Tickera WordPress Event Ticketing & Management Systemöversikt

Tickera WordPress Event Ticketing

Tickera har genomgått ett antal enorma förändringar och förutom att det är ett evenemangsbiljettsystem har Tickera nästan inget annat att göra med den första utgåvan som granskades för några år sedan. Det är en helt ny plugin!

De har gjort en fullständig översyn av den visuella delen av plugin-programmet, lagt till en mängd nya alternativ och lagt till ett par fler till deras redan stora utbud av tillägg, vilket ökade det totala antalet till imponerande 22 tillägg

Dessutom har de granskat sin webbplats också, vilket har helt nytt visuellt tilltalande, och ärligt talat, det ser fantastiskt ut och är mycket välorganiserat även om det är verkligen en utmaning att fylla den mängden information på webbplatsen. Så tillbaka till plugin …

Tickera Installera skärmen

Om du börjar färska och installerar Tickera för första gången, du kommer att välkomnas med den fina installationsguiden som hjälper dig att köra igenom den första installationen så att du kommer igång så snabbt som möjligt.

inställningar

Under installationen blir du frågad om du vill köra Tickera som fristående eller åtföljas av WooCommerce som sedan kräver Bridge för WooCommerce-tillägg. Ja, du läste rätt – Tickera har varit fullt kompatibel med WooCommerce ett tag nu som gör att du kan sälja Tickera-biljetter som alla andra WooCommerce-produkter. Som ni vet är WooCommerce ett av de bästa sätten att bygga en onlinebutik med WordPress, och med Tickera behåller du all den ytterligare funktionalitet WooCommerce har att erbjuda när det gäller e-handelsfunktioner. Ganska bekvämt om du redan kör WooCommerce och säljer andra objekt på din webbplats.

Skapa evenemang och biljetter

Att skapa evenemang är ganska enkelt och enkelt med lite logiskt organiserad information som krävs för att du ska kunna ange om ditt evenemang.

Tickera-evenemang

När du är klar med att skapa ditt evenemang föreslås du att du skapar biljetttyper som är kopplade till ditt evenemang, vilket också är en bris med många välorganiserade alternativ.

Tickera biljetter

… och du kan göra det så många gånger du vill – vilket innebär att du kan ha så många evenemang med så många biljetttyper som är kopplade till dem som du vill. Inga gränser överhuvudtaget!

När du är klar med det enkla jobbet att skapa evenemang och biljetttyper är det dags för ännu enklare jobb att placera lämpliga kortkoder på någon av dina sidor eller inlägg för att visa information om ditt evenemang och / eller biljetter. Vi säger “enklare” eftersom det finns en snygg liten “kortkodsbyggare” som skapar en kortkod för dig baserad på ditt val och alternativ.

add-kortkod

Men även utan att placera kortkoder genom kortkodsbyggare kan du fortfarande ha allt som krävs för att sälja dina biljetter eftersom händelsessidan erbjuder snygg funktion för att visa biljetter associerade till det evenemanget automatiskt.

tickera-front

Och det bästa är att Tickera kommer att spela trevligt med praktiskt taget alla välkodade WordPress-teman där ute och plocka upp en stil att smälta in felfritt på din webbplats (kanske ge gratis WordPress-teman från WPExplorer).

Betalningsportar

För att börja sälja någonting behöver du ett handelskonto för några av Tickera stöds betalningsportaler. Och det finns mycket att välja mellan eftersom Tickera själv för närvarande direkt stöder mer än hundra betalningsportar så var du än är på planeten finns det en liten chans att du inte kan hitta åtminstone ett par tillgängliga betalningsportaler tillgängliga i ditt land. Och även om det händer och ingen av de betalningsportar som stöds är tillgängliga i ditt land, misslyckas inte och kontrollera om en betalningsport som du vill använda stöds av WooCommerce eftersom Tickera är fullt kompatibelt med det.

