Flywheel Review: Managed Hosting för WordPress

Tillbaka med ytterligare en recension av WordPress Hosting, den här gången är det svänghjulets tur. I den här artikeln kommer jag att utforska upp- och nedgångarna på denna mycket anständiga värdtjänst för WordPress som har många alternativ. Skalbara planer, gratis migrering, iscensättningsplatser, nattliga säkerhetskopior, gratis SSL är bara några av de funktioner du hittar på Flywheel. Fortsätt läsa för att se vår recension av deras tjänst, eller klicka på länken för att besöka deras webbplats för att lära dig mer.

Läs mer om svänghjulet

Skapa en ny webbplats med svänghjul

Svänghjulet har ett mycket speciellt sätt att starta din upplevelse med tjänsten. De låter dig inte välja en plan direkt så jag har beslutat att visa dig processen precis som jag har upplevt den. Betalning kommer inte först med svänghjulet eftersom de låter dig ställa in din demo webbplats först.

Fyll bara i all information så är du redo att skapa din första webbplats. Fram till det ögonblicket har inga planer presenterats överhuvudtaget. Detta är ett mycket unikt sätt att komma igång. Svänghjulet har gjort det enkelt för människor som vill demonstrera tjänsten (eller använda den för att bygga en demowebbplats för en klient) men det kan bli besvärligt för dem som anser betalning och installation som två helt separata saker.

Svänghjulet låter dig betala på två sätt: antingen betala dig själv eller låt din klient göra betalningar när de tar över webbplatsen (Obs! Du kan också lägga till en webbplats till de bulkplaner du redan har).

När du bestämmer dig för hur du vill betala är du fri att välja en plan och efter det … är det skapelsestid. Jag gillar att Flywheel har gjort det enkelt för människor som vill starta en demo av tjänsten, och installationen är mycket meningsfull för frilansare. Men det eftersom inte alla användare kommer att landa på ricesidan innan de börjar ha planinformationen tillgänglig under anmälningsprocessen skulle vara trevligt.

Planer för svänghjulhotell

Här är de nuvarande planerna för svänghjulet. De erbjuder fullt hanterade WordPress-värdplaner byggda på Google Cloud-plattformen. Så serverinställningar är konfigurerade och WordPress redan installerat när du registrerar dig.

Prissättning på svänghjulshosting

För den här recensionen har jag valt Startplan. Svänghjulet har en tillräcklig mängd resurser, det är lite dyrare än tävlingen men det har SSL inkluderat och alternativet för CDN är tillräckligt överkomligt. Den enda verkliga nackdelen med deras planer är det begränsade lagringsutrymmet, som för de flesta bloggar inte kommer att vara några problem men kan bli ett problem för medelstora till stora webbplatser (specifikt resurs tunga eller hög trafik webbplatser).

Migrera din WordPress-webbplats till svänghjulet

Det perfekta sättet för mig att börja arbeta på webbplatsen är att importera den nuvarande referensplats så jag har testat migreringsmekanismen, som alltid.

Det är flera sätt du kan importera din nuvarande webbplats: det vanliga sättet (här är en bra startguide för att migrera till WordPress), som ger referenser till din nuvarande WP-webbplats och FTP-åtkomst, direkt via WordPress.com (vilket är ett bra tillägg) eller genom en ZIP-uppladdning – vilket är den perfekta metoden för mig. Svänghjul är tillräckligt säker på att du vill gå från WP-motor till svänghjul. De inkluderade även det alternativet där också!

När du väl tänker på vilken typ av migreringsmetod du vill låta Flywheel välja vilken typ av migration, antingen Standard migrering som kan ta upp till 3 arbetsdagar och det är gratis eller den Snabb migration det sägs göras på mindre än 8 timmar.

