Betalda medlemsprenumerationer Progranskning

Betalda medlemsprenumerationer Progranskning

Om du vill skapa en WordPress-medlemswebbplats har du tur. Idag tittar vi på de kraftfulla funktionerna i Betalda medlemsprenumerationer Pro.

Att skapa en lönsam webbplats för WordPress-medlemskap är ingen enkel uppgift, särskilt som nybörjare. Du behöver en solid plan och ett kraftfullt system för att registrera medlemmar och hantera varje medlemskap. Utan ett underbart plugin (som prenumerationer på betalda medlemmar) har du svårt att skapa och hantera din medlemswebbplats.

I dagens granskning markerar vi funktionerna som gör betalda medlemsabonnemang till en av de bästa WordPress-medlemskapsplugin på internet. Njut till slutet och gå inte utan att dela dina tankar i kommentarerna.

Vad är betalda medlemsabonnemang?

betalade medlemsabonnemang

Betalda medlemsabonnemang är ett snyggt WordPress-plugin av Cozmoslabs som hjälper dig att skapa en medlemswebbplats utan att sveda dig. Plugin är packad till randen med alla de funktioner du behöver för att skapa en kraftfull webbplats för medlemskap.

Men även med en miljon och en funktion är betalda medlemsabonnemang intuitiva och ganska enkla att använda. Vem som helst (och jag menar VEM SOM HELST) som kan använda en webbläsare kan enkelt konfigurera plugin för att skapa en medlemswebbplats på nolltid.

Kärnpluginet är gratis, men du har två premiumpaket, t.ex.., hobbyist och Proffs som ger dig ännu mer funktionalitet. För denna recension använder vi prenumerationer på betalda medlemmar Proffs.

Betalningar för betalda medlemsabonnemang

funktioner för betald medlemsabonnemang

Att driva en webbplats för medlemskap är allvarliga affärer, vilket innebär att du behöver ett kraftfullt plugin som kommer med alla funktioner du behöver. Betalda medlemsabonnemang gör ingen besvikelse. Plugin kommer med en fin svit med funktioner. Här är en kort lista över vad du kan förvänta dig.

Betalningar för betalda medlemsabonnemang

 • Betalda och gratisabonnemang – Med hjälp av [pms-register] -koden kan du enkelt lägga till registreringsformulär på valfri sida eller post. Användare kan sedan prenumerera på dina medlemsplaner – gratis eller betalda
 • Kontohantering – Användare kan enkelt se och hantera sina konton. Använd [pms-kontot] för att skapa kontosidan
 • Begränsa innehållet – Du kan enkelt begränsa innehåll beroende på en prenumerationsplan eller inloggad status. Ovanpå det kan du begränsa WooCommerce-produkter eller hela din butik.
 • Enkel inloggning – Använd kortkoden [pms-login] för att skapa enkla inloggningsformulär för dina medlemmar
 • Ledning av medlemmar – Betalda medlemsabonnemang kommer med en fantastisk instrumentpanel som låter dig se och hantera dina medlemmar
 • Prenumerationshantering – Användare kan uppgradera från en befintlig prenumerationsplan
 • Gratis prov- och registreringsavgifter – Nu kan du erbjuda dina medlemmar en gratis provperiod som löper ut efter en viss period. Efter det kan du ta ut en registreringsavgift
 • Betalningshantering – Betalda medlemsabonnemang låter dig enkelt spåra alla medlemsbetalningar, betalningsstatus och köpta prenumerationsplaner
 • E-postmallar – Du kan enkelt anpassa e-postmeddelandena som skickas till användare vid registrering, prenumerationsaktivering, avbokning eller utgång
 • Grundläggande rapportering – Plugin låter dig se hur din medlemswebbplats presterar vad gäller nya medlemmar och intäkter
 • Exportera medlemsdata – Du kan enkelt exportera all medlemsinformation till en CSV-fil
 • Förhindra delning av konton – Du kan förhindra att användare loggar in på samma konto från flera platser
 • Flera integrationer – Du kan enkelt integrera prenumerationer på betalda medlemmar med Elementor, WooCommerce, bbPress och Profilbyggare, vilket betyder att du kan ladda din medlemswebbplats som en proffs
 • Skapa medlemsrabatter – Du kan skapa medlemsrabatter per produkt eller prenumerationsplan
 • E-postpåminnelser – Du kan ställa in flera påminnelser via e-post som automatiskt skickas till användare på vissa triggerhändelser
 • Betala vad du vill – Detta tillägg gör att dina medlemmar kan betala vad de vill prenumerera
 • reCaptcha – Säkra dina formulär och förhindra otäcka spam bot-registreringar
 • Integration med flera betalningsportar inklusive PayPal Standard, PayPal Express och Rand så att du kan samla in engångs- och återkommande betalningar utan hicka
 • Dryck av innehåll – Du kan ställa in innehållsscheman som hjälper dig att släppa innehåll till användare först efter att en viss period har gått
 • fakturor – Du kan generera fakturor för prenumerationsplaner dynamiskt
 • Flera prenumerationer per användare – Användare kan registrera sig för mer än en prenumerationsplan

