InfiniteWP vs ManageWP: Vilket är det bättre WordPress Management Tool?

Jag tror att du kommer att gå med när jag säger: Att hantera ett par WordPress-webbplatser är ingen enkel uppgift. Jag menar, med en miljon och en uppgift, hur håller du dina webbplatser friska utan att bli berserk?

Det visar sig att du enkelt kan hålla koll på dina webbplatser med hjälp av ett WordPress-hanteringsverktyg som InfiniteWP eller ManageWP. I dagens inlägg upptäcker du det bästa WordPress-hanteringsverktyget för dina unika behov. Vi pit InfiniteWP mot ManageWP, två av de bästa WordPress-hanteringsverktygen på marknaden.

Contents

Varför välja WordPress Management Tool?

Att hantera en WordPress-webbplats är relativt enkelt, men när du lägger till fler webbplatser i din repertoar staplas uppgifterna bara upp. Ändå måste du uppdatera WordPress-kärnan, teman och plugins regelbundet. Dessutom måste du kontrollera hur dina webbplatser presterar vad gäller SEO och hastighet. Om det inte räcker måste du hålla säkerhetskopior, måttliga kommentarer och så vidare.

Om du är en byrå, en WordPress-temautvecklare eller någon annan WordPresser med ett par webbplatser att köra, är det att få ett WordPress-hanteringsverktyg ingen hjärna. Ett hanteringsverktyg sparar dig mycket tid och håller dig tillfredsställande.

Vad händer när du misslyckas med att hantera din webbplats?

Om du inte uppdaterar din WordPress-webbplats regelbundet gör du det alltför enkelt för hackare, och det vet jag först. Vad sägs om skräppost som skadar din trovärdighet och fyller din webbplats med skräp? Och om du inte klarar av att hålla säkerhetskopieringar kommer du att ha svårt att återställa din webbplats om det värsta skulle hända, vilket stjäl din tid och dina intäkter.

Här är affären, du måste ta hand om dina webbplatser, men om du gör det manuellt kommer du att bli galet. Det är exakt varför du behöver ett WordPress-hanteringsverktyg.

Låt oss börja med första saker först. Vad i namnet på att fråga är ett WordPress-hanteringsverktyg?

Vad är ett WordPress Management Tool?

Ett WordPress-hanteringsverktyg / tjänst / företag / vad du än vill kalla det är alla verktyg som är utformade för att effektivisera ditt dagliga arbetsflöde. I huvudsak låter ett WordPress-hanteringsverktyg du hantera inte bara en utan också så många WordPress-webbplatser som du vill.

När det gäller klick kan du uppdatera WordPress-kärnan, teman och plugins på flera webbplatser. Dessutom kan du moderera kommentarer, behålla säkerhetskopieringar och göra så mycket mer på flera WordPress-webbplatser utan att bryta svett.

Vad av dagens främsta utmanare?

InfiniteWP vs ManageWP: Vilket är det bättre WordPress Management Tool?

Innan vi kommer till funktionerna, prissättningen, supporten och den typen av saker, hur ska vi granska företagen bakom varje WordPress-hanteringsverktyg?

Vi talar användarbas, filosofi och de saker som gör varje fästing. Är det inte bra att lära sig mer om teamet som hjälper dig att hantera dina WordPress-webbplatser som en chef? jag trodde också det.

ManageWP

ManageWP

Grundades av Vladimir Prelovac och drivs av ett glad team med 28 personal, ManageWP är ett fantastiskt WordPress-hanteringsverktyg som är lika vackert som det är användbart.

Verktyget släpptes officiellt tillbaka 2012 som det första någonsin WordPress-hanteringsverktyget. Sedan dess har det vuxit i språng. Verkligen killar, någon bör uppfinna en tidsmaskin redan, så vi kan bli av med dessa typer av överflödiga uttalanden.

Idag betjänar ManageWP över 9 000 lojala kunder som kollektivt hanterar över 280 000 webbplatser. Verktyget sparar cirka 40 000 arbetstimmar varje dag. Oj.