Trots att jag har dragkedja filen korrekt, den metoden fungerade inte för mig och fastnade på 99% så jag kontaktade teknisk support för assistens. De svarade mycket snabbt och bad mig skicka zip-filen till dem, vilket jag gjorde. Migreringen gjordes på mindre än 10 minuter utan några extra kostnader, så om inte din webbplats är riktigt enorm, finns det verkligen inget behov av att betala för en snabb överföring eftersom den vanliga tjänsten fungerar bra.

Alternativ för svänghjulspanelen

När webbplatsen är klar är det enklast att definiera domänen. Svänghjulet ger dig åtkomst till alla dina DNS-inställningar och faktiskt uppmuntra du redigerar dem efter behov.

Detta kan vara förvirrande för nya användare, men för människor som vet vart deras domäner pekar kommer svänghjulet inte i vägen. De låter dig enkelt definiera dina domäner och ger dig koordinaterna till deras CNAME-definierade namn och respektive IP-adress. De tillhandahåller till och med ett enkelt verktyg för dig för att kontrollera om DNS-poster har laddats korrekt.

Svänghjul handlar om den minst påträngande och lättanvända tjänsten för domäner och DNS. Det är som de säger: “Vi vet att du vill konfigurera din domän så här är data, peka din domän och kontrollera om den fungerar … vi kommer inte i vägen” och det är bara perfekt.

När domänen är korrekt inställd låter huvudpanelen dig styra cache på din WP-webbplats, aktivera felsökningsläget och till och med inaktivera cache för att se ändringar direkt. Svänghjulet verkar cache WordPress med sin egen anpassade webbserverarkitektur.

Extra svänghjulstjänster

På toppen av de vanliga grejerna erbjuder Flywheel stöd för säkerhetskopior. Även om det fortfarande är en bra idé att säkerhetskopiera WordPress regelbundet på egen hand, är detta en bra säkerhetskopia för dina säkerhetskopior.

Och om det inte räcker, låter svänghjulet aktivera en multiservice för $ 10 / mo extra och en CDN-tjänst för $ 10 mer.

Certifikat är gratis så länge du använder Låt oss kryptera men att installera ditt eget certifikat via svänghjul kommer att kosta dig $ 10 månader vilket inte är braFör de flesta användare är det troligtvis inte värt att betala ytterligare $ 10 per månad för ett anpassat certifikat. Att ha ditt eget certifikat är inte mycket annorlunda än att använda den inbyggda Let’s Encrypt, så vi rekommenderar det gratis alternativet för de flesta.

Om du behöver bygga din egen butik med ditt anpassade certifikat har du förmodligen bättre med en annan tjänst som inte tar ut en månadsavgift.

Lokal med svänghjulet

Lokal med svänghjulet

En annan exklusiv funktion är Local by Flywheel. Med Local kan du designa, bygga och testa din webbplats lokalt (på din dator) och sedan snabbt och enkelt driva din design till din livewebbplats som finns på Flywheel. Det bästa av allt – detta är en gratis funktion som fungerar bra med alla svänghjulsplaner.

24/7 kundtjänst

Har du stött på ett problem kl. 1? Inga problem. Svänghjulet förnyade nyligen sitt supportsystem för att kunna erbjuda kunderna hjälp 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, 365 dagar om året (ja, till och med helgdagar). Bäst av allt är det faktiskt mänskligt stöd och inte bara en chatbot.

Bonustillägg

Svänghjul värd Addons

Och för att komplettera allt finns det några fler tillägg som du kanske är intresserad av att veta att Flywheel erbjuder.

Prestationsinsikter: Snabba upp din webbplats med Flywheels hjälp. Månadliga hastighetsöversikt och kvartalsvisa revisioner kommer att hålla dig på rätt spår.

Plugins-uppdateringar: Om du glömmer att hålla saker uppdaterade kommer din värd att komma ihåg för dig. Regelbundna, månatliga plugin-uppdateringar kan hjälpa till att hålla din webbplats säker (även om vi alltid rekommenderar att du testar uppdateringar själv på en lokal eller staging-webbplats).

