Slider Revolution WordPress Plugin Review & How To Guide

Revolution Slider WordPress Plugin Review & How To Guide

Slider Revolution är en premiumreglage som finns som ett WordPress-plugin, jQuery-plugin och Joomla-plugin. Det har vunnit enorm popularitet i WordPress-communityn på grund av det enorma utbudet av funktioner och användarvänlighet.

I denna översikt kommer vi att täcka bara de viktigaste funktionerna i Slider Revolution WordPress Plugin, och sedan visar vi hur enkelt det är att göra dina egna reglage från början.

Få Slider Revolution gratis! Slider Revolution-pluginet ingår gratis vid köp av vårt WordPress-tema, så inte bara får du ett fantastiskt plugin, du kommer också att få Total-temat samt Visual Composer-plugin som också ingår gratis!

Få Slider Revolution

Slider Revolution: Vad gör detta WordPress-plugin så bra

Det finns massor av fantastiska funktioner inbyggda i Slider Revolution för att göra det enkelt att skapa anpassade reglage för din webbplats. Här är några av våra favoriter.

Responsiva layouter

Plugin-enheten är responsiv redo och innehåller flera alternativ för layout för skjutreglage för att göra ditt liv enklare. Välj först din reglage typ: standard skjutreglage, hjältscen (enkel bild) eller en karusellreglage. Välj sedan en layout: auto, full bredd eller fullskärm.

De automatisk layout Med alternativet kan du ställa in skjutreglens storlek med exakta pixlar, med ytterligare alternativ för att ställa in skjutreglens storlekar på olika skärmbredd (skrivbord, bärbar dator, surfplatta och telefon). Om du lämnar det här alternativet i standardinställningen kommer det att sträcka skjutreglaget till huvudbehållarbredden enligt definitionen av ditt WordPress-tema.

De layout i full bredd är exakt hur det låter som – ett skjutreglage med full bredd som sträcker sig över från vänster till höger. Du måste fortfarande definiera höjden på skjutreglaget.

Det mest unika layoutalternativet är fullskärm. Med det här alternativet kan du skapa fantastiska reglage som bokstavligen fyller hela skärmen, oavsett storlek på din webbläsare eller enhet (du kan till och med använda det här alternativet för att lägga till skjutreglage på hela skärmen med videor för ännu mer påverkan).

Flera innehållskällor

Vill du skapa en reglage för dina inlägg? Eller för dina WooCommerce-produkter? Inget problem – välj mellan 11 olika innehållskällor när du skapar din reglage.

Från och med att skriva detta inlägg stöder Slider Revolution innehåll baserat på blogginlägg, specifika inlägg, det aktuella inlägget / sidan (bra om du vill lägga till en featured skjutreglage till blogginlägg eller portföljobjekt), Flickr, Instagram, WooCommerce, Twitter, Facebook , YouTube, Vimeo eller standardreglaget (ladda upp dina egna bilder / video).

Enkla alternativ

Slider Revolution gör det enkelt för dig att skapa anpassade reglage genom att lägga till alternativ för nästan allt. Välj din bildfördröjning, navigationspilar, anpassade teckensnitt, lägg till parallaxbakgrunder, placering av skjutreglaget (lägg marginaler), lägg till medielager, sätt in knappar, välj bildövergångar och mer allt med hjälp av rullgardinsmenyerna i hela plugin.

Och dessutom kan du anpassa nästan allt och till och med spara dina egna förinställningar för att göra återanvändning av teckensnitt, skjutövergångar, lageranimationer och mer superlätt.

Mediasupport

Lägg till text, länkar, bilder och videor med några musklick. Detta ger dig möjligheten att skapa informationsrika bilder som dina läsare och klienter kommer att kunna identifiera sig med. Dessutom läggs alla dessa mediatyper till som sitt eget lager med unika animationer, timing och stilar som du ställer in med hjälp av Slider Revolution: s superalternativ.

Slider Revolution Installation

Först måste du få en kopia av Slider Revolution WordPress Plugin. Det finns några olika metoder för att installera plugin-programmet beroende på om du köpte din egen kopia av plugin-programmet eller om det ingick i ditt premiumtema..

1. Installera din kopia av Slider Revolution

Ladda ner Slider Revolution Plugin

Om du köpte din egen kopia av Slider Revolution från CodeCanyon loggar du in på ditt Envato-konto och går till din nedladdningssida (du kan komma till den här sidan genom att sväva på ditt användarnamn). Hitta sedan din kopia av Slider Revolution och välj nedladdningsalternativet för “Installerbar WordPress-fil.”