Det betyder att varje kund sparar cirka 4 timmar per dag, vilket är typ av imponerande. Några av deras kunder inkluderar WP Site Care, Carrie Dills, WP-höjd och jag heter inte bara namngörning.

Vad gör att dessa killar rör sig på den ordspråkiga regniga dagen?

Deras uppdrag är enkelt. ManageWP syftar till att automatisera fler av dina dagliga arbetsuppgifter. De hjälper dig också att skapa den bästa WordPress-underhållsverksamheten. Det är en hel del verktyg, och dessa killar betyder affärer så långt WordPress-hanteringen går.

Började skriva kod 1984, såg aldrig tillbaka. Jag skulle gärna vilja förändra världen, jag har bara inte källkoden ännu. Bloggar för närvarande här.  – Vladimir Prelovac

I juli 2016 släppte Vlad & Co. ManageWP Orion, en kraftfullare version av ManageWP. Senare under året anslöt sig företaget till GoDaddy. Inom en nära framtid integreras ManageWP Orion med GoDaddy-planer, men kommer fortfarande att fungera som en oberoende tjänst för användare som värdar någon annanstans.

ManageWP är en värd WordPress-hanteringsverktyg, vilket innebär att hela processen är värd på ManageWP-servrar. ManageWP verkar från Serbien.

InfiniteWP

InfiniteWP

Två månader efter att ManageWP släpptes såg InfiniteWP dagens ljus. Observera dock att killarna döpte InfiniteWP tillbaka 2010, men WordPress-hanteringsverktyget förblev bara en idé i två år.

Idag är sakerna helt annorlunda. InfiniteWP är inte längre bara en idé utan valet av WordPress-hanteringsverktyg för över 470 000 webbplatser där ute. Några av deras nöjda kunder (med tillstånd av Twitter, naturligtvis) inkluderar Yoast, Media Temple och Honda bland andra.

Från vad jag kunde samla drivs InfiniteWP av blod, svett och tårar från fyra killar, nämligen David, Amrit, Yuvaraj och Kalyan. Och medan ManageWP verkar sätta ett fokus på deras 28-mannslag, verkar InfiniteWP berömma kunder för deras framsteg.

Alla kommentarer, feedback, kritik, begäran om funktion gör varje dag ännu mer spännande. Hela teamet fokuserar nu på detta och vi ser att ta detta till stora höjder.

Vi ser för oss att InfiniteWP ska vara en community-driven WordPress-hanteringsplattform med tredje parts utvecklare som bidrar till en ständigt växande mängd tillägg som hanterar alla behov som flera WordPress-miljöer någonsin kan komma med. – InfiniteWP-teamet

Uppdateringar, uppdatering och fler uppdateringar

Dessa killar driver ständigt ut uppdateringar, och just förleden lanserade de en fristående säkerhetstjänst som vi känner till WP Time Capsule. InfiniteWP är ett WordPress-hanteringsverktyg som du måste testa.

InfiniteWP WordPress-hanteringsverktyg körs på din egen server. Det innebär att du installerar plugin-programmet i en undermapp (t.ex. yoursite.com/iwp), en process som är ganska mycket enkel. InfiniteWP har kontor i USA och Indien.

Dom: Vilket tror är det bättre WordPress-hanteringsverktyget när det gäller team, användarbas och driftsfilosofi? Personligen lutar jag mig mot InfiniteWP.

Funktioner: InfiniteWP vs ManageWP

Nu när du kan berätta vad ett WordPress-hanteringsverktyg är, låt oss granska funktionerna som varje verktyg erbjuder. Eftersom det finns många fantastiska funktioner i det här avsnittet kommer vi att börja direkt.

Hantera WP-funktioner

Hantera WP-funktioner

Så snart du skapar ditt ManageWP-konto och länkar dina WordPress-webbplatser behandlas du till en imponerande lista med funktioner inklusive:

Enkel installation

Att ställa in ManageWP handlar om att registrera dig för ett konto och lägga till dina webbplatser. Du installerar plugin-programmet ManageWP Worker automatiskt på varje webbplats du lägger till. Vi kommer att lära dig mer om detta när du ställer in ManageWP senare.

