Utvecklingen av OptinMonster för WordPress: Rättelser, uppdateringar och ändringar

OptinMonster är ett WordPress-plugin som gör det enkelt att skapa popup-formulär som kan öka din konverteringsfrekvens. Eftersom det finns ett antal opt-in-plugins där ute, kan du komma att undra om det verkligen finns ett behov av ännu en att lägga till i listan. Men OptinMonster får en dragkraft i en värld där besökare regelbundet svarar på popup-opt-in-fönster.

OptinMonster släpptes just i oktober 2013, så det är fortfarande relativt nytt. Ändå borde det inte underskattas trots sin relativa ungdom. Det har redan sett några korrigeringar, uppdateringar och ett antal förändringar i den korta livslängden som gör det bättre nu än det var när vi först fick handen på det för en granskning. Om uppdateringar fortsätter på samma kurs kan vi säkert anta att detta plugin är avsett för opt-in storhet.

Nya tillägg

För de som redan är bekanta med detta plugin har två nya opt-in-områden lagts till: sidofält och efter inlägg. Dessutom arbetar skaparna för närvarande med ett Canvas-tillägg, vilket gör det möjligt för användare att skapa några typ av Lightbox-popup snarare än bara de som är e-postbaserade.

Även om mallarna fortfarande inte är så enkla som skaparna vill att de ska vara, jobbar man med att ändra detta. Framtida planer inkluderar att lägga till fler skinn tillsammans med utvecklingen av en mobil opt-in-typ. Utvecklare kan också ansluta sig till det tillagda API: t, så att de kan anpassas efter sitt hjärta.

Att installera OptinMoster WordPress Plugin är enkelt. Granska följande steg som en kort uppdateringskurs:

optinmonster-installation

Popup-myten

Allt detta tal om popup-opt-in-formulär kan få dig att lyfta ögonbrynen. Webbläsare levereras med popup-blockerare, människor installerar popup-blockerare och popups är i allmänhet något folk vill undvika, rätt?

Även om människor tenderar att hata popup-fönster, ligger inte statistiken om deras effektivitet. I själva verket är dessa opt-in-former mycket effektiva blygenereringsverktyg eftersom en intressant snygg popup kan övertyga en person att släppa sin e-postadress i e-postfältet i ett hjärtslag. I en fallstudie utförd av OptinMonster ökade plugin antalet e-postabonnenter med 600%. I studien gick webbplatsen från 70 till 80 prenumeranter per dag till upp till 470 per dag.

Så medan människor hatar popup-fönster, älskar de dem samtidigt. Det är denna kärlek / hat-relation som leder till OptinMonsters framgång. Med de senaste ändringarna och framtida förbättringar som finns i verken kommer detta blygenereringsverktyg att bli ännu effektivare.

Ovanstående är ett exempel på popup-fönstret som används i fallstudietema. Pop-up-rutorna kan innehålla så många eller så få bilder du vill, anpassade färger och storlekar.

OptinMonster-Review-Wordpress-Popup-And-Lead-Generation-Plugin

Unika OptinMonster-funktioner

Det finns tre separata prissättningsplaner och vilken prisplan som väljs kommer att avgöra vilka funktioner som ingår. Några av funktionerna inkluderar:

  • Skapa obegränsade former som kan användas på olika områden på webbplatsen.
  • Analytics-rapportering är inbyggd för att se vilken form som konverterar bäst. Denna och A / B-test kan fungera hand i hand.
  • Vissa former kan visas på specifika sidor i inriktning på sidnivå
  • Det finns olika optinstyper och designalternativ, beroende på prisplanen
  • Tekniken “exit intention” som är integrerad i premiumpaketet upptäcker när en användare ska lämna din webbplats för att sedan starta ett popup-fönster som kan övertyga dem att stanna eller komma tillbaka. OptinMonster hävdar att 70% av de människor som lämnar webbplatsen aldrig kommer tillbaka.

optinmonster-setup

När man tittar på installationen är det ganska enkelt. Det är här som några av de nya funktionerna spelar in. Det är faktiskt ganska förvånande hur enkelt detta plugin är att konfigurera, eftersom kärnfunktionerna ingår i en enda plugin-fil. Det finns också några extra tillbehör som ingår i den filen. Extra har att göra med de olika tillgängliga opt-in-typerna och funktionen för utgångsintensitet.