betalning-gateways

Anpassade formulär

Oavsett om du använder Tickera som fristående eller använder WooCommerce som en försäljningsplattform för Tickera-biljetter, kan du använda det fantastiska Tillägg för anpassade formulär. Detta tillägg gör att du kan skapa anpassade utcheckningsformulär som du vill och samla in alla typer av extra information om dina deltagare med radioknappar, kryssrutor, textområden, textingångar och rullgardinsmenyer till ditt förfogande för att ordna dem så som du vill. Och för att toppa det hela kan all den informationen placeras i biljettmallen genom motsvarande biljettmallelement och kan exporteras via CSV-exporttillägg med alla övriga uppgifter om du bestämmer det.
mobilappar

Biljettskanning

Så du har sålt alla biljetter till ditt evenemang. Vad kommer härnäst? Uppenbarligen måste du skanna dessa biljetter vid dörren. Tickera’s iOS och Android-appar har visat sig vara pålitliga på fältet men dessutom har de gått ett steg längre och skapat Streckkodsläsartillägg som gör det möjligt att placera streckkoder (såväl som QR-koder) på dina biljetter och skanna med någon standard streckkodsscanner från baksidan av din webbplats. Men om du inte trivs med att låta andra få tillgång till backend, kan du använda deras fantastiska Checka in Chrome Desktop-app. Som en Chrome-applikation är det plattformsklart vilket innebär att du kan köra det i princip var du än kan installera Google Chrome webbläsare. Med denna app kan du också skanna biljetter offline, vilket är en mycket välkommen funktion eftersom det inte är alla evenemang som är organiserade i området med bra internettäckning och ibland saknas det helt.

krom-app-incheckning

Tickera-tillägg

Och där har du det … det skulle vara mycket lättare att avsluta denna recension om det inte fanns så många alternativ och sååååå många Tickera-tillägg. Men med tanke på att den enorma kraften ligger exakt i dessa tillägg skulle det vara orättvist att inte åtminstone nämna dem alla förutom Bridge for WooCommerce och Barcode Reader som vi redan har skrivit om:

 • Tickera-händelsekalender lägger till en snygg stilkalender över dina händelser
 • CSV-export lägger till funktionalitet för att exportera CSV-rapporter per händelse med valbara fält
 • Seriella biljettkoder skapar godtyckliga sekventiella biljettnummer med anpassat prefix, nummerstyrning, suffix osv.
 • Villkor detta borde vara självförklarande …
 • Anpassade biljettmallsnitt lägger till möjligheten att ladda upp dina egna .ttf-teckensnitt och använda dem i dina biljettmallar
 • Checka in App-översättning för att översätta varje bit av iOS-, Android- eller Chrome-incheckningsappar
 • Incheckningsmeddelanden att skicka välkomstmeddelande med allt innehåll du vill till deltagaren så snart deras biljett är incheckad
 • Bulk rabattkoder perfekt för att lägga till stora mängder rabattkoder
 • Rollbaserade priser har olika biljettpriser för olika användarroller
 • Kundanslutning för Customer.io-integration
 • Mijireh Checkout integration
 • Mollie Payment Gateway integration
 • Slack Notifications för att få meddelande via Slack när varje biljett säljs på din webbplats
 • Pushover för att få ett push-meddelande till din Android- eller iOS-enhet för varje framgångsrik biljettköp
 • MailChimp integration
 • Sendloop integration
 • Twilio SMS Underrättelse
 • PayPal-kedjebetalningar få en bit av var och en av de biljetter som säljs i ditt WordPress-multisätnätverk
 • Stripe Connect för att samla ett snitt från var och en av de biljetter som säljs i ditt WordPress multisite-nätverk

Sammanfatta

Tickera är ett bra alternativ för att lägga till evenemang till WordPress och sälja dina egna evenemangsbiljetter. Förhoppningsvis gav denna översikt dig en bra titt på vad detta fantastiska plugin kan göra. Har du provat den nya Tickera? Eller kanske har du några frågor om det? Låt oss veta i kommentarerna nedan – vi vill gärna höra från dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me