelen gör det riktigt enkelt för bloggare som inte vill smutsiga händerna med någon kod men ändå vill göra en del grundläggande redigering av sin webbplatsdesign och göra anpassningar för deras sökmotoroptimering på sidan..

Skärmbild av administratörspanelen

Här är en snabb skärmdump av en av admininställningssidorna så att du kan se mer eller mindre hur de ser ut. Kontrollpanelen är riktigt ren och använder rullgardiner så att allt är snyggt organiserat och du kan hitta det du behöver utan att behöva rulla ner för alltid.

Avhandlingens temapanel

Anpassa uppsats- och avhandlingsskinn

Som nämnts tidigare är en av de bästa sakerna med DYI Thesis Theme förmågan att anpassa utseendet och funktionen på din webbplats via teman kontrollpanelen som är lätt att använda och mycket intuitivt. Men du kan också anpassa utseendet på din webbplats via vad som kallas “barntema”, som är teman som är utformade för att fungera med avhandlingsramen och kan laddas upp via din temapanel och de lägger automatiskt till en ny stil / design på din webbplats . Det finns många platser där du kan hitta avhandlingsskinn och de är tillgängliga både gratis och för köp. Denna förmåga gör avhandlingen bra för bloggare som inte vill spendera när som helst på att anpassa sin webbplats eller behöver några extra funktioner som är tillgängliga via andra skinn. Och det är också bra för webbdesigners som vill använda avhandlingsramen för alla sina kunder.

Är avhandlingen verkligen så fantastisk för SEO?

Även om något tema eller webbplats kan redigeras för sökmotoroptimering är många inte optimerade till att börja med. Detta kan vara ett verkligt krångel för amatörer / mellanmedlembloggar, varför avhandlingsramen har utformats för att vara sökmotorvänlig direkt. Faktum är att de flesta laddar ner externa plugins som “All In One SEO”. Men tänk om du kunde få din SEO inbyggd i ditt tema? Detta skulle göra att allt går smidigare med renare kod och det kommer att göra det mycket lättare för dig att göra övergripande SEO-ändringar på din webbplats. Dessutom är avhandlingen redan mycket SEO-vänlig direkt utanför boxen, så att du kan installera den och känna dig bekväm att din webbplats kommer att indexeras.

Några av de viktigaste komponenterna som gör detta ramverk bra för SEO-syften är:

 • Titeltaggar och Meta Beskrivningsfält på sidor / inlägg
 • Noindexing-alternativ för sidor och psots
 • Alt text för bilder
 • Ren och enkel back-end-kod
 • Enkel design – snabbare lastning (google har lagt till hastighet som ett mått på sökmotorens ranking)

Du måste komma ihåg att helt enkelt genom att installera avhandling på din webbplats kommer du inte automatiskt att ranka nummer 1 på Google, utan snarare ger en mycket bra bas och ren kod för att göra dina SEO-ansträngningar enklare och eventuellt mer framgångsrika.

Målannonsering med avhandling och avhandling för dotterbolag

Nu här är en riktigt snygg funktion om avhandlingen du kommer att älska: “The Multimedia Box”. Det här är ett reklamblock 300px med 250px (storlek kan ändras) som är som standard överst på sidofältet och det låter dig rotera mellan olika media (bilder, video, adsense).

Än sen då? En roterande mediabox. Visst är det sant, men det som gör multimedia-rutan för avhandlingen så unik är att du kan redigera det som visas i det området för varje sida. Detta innebär att du kan tillhandahålla bättre riktad annons baserat på ditt sidinnehåll. Så till exempel på en Examensarbete inlägg du kan ha ett affiliate-banner för DIY-teman och i ett inlägg om WordPress SEO kanske du vill ha en amazon-länk till en motsvarande SEO-bok. För inlägg som du inte har några anknytningslänkar kan du överväga att använda den platsen för adsense.

I slutändan kommer du att kunna tillhandahålla relevant reklam för dina besökare med medialådan och öka din affiliate-försäljning.

Med den senaste versionen av avhandling (1.7) finns det en ny funktion som affiliate-marknadsförare kommer att älska och det är möjligheten att enkelt skapa 301 omdirigeringslänkar från dina affiliate-länkar. Detta innebär att du kan förvandla alla dina fula affiliate-länkar till sådana som ser ut som om de är på din webbplats och med vackra sniglar. På det här sättet kommer folk inte att avskräcka från att klicka på dem och du kan hjälpa till att öka dina klickfrekvenser.

Hur unik är avhandlingen?

Det unika är mycket viktigt för att skapa besökarnas lojalitet och hjälpa till att uppmuntra en gemenskap på din webbplats. Problemet är att många använder samma WordPress-teman som alla andra, så när du surfar på webben hittar du webbplatser som ser ut precis som alla andra webbplatser. Åtminstone för mig är detta en riktig avstängning.

Det finns för närvarande tusentals människor som använder avhandlingen och många använder avhandlingen med de grundläggande inställningarna som används och inget anpassat. Skönheten är att det här ramverket är så enkelt att anpassa att du kan få din webbplats att se 100% unik på bara några minuter. I slutändan är det upp till dig … Du kan gå för den enkla och grundläggande designen eller så kan du redigera den lite och ingen kommer ens att veta att du använder ramverket.

Det är detta som gör avhandlingen så stor. Till skillnad från många andra teman där ute måste du göra en hel del CSS- och XHTML-redigering för att din webbplats ska bli unik, men med avhandling kan du logga in på din adminpanel den andra du aktiverar den och gör några ändringar verkligen snabbt och enkelt. Eller så kan du ladda upp annons med ditt eget anpassade formatmall.

