WP Pro Advertising Review: Annonsbyggnad, försäljning och integration

WP Pro Advertising Review: Annonsbyggnad, försäljning och integrering i ett paket

Att hantera annonser på din blogg är ofta ganska tråkigt. Du måste anmäla dig till annonsnätverk, hoppas att ditt WordPress-tema erbjuder annonsplaceringsområden och potentiellt arbeta med någon kod för att säkerställa att annonserna visas på rätt plats. Dessutom måste du arbeta med annonsstorlekar och se att innehållet i dessa annonser faktiskt är relevant för din webbplats.

Det finns många pluginprogram för annonshantering för att påskynda processen. En av dem kallas WP Pro Advertising, och den lovar stöd för alla större annonsnätverk, e-handelsintegrationer och kraftfulla anpassningsverktyg. I denna WP Pro Advertising-granskning ska vi kolla om plugin-programmet har det som krävs för att förvandla din annonseringsplan till en effektiv en.

WP Pro Advertising System-pluginet säljs via CodeCanyon-marknaden. Det är för närvarande prissatt till $ 29 och det ger dig sex månaders kundsupport. Du kan också betala 9,38 $ för att utöka stödet till hela 12 månader.

Info & nedladdning Visa demonstrationen

Annonspluginet utvecklas av ett team som heter Tunafish, som ger en utmärkt webbplats för att du ska lära dig om företagets produkter och visa dokumentation för ditt eget personliga bruk. Webbplatsen har också flera exempel på WP Pro Advertising-plugin som används, så du kan få en känsla för hur andra utnyttjar funktionerna.

Sammantaget är webbplatsen en bra start. Plugin-utvecklare har inte alltid fullständiga supportmoduler eller webbplatser alls. Låt oss nu gå in i funktionerna för att se vad som kommer att vara till hjälp för de flesta bloggare och företagare.

WP Pro Advertising Review: De bästa funktionerna

Visar flera annonser med olika effekter

Flexibilitet med dina annonser är ganska viktigt, så det är trevligt att se att WP Pro Advertising innehåller flera inbyggda alternativ för att visa dina annonser i olika format.

Till exempel innehåller plugin ett annonsnät för att ha flera annonsbannrar i sidofältet på en gång. En av mina favoriter är förmågan att visa en fem sekunders annons och sedan blekna ut till en ny. Det liknar hur digitala skyltar använder det lilla utrymmet men ändå visar upp flera annonser.

Ett annat intressant annonsformat innebär att du täcker hela webbplatsens bakgrund med en annons. Jag har sett detta gjort på webbplatsen Rotten Tomatoes, där en stor filmaffisch täcker mycket av sidhuvudets bakgrund och sidofält.

Slutligen hjälper WP Pro Advertising-plugin med att integrera dina annonser i inlägg och sidor. Så om du vill bryta upp ditt innehåll lite och placera dina annonser i ett område som får fler ögon är det helt möjligt.

En skapare av visuella bannersannonser

Som webbplatsägare måste du ibland göra dina annonser för bannerannonser. Andra gånger får du mönster från de företag som betalar. Andra gånger ansluter du helt enkelt till ett annonsnätverk där allt annonsinnehåll levereras åt dig.

Om du befinner dig i en situation där du måste utforma annonsen är det bäst att ha en dra-och-släpp-byggare som den som ingår här.

Detektion av annonsblock

Annonsblockerare är alla rasande just nu, men detta sätter onlinehandlare och bloggare i en klibbig situation. Du vill uppenbarligen inte göra dina annonser så motbjudande att dina besökare är irriterade, men samtidigt måste du tjäna pengar.

Lyckligtvis täcker WP Pro Advertising dig på båda fronter. Först och främst hjälper plugin-programmet att utforma icke-påträngande, rena reklam. Sedan upptäcker det när användare använder ett annonsblockeringsverktyg. På detta sätt kan du antingen blockera innehåll när någon har en annonsblockerare eller till och med kontakta dem för att begära att de stängs av.

