WooCommerce-produkttabell: Förbättra din butik och öka försäljningen

WooCommerce-produkttabell: Förbättra din butik och öka försäljningen

Jag tror att du kommer att hålla med när jag säger: att sälja online är ingen enkel uppgift. Det finns bara för många faktorer att tänka på i den snabba miljön som är internet. Även för den rutinerade entreprenören är det svårt att få en extraförsäljning.

Det visar sig att du enkelt kan förvandla din WooCommerce-butik till en framgång med rätt verktyg. Ett verktyg som helt kommer att förändra hur du gör affärer är WooCommerce Product Table-plugin av de fantastiska killarna på Barn2 Media.

Och i den här översynen beskriver vi funktionerna som gör detta plugin till ett måste-verktyg för alla onlineföretagare som använder WooCommerce. Läs vidare för att lära dig hur du kan använda WooCommerce produkt tabell plugin för att öka försäljningen i din e-butik.

Låt oss komma igång utan att göra något annat.

Vad är WooCommerce-produkttabell?

Innan vi går vilse i listan över funktioner och vad som inte, låt oss prata lite om WooCommerce-produkttabell. Vad är det och vad gör det?

I en enda rad är WooCommerce Product Table en snygg WordPress-plugin som hjälper dig att skapa fantastiska produkttabeller. Nedan visas ett exempel på en produkttabell som du kan skapa med plugin-programmet.

exempel på woocommerce-produkttabell

Traditionella WooCommerce-butikslayouter klipper inte längre. I själva verket avskaffar de kunder och minskar din försäljning. WooCommerce Product Table-plugin erbjuder dig ett modernt sätt att visa produkter.

Produkttabellerna som du skapar med detta WooCommerce-tillägg är sökbara, filtrerbara och erbjuder många alternativ för att visa upp dina produkter på nya oemotståndliga sätt. Till skillnad från traditionella layouter erbjuder pluginprogrammet WooCommerce Product Table dig möjligheten att öka försäljningen utan att bryta svett.

Plugin är full av alla funktioner du behöver för att skapa vackra bord och effektivisera kundens resa från början till slut. Samtidigt är det enkelt att konfigurera och använda, vilket gör det till ett av de bästa verktygen du någonsin kommer att ha.

Nu när du har en uppfattning om vad detta plugin gör, låt oss titta på funktionerna som gör din WooCommerce-butik till en framgång över en natt.

WooCommerce produktbordsfunktioner

WooCommerce Product Table-plugin levereras med över 50 funktioner i skrivande stund. Utvecklarna, Barn2 Media, fortsätter att uppdatera plugin med ännu fler funktioner, vilket innebär att du aldrig kommer att få slut på de alternativ du behöver för att skapa kraftfulla produkttabeller.

Nedan täcker vi ett par funktioner för att ge dig en inblick i vad du kan förvänta dig när du installerar WooCommerce Product Table plugin.

Helt lyhörd

WooCommerce-produkttabell: lyhörd

Vi lever i en tidsålder för smartphones och mobila enheter i alla former och storlekar. Din kund tillbringar mycket tid på sina mobila enheter, vilket innebär att du behöver en helt lyhörd butik som passar alla typer av enheter.

WooCommerce Product Table-plugin är 100% lyhört, vilket betyder att dina produkttabeller ser bra ut och fungerar bra oavsett vilken enhet kunden använder.

Dessutom kan du välja vilka kolumner som ska prioriteras, så att du kan erbjuda dina kunder den bästa användarupplevelsen du kan.

Lägg till multimediainnehåll

Traditionella produkttabeller är mycket begränsade när det gäller visning av multimediainnehåll. WooCommerce Product Table-plugin har inte samma begränsning.

Nu kan du visa produktbilder med lightbox-zoom och bädda in ljud-, video- och media-spellistor för att marknadsföra dina produkter direkt från produkttabellen. Vad trevligt?

Sök i filter och widgetar

WooCommerce-produkttabell: Sökfilter och sortering

Skulle det inte vara trevligt om dina kunder kunde söka och filtrera produkter utan att öppna extra sidor? Tja, WooCommerce Product Table-plugin skickas med sökfilter för att sortera produkter efter attribut, kategori, tagg eller taxonomi.

Det är inte allt. Du kan lägga till anpassade sökwidgets som hjälper dig att filtrera produkter efter betyg, pris eller något annat anpassat attribut. Dina kunder behöver inte svettas för att hitta den perfekta produkten i din butik.

Dessutom kan du lägga till en omedelbar sökruta i dina produkttabeller, så att dina kunder kan hitta produkter med ett nyckelord. Du kan till och med söka i tabellen i förväg, så ja!

100% WPML-kompatibel

Det bästa med att driva en onlinebutik är det faktum att hela världen är din marknadsplats. Du kan sälja till vem som helst över hela världen. Och eftersom vi alla talar på olika språk har vi nu flerspråkiga webbplatser.

