Hur man lägger till Shopify till WordPress med WP Shopify

Shopify är utan tvekan en av de bästa e-handelsplattformarna i vår tid. WordPress, å andra sidan, är det bästa innehållshanteringssystemet på webben. Länka den formidabla e-handelsfunktionaliteten hos Shopify med de kraftfulla CMS-funktionerna i WordPress via WP Shopify-plugin, så får du alla verktyg du behöver för att bygga en onlinebutik som är ur denna värld.

Eller skulle det inte vara fantastiskt att sälja dina Shopify-produkter på WordPress? I den här översynsstreckguiden visar vi dig exakt hur du ställer in WP Shopify-plugin så att du kan utnyttja kraften i WordPress och Shopify som en chef.

WP Shopify-plugin hjälper dig att utöka din Shopify-butik med hjälp av inbyggd WordPress-funktionalitet. Till exempel tillåter plugin-programmet dig att dra nytta av det stora utbudet av WordPress-teman och plugins för att förbättra din butik. För en tydligare bild kan du tänka på WordPress som e-handelens front-end och Shopify back-end.

Låt oss med den ingressen upptäcka varför WP Shopify är det bästa sättet att integrera WordPress med Shopify. Låter fantastiskt, eller hur? Bra, låt oss dansa.

Vad är WP Shopify?

WP Shopify WordPress Plugin

WP Shopify är ett snyggt plugin som låter dig sälja Shopify-produkter på din WordPress-webbplats utan att installera och konfigurera ett e-handelssystem som WooCommerce.

Pluginet synkroniserar dina Shopify-butiksdata som anpassade inläggstyper som ger dig möjlighet att använda WordPress CMS: s fulla kraft. Vidare hjälper WP Shopify dig att lägga till Shopify Buy-knappen var som helst på din WordPress-webbplats, vilket gör en sömlös köpupplevelse.

WP Shopify hanterar inte betalningar. När köparen trycker på kassaknappen omdirigeras de till din Shopify-kassasida för att slutföra transaktionen. Med andra ord kommer du bara att använda Shopify för att behandla betalningar.

Om du har använt Shopify tidigare, vet du att det är en kraftfull e-handelsplattform, men den har ingenting på WordPress som en webbplatsbyggare.

Viktiga WP Shopify-funktioner inkluderar:

 • Möjlighet att importera dina Shopify-produkter och -samlingar som WordPress-inlägg
 • Otaliga mallar som hjälper dig att bygga en onlinebutik ur denna värld
 • Använd Shopify SDK för att vara värd för en fullständig kundvagn i din WordPress-butik
 • Inga iFrames tack vare den responsiva Shopify Buy-knappen
 • SEO-klar design
 • Möjlighet att spara dina Shopify-butiksdata i anpassade WordPress-databastabeller
 • 100+ åtgärder och filter som hjälper dig att anpassa din onlinebutik oavsett sätt du önskar
 • Kompatibilitet med WordPress-teman och plugins

Om du är intresserad kan du uppgradera till WP Shopify Pro för åtkomst till 80+ mallar, automatisk och selektiv synkronisering med din Shopify-butik, spårning över domäner, dedikerat support och mer.

Läs mer om WP Shopify Pro

Vilka är fördelarna med att använda WP Shopify?

Bortsett från funktioner ger WP Shopify dig möjlighet att njuta av vissa fördelar du skulle missa om du sålde på Shopify exklusivt. Här är en liten lista för att få din aptit.

 • Du har full kontroll över URL-strukturen för dina produkter tack vare WordPress-permalänk
 • Tillgång till tusentals WordPress-teman och visuella sidbyggare, vilket innebär att du kan bygga dina drömmar utan att bryta svett
 • Att anpassa WordPress-teman är enklare än att använda Shopifys motor för flytande mallar
 • Obegränsad åtkomst till tusentals WordPress-plugins som gör att du kan lägga till rik funktionalitet i din butik
 • Till skillnad från Shopify har du total kontroll över butiksdata som du synkroniserar med WordPress
 • Du kan dra full nytta av Shopifys inventerings- och beställningsfunktioner medan du kör på baksidan av WordPress
 • Rabatterade fraktpriser
 • WP Shopify är enkelt att installera och konfigurera som du lär dig på ett ögonblick
 • Den gratis versionen av WP Shopify kommer med alla funktioner du behöver för att börja sälja Shopify-produkter på din WordPress-webbplats
 • Omfattande dokumentation och vanliga frågor
 • Stort stöd

Hur man ställer in WP Shopify

I det här avsnittet lär vi oss att konfigurera WP Shopify och integrera det med Shopify. Du kan börja med gratisversionen och senare uppgradera till proversionen enligt dina behov. Dessutom rekommenderar författaren att använda Shopify Lite (kostar $ 9 dollar per månad) eftersom du bara behöver kundvagnens funktionalitet.

Låt oss komma ut på vägen.

Installera WP Shopify

Ser du att WP Shopify är tillgängligt i den officiella WordPress-plugin-repo, kan du installera det direkt från din WordPress admin-instrumentpanel.