Är avhandling det perfekta temat?

Inget tema är “Perfekt”, eftersom något tema praktiskt taget kan förbättras på ett eller annat sätt, men det finns förmodligen många användare där ute som skulle hävda att avhandlingen är mycket nära att vara ett perfekt tema. Nedan belyser jag några av fördelarna och nackdelarna med avhandlingen så att du kan se vilka saker som är fantastiska och vad som kan förbättras.

Avhandling WordPress temafördelar

 • Ren kod och minimalistisk design
 • Sökmotorvänlig och optimerad
 • Gör enkla temaanpassningar utan att röra någon kod
 • Strömlinjeformar med anpassade underordnade teman
 • Relativt billig utvecklarlicens

Uppsats WordPress Theme Nackdelar

 • Kosta
 • Vanlig och enkel standarddesign
 • Blogger-layout – kanske inte är lika bra för företag utan barntema
 • CSS-kunskap rekommenderas fortfarande starkt för att kunna göra designändringar på din webbplats

Hur mycket kostar det och är det en bra affär?

Det finns 2 prissättningsalternativ för avhandling, alternativet Utvecklare och alternativet Personligt. Utvecklarlicensen kostar $ 164 medan den personliga är bara $ 87. Och även om detta kan verka dyrt, särskilt i jämförelse med priset på andra teman, är det i själva verket en mycket bra affär för vad du får. Du kan spendera över $ 500 för att betala någon för en specialdesignad webbplats eller så kan du köpa det här temat för $ 87 och anpassa det själv. Om du vill att din webbplats ska se ut och fungera utmärkt och rangordna på sökmotorer, kan det vara värt pengarna.

Nedan kan du se vad var och en av de olika planerna kommer med … Som ni kan se, om du planerar att använda detta tema på flera webbplatser, är utvecklaralternativet fortfarande billigare än att köpa 2 personliga alternativlicenser!

Utvecklarens alternativ 164 $

 • Obegränsad användning av avhandling på webbplatser som du äger1
 • Tillgång till helt nya betaversioner av avhandling innan slutlig utgåva! 2
 • Åtkomst till Client Site Options, som låter dig distribuera avhandling på webbplatser för clients3
 • Tillgång till svar och forum som endast är medlemmar
 • Lifetime Thesis-uppgraderingar
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Personligt alternativ 87 $

 • Användning av avhandling på en live-webbplats och en lokaliserad utvecklingsserver
 • Tillgång till utvecklarens alternativuppgradering för endast 774 $
 • Tillgång till svar och forum som endast är medlemmar
 • Lifetime Thesis-uppgraderingar
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Betala för ett WordPress-tema

Jag minns när jag först började med WordPress var jag väldigt skeptisk och ovillig att köpa någon mall och det finns tusentals människor där ute som för närvarande inte gillar tanken att betala för ett tema när det finns tusentals om inte miljoner gratis teman där ute . Jag har emellertid förändrats och förhoppningsvis har jag övertygat om att du också är klok.

När du tänker på TONER av extrafunktioner får du genom att betala lite men för en Premium-mall. Tänk på det … Om du köper ett premiumtema hjälper din sökmotorrankning och ökar till och med några fler konverteringar från webbplatsens annonser eller produkter än det har varit värt det.

Och bäst av allt med Premium-teman som du inte behöver oroa dig för att behöva behålla några sidfotlänkar, skräppost som kunde ha lagts till ett gratis tema, och viktigast av allt kommer du att kunna redigera din webbplats mycket lättare så att du kan undvika massor av svårigheter när du försöker anpassa din webbplats.

Ska jag köpa avhandling?

Naturligtvis eftersom jag försöker göra vissa affiliate-försäljningar här skulle jag säga JA klicka på länken nedan och köpa detta onda fantastiska tema. Men istället vill jag ge dig en lista över några saker du kan tänka på och eventuellt skriva ner dina svar så att du kan se om det verkligen är värt det för dig. Och om du funderar på att köpa detta tema kan du göra det genom mina länkar så får jag min respektive provision. Tack!

Saker att tänka på innan du köper

 • 87 dollar för ett tema som du enkelt kan anpassa och få det till att se ut som allt är det en hel del?
 • Om du är en utvecklare kan avhandling göra ditt liv enklare genom att ge dig ett snabbare sätt att skapa klientsajter?
 • Avhandlingen har några fantastiska SEO-funktioner och kommer med en fin ren kod. Är SEO ett problem för dig?
 • Skulle redigera ett tema om och om igen vara mer effektivt att köpa eller hitta ett nytt gratis tema för varje ny webbplats eller när du vill ändra utseendet på en.
 • Kommer avhandlingen att göra ditt liv enklare? (det har för många)
 • “22 100 klyftiga webbansvariga förlitar sig på denna ram” skulle du bry dig om att gå med?
 • Om du köper det och det inte var så coolt som du trodde det skulle vara, var $ 80 värt att försöka? (det finns en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti)

Avhandling nu med en delad licens

För dig som är orolig för GPL-licensen för WordPress meddelade DYI-avhandling för bara ett par veckor sedan att de har lagt till en delad licens till sitt tema som gör allt att göra med WordPress GPL och all avhandlingskod för att tillhöra DYI-teman.

Besök avhandlingen för att lära dig mer och köpa idag

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me