Ladda upp plugin-zip-filen

Logga sedan in på din WordPress-webbplats och navigera till Plugins> Lägg till nytt och klicka på knappen “Upload Plugin” längst upp till vänster på skärmen.

Härifrån använder du knappen “Välj fil” för att välja plugin-filen som du just laddade ner från CodeCanyon och klicka på knappen “Installera nu”. Efter det aktiverar du bara plugin-programmet och du är redo att börja bygga reglage!

Packa upp plugin-mappen för att ladda upp via FTP

Notera: Du kan också installera din plugin via FTP genom att logga in på din server och ladda upp det extraherade (uppackade) plugin till din mapp som finns på wp-content / plugins.

2. Installera Slider Revolution ingår i ett premiumtema

Många premiumtema inkluderar kopior av premium-plugins med nedladdning av temat. Om det är så du vill installera din kopia av Slider Revolution måste du hänvisa till ditt temas dokumentation. Men de flesta utvecklare gör sitt bästa för att göra denna process lätt.

Totalt rekommenderade plugins

Om du till exempel använder Total WordPress-temat bör du se en prompt på skärmen som rekommenderar att du installerar Slider Revolution (och andra plugins som ingår i temat). Klicka bara på länken till börja installera och aktivera sedan plugin.

Installera Slider Revolution med Total

Totalt inkluderar också ett anpassat alternativ i demoimportören för att installera och aktivera Slider Revolution när du importerar provdata. Om Slider Revolution användes för att skapa demot som du importerar bör du bli ombedd att installera plugin som ovan.

Importera reglagen för reglaget Revolution med Total

Se bara till att alternativet “Importera reglage” är valt, och temat kommer automatiskt att importera alla anpassade reglage från demot. Lätt!

Slider Revolution Guide

När du har installerat plugin-programmet bör det lägga till ett menyalternativ till din huvudsakliga WordPress-instrumentpanel. Klicka på det här för att gå till Huvudsidan för reglaget för reglaget Slider Revolution.

Main Slider Revolution Settings

Härifrån kan du skapa eller redigera reglagen, aktivera din licens om du köpte din egen kopia av plugin (om reglaget ingick i ditt tema kan du ignorera det här avsnittet) och se om din kopia av plugin är uppdaterad.

Slider Revolution Global Settings

Innan du börjar bygga rekommenderar vi att du besöker Globala inställningar alternativ (som är en undermenyobjekt under Slider Revolution).

reglaget Revolution Global Settings

Det finns många viktiga alternativ här för standard responsiva rutnätsinställningar (som gäller när du bygger nya skjutreglage), anpassad URL-adress för teckensnitt, databasskapande för plugin och mer. Men det finns två alternativ som vi rekommenderar att du justerar.

Det första alternativet du bör överväga att redigera är Visa plugin-behörighet som du kan använda för att begränsa plugin-åtkomst till administratörer endast. Detta är ett enkelt sätt att se till att du, din webbdesigner eller andra administratörer är de enda som skapar reglage på din webbplats (särskilt användbart om du har gästförfattare på din blogg).

Det andra alternativet du kanske vill inaktivera är Aktivera aviseringar alternativ. Om du använder en kopia av Slider Revolution som ingick i ett premiumtema kan du se meddelanden “uppgradering” eller “ange din licens” när det inte finns något behov. Avaktivera det här alternativet för att dölja meddelanden. Spara sedan dina inställningar.

Nu kan du börja bygga dina reglage! Du har tre alternativ – börja från grunden, häng in en gratis exportfil från Slider Revolution “användningsexempel” eller importera provreglage som ingår i ditt tema.

Importera ett provreglage

Slider Revolution Sample Sliders

Om du väljer att importera ett provreglage från Slider Revolution användningsexempel ladda ner först skjutreglaget från deras webbplats och navigera sedan tillbaka till ditt WordPress och klicka på Importera reglaget alternativ. Härifrån bläddrar du efter den exempelfil som du laddade ner och klickar på Ladda upp. Detta bör lägga till provreglaget och alla inställningar så att du kan använda det som bas för en ny reglage.

Skapa en ny reglage

Om du gör ett skjutreglage från början klickar du på Ny reglage alternativ. Börja nu från toppen

Slider Revolution innehållskälla

Välj en innehållskälla: välj hur du vill lägga till innehåll i skjutreglaget. Det finns 11 innehållskällor att välja mellan, men för det mesta vill du välja standard alternativ.

Slider Revolution Titel & Kortkod

Lägg till en reglage-titel och kortkod: Välj ett namn för skjutreglaget som hjälper dig att komma ihåg vad den innehåller eller vilken sida du använder den på. Det är också här du hittar den enkla kortkoden för skjutreglaget för att infoga den i inlägg och sidor.