Som du kan se är plugin-programmet för betalda medlemsabonnemang full av de funktioner du behöver för att skapa en kraftfull webbplats för medlemskap utan att bryta banken. Med funktionerna ur vägen, låt oss ställa in plugin.

Hur du installerar Plugin för betalda medlemsabonnemang

När du köp betalda medlemsabonnemang, kommer du att få ett e-postmeddelande med din kontoinformation samt nedladdningslänkar för plugin. Alternativt kan du ladda ner plugin och tillägg från ditt Cozmoslabs-konto.

betalningsmedlemsabonnemang köpskvitto

Ladda ner plugin och tillägg till din dator så låt oss komma igång. Navigera till i din WordPress admin-instrumentpanel Plugins> Lägg till nytt.

hur man lägger till ett nytt wordpress-plugin

Klicka sedan på Ladda upp plugin , välj huvudplugin och tryck på Installera nu knappen som vi markerar nedan.

ladda upp plugin för betalda medlemsabonnemang

Vänta tills installationen är klar och klicka sedan på Aktivera plugin knapp.

aktivera betald medlemsabonnemang

Om du gör det omdirigeras du till installationsguiden för betalda medlemsabonnemang som visas nedan.

Installationsguiden hjälper dig att konfigurera ett par alternativ. Till exempel kan du välja att skapa medlemssidor automatiskt, logga in användare automatiskt efter registrering och förhindra kontodelning direkt utanför fladdermallen. Dessutom kan du ställa in dina betalningsportaler och valuta.

Du kan hoppa över installationsguiden

Eller så kan du hoppa över installationsguiden och gå tillbaka till din WordPress admin-instrumentpanel, där du kommer att märka det nya menyalternativet för betalda medlemmar som visas nedan.

Klicka på menyalternativet ovan (dvs. prenumerationer på betalda medlemmar) för att starta följande Grundläggande information skärm. Den här skärmen innehåller all information du behöver för att konfigurera prenumerationer på betalda medlemmar.

Åt sidan: Vid denna tidpunkt är du välkommen att installera och aktivera dina tillägg. För att njuta av dina tillägg måste du först aktivera din licens genom att navigera till Betalda medlemsabonnemang> Tillägg som vi markerar nedan.

Du kan hitta serienumret i ditt Cozmoslabs konto.  Kopiera och klistra in din licensnyckel och klicka på Spara ändringar som visas ovan.

Konfigurera betalda medlemsabonnemang

När din licens är aktiv är det dags att kolla in de andra menyalternativen för betalda medlemsabonnemang. Låt oss upptäcka vad pluginet har att erbjuda.

Prenumerationsplaner

Betalda medlemsabonnemang gör att du enkelt kan skapa prenumerationsplaner. Naviger bara till Betalda medlemsabonnemang> Prenumerationsplaner och klicka på Lägg till ny som visas nedan.

Lägg till nödvändiga detaljer och tryck slutligen på Spara prenumeration som vi beskriver nedan.