När det har installerats läggs ett nytt menyalternativ till sidmenyn i WordPress-instrumentpanelen. Detta kommer att göra pluginet lättillgängligt.

För att skapa en ny optinformulär klickar du helt enkelt på knappen “skapa ny optin”. Därifrån klickar du på optin-typen.

OptIn-typer

Att välja “Lightbox” är där du kan vara väldigt kreativ när du skapar popup-fönster. Detta är ett område som har förbättrats så att du kan skapa ett optin som är mer specifikt för din webbplats behov. Det bör noteras att inte alla dessa typer är tillgängliga i alla prispunkter. Grundpaketet innehåller bara lightboxalternativet. Det finns ytterligare optinstyper under utveckling, till exempel innehållsformer och sidofältwidgets.

Sidfotsfältet är exakt som det låter, eftersom det är ett fält i sidfoten som ber om en e-postadress. Bakgrundsfärger, titel och tagline och teckensnitt kan väljas för detta. Detsamma kan också väljas för bilden, som vanligtvis finns längst ner till höger på sidan. Bilden kan öppnas och stängas av användaren. Det är inte en popup eller automatisk bild eftersom den kräver aktivering av användaren.

Du kommer också att upptäcka att inställningarna är märkta ganska bra och det finns beskrivningar för var och en. Detta är mer eller mindre som att ha en guide inom installationen så att du inte behöver lämna skärmen för att leta upp hur du gör något.

Sömlös integration med e-postmarknadsföringsprogram

Det finns också ett antal e-postmarknadsföringsprogram som pluginet sömlöst integreras med. De inkluderar MailChimp, AWeber, Infusionsoft och iContact. Det finns ungefär åtta program som OptinMonster arbetar rakt ut ur lådan med.

Om en av dessa stöds nyhetsbrevstjänster som stöds för närvarande används, behöver du bara välja din nyhetsbrevleverantör från en rullgardinsmeny och sedan verifiera ditt konto. Antalet nyhetsbrevleverantörer i rullgardinsmen kan alltid ändras, men det kommer antagligen att växa med tiden.

Teman och anpassning

Det finns fyra huvudteman som används för Lightbox-optinform. Det finns Balance Theme, Cast Study Theme, Bullseye Theme och Clean Slate Theme.

optinmonster-themes

När du öppnar Design Customizer kan du anpassa titel och taglinje, punktlista, Optin Image, Optin Submit Text och e-postfälttext. Färger, teckensnitt och justering kan ändras i varje avsnitt. Du kan också markera olika ord genom att göra dem djärva. Anpassaren är ganska enkel och använder sig av WordPress-gränssnittet, vilket naturligtvis är bekant för WordPress-användare.

Medan OptinMonster säger att hela installationsprocessen kan slutföras på en enda minut är det bäst att spendera mer tid på det för att göra kampanjen mycket effektiv. Att stödja grafik och lämplig text kommer att göra en betydande skillnad, så se till att tänka på det.

Slutsats

OptinMonster är ung, men skaparna lyssnar på sina användare genom att implementera förändringar tidigt i spelet. Även om det är starkt nu kommer det att bli en ännu starkare plugin-plugin med tiden. Med fler utvecklingar i horisonten som sidofält och efter integrering efter posten kommer utvecklare att ges mer flexibilitet för att skapa Lightbox-popups, sidfotfält och diabilder som kommer att generera fler leads för att konvertera.

Skaffa OptinMonster

Använder du för närvarande OptinMonster-insticksprogrammet? Vi skulle gärna höra vad du tycker om det och de senaste uppdateringarna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me