Dölj fakta Din webbplats drivs av WordPress med Hide My WP

WordPress-webbplatser är mottagliga för ett brett utbud av attacker inklusive SQL-injektioner, brute-force attacker och obehöriga inloggningar. Säkerhetsplugins som WordFence och iThemes Security kan förbättra säkerheten på din webbplats genom att hantera vanliga säkerhetsproblem som att ändra administratörskontot från admin.

Jag stötte på ett annat säkerhetsplugin nyligen med namnet Hide My WP som hanterar hackare på ett annat sätt.

FÖR Dölj min WP

Plugin utvecklades eftersom de flesta hackare och bots vet var de kan hitta viktiga WordPress-filer och sidor. En bot som är utformad för att inrikta sig på WordPress-webbplatser kommer därför att attackera alla webbplatser med WordPress-filer och passera de som inte gör det.

Precis som hackningsprogramvara utnyttjar det faktum att alla WordPress-webbplatser är strukturerade på samma sätt, använder Hide My WP det faktum att programvara endast kan rikta in sig på din webbplats om den känner till din webbplatsstruktur. Det gör detta genom att ta bort alla bevis för att din webbplats drivs av WordPress. Detta gör det mycket svårt för hackare att infiltrera din webbplats.

Låt oss titta närmare på hur Hide My WP kan skydda din webbplats från skadliga attacker.

Starta inställningar

Liksom alla bra WordPress-plugins som har många konfigurationsalternativ, dölj min WP-funktioner importera och exportera funktionalitet. Felsökningsrapporter finns också tillgängliga för utvecklare.

Det som skiljer Hide My WP är möjligheten att importera förberedda inställningsscheman. Du kan välja mellan medelhög sekretess (mer kompatibilitet), medelhög sekretess (snabb) och hög sekretess (mindre kompatibilitet). Om du väljer ett av dessa inställningsscheman läggs data till i importrutan och ändrar sättet för insticksprogrammet. Detta är en fantastisk funktion som sparar mycket tid på att ställa in plugin.

Dölj min WP-startinställningar

Allmänna Inställningar

Medan de förinställda inställningsschemat är användbara bör det bara ta dig fem till femton minuter att gå igenom de två huvudinställningssidorna och konfigurera Hide My WP för din webbplats.

Ett antal inställningar finns överst på sidan med allmänna inställningar, inklusive ett alternativ att använda en av dina sidor för 404-fel och dölja din wp-login.php-sida med en ny unik URL. Ditt administratörsområde kan också döljas för användargrupper som du inte har markerat som betrodd.

Dölj min WP Allmänna inställningar

Hide My WP låter dig dölja många saker så att programvara inte kan upptäcka att din webbplats drivs av WordPress. Du kan till exempel dölja WordPress-detaljer som läggs till flöden, vilken version av WordPress du använder och viktiga mappar som / wp-inkluderar / och / wp-content /.

Dölj min WP Allmänna inställningar

Plugin-programmet har några ytterligare funktioner som minifiering och ett alternativ för att ersätta ord och URL: er från din utmatade HTML-fil.

Dölj min WP Allmänna inställningar

Permalänk & URL-inställningar

Sidan med permalänk och URL-inställningar är där du anpassar hur dina filer, mappar och sidor är dolda. Du kan byta namn på din plugin-mapp, stilark, mapp wp-inkluderar och uppladdningsmapp.

Wp_comments_post.php kan också byta namn. Detta hindrar hackare från att ständigt spamma dig med spam-kommentarer.

Dölj mina WP Permalinks & URL-inställningar

Bas- och frågedelen i dina webbadresser för författarsidor och flödessidor kan också ändras. Alternativt kan du inaktivera dem helt från allmän syn.

Dölj mina WP Permalinks & URL-inställningar

Samma ändringar kan tillämpas på inlägg, sidor, kategorier och taggar. Detta hjälper till att göra det ännu svårare för programvara att upptäcka att din webbplats drivs av WordPress.

Dölj mina WP Permalinks & URL-inställningar

Sökning kan också ändras eller inaktiveras. Andra alternativ inkluderar möjligheten att inaktivera arkiv och anpassade inläggstyper.

Dölj mina WP Permalinks & URL-inställningar

Var medveten om att inaktivering av många funktioner på din webbplats kan skada användarupplevelsen. Att till exempel ta bort kategoriarkiv innebär att besökare inte kan söka igenom inlägg från en viss kategori. Men om du väljer att inaktivera sökning kan du alltid ersätta WordPress-standardfunktionen med Google-sökning.

Översikt

Hide My WP låter dig helt ändra den offentliga strukturen för viktiga kärnfiler och sidor, temafiler och plugin-filer.

På grund av typen av säkerhetsplugins är det svårt att kontrollera om de är effektiva eller inte. När allt kommer omkring, en webbplats som inte attackeras garanterar inte att dess säkerhetsåtgärder fungerar. Det finns ingen tvekan om att de åtgärder som Hide My WP vidtar för att dölja viktiga områden på din webbplats kommer att göra det svårare för hackare och bots att attackera din webbplats.

Hide my WP WordPress-plugin är tillgängligt på CodeCanyon för $ 23. Plugin-programmet har inte uppdaterats sedan november 2013, men utvecklaren verkar verkligen ge stöd för plugin-programmet.

Besök informationssidan Hide My WP för en komplett lista över dess funktioner ��

Lycka till,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me