Slider Revolution Type

Välj en reglage typ: Välj en reglartyp och välj en förinställning för att ladda förinställningar som ingår i plugin-programmet.

Slider Revolution Layout

Välj en bildlayout: Välj reglaget och rutnätet (i pixlar). Du kan ställa in anpassade rutstorlekar baserat på storleken på skärmen, men helskärm kommer att fylla hela webbläsarens skärm. Oavsett vilket alternativ du väljer måste du lägga till en rutbredd och höjd som bestämmer storleken på din lagerbehållare.

Nästa bläddra tillbaka upp till toppen av skärmen för att börja redigera de allmänna inställningarna för skjutreglaget.

Reglageinställningar

Till höger ser du ett gäng skjutalternativ.

Allmänna Inställningar: Ställ in bildspelalternativ, ställ in standardlängdens längd (tid som en bild visas för), redigera standardövergångar / animationer och bakgrunder, aktivera framstegsfältet (och redigera position och stil), redigera första bildinställningar, aktivera nästa bild på fokus och inaktivera oskärpa.

Layout & Visual: Redigera skuggor, överlägg, huvudreglaget för bakgrund, aktivera en lastare spinner, inaktivera skjutreglaget på mobil (eller under specifika bredder) och välj en skjutreglage på sidan.

Navigering: Anpassa alternativ och inställningar för sidpilar, kulor, flikar och miniatyrer. Aktivera också peknavigering, svep, tangentbordsnavigering och musrulle.

Parallax & 3D: Aktivera parallax- och / eller 3D-stöd plus redigera muskänslighet och djupnivåer för parallax.

Prestanda och SEO: Aktivera lat laddning och övervaka reglaget för skjutreglaget.

Problemhantering: Aktivera backbacks och felsöka eventuella glidfel.

Google-teckensnitt: Ladda anpassade Google-teckensnittfamiljer specifikt för ditt skjutreglage (lägg till de teckensnitt du kanske vill eller behöver lägga till textlager som matchar resten av din webbplats till dina bilder).

Importera / exportera / ersätt: Importera anpassade mallar, exportera din nuvarande skjutreglage för återanvändning på en annan webbplats och använd alternativ för att ersätta webbadresser i skjutreglaget.

API-funktioner: Redigera api-metoder och händelser (vi rekommenderar att du ignorerar den här fliken om du inte är en avancerad utvecklare).

Slider Revolution Snabblänkar

När du är klar med dina val klickar du på grön fil längst upp på skärmen för att spara dina ändringar. Efter det klickar du på blå penna för att börja redigera bilder!

Lägg till eller redigera bilder

Lägg till eller redigera Slider Revolution Slides

Nu får du börja lägga till dina bilder. Det finns två eller tre bildalternativ beroende på om du börjar från början eller använder ett provreglage: Statiska / globala lager, alla redan skapade bilder och Lägg till bild.

Statiska / globala lager kommer att ses som ett överlägg ovanpå alla bilder du skapar. Detta är ett bra sätt att lägga till en logotyp eller vattenstämpel, inkludera en “Köp nu” -knapp för din produkt eller till och med en länk för att prenumerera på ditt nyhetsbrev.

Välj en avslutande bild för att göra ändringar i en bild som du tidigare har skapat eller importerat som en del av ett provreglage. Detta är ett av de enklaste sätten att komma igång med Slider Revolution om du är ny i plugin, eftersom deras provreglage visar hur man använder olika plugin-funktioner för att skapa imponerande reglage.

Klicka på Lägg till bild för att börja skapa en bild från grunden.

Slider Revolution: Ställ bildbakgrund

Använd först Huvudbakgrund alternativ för att välja din bildbakgrund: bild, extern URL, transparent (Obs – om du ställer in en huvudreglagebakgrund i de allmänna skjutreglageinställningarna kommer den att vara synlig), färg eller video. Använd sedan alternativ för inställningar för mediakällor, filter, parallaxnivå (%) och Ken Burns (en animerad panorering och zoomningseffekt) om du vill anpassa bilden ytterligare.

Slider Revolution: Ställ in bildens allmänna inställningar

Nästa steg vidare till Allmänna Inställningar. Det är här du kan ställa in en bildfördröjning om du inte vill att reglaget ska animeras så fort det laddas, redigera alternativ för slingor eller lägga till ett utgångsdatum (bra om du skapar en reglage för en semester eller kampanj). En annan användbar funktion på den här fliken är möjligheten att ställa in din Slide State till opublicerad – på det här sättet kan du fortsätta redigera din bild och förhandsgranska den på baksidan av din webbplats utan att den nya bilden är synlig för dina webbplatsbesökare.