Är du orolig för att dina produkttabeller inte ser bra ut på mandarin-kinesiska eller hebreiska? Oroa dig inte, WooCommerce Product Table-plugin är 100% kompatibelt med WPML-plugin, vilket innebär att du kan skapa produkttabeller på vilket språk du föredrar.

Ut ur lådan kommer plugin med översättningar för franska, tyska, holländska, italienska, grekiska, portugisiska, svenska, spanska, hebreiska, norska, polska och finska.

Lägg till flera produkter i kundvagnen

Låt oss säga, för en minut säljer du matvaror. Du skulle vilja sälja en kombination av artiklar på en gång, säga en hink med pommes frites, läsk och kycklingvingar.

Istället för att skicka kunden till olika beställningsformulär kan du visa kryssrutor bredvid varje produkt så att kunder snabbt kan välja flera produkter samtidigt och lägga till dem i varukorgen i bulk.

Dessutom kan kunderna välja mängder, färger och andra produktattribut direkt från produkttabellerna. Detta sparar mycket tid och kunden har snabbare beställning.

Snabb prestanda

Barn2 Media är välkända för sina överlägsna plugins. WooCommerce Product Table-plugin, precis som deras andra plugins är väl kodade för att ladda snabbt och effektivt, vilket minimerar belastningen på din server.

Dessutom kommer plugin med ett latt laddningsalternativ, vilket är särskilt användbart för stora bord. Tack vare det här alternativet kan du lista tusentals produkter utan att skada dina sidhastigheter.

Förutom detta har WooCommerce Product Table en inbyggd cache, vilket innebär att du kan minska belastningstiderna ytterligare. Gillar du inte det bara när en utvecklare är medveten om hur deras plugin påverkar din webbplatshastighet?

Kompatibel med något tema

Har du redan ett WordPress-tema du älskar? Tja, WooCommerce Product Table-insticksprogrammet har kunnat utformas för att fungera bra med nästan vilket tema som helst. Detta gör det till ett utmärkt val att komplettera alla WooCommerce- eller sidbyggare-teman – inklusive vårt eget WordPress-tema. Och med en chans att du stöter på en fråga hjälper deras supportteam gärna med eventuella konflikter.

Andra viktiga funktioner

Vi skulle vara här hela dagen om vi gått igenom varje funktion i detalj, så här är en snabb lista över de många andra funktioner som finns tillgängliga i WooCommerce produkttabell.

 • Fullt stöd för produktvariationer och variabla produkter
 • WooCommerce-produkttabell är helt integrerad med tillägget WooCommerce-produkttillägg
 • Avancerade anpassade fält som du kan visa som kolumner i din produkttabell. Plugin är helt integrerad med Advanced Custom Fields-plugin, vilket innebär att du kan lägga till extra data, länkar och så mycket mer
 • Möjlighet att lista (inkludera eller utesluta) specifika produkter beroende på taggar, ID, status, författare, kategori eller datum
 • Anpassad CSS-styling och support för ett brett utbud av gratis och premiumtema
 • Detaljerad dokumentation
 • Super snabbt stöd i världsklass

WooCommerce Snabbvy

WooCommerce Quick View Pro

Vill du lägga till mer till dina bord? Bara Lägg till WooCommerce Quick View Pro! Detta gratis plugin låter dig lägga till snabbvysknappar till dina produkttabeller. Snabbvy fungerar utmärkt med alla WooCommerce-produkttabell-pluginfunktioner – inklusive produktvariationer, alla produkttyper, lightbox- och tredjepartsintegrationer (som WPML eller WooCommerce-prenumerationer). Hur bra är det?

Hur man installerar WooCommerce-produktbords-plugin

Nu när du vet vad du kan förvänta dig, låt oss installera WooCommerce Product Table plugin.

WooCommerce-produkttabell är ett premium-plugin, vilket innebär att du inte kan ladda ner det från WordPress.org-pluginlagret. Du kan få din kopia på Barn2 Media.

Hämta WooCommerce-produkttabell

Installera plugin

Logga in på din WordPress admin-instrumentpanel och navigera till med din kopia Plugins> Lägg till nytt. Använd sedan Ladda upp plugin knapp och välj WooCommerce Product Table .zip-fil från din dator och tryck på Installera nu knapp. Efter det klickar du bara på Aktivera plugin knappen för att få bollen att rulla.

Navigera sedan till WooCommerce> Inställningar> Produkter> Produkttabell för att ange din licensnyckel som vi detaljerar nedan.

woocommerce produktbordslicens

Efter det, bläddra till längst ner på sidan och slå på Spara ändringar knapp. Nu är WooCommerce produkttabell installerad och redo att användas.