Central instrumentbräda

Oavsett om du har två eller 100 WordPress-webbplatser kan du administrera var och en direkt (och säkert) från ManageWP-instrumentpanelen. Oroa dig inte för säkerheten för dina inloggningsuppgifter, ManageWP lagrar inte ditt användarnamn eller lösenord.

Effektiva uppdateringar

Alla uppdateringar visas på en intuitiv skärm som hjälper dig att uppdatera WordPress-kärnan, teman och plugins på flera webbplatser med ett enda klick. Du kan uppdatera varje objekt individuellt om du vill.

Cloud Backups

En gång förlorade jag mina webbplatser till en beryktad hackare. Som du förväntar mig bad jag min värd om en säkerhetskopia, men det fanns ingen! ManageWP erbjuder dig en månatlig backup av molnet gratis! Du kan få premium-reservtillägget till en extra $ 2 dollar / webbplats / månad som kommer med klonfunktionen.

Få en gratis säkerhetskontroll för att upptäcka skadlig programvara tidigt

Malware kan aldrig vara bra för din webbplats. Nope Nope Nopety Nope. Du kan skanna dina webbplatser efter skadlig programvara med ett klick. Hur suave?

Prestandakontroll

Sidhastighetshastighet är en stor rankningsfaktor för närvarande. Såhär är det: Folk hatar absolut långsamma webbplatser. Google straffar också långsamma webbplatser. En resultatkontroll en gång i taget visar dig vad som är trasigt och hur du fixar det.

Och för en liten avgift på bara $ 1 / webbplats / månad kan du hålla reda på din SEO-ranking. Du kan se hur dina SEO-nyckelord fungerar, upptäcka dina konkurrenter och mycket lättare.

Uptime Monitor

Om du är en WordPress-temautvecklare, kretsar ditt företag om demosajter. När dina demosajter går offline, börjar du förlora pengar. Men du behöver inte vara WordPress-temautvecklare för att förlora pengar när en webbplats går offline.

ManageWP erbjuder dig Uptime Monitor så att du vet när din webbplats är nere. Du kan få aviseringar via e-post, SMS eller Slack, så yay! Denna funktion är ett premiumtillägg som kostar bara $ 1 / webbplats / månad. Det finns ett paket på 25 USD per månad som täcker upp till 100 webbplatser, så välj en som fungerar för ditt företag.

Klientrapporter: Om din webbplatsunderhållsverksamhet innebär att skicka rapporter till dina kunder, håller du med om att det kan vara en helluva-uppgift att skapa rapporter som sopar klienter från deras fötter. ManageWP förstår detta alltför väl, varför de erbjuder ett rapportgenereringsverktyg med ett klick som är en ganska livräddare.

White Label ManageWP

Dina kunder behöver inte veta att du använder pluginprogrammet ManageWP Worker på deras webbplatser; Du kan helt byta namn på plugin eller helt dölja det faktum att du använder ManageWP för att hålla deras webbplatser i god stand. Detta innebär att du helt kan märka din underhållsverksamhet utan att sveda dig.

Samarbete

Har ett team som gör allt smutsigt arbete? Bra, du kan enkelt samarbeta med andra utan att någonsin avslöja ditt ManageWP-lösenord. Detta innebär att du kan arbeta med kollaboratörer och till och med låta klienter redigera vissa saker utan risken att förlora ditt hårda arbete. Att lägga till kollaboratörer är lika enkelt som paj.

Google Analytics-integration

Vad är ett WordPress-hanteringsverktyg som inte hjälper dig att hålla reda på din trafik? ManageWP erbjuder dig Google Analytics-integration, vilket innebär att du kan se din trafikstatistik direkt från din ManageWP-instrumentbräda. Du kan lägga till så många Google Analytics-konton som du önskar.

underhållsläge

Behöver du optimera databaser eller utföra ett antal underhållsuppgifter på dina WordPress-webbplatser, kommer ManageWP med dedikerat underhållsläge komplett med två premade mallar. Du har vackra “Underhålls-” och “Kommer snart” -mallar som är lätta att anpassa och starta.

