MailOptin Review: Enkla och imponerande WordPress Optin Forms

MailOptin Review: Enkla och imponerande WordPress Optin Forms

Oavsett om du bloggar, ställer in en eCommerce-butik eller konfigurerar en webb-närvaro för ditt lilla företag, kommer de mest erfarna marknadsförarna att berätta hur viktigt ett e-postformulärformulär är för din framgång. Det finns dock så många plugins att välja mellan, och vissa är antingen för dyra eller har inte de funktioner du behöver. MailOptin erbjuder en utmärkt lösning, eftersom den har en gratis plan, tillsammans med flera prisvärda premiumpaket. I denna MailOptin-granskning kommer vi att gå igenom dess primära funktioner, från automatiska nyhetsbrev till moderna optinformulär, sedan pratar vi om vem som ska överväga MailOptin för att bygga e-postlistor.

Du har möjlighet att ladda ner gratis MailOptin Lite plugin från plugin-katalogen. Eller så kan du uppgradera till MailOptin Pro för fler popups, A / B-delningstestning, avancerad inriktning och mer.

MailOptin granskning av funktioner

När du installerar MailOptin-insticksprogrammet, visar det flera flikar under MailOptin-menyn. Till exempel kan du ansluta dina optinformulär till tjänster som AWeber och MailChimp, eller hoppa rakt till att designa dina e-postoptinkampanjer.

MailOptin Review: Menylänk

Ganska många funktioner är förpackade i MailOptin, så vi kommer att fokusera på de som sticker ut mest. Ser vi hur det här är en plugin-plugin, låt oss börja med vilka typer av formulär som finns tillgängliga.

En mängd olika optinformer

När du kommer igång med dina optinformulär kommer du att märka hur många varianter som finns. Det vanligaste är lightbox-popup, men MailOptin har också sidfält / widgets-formulär, före / efter postformulär, inline (inbäddade) formulär och call-to-action-knappar.

MailOptin Review: Exempel på optin

Ett annat alternativ kallas klisterfältet, som låter dig skriva in ett meddelande och infoga några fält och knappar. Placera detta högst upp på din webbplats eller längst ner.

MailOptin granskning: meddelandefält

Jag är också ett stort fan av inskjutningen, som smyger sig i sikten längst ner till vänster eller höger på skärmen. Det är mycket mindre “in-your-face” än popups, så du skapar en mindre påträngande miljö och samtidigt ger människor möjlighet att registrera sig för nyhetsbrevet.

MailOptin Review: Slide-in

Vackra mallar

MailOptin tillhandahåller flera mallar för varje typ av optinform. Så när jag börjar bygga en kampanj i instrumentpanelen ser jag alla typer av mallar för popup-fönstren i lightboxen. Vissa av dem är färgglada, medan andra är enkla och till den aktuella. En del av dem fokuserar till och med på vissa branscher med deras inkluderade bilder.

MailOptin Review: Mallar

Instrumentpanelen visar filter för att hoppa till andra optinformkategorier. Till exempel kanske du bara vill se de klibbiga meddelandefältet eller kanske bilderna.

MailOptin Review: Kategorier

Designverktyg genom WordPress Customizer

Majoriteten av anpassningarna görs via WordPress Customizer. Det här är goda nyheter för dem som upplever med WordPress, eftersom du inte behöver läsa igenom alla inställningar från ett nytt plugin. I skärmdumpen nedan har jag möjlighet att konfigurera ett framgångsmeddelande. Det finns också några autosvar och e-postmeddelanden för nya leads. Optinformen visas till höger för realtidsredigeringar. Det är inte en dra-och-släpp-redigerare, men under min testning verkade det ganska intuitivt och lätt att lära sig.

MailOptin Review: Customizer

Det finns många flikar till vänster. Så du kan justera färger så att de passar ditt märke och till och med släppa in anpassad CSS för fullständig kontroll.

MailOptin Review: anpassad css

Visa regler och kakor

Displayreglerna och triggers är ganska viktiga för att inte irritera dina kunder och rikta in sig på dem som inte har registrerat sig ännu. Skärmdumpen nedan låter dig justera dina cookies, så att någon som redan såg popup-fönstret för några dagar sedan (eller vad du vill ställa in dem som) inte behöver se den igen.

MailOptin Review: popup-regler

MailOptin har utmärkta visningsregler. Till exempel kan du välja att visa popup-fönstret när du klickar på en knapp, eller kanske när en användare försöker lämna webbplatsen. Tillsammans med det har du alternativ för att schemalägga optins, rikta in dem som använder AdBlock eller bara visa optinformer på vissa sidor.