En integration med MailChimp

När du använder ett nyhetsbrev via e-post är det svårt att hitta sätt att tjäna pengar på. Som standard har e-postmarknadsföringsverktyg som MailChimp inte enkla sätt att inkludera annonser.

Men WP Pro Advertising erbjuder funktioner för att snabbt infoga dina webbplatsannonser i dina e-postmeddelanden. Det fungerar eftersom varje annonszon du skapar har sitt eget RSS-flöde. När du importerar flödet till MailChimp visas samma annonser i dina nyhetsbrev.

En ren instrumentpanel för att spåra statistik och hantera dina annonser

Eftersom hanteringen av flera annonser tenderar att bli komplicerad, försöker WP Pro Advertising-insticksprogrammet att rensa upp denna rörighet och ge en ren layout för att förstå din annonsstatistik och vilka av dina kampanjer som körs just nu.

På den primära plugin-instrumentpanelen får du en snabb blick på din statistik med klick, visningar och CTR. Du kan också se dina senaste banners som körs på sajten tillsammans med banderollköp.

Alla inställningar och funktioner konsolideras till ett område i WordPress-instrumentpanelen. På fliken Annonsering visas alternativ som banners, annonsörer, kampanjer, bannerskapare, statistik och köp.

Support för alla större annonsnätverk

Idag är det inte så vanligt att gå ut och sälja ditt annonsutrymme individuellt. Anledningen till detta är de stora annonsnätverken som Google AdSense, Adsterra och Infolinks.

Annonsnätverken fungerar genom att visa dynamiska annonser så det finns ingen anledning för dig att jaga annonsörer. För det mesta spårar dessa nätverk användaraktivitet med cookies och de tar hänsyn till vilken typ av innehåll du har på din egen webbplats.

På detta sätt är annonserna som visas faktiskt relevanta för din webbplats och användaren.

Så allt du behöver göra i slutet är att registrera dig för ett av annonsnätverken och ansluta det till WP Pro Advertising-plugin. Det krävs att du väljer var du vill att annonserna ska visas. Därefter görs allt arbete åt dig av annonsnätverket.

Annonsförsäljning slutförd via din webbplats

Detta är en av funktionerna som verkligen är spännande för mig. Även om annonsnätverk är så populära kan du ha vissa specifika annonsörer som gillar att gå direkt till dig. Många webbplatser reserverar också annonsområden med högre värde för direktförsäljning, eftersom de vanligtvis kan få mer pengar på detta sätt.

Genom WP Pro Advertising kan du ange hur många annonsfläckar som ska säljas och sedan samla in betalningen via din webbplats. Det visar besökare att annonsen är till salu och leder dem genom att betala för tillägget.

Som jag nämnde är det inte exakt en funktion som alla kommer att använda, men vissa kommer att tycka att det inte kan ersättas.

Vem ska överväga WP Pro Advertising Plugin?

Jag gillar WP Pro Advertising-plugin för bloggare och företag som planerar att visa flera annonser på en webbplats. Att bara visa en eller två bannerannonser på din webbplats motiverar inte ett så starkt hanteringsverktyg, men plugin-programmet fungerar bra om du har dussintals annonser.

Dessutom sticker WP Pro Advertising-plugin ut i anpassningsavdelningen. Du kan lägga till effekter så att en reklam bleknar med en annan fading in.

Du har också fördelen med att sälja annonser via plugin, samtidigt som du inkluderar annonserna i dina nyhetsbrev. Om någon av dessa funktioner låter intressant för dig kommer $ 29-kostnaden att betala för sig själv snabbt. Dessutom får du fördelen med gedigen kundsupport.

Skaffa WP Pro Advertising System

Om du har några frågor om WP Pro Advertising, eller om du vill skriva din egen recension av plugin, lämna oss en kommentar i kommentaravsnittet nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me