De flesta av de inställningar du behöver för att anpassa dina produkttabeller finns på samma sida som du angav din licensnyckel. På den här sidan kan du:

 • Välj din borddesign. Det finns två alternativ; Standard och Beställnings. Välj standard för att använda dina temastilar eller anpassa för att designa din produkttabell som du vill. Du kan ändra alternativ som kantfärg och storlek, cellbakgrund, sidhuvudbakgrund och teckensnitt
 • Välj för att visa alla produkter som standard eller välj specifika produkter efter kategori, tagg, anpassat fält osv
 • Ställ in standardinställningar för tabellinnehåll inklusive kolumner, bildstorlekar, bildlampa, kortkoder, beskrivningslängd och produktlänkar
 • Aktivera eller inaktivera lat laddning om du har stora bord
 • Definiera det maximala antalet produkter som ska visas per tabell
 • Aktivera / inaktivera inbyggd cachemotor
 • Inaktivera / aktivera filter och sortering
 • Kontrollera om du vill visa en kryssruta längs knappen Lägg till i kundvagnen, som är praktiskt för bulkbeställning
 • Lägg till så mycket mer ��

Skapa en produkttabell

lägga till en ny produkttabell med kortkoden för woocommerce-produkttabellen

För att lägga till en produkttabell till en sida eller inlägg, använd gärna [Product_table] kortkod.

Du kan ytterligare anpassa din produkttabell genom att konfigurera ovanstående kortkod på många olika sätt. Ställ in kolumner, inkludera variationer, visa en kundvagnsknapp, lägg till filter eller sortering och mer. Se till dokumentationen för en fullständig lista över alla produkttabellalternativ tillgängliga.

Kom ihåg att din produkttabell visar alla produkter i din WooCommerce-butik som standard, men du kan enkelt välja att visa specifika produkter (tips: använd dessa kortkodsparametrar!).

Sammantaget är WooCommerce Product Table-plugin otroligt lätt att använda. Du kommer att bli förvånad över hur snabbt du kan skapa vackra produktbord.

Prissättning

prissättning för produkttabell för woocommerce

Hur mycket kostar all denna awesomeness? Tja, Barn2 Media erbjuder dig tre prispaket, nämligen:

 • Personlig licens – Perfekt för en webbplats och kommer med support och uppdateringar via e-post. Detta paket kostar $ 99 per år
 • Företagslicens – Lämplig för upp till 5 webbplatser och har prioriterat stöd och uppdateringar. Paketen kostar $ 179 per år
 • Byrålicens – Stöder upp till 25 webbplatser och kommer med prioriterat stöd och uppdateringar samt gratis plugin-granskningar och råd. Planen kostar $ 359 per år

Alla planer kommer med 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, så du kan testa vattnet riskfritt.

Recensioner

WooCommerce Product Table Showcase

WordPress butiksägare över hela världen älskar WooCommerce Product Table plugin. Andra än hundratals söta klingande recensioner kan du kassa Barn2 Media-showcase för att se alla olika typer av webbplatser som använder plugin-programmet.

Under tiden är dock några nya recensioner som visar hur mycket kunder älskar WooCommerce Product Table:

Produktbordet fungerar mycket bra och är enkelt att installera. Du kan anpassa det precis som du vill ha det. Och stödet är stort och snabbt när du besvarar dina frågor. – Kristian Madsen

…eller…

Plug-in är enkelt och intuitivt att använda men om du skulle behöva hjälp med någonting är supporten alltid snabb i deras svar. Svaren är alltid förståeliga och korrigeringarna är lätta att tillämpa.

Fortsätt så! – Stein

…och…

Plug-in är fantastiskt. Mycket välbyggd och super grundlig dokumentation och utbildningsfilmer tillgängliga. Katie och Barn2-teamet är imponerande lyhörda för att tillgodose supportbehov och gör det med en vänlig och empatisk inställning. Två tummar upp!!! – Ryan

Slutsats

WooCommerce Product Table är ett fantastiskt plugin som gör att du skapar produkttabeller till saker från fjärde klassare. Så snart du aktiverar din licens är du redo att börja släppa produkttabeller var du än vill på din webbplats. Dessutom gör det det enklare för kunderna att hitta och välja de produkter de letar efter. Det är verkligen ett bra tillägg till alla WooCommerce-butiker.

Med många alternativ och kortkoder är himlen gränsen för detta produktbords-plugin. Det är lätt att använda och ganska intuitivt bör du vara igång på mindre än 5 minuter. Och med många stylingsalternativ kan du skapa dina produktbord som du vill ha utan att sveda dig.

Om du fastnar, vilket är osannolikt, kan du alltid få snabbt stöd i världsklass eller hitta en lösning i utökad dokumentation. Det finns en enorm kunskapsbas, användbara handledning och naturligtvis direkt support från Barn2 Media.

Har du några tips eller rekommendationer? Missade vi någonting? Vilket är din favorit WooCommerce produkt tabell plugin? Låt oss veta dina tankar i kommentaravsnittet nedan. Lycklig skapande!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me