Uppgradera din onlinebutik med iThemes Exchange Addons

Nyligen tittade vi på iThemes Exchange, ett enkelt sätt att börja sälja produkter online med WordPress. Detta gratis plugin för e-handel visade sig vara ett utmärkt val för alla som letar efter en snabbt sätt att bygga en onlinebutik, eller lägg till den här funktionen på deras befintliga WordPress-webbplats.

Core plugin är gratis att använda och innehåller tillräckligt med funktioner och funktionalitet för att du ska kunna göra det lista fysiska och digitala produkter till salu på din WordPress-webbplats, hantera ditt lager och samla in betalningar från dina kunder. Det finns dock ett antal tillägg tillgängliga för Exchange som kan förbättra kapaciteten i din butik avsevärt.

När din onlinebutik börjar ta fart och generera intäkter, eller om du upptäcker att du har mer avancerade behov än du först trodde, kan det vara en bra tid att börja titta på de tillägg som finns tillgängliga för Exchange.

Det finns en god chans att dessa tillägg kan hjälpa dig att spara tid, ansträngning och pengar när det gäller att hantera din onlinebutik. I den här artikeln kommer vi att titta på några av de mest intressanta och användbara Exchange-e-handel-tilläggarna, för att ge dig en bättre uppfattning om hur du kan uppgradera din onlinebutik för att göra det lättare att hantera och bättre på att betjäna dina kunder.

iThemes Exchange E-handel-tillägg

De bästa iThemes Exchange-tillägg för att förbättra din butik

Även om det finns många tillägg tillgängliga för iThemes Exchange, belyser den här listan några av alternativen som kan hjälpa dig att återvinna potentiellt förlorade försäljningar, hantera dina fraktpriser mer effektivt, lägga till medlemskapskomponenter i din butik och webbplats och till och med låt dina kunder ange sitt pris när du köper dina produkter.

Visa alla Exchange-tillägg

Om du letar efter ett sätt att effektivisera din butik och göra den till en effektivare inkomstgenererande maskin kan dessa tillägg hjälpa dig arkivera att.

Övergivna vagnar

Byt övergivna vagnar

Detta är kanske en av de bästa funktionerna som en ägare av onlinebutiker kan lägga till på sin webbplats för att öka försäljningen och intäkterna. Tillägget Abandoned Carts for Exchange har möjlighet att automatiskt skicka e-post till dina kunder som lägger till varor i sin kundvagn, men misslyckas med att kolla in och köpa dessa objekt. Enligt Baymard Institute, det genomsnittliga dokumenterade online shopping kundvagnens övergivningsgrad är en enorm 68%.

Det finns många skäl till att någon kan överge en kundvagn på din webbplats. De kanske ropade bort, hade inte sina betalningsuppgifter till hands eller blev distraherade av ett e-postmeddelande eller annat meddelande. Oavsett deras anledning, förutsatt att din potentiella kund har angett sin e-postadress i din butik innan han lämnar sin kundvagn, har detta tillägg en stor chans att hjälpa dig återhämta några av de förlorade försäljningarna.

E-postmeddelandena som skickas ut med detta övergivna vagnstillägg kan anpassas helt efter ditt märke. Men som standard kommer de att inkludera en länk direkt till mottagarens kundvagn för att göra det så enkelt som möjligt för dem att slutföra sin beställning.

Leverans av tabellpris

Växlingstabellkursfrakt

Tabelns frakttillägg ger dig ett sätt att ställa in och hantera komplicerade fraktpriser. Om du säljer en rad produkter, alla med sin egen storlek och vikt, som levereras till ett brett urval av platser, kan du nu skapa en rad leveranspriser som automatiskt kan tillämpas på din försäljning för att tillgodose behoven hos din affär.

Genom att använda detta tillägg kan du automatiskt lägga till fraktkostnader till en beställning om priset är över eller under ett visst belopp; eller baserat på om kunden har beställt ett visst antal artiklar eller produkter. Dessutom kan deras placering också tas med när man bestämmer om och hur mycket deras fraktkostnader kommer att bli.

Om du vill lägga till flexibla och lyhörda fraktpriser i din butik, baserat på vilka artiklar kunden har i sin kundvagn, är tillägget till tabellprisfrakt nödvändigt.

Kundpriser

Byt anpassade priser

Tillägget Kundprissättning tillåter dina kunder att ange ett anpassat pris när de checkar ut. Om du säljer digitala produkter, till exempel e-böcker, och du vill låt dina kunder ange sitt pris, då ger detta premiumtillägg dig möjligheten att göra det. En annan användning för detta anpassade pristillägg kan vara för att ta emot donationer via din webbplats.

Eftersom detta är ett flexibelt Exchange-tillägg kan du ange ett urval av prispunkter för dina kunder att välja mellan. Alternativt kan du helt enkelt ge dem möjlighet att ange vad de tycker att föremålet är värt för dem. Om du låter dina kunder ange sitt pris kan du göra det ställ in en nedre och övre gräns för att ge dig viss kontroll över det belopp de kan betala. Du kan kombinera alla dessa alternativ för att ge dina kunder gott om val när de anger ett anpassat pris.

Även om detta tillägg inte passar för alla webbplatser och onlinebutiker, finns det många applikationer för det som kan hjälpa till att främja stora relationer mellan dig och dina kunder.

iThemes Exchange-medlemskap

Utbyte av medlemsmedlemskap

Det finns många goda pluginprogram för WordPress, men om du redan använder iThemes Exchange kan du utnyttja detta plugin till lägg till ett medlemsområde på din webbplats genom att installera detta premiumtillägg.

Detta tillägg inkluderar alla avancerade funktioner du behöver för att erbjuda gratis och betalda medlemskap för din webbplats. Detta inkluderar flera medlemsplaner, droppa matning av frisläppandet av medlemsinnehåll enligt medlemsplaner och att göra produkter endast tillgängliga för medlemmar.

Tillägget för medlemskap inkluderar åtkomst till förlängningen av återkommande betalningar. Detta ger dig möjligheten att samla in medlemsbetalningar på ett vanligt schema från dina medlemmar. Eftersom det är möjligt att lägga till flera betalningsportar till din Exchange-drevna onlinebutik ger detta dig många alternativ för att samla in de återkommande medlemsavgifterna.

Slutsats

När din butik växer i omfattning och popularitet kan dessa iThemes Exchange-tillägg ge den mer kraft att hjälpa dig att sälja fler produkter, generera mer intäkter, och automatisera några av de uppgifter du tidigare slutförde manuellt.

Många av dessa tillägg är tillgängliga antingen individuellt eller som en del av Pro-paketet, och du kan se hela listan med tillgängliga alternativ här. Medan den kostnadsfria iThemes Exchange-butiksbyggaren-plugin är redo att gå, direkt ur lådan, är det bra att veta att din butik kan uppgraderas i framtiden, när och som du behöver.

Visa alla Exchange-tillägg

Vilka funktioner tycker du är väsentliga för en e-handelsbutik? Vilka tillägg skulle du vilja göra tillgängliga för iThemes Exchange eller de andra e-handelsplugins för WordPress? Dela dina tankar i kommentarerna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me