Säkerhetsinsikter: Precis som din hastighet kan du hålla din webbplats säker genom att hålla reda på dina månatliga och kvartalsvisa rapporter från svänghjulet.

Vit märkning: Om du är en designer gör Flywheel återförsäljningshotell enkelt. En vitmärkt plattform gör det enkelt att lägga till ditt varumärke och återförsälja till dina kunder.

Prestanda för svänghjulshosting

Så hur jämför svänghjulet med resten? Låt oss testa tjänsten.

Webbplatsens prestanda är mycket bra, med en responstid på mindre än 1,5 sekunder och en solid Ett mål från Pingdom.

När du tittar på huvudresponsen noggrant kan du se att Flywheel använder en anpassad webbserverkonfiguration som verkar vara ganska optimerad för uppgiften.

Ett test från Australiens server ger också ett utmärkt resultat med en annan EN. Bra jobbat!

GTMetrix visar också ett fantastiskt resultat och webbplatsen laddad i 1.6s bekräftar att Flywheel har en fin webbserver & cache på plats, vilket gör detta till en fin tjänst för alla WP-missbrukare som behöver en mycket bra prestanda.

Vad jag gillade

Svänghjulet har ett trevligt intuitivt och lättanvänt gränssnitt med standardalternativ men massor av extrafunktioner. Jag älskade “vi kommer inte i ditt sätt” inställning till domäner och DNS-installationen, eftersom det är perfekt för en snabb installation, speciellt för professionella.

Jag gillade också hur de svarar på biljetter. Supportpersonalen hjälper gärna till med snabba lösningar. Och jag gillade verkligen prestandan.

Vad jag inte gillade

Att ha en trevlig tjänst med mycket begränsande lagringsutrymme är inte trevligt och att behöva betala massor av pengar för en ännu dyrare tjänst är det bara inte kul att använda mer utrymme. Jag skulle gärna ha mer lagringsutrymme för blandningen. Det finns massor av bloggar och tidskrifter som inte får så många besök men konsumerar mycket lagringsutrymme och svänghjulet kommer att vara en mycket kostsam tjänst för den typen av aktivitet.

Jag tror att registreringsprocessen kan vara bättre eftersom planerna inte syns förrän efter att du har installerat din webbplats och valt en betalningsform. Detta måste förbättras. Antingen erbjuder en gratis demo (med 14-dagarsbegränsningen synlig) eller kräver att användaren registrerar sig och lägger till betalningsinformation först (sedan konfigureras efter) – att blanda de två är förvirrande.

Flywheel erbjuder för närvarande inga e-postalternativ som kan vara ett problem. Men vi kan starkt rekommendera G-suite om du vill hantera e-postmeddelanden själv.

Avslutar

Svänghjulet är ett solid värdalternativ. Det intuitiva och lättanvända gränssnittet i kombination med extrafunktioner som säkerhetskopiering, iscensättning, förmåga att lägga till gratis SSL-certifikat, multisidekompatibilitet och CDN som tillval gör det för en hel del. Flywheel erbjuder också en av de minst påträngande metoderna för att ställa in domäner och DNS (även om vi inte står i ditt sätt attityd) och det är en trevlig gest.

Dessutom om du är en frilansande webbdesigner finns det några extra funktioner som alternativet att välja klientfakturering och lokal (som du kan använda för att ansluta din lokala utvecklingswebbplats till dina levande klientsajter).

På andra sidan bordet är lagringsutrymmet mycket begränsat och svänghjulet är något dyrt. Men om du inte behöver massor av utrymme är det en bra service med utmärkt prestanda och teknisk support. För mer information, se till att besöka deras webbplats.

Skaffa svänghjulet

Sammantaget tycker vi att Flywheel är en ganska bra hanterad WordPress-webbhotell, men vad tror du? Har du provat svänghjulet? Eller har du några andra frågor om deras värd? Låt oss veta i kommentarerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me