Link Whisper: Smartare WordPress Internlänk

Link Whisper: Smartare WordPress Internlänk

I SEO-världen vinner du några och förlorar några. Men det skulle vara synd att förlora så långt som den interna kopplingen går. Det är bara dåligt, särskilt när Link Whisper, ämnet för dagens granskning, ger dig exakt vad du behöver för att få en intern länk som en proffs.

Även om de ignoreras av de flesta är att lägga till interna länkar bra för användarupplevelse (UX) och sökmotoroptimering. Användare kan hitta relevant innehåll snabbt, och sökmotorer kan indexera mer av ditt innehåll utan några hicka. Dessutom kan intern länkning öka engagemanget och minska studien eftersom användarna spenderar mer tid på din webbplats.

Fortfarande är interna länkar tröttsamma, särskilt om du har massor av innehåll. Och om du inte är försiktig kan du hamna med föräldralöst innehåll på din webbplats, vilket är lika dåligt som att du inte har något innehåll alls. När allt kommer omkring, varför bry sig om att skapa innehåll som ingen ser?

Använder till Link Whisper-plugin, och du kan säga adjö till alla dina interna länkar. I dagens inlägg upptäcker du varför detta WordPress interna länkplugin är ett av de bästa verktygen för alla webbplatsägare. Ovanpå det visar vi dig exakt hur plugin fungerar, vilket innebär att du kan slå marken igång.

Låt oss granska dina länkar på ett sätt som gynnar dina användare och SEO-ansträngningar utan att göra något annat. Lämna dig inte utan att dela dina tankar i kommentarsektionen i slutet av inlägget. Om du känner till ett plugin som slår Link Whisper, skulle vi också gärna höra om det ��

Vad är Link Whisper?

länk viskar internt länkar wordpress plugin

Link Whisper är en fantastisk WordPress-plugin som låter dig lägga till och hantera interna länkar på din webbplats. Tack vare funktioner som smart förankringstext, artificiell intelligens (AI) och rapportering kan du äga interna länkar på din webbplats som en chef.

Enligt utvecklaren “Link Whisper hjälper dig att ta det som en gång var en tidskrävande jobb (som blir ännu större när din webbplats växer) och förvandlar det till en möjlighet för dig att ha en bättre optimerad webbplats än dina konkurrenter.”

Det låter inte alls. Speciellt den del som läser “… en möjlighet för dig att ha en bättre optimerad webbplats än dina konkurrenter.” Vad är det inte att älska med det?

Andra webbplatsägare gillar också Link Whisper:

Link Whisper har tagit bort 90% av det arbete som är involverat i intern länk. Det som en gång var en uppgift som tog mig lång tid att göra, eller var väldigt svårt för en VA att göra ordentligt, tar nu bara några minuter och görs som jag vill ha det. Med tanke på värdet av intern länk i SEO på sidan är detta plugin ingen brainer. – Jared Bauman

Och de 5-stjärniga betyg fortsätter att komma. Utvecklaren designade Link Whisper för att göra ett jobb och göra det på rätt sätt. Det är en av de bästa interna länkar-plugins för WordPress. Jag hoppas kunna visa er varför om några sekunder, särskilt nu när vi vet vad Link Whisper är och vad det gör.

Link Whisper-funktioner

länk viskning funktioner

Det bästa med Link Whisper är att det inte är alltför komplicerat, som många andra plugins. Det är så enkelt som det blir, vilket innebär att du inte slösar bort tid på att konfigurera en horde komplicerade inställningar. Det är allt plug and play, men innan vi kommer till allt detta, låt oss täcka vad Link Whisper erbjuder när det gäller funktioner.

Automatiska länkförslag

länk viskar automatisk länkförslag

Link Whisper är ett intuitivt WordPress internt länk plugin. Plugin använder otrolig AI för att föreslå kontextuella och relevanta interna länkar när du skriver ditt inlägg. Det är rätt; du behöver inte lämna WordPress-postredigeraren för att hitta och länka till relevant innehåll på din webbplats.

Oavsett antalet artiklar på din webbplats kombinerar Link Whisper ditt innehåll för relevans när du föreslår möjliga länkar. Därefter måste du markera en kryssruta bredvid ett relevant förslag till intern länk, och ditt arbete är över.