Kommentarhantering

Modererande kommentarer kan ta en vägtull för dig om du hanterar ett par webbplatser. Skräppost är dock fruktansvärt och måste gå. ManageWP WordPress-hanteringsverktyg hjälper dig att ta tjuren vid hornen så långt som kommentarerna går. Med ett enda klick kan du rensa skräppost över ett stort nätverk av webbplatser som en superhuman.

Kodavsnitt

Om du älskar att gräva i kod för att ändra plugin-inställningar, eliminera instrumentpanelerna och i allmänhet vara fantastisk, kommer du säkert att älska den här funktionen. Kodavsnitten ger dig möjlighet att skriva din egen PHP-kod och köra den samtidigt i flera nätverk. Du kan ta bort eller behålla en historik över dina utdrag.

Sårbara plugins? Inga problem

Nu, tack vare WPScan Vulnerability Database, kan du upptäcka sårbara plugins på dina webbplatser omedelbart, vilket ger dig chansen att vidta åtgärder innan det oundvikliga händer. Sårbara plugins är dåliga, men ManageWP har din rygg.

InfiniteWP-funktioner

InfiniteWP-funktioner

Låt oss nu se hur InfiniteWP staplar mot ManageWP när det gäller funktioner. Erbjuder de det som krävs för att bli det bättre WordPress-hanteringsverktyget? Låt oss gräva in.

Enkel installation

Medan installation av InfiniteWP WordPress-hanteringsverktyget inte är så enkelt som att installera ManageWP, är det enkelt att hacka. Installera bara InfiniteWP-verktyget och InfiniteWP Client Plugin på din webbplats, länka de två och Voila! – du är bra att gå. Processen är superduper lätt, vi förväntar oss inte att du kommer att stöta på några problem.

En Master-inloggning

Enligt min egen åsikt är ManageWP Orion vacker, men det ger dig inte en fågelperspektiv över dina webbplatser som InfiniteWP gör. I själva verket kanske du aldrig behöver använda WordPress-instrumentpanelen någonsin igen. Att hantera dina WordPress-webbplatser med hjälp av detta WordPress-hanteringsverktyg är ren lycka.

Snabba åtgärder

Säkerhetskopiera dina webbplatser, öppna din WordPress-instrumentpanelen, skriva nya inlägg, redigera webbplatsinformation och spara webbplatsspecifika länkar / anteckningar bland andra saker är bara en svävare bort. Du kan verkligen spara mycket tid eftersom allt du behöver göra är att musa över din webbplats, peka och klicka.

Webbplatsöversikt

Inget annat WordPress-hanteringsverktyg, inte ens ManageWP, ger dig en korrekt och detaljerad bild av dina WordPress-webbplatser som InfiniteWP. Återigen, bara genom att sväva över din webbplats kan du se alla tillgängliga säkerhetskopior, uppdateringar, WordPress-version, serverinfo och så mycket mer.

Uppdatering med ett klick

Att uppdatera dina plugins, teman och WordPress-kärnan med InfiniteWP WordPress-hanteringsverktyget är verkligen en glädje. När du loggat in på din självvärda InfiniteWP-instrumentpanel ser du en “Uppdatera alla” -knapp bredvid din webbplats som gör exakt det. Pojke, du kan till och med dölja alla plugins eller teman som du aldrig vill uppdatera någonsin.

Förbättrad säkerhet

På tal om självhotande lever InfiniteWP på din egen värdserver, vilket innebär att du har total kontroll över dina WordPress-webbplatser. Till skillnad från ManageWP behöver du inte dela data eller lita på dina inloggningsuppgifter med en tredje part. Integrera bara InfiniteWP med din WordPress-webbplats och upplev ett WordPress-hanteringsverktyg som ingen annan.