När du har skapat en prenumerationsplan kan du lägga till en uppgradering eller nedgradering, vilket är praktiskt om du vill skapa en kostnadsfri testversion. Se bild nedan för illustration.

Fortsätt snabbt.

medlemmar

Om du vill se dina medlemmar och redigera medlemsabonnemang navigerar du bara till Betalda medlemsabonnemang> Medlemmar enligt nedanstående.

betalningar

Navigera till Betalda medlemsabonnemang> Betalningar för att se dina betalningsuppgifter som vi markerar nedan.

WooCommerce-produktbegränsning

Plugin med betalda medlemsabonnemang låter dig begränsa WooCommerce-produkter, vilket är användbart om du vill skapa produkter som endast är medlemmar. Med den här funktionen kan du begränsa båda produkterna visning och köp av, vilket ger dig massor av kontroll över din butik.

Men hur uppnår du detta med plugin för betalda medlemsabonnemang? Till att börja med måste du installera WooCommerce-plugin. För denna del av självstudien inrättade jag en dummy WooCommerce-butik, lade till ett par provprodukter och skapade tre (3) prenumerationsplaner, dvs Guld, Silver och Gratis, med de två sista nedgraderingarna av Guldplanen.

Nu, om jag navigerar till Betalda medlemsabonnemang> Prenumerationsplaner, Jag får följande skärm.

prenumerations planer

Nästa, jag fyllde vår test WooCommerce butik med ett par dummy produkter. För att se alla produkter i din WooCommerce-butik, navigerar du bara till Produkter> Alla produkter på din WordPress admin-meny som visas nedan.

woocommerce-all-produkter

Begränsa WooCommerce-produktvisning och -köp

För att begränsa alla produkter – säg fidget spinner som visas ovan – klicka bara på Redigera länk till den specifika produkten som vi markerar nedan.

begränsa-produkt betalda medlemmar-abonnemang

När produktredigeraren laddats, bläddrar du mot botten så ser du en Innehållsbegränsning metafält som visas nedan.

begränsa visning och köp av woocommerce-produkter

Som vi markerar på bilden ovan kan du begränsa vilka medlemmar / prenumerationsplaner som kan se och köpa en viss produkt (i vårt fall fidget-spinnaren). Allt du behöver göra är att kryssa för Inloggade användare kryssrutan och alla andra lämpliga kryssrutor (t.ex. Guldplan), och ditt arbete är gjort.

Notera: Om du inte definierar anpassade inställningar, använder plugin-programmet Plugin för betalda medlemmar standardbegränsningsinställningarna. Du kan anpassa dina begränsningsregler och meddelanden genom att navigera till Betalda medlemsabonnemang> Inställningar> Innehållsbegränsning som vi markerar nedan.

inställningar för innehållsbegränsning för prenumerationer på betalningar

Ovanstående skärm erbjuder dig många anpassningsalternativ för olika typer av innehållsbegränsningar inklusive anpassat meddelande, mall och omdirigering. Lek med alternativen och se vad du kan komma på.

Rabatter för endast medlemmar

För att erbjuda dina kunder bara rabatter eller rabattkoder när de registrerar sig för ett konto måste du först installera tillägget Rabattkoder, som du hittar i ditt Cozmoslabs-konto som visas nedan.

rabattkoder lägg till

När du laddar ner tillägget, installera och aktivera det på din WordPress-webbplats som ett normalt plugin, dvs navigera till Plugins> Lägg till nytt> Upload plugin. Välj sedan .zip-filen från ditt system och tryck på Installera nu som visas nedan.

installera betalda medlemsabonnemang rabattkoder lägg till

Efter processen ovan klickar du helt enkelt på Aktivera plugin för att få bollen att rulla som vi markerar nedan.

aktivera tillägget för rabattkoder

När plugin är aktiverat navigerar du helt enkelt till Betalda medlemsabonnemang> Rabattkoder enligt nedanstående.

betalda medlemsabonnemang rabattkod menypost

Om du gör det leder du till rabattkoder skärmen visas nedan.

