Elegant teman granskning

Eleganta teman är en Premium WordPress Theme Membership-webbplats som ägs och drivs av Nick Roach som inte bara har det bästa erbjudandet inom premiumtema utan också några av de bästa och mest unika mönster där ute. Till skillnad från andra premiumtemsidor, där du kan bläddra igenom många premiumtema och köpa dem individuellt (för ett högt pris), på Elegant Teman får du tillgång till massor av premiummallar genom att gå med i medlemsprogrammet.

Jag har varit medlem i eleganta teman i ett år eller så och jag älskar dem verkligen. Alla deras temautgåvor har varit fantastiska och de har gjort det mycket lättare för mig att mina webbplatser ser fantastiska ut. Och eftersom jag är så fan av den här webbplatsen trodde jag att det var dags att jag skrev en Elegant Themes Review.

Hur eleganta teman fungerar

Eleganta teman PrislappSom sagt, eleganta teman fungerar på medlemsbasis. Du betalar 39 $ och du får tillgång till alla tidigare och framtida teman som utvecklats under din tid som medlem (du måste betala 39 $ för att förnya varje år). När du är medlem kan du bläddra och ladda ner alla teman på webbplatsen.

Detta gör eleganta teman till en eller förmodligen den billigaste platsen att få premium-teman. På många andra platser kommer du att betala över $ 30 bara för ett tema, medan här kommer du att få cirka 40 (och mer när nya kommer ut).

Varför gick jag med?

Jag gick ursprungligen med i eleganta teman eftersom jag letade efter ett tema för att köra WPExplorer och då var jag inte mycket av en webbutvecklare. Nu har jag naturligtvis utformat och programmerat mitt eget tema (om du tittar omkring kommer du att märka hur specifikt allt är för min webbplats behov).

Hur som helst, jag gick med och jag laddade faktiskt ner ett tema som heter “egallery” som jag började använda på WPExplorer och gillade det verkligen. Vid den tiden hade Nick Roach inte utvecklat ePanel, men temat kom fortfarande från några ganska coola anpassningar i adminpanelen, det fungerade bra ut ur rutan och såg bra ut.

Senare tog WPExplorer.com en tur och blev mer en temavisning och bloggsida. Så jag gick med i Affiliate-programmet för att börja tjäna lite pengar.

Var det värt det

Var det värt det? Enkelt uttryckt, ja. Till att börja med var det ett mycket prisvärt sätt att få fantastiska premiumtema för mina bloggar. För det andra gör Nick Roach fantastiskt arbete med dessa teman och att gräva i baksidan av hans teman hjälpte mig att lära mig några ganska snygga webbdesign / kodningstrick. Till sist har affiliate-programmet varit ganska framgångsrikt. Inte bara får jag rekommendera en riktigt bra produkt utan jag får lite pengar för den. Och eleganta teman erbjuder en superhög utbetalning på 50%.

Vad är coolt om eleganta teman

Pris

Jag har redan pratat om detta, men bara för att verkställa det lite mer. Eleganta teman ger dig förmodligen det bästa Premium-tema någonsin.

Design

Har du kolla in teman? De är freaking fantastisk. Det ser ut som att Nick Roach alltid är före kurvan när det gäller trender för webbdesign. Varje tema han släpper är fylld med supermoderna tekniker och funktionalitet. De ser inte bara bra ut, de fungerar.

ePanel

För mig inte en så stor sak, men för många av er som inte vill bli röriga från att gräva i och ändra all kod, har alla eleganta tematema ett “ePanel” som är Nick Roachs anpassade, super awesome och vacker temadministratörspanel. Härifrån kan du göra alla möjliga anpassningar till ditt tema samt inaktivera och aktivera vissa funktioner i ditt tema.

Eleganta teman ePanel

kortkoder

Eleganta teman har nyligen inkluderat en enorm lista med kortkoder till alla deras teman som gör att du enkelt kan lägga till coola knappar, reglage, flikinnehåll, kolumner, innehåll, sociala medier, verktygstips och mycket mer till din webbplats direkt via ditt vanliga inlägg redaktör. Detta betyder att du kan göra din webbplats AWESOME utan att behöva röra mycket av koden eller arbeta i HTML-läge.

Eleganta teman korta koder

Temalokalisering

Alla teman har lokaliserats för enkel och fullständig översättning till ditt modersmål. Med de inkluderade .mo- och .po-filerna kan du enkelt översätta temat till ett annat språk (de är som standard på engelska) och teman har redan några föröversättningsfiler för vissa språk för att göra det ännu enklare.

Support och uppdateringar

Att ha ett välkodat och vackert WordPress-tema betyder inte riktigt något om du inte är försäkrad för livslängd. WordPress förändrar och uppdaterar ständigt sin plattform, vilket innebär att du ständigt måste se till att ditt wp-tema är uppdaterat och har alla de senaste funktionerna och den mest uppdaterade koden. Att använda ett elegant tema är ett smart val eftersom de ständigt uppdaterar och lägger till alla sina teman så att du inte behöver.

Och om du är en WordPress- och / eller webbutvecklingsrookie, rädsla inte. Elegant Teman har ett bra supportsystem där du kan skriva in alla problem du har i din kontopanel och Elegant Staff hjälper dig med ditt problem. Du har antagligen använt ett gratis tema tidigare, stött på ett problem och försök kontakta den kostnadsfria tematutvecklaren, men aldrig hört tillbaka från dem. Detta är problemet med gratis teman … de ger nästan aldrig stöd eller hjälp. Men med eleganta teman kan du se till att din webbplats eller blogg går upp och fungerar smidigt.

55+ Teman

Till skillnad från många andra wp-temasidor betalar du inte bara för ett tema du får 55 teman plus premiumstöd och uppdateringar. Det är en super bra deall.

Inte en medlem? Gå med i eleganta teman

Om du inte är medlem är det dags att gå över och se vad de handlar om. Och om du älskar det, kom tillbaka och låt mig veta, samma sak om du hatar det.
Eleganta teman gå med