Säkerhetskopiering och återställning

ManageWP erbjuder dig en månatlig säkerhetskopiering med deras gratis plan. InfiniteWP erbjuder dig obegränsade säkerhetskopior. Och vi talar om fullständiga säkerhetskopior på webbplatsen som innehåller dina databaser och filer. Backupfunktionen har fantastiska alternativ inklusive möjligheten att optimera dina tabeller, utesluta filer och mappar och så mycket mer. Återställa en säkerhetskopia handlar om att sväva, peka och klicka.

Enkel plugin & temahantering

Kontrollera vilka plugins eller teman som är installerade på alla dina WordPress-webbplatser eller installera nya på flera WordPress-webbplatser med ett enda klick. Det betyder att du inte behöver installera dina startteman och plugin på flera webbplatser var för sig, vilket sparar massor av tid.

Gratis för livet

Detta är förmodligen den bästa funktionen för båda WordPress-hanteringsverktygen. De är båda gratis att använda på ett obegränsat antal webbplatser. Du behöver dock ett par premiumtillägg om du behöver mer funktionalitet. Som jämförelse har dock InfiniteWP premiumtillägg så mycket mer att erbjuda än ManageWP: s, och vi kommer att se detta i vårt nästa avsnitt.

Skriv inlägg

Du kan skriva och publicera inlägg på flera WordPress-webbplatser direkt från InfiniteWP, en funktion som inte finns i ManageWP. Se varför vi sa att du kanske aldrig behöver använda WordPress-instrumentpanelen någonsin igen?

Regelbundna uppdateringar

Vi älskar alla tillväxt, vi älskar alla framsteg, mer om vi är en del av det. Innan jag kunde avsluta skriva detta inlägg uppdaterade InfinteWP sin instrumentbräda och InfiniteWP Client-plugin. Dessa killar menar affärer, varför de uppdaterar detta WordPress-hanteringsverktyg med nya funktioner, bugfixar och så mycket mer. Om du är benägen kan du delta i betatestprogrammet.

Kundorienterad

Om du tittar inuti InfiniteWP-instrumentpanelen får du snabbt en känsla av att dessa killar sätter mycket fokus på dig. De erbjuder dig ett enkelt sätt att rapportera problem samt ett komplett forum där du kan skicka in dina idéer. Det är från dessa idéer InfiniteWP hämtar de flesta av sina bästa funktioner.

Bedömning: När det gäller funktioner erbjuder ManageWP fler funktioner gratis jämfört med InfiniteWP. Samtidigt är kärnfunktionerna du behöver för att hantera flera webbplatser gratis i båda verktygen. När det gäller övergripande funktionserbjudande (gratis och premium) överväger InfiniteWP ManageWP.

Prissättning: InfinteWP vs ManageWP

Det har varit mycket debatt om prissättningsmodeller som antagits av varje WordPress-hanteringsverktyg. Grundplanen är gratis för båda verktygen, men de verkliga utgifterna kan snabbt öka när du introducerar premiumtillägg.

Hantera WP-prissättning

ManageWP erbjuder en inkrementell prissättningsmodell i den meningen att ju fler webbplatser du har desto mer betalar du, även om priserna för premiumtillägg varierar mellan $ 1 och $ 2 dollar. Tanken bakom prissättningen är att du kanske inte behöver samma tillägg för varje webbplats du hanterar, vilket ger dig flexibilitet att justera avgifterna per webbplats baserat på vad du använder. Så om du använder max 25 webbplatser som är tillåtna i en frilansare-prisplan och köper alla dina tillägg per webbplats, kommer du att betala högst $ 200 dollar per månad.

Manage WP erbjuder dock paketpaket för byråer med över 25 webbplatser. Om du kommer till byråns paket kommer du att betala mellan 150 och 225 dollar per månad för alla premiumtillägg. Observera att paketpaketen täcker upp till 100 webbplatser.