Eftersom vi inte har några rabattkoder, låt oss skapa en så att du kan få en glimt av vad du kan förvänta dig. Klicka på Lägg till ny -knappen som vi detaljerar i ögonblicksbilden nedan.

lägga till en ny rabattkod med plugin för betalda medlemsabonnemang

Slår på Lägg till ny -knappen tar dig till den lättanvända Lägg till ny rabattkod redaktör, där du kan ange information om den specifika rabatten. Du kan till och med välja de prenumerationer som rabatten ska tillämpas på. Se bilden nedan för mer information.

Fyll i den korta formuläret på lämpligt sätt och tryck sedan på Spara rabatt som visas på bilden ovan. Dina användare kan använda rabattkoden på sitt konto, lista över prenumerationsplanformulär och på registreringsformuläret.

På tal om registreringsformulär, låt oss lägga till ett till din webbplats.

Anmälningsblankett

Ett registreringsformulär gör det möjligt för användare att registrera sig på din webbplats. Betalda medlemsabonnemang gör det enkelt att skapa ett registreringsformulär som A, B, C tack vare [Pms-registret] kortkod.

Naviger bara till Sidor> Lägg till nytt som vi illustrerar nedan.

Detta leder dig till Lägg till ny sida redaktör. Namnge sidan på lämpligt sätt, t.ex.. Registrera, Skriv [Pms-registret] kortkod i redigeraren, konfigurera andra sidalternativ om det behövs och dra slutligen till Publicera knapp. Se bilden nedan för mer information.

Och nedan ser hur registreringsformuläret vi just skapade ovan ser ut på vår testwebbplats.

Ser det inte dåligt ut, eller hur? Kommer komplett med Rabattkod fält. Och allt du behöver göra är att lägga till [Pms-registret] kortkod och tryck på Publicera knapp.

rapporter

Rapporteringsskärmen som visas nedan ger dig en fågelperspektiv över hur din medlemskapssida fungerar. Du kan komma åt sidan genom att navigera till Betalda medlemsabonnemang> Rapporter som visat.

inställningar

Inställningssidan låter dig konfigurera betalda medlemsabonnemang som du vill. Navigera till Betalda medlemsabonnemang> Inställningar för att komma åt sidan som visas nedan.

På sidan ovan kan du konfigurera ett par alternativ som:

 • Välj om du vill använda CSS för betalda medlemsprenumerationer för att utforma gränssnittet
 • Logga in användare automatiskt efter registrering
 • Ställ in dina medlemssidor, dvs. register, inloggning, konto, registerframgång och förlorade lösenordssidor
 • Ställ in betalningsportar
 • Aktivera och konfigurera innehållsbegränsning
 • Skapa e-postmeddelanden, dvs ett framgångsrikt registreringsmeddelande, prenumerationsaktiverings-e-post osv

Betalt medlemsabonnemang är ett bra medlemskapsplugin, och det är otroligt lätt att använda. Jag förväntar mig inte att du kommer att stöta på några problem.

Prissättning

Cozmoslabs erbjuder dig två prispaket, Pro (149 $) och Hobbyist (69 $) som visas nedan.

Vi uppmanar dig att gå efter det prispaket som passar dina affärsbehov. Se bara till att du kontrollerar funktionerna först. I huvudsak lägger Pro till gratis prövningar, support för anmälningsavgifter, 5 tillägg (återkommande betalningar, PayPal express, Strip, fakturering, dropp av innehåll och flera prenumerationer per användare) och en licens för obegränsad användning. Och både Pro och Hobbyist inkluderar 1 års support och uppdateringar.


Så vad är vårt slutliga beslut? Om du letar efter ett fullständigt medlemskapsplugin som är lätt att använda rekommenderar vi starkt prenumerationer på betalda medlemmar av Cozmoslabs. Detta WordPress-medlemskapsplugin levereras med alla alternativ du behöver för att skapa en kraftfull och lönsam medlemskapssida.

Har du en fråga eller ett förslag? Vänligen dela dina tankar i kommentarerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me