Om du använder en miniatyrnavigering för skjutreglaget, Miniatyr fliken erbjuder alternativ för att välja en anpassad bild och dimensioner. Men om du valde att inte använda den här navigeringsstilen kan du hoppa över den här fliken.

Slider Revolution: Ställ in Slide Animation

Med det gjort kan du byta till Slide Animation -fliken för att anpassa din glidande övergångsanimation. Det finns över 80 animationer att välja mellan plusalternativ för rotation, varaktighet och lättnad.

Revolution Slider erbjuder också alternativ för Länk & SEO inställningar, Bildinformation (anpassade parametrar och beskrivning) och Överskrivning av navigering lägga till anpassade navigationspilar, kulor eller miniatyrbilder specifikt till din bild.

Nu är det en bra tid att klicka på det grön fil ikonen högst upp på skärmen för att spara dina inställningar innan du lägger till lager och stilar i din bild.

Lägg till glidlager

Slider Revolution: Lägg till skjutreglage

När du lägger till eller redigerar bilder är Slider Revolution full av alternativ, och de kommer bara att komma. Du kan välja mellan 8 olika Lägg till lager alternativ:

  • Text / HTML lager är perfekta för att lägga till rubriker, beskrivningar eller till och med länkar. Lägg till vad du vill säga på din bild.
  • Bilder är bra för att sätta in din logotyp, lägga till djup på parallaxglas, infoga före / efter uppsättningar och mer.
  • Ljud & Video skikten är ganska raka fram. Välj det media du vill infoga och välj en fil från ditt mediebibliotek eller infoga en länk (YouTube, SoundCloud, etc.). Lägg sedan till inställningar för att aktivera looping, autoplay, nästa bild på slutet, basvolym, segmentstart / slut och förbelastning. Detta är ett enkelt sätt att lägga till riktiga vittnesmål till din skjutreglage, en introvideo eller en tutorial.
  • Knapp lageralternativ inkluderar 21 storlekar och gränseradiuskombinationer för vilka du kan redigera färg, bakgrund, kantfärg, ikon, teckensnitt, svävningstillstånd och text. Dessutom finns det ett antal användbara förinställningar för sociala länkar animerade musrullikoner, hamburgermeny eller till och med spela / pausa.
  • former kan användas för att lägga till effekter (som pulserande eller utstrålande färg bakom en knapp), för att definiera en del av ett textlager (använd en form för att markera bara ett ord eller en fras) eller för att lägga till visuellt intresse. Välj din bakgrund, kantfärg / storlek, form kantradie (0 för en kvadrat, 100 för en cirkel), formstorlek i pixlar och stoppning.
  • Objekt lager kan användas för att infoga en png, jpg, svg eller ikon från ThemePunchs bibliotek med fria resurser.
  • Importera för att kopiera ett lager eller glida från en annan skjutreglage i ditt bibliotek. Snabbt och enkelt!

Klicka på den blå “Lägg till lager” -knappen för att komma igång, använd sedan alternativen för att verkligen anpassa eller lager.

Lageralternativ

Om du tittar precis norr om huvudförhandsvisningsavsnittet för skjutreglaget bör du se en vit stapel med massor av alternativ du kan använda för att redigera och anpassa dina lager när du lägger till dem.

Slider Revolution Layer Style

Använd Stil alternativ för att redigera dina teckensnitt, färger och lagerplats. Detta inkluderar allt från ett anpassat Google-teckensnitt, teckensnittsstorlek, radhöjd, textfärg, lagerbakgrund, stoppning / marginal, perspektiv, svävning, växling och mer.

Slider Revolution Layer Animation

De Animering fliken är precis som du kan förvänta dig – den har alternativ för att lägga till och anpassa inmatnings- och utgångsanimationerna för ditt lager. Välj en förinställd animationsmall, lägg till en lättnad och redigera animationens varaktighetstid.

Slider Revolution Layer Loop

Slinga inställningarna är enkla: antingen lämnar inaktiverade så att ditt lager helt enkelt laddas med det animerade du redan har valt, eller aktivera slingor genom att välja typ. Välj mellan pendel, rotation, sidobåge, puls och våg för att ge ditt lager en konstant, slingande animering.

Slider Revolution Layer Synlighet

Mobilinställningar hittas under Synlighet. Härifrån kan du ange om ett lager ska vara synligt på specifika enheter, dolda under en inställd bredd eller bara visas på muspekaren.