På vilket sätt? Navigera till Plugins> Lägg till nytt.

På Lägg till plugins , ange “WP Shopify” i sökfältet och när du hittat plugin, tryck på Installera nu sedan Aktivera som visas nedan.

Aktivering av plugin lägger till en WP Shopify-undermeny på din WordPress-adminmeny. Navigera till WP Shopify> Inställningar för att starta integrationen med din Shopify-butik.

wp shopify inställningsmenyn

Vid detta tillfälle antar vi att du redan har en Shopify-butik (även om det är en gratis 14-dagars provperiod). Vi skapade ett gratis provkonto för den här guiden och lade till ett par produkter. Så ser vår Shopify-katalogsida ut.

Inte så snyggt, men det borde fungera perfekt.

Gå vidare, klicka på inställningar undermenyn tar dig till Ansluta nedan.

integrera wp shopify-plugin med shopify

Från skärmdumpen som visas ovan behöver du ett par detaljer som du får från ditt Shopify-administratörsområde. Dessa detaljer är:

 • API-nyckel
 • API-lösenord
 • Delad hemlighet
 • Tillgångstoken till storefront
 • Domän (detta är din Shopify-butiksdomän, t.ex.. wpex.myshopify.com vi använde för den här guiden)

Generera WP Shopify Integrationsdetaljer

Logga in på din Shopify-butiksadministrationspanel och klicka Apps enligt nedanstående.

Detta kommer att leda dig till Apps skärm. Klicka på Hantera privata appar länk som vi markerar nedan.

Klicka sedan på Skapa en ny privat app knappen som vi beskriver nedan.

Ange ditt privata appnamn och e-postadress på nästa skärm. Nästa, under Admin API avsnitt, ställa in allt på Läsa och skriva. Ställ in behörigheterna till Läsåtkomst för något fält som inte har Läsa och skriva alternativ.

Markera sedan Låt denna app få åtkomst till dina butikskontodata med Storefront API kryssrutan längst ner på sidan som visas nedan.

Slutligen, tryck på Spara -knappen och efterföljande Jag förstår, Skapa appen knapp. När detta är gjort kommer Shopify att presentera en sida med din API-nyckel och alla andra detaljer du behöver för att integrera WP Shopify-plugin. Se bild nedan.

Notera: Du kan hitta din Tillgångstoken till storefront mot botten av samma sida som visas nedan.

Nu, bara kopiera och klistra in detaljerna i respektive fält på WP Shopify Connect-fliken som vi beskriver nedan.

Klicka sedan på Anslut din Shopify-butik -knappen som visas på bilden ovan för att initiera synkronisering.

Och det är det, din Shopify-butik synkroniseras nu med din WordPress-webbplats. Framgångsrik synkronisering visar Ansluten status som visas nedan.

Nu, om du navigerar till WP Shopify> Produkter på din WordPress-adminmeny ser du att WP Shopify-plugin har importerat alla dina produkter från Shopify.

produkter i wp shopify

Produkter som visas på bilden ovan importerades direkt från vår Shopify-demobutik. Du kan importera upp till 250 produkter samtidigt.

Och här är hur katalogen vi just importerade ser ut på vår WordPress demo-webbplats med Twenty Seventeen-temat.

Låt oss nu utforska de andra funktionerna som finns tillgängliga i WP Shopify admin-instrumentpanelen. Nu kör vi!

Inställningsfliken

De inställningar fliken ger dig många alternativ för att hantera din onlinebutik med lätthet. Härifrån hittar du inställningar för att kontrollera:

 • Produkt-URL: er
 • Antalet produkter per sida
 • synkronisering
 • Ströbröd
 • Paginering
 • Produktvisningslayout inklusive bilder, färger,
 • Samlingens displaylayout
 • Relaterade produkter
 • Vagn
 • Kassaprocessen
 • Och så mycket mer

Fliken Verktyg

De Verktyg fliken hjälper dig att synkronisera Shopify-data, rensa WP Shopify-cache och ta bort alla synkroniserade data från WordPress.

Licensflik

De Licens fliken är praktiskt om du vill uppgradera till proversionen av WP Shopify. Vilket om du inte visste erbjuder dig ännu fler funktioner för att ladda din Shopify-WordPress hybridbutik super.

Felsökningsflik

Och den Debug fliken låter dig upptäcka fel och få support.

Övrigt Tab

wp shopify diverse flik

I skrivande stund, Blandat fliken låter dig uppgradera databastabeller om du uppgraderade från en version under 1.2.2.

Slutsats

Medan du kan använda Shopify Buy-knappen är WP Shopify förmodligen den bästa plugin som säljer dina Shopify-produkter på WordPress. Plugin är noggrant designad och levereras med alla verktyg du behöver för att börja sälja direkt. Dessutom är det superduper lätt att installera, du bör göra det på mindre än 10 minuter.

Vad är din åsikt om WP Shopify? Dela dina frågor och tankar i kommentaravsnittet nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me