InfiniteWP-prissättning

InfiniteWP erbjuder ett mer standardiserat prisschema. Den kostnadsfria planen omfattar obegränsade webbplatser, precis som ManageWP, och fartyg med de funktioner som vi skisserade ovan. Om du behöver premiumtillägg betalar du mellan $ 147 och 647 dollar per år.

Låt mig exponera. Startpaketet som kostar $ 147 dollar per år stöder upp till 10 webbplatser, 1-3 dagars e-poststöd och 22 tillägg värda $ 2576. Enterprise-planen som kostar $ 647 dollar per år stöder obegränsade webbplatser, InfiniteWP för lag, 22 tillägg och prioriterat e-poststöd.

Som jämförelse erbjuder InfiniteWP fler premiumtillägg än ManageWP. Vi talar om tillägg som en trasig länkkontroll, iThemes Security, 2-faktor autentisering, WordFence Security, Sucuri Malware Scanner och en filuppladdare bland andra.

Om du har 25 webbplatser betalar du $ 347 dollar per år, och detta inkluderar 22 tillägg och en dags e-postsupport. Om du har mer än 25 webbplatser, säger att du är en byrå, har du det bättre med byråns plan som kostar 447 dollar per år. Detta paket har alla tillägg och prioriterat stöd.

Dom: När det gäller prissättning slår InfiniteWP ManageWP tio noll. För ungefär $ 37 dollar per månad får du byråns plan att skicka med 22 tillägg och obegränsade webbplatser. Byråns plan på ManageWP kostar mellan 150 och 225 dollar per månad, kommer med 7 tillägg och stöder upp till 100 webbplatser.

Support: InfiniteWP vs ManageWP

Låt oss nu se hur varje företag mässar i supportavdelningen. Du vet, du kan berätta så mycket om ett företag beroende på värdet de lägger på att stödja kundbasen.

Hantera WP-support

ManageWP har ett bra supportavsnitt. De erbjuder en detaljerad Användarguide som beskriver allt från installation till funktioner och felsökning bland annat. Det finns allmänna frågor och vanliga frågor om försäljning som täcker de flesta frågor du kan ha. Om du behöver ytterligare hjälp kan du enkelt kontakta supportteamet.

InfiniteWP-stöd

Att stöta på problem är oundvikligt oavsett om du är nybörjare eller professionell WordPresser. InfiniteWP är otroligt lätt att hitta hjälp när du sitter fast. Det är därför erbjudandet en “Hjälp” -flik i administrationspanelen, vilket gör det enkelt att rapportera problem.

Dessutom gör de det lätt för användare att kontakta via sin webbplats med en “Support” -flik som fästs i din webbläsare. Dessutom har de en fullfjädrad supportforum där användare kan publicera problem samt diskutera med andra användare. Naturligtvis är forumen ganska populära med många ämnen.

Dom: Båda WordPress-hanteringsverktygen erbjuder tillräckligt stöd, men din erfarenhet beror på allvarens problem, så bara du kan den ultimata domaren här.

Hur man installerar ett WordPress Management Tool

I det här avsnittet går vi igenom installationen av InfiniteWP och ManageWP, så att du kan installera ditt val av WordPress-hanteringsverktyg utan att bryta svett. Kom ihåg att båda verktygen är gratis och relativt enkla att installera även om du är nybörjare. Låt oss börja med ManageWP.

Hur man installerar ManageWP

Att ställa in ManageWP är smidig segling hela vägen. Bara gå över till ManageWP.com och registrera dig med din e-post:

ManageWP - WordPress-hanteringsverktyg

När du har registrerat dig kyler du i några sekunder innan du dirigeras till nästa skärm så att du kan lägga till dina personliga uppgifter:

Hantera WP wordpresshanteringsverktyg

När du har angett dina uppgifter är du redo för nästa steg; lägga till din allra första webbplats till ManageWP. Fyll bara i fältet och klicka på knappen “Lägg till webbplats”:

HanteraWP WordPress-hanteringsverktyg

Nästa steg innebär att länka din webbplats till ManageWP. Detta betyder helt enkelt att installera ManageWP Worker-plugin på den webbplats du lagt till i föregående steg. Här kan du välja att installera insticksprogrammet manuellt eller automatiskt via ManageWP. Du väljer det senare eftersom det är snabbare:

HanteraWP WordPress-hanteringsverktyg

Om allt går bra, bör du se den sista skärmen som visas nedan. Här kan du välja att lägga till en annan webbplats eller gå till din ManageWP-instrumentbräda:

HanteraWP WordPress-hanteringsverktyg

Eftersom du kan lägga till fler webbplatser från instrumentpanelen klickar du på knappen “Gå till instrumentpanelen” för att starta din instrumentpanel:

HanteraWP WordPress-hanteringsverktyg

Som du ser ser din ManageWP-instrumentpanel vacker ut. Att aktivera valfri funktion är enkelt, bara peka och klicka. Här kan du aktivera säkerhetskopior, göra prestandakontroller, spåra din trafik och mycket mer.

Hur man installerar InfiniteWP

Att installera InfiniteWP WordPress-hanteringsverktyget är också enkelt, men processen innebär fler steg än ManageWP. Sammantaget är det så enkelt att vi inte förväntar dig att du stöter på några problem. Gå bara till InfiniteWP.com och ange din e-post som visas nedan:

InfiniteWP WordPress-hanteringsverktyg

Därefter omdirigeras du till en sida som beskriver hela installationsprocessen. Steg ett handlar om att ladda ner InfiniteWP Admin Panel-installationsprogrammet:

InfiniteWP WordPress-hanteringsverktyg

Logga sedan in på din WordPress admin-instrumentpanel och installera InfiniteWP-installationsprogrammet. Om det här är första gången du installerar ett plugin, navigerar du bara till Plugins -> Lägg till nytt:

InfiniteWP WordPress-hanteringsverktyg

Ladda upp, installera och aktivera sedan plugin. När du har installerat och aktiverat plugin bör du se meddelandet som visas nedan. Klicka på knappen “Install InfiniteWP admin panel”:

InfiniteWP WordPress-hanteringsverktyg

Nästa steg, välj en mapp för att installera InfiniteWP adminpanelen. Det kan vara vilken mapp som helst, men om du använder en befintlig mapp skrivs innehållet över. Välj standard IWP-mapp och klicka på knappen “Ladda ner och installera”. Du kan också välja att ta bort plugin efter installation av adminpanelen:

InfiniteWP WordPress-hanteringsverktyg

Följande steg är ganska enkla. (1) Acceptera licensavtalet, (2) bekräfta din databasinformation (du behöver inte ändra någonting här, såvida du inte vet vad du gör), (3) skapa dina inloggningsuppgifter och du är klar:

InfiniteWP WordPress-hanteringsverktyg

Klicka sedan på knappen “Öppna administratörspanelen” och logga in med information som du skapade för att få åtkomst till din nyskapade adminpanel:

InfiniteWP WordPress-hanteringsverktyg

Som du kan se är instrumentpanelen ren och enkel att använda. Allt du behöver för att hantera pop-ups på din webbplats när du håller muspekaren över din webbplats i sidofältet.

Vilket ledningssystem är bäst?

Så vilket är bäst? Vi röstar att det är en slips! Att hantera flera WordPress-webbplatser behöver inte längre vara en utmaning med varken InfiniteWP eller ManageWP. Båda verktygen är gratis att använda, men priset på premiumtillägg kan snabbt staplas om du inte är försiktig så se till att hålla reda på vad du behöver och vad du inte gör. Och som med alla plugin, tema eller tjänster, se till att du väljer det verktyg som fungerar för dig och ditt företag.

Baserar du ditt val på personlig smak och de detaljer som vi beskriver i det här inlägget, vilket WordPress-hanteringsverktyg kommer att välja? Mellan ManageWP och InfiniteWP, som stjäl dagen för dig? Låt oss veta i kommentarerna. Tack på förhand!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me