MailOptin Review: visningsregler

MailOptin Analytics

Från visningar till konverteringar och prenumeranter lagras all MailOptin-analys i WordPress-instrumentpanelen. De är lätta att förstå och de erbjuder snabba bilder av dina framsteg.

MailOptin Review: Analytics

MailOptin prissättning

Du kan ladda ner MailOptin Lite-plugin gratis och fortfarande får ett trevligt urval av funktioner. För MailOptin Lite (gratisversionen) får du några av följande funktioner:

 • Tre optinformer.
 • Flera uppmaningsmoduler.
 • Stöd för sidofält och widget-optinformulär.
 • Ljusbox- och popupformulär.
 • Optinformulär som går före eller efter ett blogginlägg.
 • Inriktning på sidnivå.
 • Meddelanden som går ut till prenumeranter när du publicerar ett nytt inlägg.
 • Ett alternativ att schemalägga när nyhetsbrev skickas.
 • En e-postmall som är lyhörd.

Några andra funktioner inkluderas i MailOptin Lite-planen, men det är huvudöversikten. Många företag kommer att upptäcka att gratisversionen är mycket att komma igång. Det är också en trevlig starter för dig som vill testa plugin-programmet innan du betalar.

När det gäller den betalda versionen, MailOptin pop-ups och e-postoptinser premium kan laddas ner från den officiella webbplatsen. Den webbplatsen innehåller också några utmärkta demonstrationer och backendinstruktioner så att du får en smak av vad du kan förvänta dig.

Några av de verktyg som kommer med premiumversionen inkluderar:

 • A / B-delningstest för dina formulär.
 • Automatisk och evenemangsutlöst nyhetsbrevssändning.
 • Ytterligare optinformer som har visat sig öka konverteringarna.
 • Bättre regler och triggers.
 • En AdBlock-detekteringsfunktion för att begära att människor inte blockerar dina annonser.
 • Avancerad analys.
 • Anpassad CSS.
 • Ett Lead Bank-område för att få mer avancerad information om dina prenumeranter.
 • Mycket mer.

Så det är så funktionerna delas upp mellan gratis- och premiumplanerna. Men vad ska du förvänta dig att betala om du uppgraderar till MailOptin premium?

Det är uppdelat i tre rimliga planer och plugin-programmet har en 14-dagars återbetalningsgaranti om du inte är nöjd.

 • Standard – 69 dollar per år för en webbplats, med möjlighet att betala 99 dollar per år för tre webbplatser. Denna standardplan har alla MailOptin Lite-funktioner, tillsammans med A / B-test, uppmaningar, lightbox-popups, sidofältformulär, meddelanden före / efter inlägg, meddelandefält, fler utlösare, kortkoder, en Elementor-formintegration och mer.
 • Proffs – 169 $ per år för support på 10 webbplatser. Detta ger dig alla funktioner från tidigare planer, såväl som säkerhetskopiering av konverteringar, schemaläggning av optin-kampanjer, optin-referrer-upptäckt, AdBlock-upptäckt, ny och återkommande besökare-upptäckt, avancerad analys, en autosvar, och en automatiserad månadsvis eller veckolösning som du kan skicka ut.
 • Byrå – 269 $ per år för support på obegränsade webbplatser. Detta får alla funktioner från tidigare planer, prioriterat e-poststöd, WooCommerce-integrationer, Easy Digital Downloads-integrationer och andra tredjepartsapp-integrationer.

Sammantaget erbjuder MailOptin ganska rimliga priser, eftersom majoriteten av de primära funktionerna ingår i det standardpaketet. Det skulle vara trevligt att ha WooCommerce- och EDD-integration utan att behöva betala för byråns plan, men det är den enda nackdelen.

Vem ska överväga MailOptin WordPress Plugin?

Det är svårt att hävda att någon inte bör överväga MailOptin för att skapa e-postlistor. Det har stöd för de flesta stora e-postleverantörer, mallarna är solida och du kan till och med integrera med e-handelsbutiker. För mig är MailOptin ett prisvärt sätt att samla in och hantera e-postmeddelanden för alla.

Skaffa Mail Optin Lite   Spara 10% på MailOptin Pro

Om du har några frågor om vår MailOptin-granskning, plugin-funktioner eller hur du kommer igång, låt oss veta i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me