Premium Arkivbild för din webbplats på Bigstock

Det bästa lagret för din webbplats på Bigstock

Förhoppningsvis har din vecka en bra start, och vi är här för att göra det ännu bättre med lite hjälp från Bigstock. Om du inte har hört talas om dem, är Bigstock en av de största royaltyfria stockfoto-, vektor-, video- och självstudiewebbplatserna på webben. Vi älskar deras urval, och vi vet att alla er bloggare, affärsmän, designers och frilansare också!

Bigstock: 35 GRATIS lagerfoton

Innan vi undersöker varför utmärkt lagerbilder är viktigt för alla WordPress-bloggar eller affärer, och varför Bigstock är en av de bästa i spelet, låt oss kolla de fantastiska erbjudanden våra vänner på Bigstock har åt dig!

Betydelsen av bilder i inlägg

Varför bilder är viktiga

Ditt lagerbilder är lika viktigt som din text. Bilder och videor förbättra din besökares upplevelse på din webbplats. Du kan använda bilder för att dela upp en text eller lägga in en text eller lägga till videor i dina vanliga frågor för att göra det lättare för kunden att förstå dina svar. Bilder håller läsarna intresserade!

Lagerbilder också gör din webbplats mer inbjudande. Om du nyligen har besökt en webbplats som var 90% text (och inte var det) Wikipedia) chansen är stor att du inte dras in eller frestas att utforska förbi hemsidan. Och utan bilder, vad kommer dina läsare att fästa på sina Pinterest-brädor eller dela på Facebook med sina vänner? Bilder kan vara en social faktor också. Det här är bara några av de många, många anledningarna till att det är viktigt att lägga till bilder till dina inlägg och sidor.

Vad ska du leta efter?

Varför Arkivfoton är viktigt

Nu när du vet varför du behöver bilder eller videor för din webbplats måste du hitta bra. Enkelt uttryckt, dåliga bilder eller videor gör att din webbplats ser dålig ut. Du bör vara picky när du väljer lagerbilder. Du har bara två tiondelar av en sekund för att göra ett bra första intryck på dina besökare och du vill inte förstöra deras åsikt om dig eftersom låg kvalitet, kliché eller helt enkelt fruktansvärda bilder.

Även om dessa inte fastställs i stenregler, är de några användbara tips att tänka på när du väljer bilder, videor eller annat lager för din webbplats. Det finns förmodligen fler faktorer du kan tänka på, men här är 5 poäng som vi tycker är värt att komma ihåg:

  1. Använd professionella bilder. Om du inte är en fotograf bör du förmodligen inte försöka ta din egen (detsamma gäller också för vektorer och videor).
  2. Välj bilder som är relevanta för din publik. För serviceföretag konverterar bilder av människor i allmänhet bättre (t.ex. ett foto av en kundsupportagent kommer att vara mer tilltalande för dina besökare än ett foto av en telefon), men om du är en näringsblogg kommer du förmodligen att ta med mer mat än människor.
  3. Undvik kliché eller överdrivna bilder. Kommer du ihåg när stockfoton av affärsmän som tappade upp sina skjortor som superman var cool? Inte så mycket längre …
  4. Använd konsekventa bildstilar på din webbplats eller webbplatser. Den sista punkten är särskilt viktig om du har flera webbplatser, eller om din blogg är värd på en separat domän, eftersom konsekventa bilder skapar en visuell länk mellan ditt innehåll som dina läsare kan se med en överblick.
  5. Välj bilder och videor med syfte. Dina bilder bör förbättra ditt textinnehåll, inte distrahera det.

Gratis lager är bra, men premium är bättre

Premium-lager är bättre

Gratis lager används av många webbplatser (vi använder det också), och det är inget fel med det. Gratis lager är gratis (kan inte argumentera med det) och resurser som Unsplash, PicJumbo och Pixabay är fantastiskt för bloggare med en stram budget. Men låt oss vara ärliga en minut – du har sett exakt samma gratisbilder och videor överallt. Har jag rätt? Och många gratiswebbplatser kräver attribution (inte särskilt professionell) eller begränsar din användning av bilden.

Om du ser allvar med att skapa en webbplats för ditt företag, designa en ny annonskampanj eller ta din blogg till nästa nivå premium lager är vägen att gå. Du hittar bilder och videor som dina konkurrenter inte har, vilket hjälper dig att stå framstående. Precis som gratis lager finns det många platser att välja mellan för premiumlager. Du kan få dem en åt gången från en marknad och till slut spendera massor, eller så kan du använda dina hårt tjänade kontanter klokt och köpa en prisvärd plan från ett premiummärke som Bigstock.

Varför du bör välja Bigstock

Varför du bör få Bigstock

Det finns många platser som säljer medlemskap på stockfoton, men Bigstock är ett av de största och bästa royaltyfria aktiesamhällena. Varför känner vi oss så? Vi är glada att du frågade. Bigstock utmärker sig på ett antal nivåer, med det viktigaste är urval, kvalitet, licensiering och enkel frisk kundtjänst.

Urval och kvalitet

Det finns 30 miljoner + foton, vektorer och videor vid dina fingertips. Det är mycket lager! Men kvantitet är inte allt – kvalitet spelar också roll, och var och en av Bigstocks kategorier är fyllda med högupplösta, professionellt skapade varor. För en premiumresurs fylls Bigstock med värde för ditt företag och har tillgångar som du är stolt över att använda för din hemsida, annonskampanj och mer.

Royaltyfria bilder

Detta är en viktig funktion eftersom du inte vill begränsas av dina lagerfoton. Royaltyfritt innebär att du betalar en gång för att använda bilden så många gånger du vill för alltid och för nästan alla ändamål (nästan allt annat än omfördelning – det är ett annat licensmässigt folk). Tja, Bigstock erbjuder ett av de största royaltyfria bildbibliotek på webben! Kommer du ihåg hur vi sa att de har 30 miljoner + lagerfiler? Alla royalty-fria (till skillnad från ledande marknadsplatser som begränsar din lageranvändning till onlinemedier eller ett begränsat antal tryckta kopior). Nu är det en bra investering om du frågar mig!

Enkla planer, användbart stöd

Bigstock håller sina planer enkla och prisvärda, så oavsett din budget kan du hitta kvalitetslager för ditt projekt. Välj bara den som passar dina behov. Behöver du ett gäng bilder? Få ett prenumeration för att ladda ner ett fast antal foton varje dag och skapa din egen lagerhög med stockbilder. Vill du ha ett nytt foto eller en video då och då? En kreditbaserad plan skulle förmodligen passa bättre, så att du inte är inlåst i ett nedladdningsschema. Och om ni alla har frågor, har de ett fantastiskt supportteam som svarar på frågorna 9-5, M-F.

5-stjärniga stockbilder

Bigstock 5-stjärnigt lager

Vi ger Bigstock 5 stjärnor för deras urval och kvalitet (tillsammans med alla andra skäl som vi har nämnt ovan) vilket gör dem till en av de bästa aktiesamhällen vi någonsin har använt.

Och om du undrade, ja, alla bilder i det här inlägget är bilder som vi köpte från Bigstock. Eftersom de är fantastiska.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me