Slider Revolution Layer Beteende

Beteende innehåller några användbara växlar för att anpassa dina lagerinställningar. Den första är en inställning som möjliggör lagers auto-responsivitet och barnelementens lyhördhet. Som standard krymplager lager när webbläsarfönstret krymper, inaktivera dessa inställningar för att upprätthålla lagers storlek. Du kan också redigera din lagerjustering och responsiva offset härifrån.

Slider Revolution Layer Actions

Använd Åtgärder fliken för att lägga till anpassade lagerinställningar på klick, musmatning eller muslåt. Åtgärderna inkluderar bläddring, växling, mediaspel, paus, inmatning på fullskärm, stäng av med mera.

Slider Revolution Layer Attribut

För avancerade användare eller utvecklare, attribut avsnittet kan användas för att lägga till ditt eget ID, klasser och omslag till mål med anpassad kod.

Slider Revolution Layer Parallax / 3D

Och slutligen, Parallax / 3D erbjuder en rullgardinsväljare för att välja “nivå” av parallaxeffekten du vill lägga till i ett lager. Ju högre procentandel, desto mer kommer ditt lager att röra sig.

Skiktramstider

När du fortsätter under förhandsgranskningen av skjutreglaget bör du se en schema. Härifrån kan du redigera förseningen för när dina lager ska animeras på din bild. Du kan också se en visuell tidtabell som visar lagringstiden i jämförelse med den totala tidslängden på bilden. Det blockerade avsnittet är din lagringsanimationstid, och den ljusare färgade fältet är hela den tid som lagret kommer att vara synligt.

Slider Revolution Layer Timing

För att redigera den totala varaktigheten för din bild, klicka och dra den blå taggen längst upp till höger i tabellen.

När du har lagt till flera lager kan du också använda det här avsnittet för att omorganisera dina lager genom att redigera positionens nummer, ingångstiden eller genom att dra och släppa lagren i ordning. Dessutom kan du använda det här avsnittet för att spela bilden för att förhandsgranska din timing när du gör ändringar.

Spara din bild

Det viktigaste steget är att spara din bild! Se till att du sparar eller uppdaterar bilden efter att du har gjort några ändringar. Om du navigerar bort från din bild (även om det är till en annan bild) kan du förlora allt hårt arbete. Så se till att spara, spara, spara!

När du har sparat kan du gå vidare och arbeta på andra bilder eller reglage.

Använd din skjutreglage

Om du vill lägga till din fantastiska skjutreglage till alla inlägg eller sidor använder du Slider Revolution-kortkoden som du skapade tidigare. Den här kortkoden kan hittas genom att klicka på menyposten Slider Revolution i din instrumentbräda. Kortkoden ska se ut [rev_slider alias] baserat på aliaset du gav reglaget när du först skapade den.

Klistra bara in kortkoden i ditt inlägg eller sidinnehåll. Eller om ditt tema stöder ytterligare skjutreglage kan du också lägga till kortkoden där. Vissa WordPress-teman innehåller till och med specialmoduler för reglaget. Exempelvis innehåller det totala multifunktionella WordPress-temat Slider Revolution och med den inbyggda sidbyggaren kan du lägga till skjutreglage till valfri post eller sida genom att bara infoga en Slider Revolution-modul. Allt du behöver göra är att lägga till modulen, välja en reglage från rullgardinsmenyn (den visar en lista över alla reglage som du redan har skapat), sätt in och dra och släpp skjutreglaget på plats. Lätt rätt?

Avslutar

Vi tror att Slider Revolution är en av de enklaste premium-reglagen för plugins att använda, särskilt eftersom de erbjuder ett antal gratis mallar (och ännu fler premiummallar om du köper din egen licens för plugin-programmet), en lättanvänd visuell redigerare och massor av inbyggda funktioner så att du inte behöver veta CSS för att utforma dina bilder (knappar, teckensnitt, färger och mer finns redan!). Det blir solida 5 stjärnor och enligt vår åsikt kommer du att vara hårt pressad för att hitta ett bättre reglage-plugin.

Förhoppningsvis hjälpte vår guide dig genom processen att komma igång, men för att lära dig mer (eller ta tag i din egen kopia) besök ThemePunchs huvudsida för Slider Revolution. De visar fantastiska exempel på sin reglage samt länk till live-demos där du kan se vad Slider Revolution kan göra.

Mer om Slider Revolution

Men vi skulle gärna höra från dig. Låt oss veta vad du tycker om Slider Revolution i kommentarerna nedan, eller känn dig fri att ställa oss alla frågor du kan ha. Vi hjälper gärna till!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me