Smart förankringstext

länk viskar smart ankare text

Förankringstext är en viktig del av att tillhandahålla en bättre UX och öka din SEO-ranking. Ett bra exempel är ankartexten som vi har använt för länken i föregående mening. Om du klickar på länken, är du medveten om att du går till en sida som berättar mer om ankartext.

Och det är vad en ankartext gör. Det ger dina användare och sökmotorer kontextuell och relevant information om innehållet i länkens destination. Om många människor länkar till din webbplats med “WordPress-teman”, till exempel, kan din webbplats rankas bra för den ankartexten även om du inte har använt den i ditt innehåll.

Niche Pursuits LLC, killarna bakom Link Whisper, känner till detta faktum väl, varför de har gjort det otroligt enkelt att lägga till relevanta förankringstexter till dina länkar. Med andra ord föreslår pluginet automatiskt ankartext för dina länkar. Och om du inte gillar förslaget om ankartext kan du lägga till eller ta bort ord med ett enda klick!

Detaljerad länkrapportering

länk viskar rapporter om interna länkar

Vet du hur många föräldralösa artiklar du har på din webbplats? Jag satsar alla mina pengar som du inte gör. Och det är ett enormt problem eftersom du kanske har bra innehåll som besökare och sökmotorer inte kan hitta. Men svett inte, för du kan vända saker genom att peka interna länkar till innehåll som användare och sökmotorer annars inte skulle se.

Och den bästa delen? Link Whisper-plugin kommer med interna länkrapporter som hjälper dig att sätta ett finger på din webbplats länkstruktur. Du kan se alla inlägg och sidor utan interna länkar. Vidare kan du se antalet utgående interna och externa länkar som kommer från varje artikel.

Dessutom kan du enkelt lägga till interna länkar till dina artiklar i bulk. Du behöver inte gå in på varje objekt och leta efter länkar. du har en central instrumentbräda som gör processen alltför lätt. Nu måste du ta reda på hur du kommer att använda hela tiden du sparar.

Länk Whisper Global Settings

länk viskar inställningar

Återigen är inställningsskärmen för Link Whisper inte alltför komplicerad. Du får ett par lättanvända alternativ för att anpassa dina interna länkar och förslag. I stället för ett antal avancerade inställningar håller insticksprogrammet inställningsskärmen ljus. Många användare behöver inte ändra någon inställning för att använda plugin.

Om du behöver ändra hur plugin behandlar interna länkar på din webbplats, erbjuder Link Whisper ett par alternativ. Till exempel kan du öppna alla interna länkar i en ny flik med ett enda klick. Dessutom kan du ignorera siffror och vissa ord utan att bryta svett.

Annars kan du välja vilka inläggstyper som plugingenomsökningen för interna länkar ger dig möjlighet att fånga alla interna länkar (eller brist på dem) du önskar. Vidare kan du växla om felsökningsläge om du behöver identifiera fel på din webbplats. Att använda Link Whisper är en bris, och jag överdriver inte något.

Länk Whisper Tutorials & Support

länk viskar tutorials

På tal om fel och grejer kommer Link Whisper med videohandledning för att hjälpa dig om du fastnar av en eller annan anledning. Jag skulle hata att anta saker, men du kommer knappast att titta på filmerna eftersom plugin är enkel att använda. Men om du behöver hjälp kommer videon att vara praktiska.

Dessutom kommer Link Whisper med en detaljerad kunskapsbas som täcker vanliga frågor (FAQ). Men om du behöver direkt hjälp kan du alltid skapa en biljett för att få stöd i världsklass. När allt kommer omkring är Link Whisper ett premium WordPress-plugin, vilket innebär att du får professionell hjälp.

Dessutom kan du alltid kolla in Nisch Pursuits blogg för inspirerande inlägg på alla nischwebbplatser. De täcker ett brett spektrum av ämnen som handlar om att bygga framgångsrika nischwebbplatser och onlineföretag. Men jag tappar; låt oss nu installera plugin.

Hur du installerar Link Whisper WordPress Internt länk plugin

Link Whisper är ett premium-plugin, vilket innebär att du inte kan ladda ner det från WordPress plugin repo. Gå över till officiell Link Whisper-webbplats och klicka på Få Link Whisper nu som visas på bilden nedan.

officiell länk viskar webbplats

Välj sedan din licens beroende på dina behov genom att klicka på respektive Komma igång som vi illustrerar i screengrab nedan.

länk viskar prissättning

Åt sidan: Som du ser på bilden ovan har du tre prissättningspaket till ditt förfogande. Du har en enda webbplats-licens, som kostar 67 dollar per år. Utöver det har du 3-webbplatsen och 10-webbplatsens licens till $ 97 respektive $ 147 per år. Gå alltid efter det paket som uppfyller din budget och dina behov.

På nästa skärm, välj önskad betalningsmetod (PayPal eller kort), ange dina uppgifter och klicka på Köp knappen längst ner på sidan, som vi markerar nedan.

länk viskar kassan

När du har slutfört ditt köp omdirigerar webbplatsen dig till ditt konto, som visas nedan.

länk whispepr anpassat konto

Från kontosidan kan du se din licens och ladda ner Link Whisper-plugin. Vidare skickar Link Whisper ett vänligt e-postmeddelande med dina instruktioner för nedladdning och aktivering.

länk viskar aktiveringsmail

Ladda sedan ned plugin till din dator.

Installera Link Whisper

Efter det loggar du in på din WordPress admin-instrumentpanel, navigerar till plugins, och klicka Lägg till ny som vi beskriver nedan.

installera länk viskar

På Lägg till plugins klicka på Ladda upp plugin knapp. Klicka sedan på Välj FIL för att välja Link Whisper-plugin som du laddat ner tidigare och tryck sedan på Installera nu knapp. Se bilden nedan för stegen.

ladda upp länk viskar plugin

Klicka sedan på Aktivera plugin som visas nedan.

aktivera länk viskning

När du aktiverar plugin, navigerar du till din WordPress admin meny och klickar Link Whisper, som visas på skärmdumpen nedan.

länk viskar wordpress menypost

Ange din licensnyckel på skärmen Link Whisper och klicka på Aktivera Licens som visas på bilden nedan.

aktivera länken viskar licens

N / B: Du hittar din licensnyckel i ditt Link Whisper-konto eller nedladdnings- / aktiveringsmeddelandet du fick.

När du aktiverar din licensnyckel låser upp Link Whisper extra undermenyobjekt, som visas på bilden nedan.

länk viskar menyalternativ

Och det är allt; är du redo att använda Link Whisper-plugin för att snabbt förbättra dina interna länkar. Att använda plugin-programmet är så enkelt som A, B, C. Navigera till exempel för att se dina rapporter Länk viskning> Rapportera, som visas på bilden nedan.

länk viskningsrapporter

Om du vill visa dina inställningar för Link Whisper navigerar du till Link Whisper> Inställningar på din WordPress admin-instrumentpanel, som vi markerar nedan.

länk viskar admininställningar

Ser? Ganska enkelt hela vägen.

Behöver du mer information? Här är en kort video som visar hur du använder Link Whisper.


Link Whisper är en utmärkt lösning för alla dina interna länkproblem. Plugin är enkel att konfigurera och använda; du bör vara igång på några minuter. Det ger dig många alternativ att lägga till interna länkar i bulk eller individuellt, vilket i sin tur sparar massor av tid och pengar.

Med priserna som börjar på bara $ 67 dollar per år bör ingenting hindra dig från att implementera interna länkar på din WordPress-webbplats som en proffs. Plugin kommer från ansedda utvecklare och onlinemarknadsförare, vilket innebär att du är i säkra händer.

10 $ Off Link Whisper för WPExplorer-läsare

Tänker du på att få Link Whisper för att förbättra interna länkar och SEO på din webbplats? Med vår exklusiva WPEXPLORER kupongkod du kan spara $ 10 – gör en personlig licens bara $ 57 för det första året!

Spara 10 $ på Link Whisper

Vad är dina åsikter angående Link Whisper internt länkar plugin? Använder du ett annat internt länkar-plugin istället? Dela dina tankar i kommentaravsnittet nedan. Tack på förhand!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me