15 beste GRATIS logoprodusenter og generatorer

Best-Free-logo-Makers-og-generatorerÅ designe en logo for bedriftsnettstedet ditt kan være kostbart ($ 500 til $ 5000).

Ikke bare det – et lite budsjettteam har kanskje ikke programvarene eller ferdighetene til å designe en logo på egen hånd. En ting er sikkert: et logo-design er viktig. Det etablerer merkevarens visuelle identitet og står som et minneverdig symbol på hvem du er.

Hvor snur du deg når du ikke har ressursene til en profesjonell logodesign? Heldigvis for 9 beste e-handelsplattformer – det er mange gratis logoprodusenter og generatorer på nettet.

Noen tilbyr programvaren gratis, mens andre også har gratis nedlasting av logoer. Etter å ha undersøkt fargene og logotypen du vil representere virksomheten din, kan du henvende deg til en av disse 15 gratis logoprodusentene og generatorene, oppført i ingen bestemt rekkefølge.

Hvorfor bør du bruke logoprodusenter og generatorer?

  1. Du starter et nytt nettsted, men har ikke budsjett til å ansette en profesjonell logo-designer.
  2. Du har ikke ferdigheter eller programvare til å designe en logo selv.
  3. Du leter etter inspirasjon og ideer til et logo-design.

Nedenfor er 15 GRATIS logoprodusenter

Full avsløring: WebsiteSetup tjener en provisjon hvis du ender med å kjøpe gjennom henvisningskoblingene i denne listen. Dette hjelper oss med å holde alt oppdatert. Takk for støtten.

#1. Wix Logo Maker

Wix logo produsent hjemmeside
www.Wix.com

Wix-logoprodusent gir det beste fra begge verdener: svar på noen få enkle spørsmål, og den vil automatisk opprette en logo-mal for deg. Da er du fri til å tilpasse nesten hvert eneste aspekt basert på dine personlige preferanser – fra farger til skrift, tekst og størrelse..

Den beste delen? Ikke bare får du en spesialtilpasset logo gratis, men du vil også motta fulle kommersielle rettigheter for den (noe som betyr at du kan bruke den til forretning og fortjeneste uten å bekymre deg for hvem som har lisensen). Du kan til og med laste ned kildefiler (i SVG-format) av logoen din, slik at du kan legge den på alt fra visittkort til t-skjorter.

Du må opprette en konto med Wix for å få tilgang til logoprodusenten. Men sølvfôret er at det også vil gi deg tilgang til deres forretningsnavngenerator og komplette nettstedverktøy. Så det er den perfekte one-stop-shop for en helt ny virksomhet.

# 2. Skreddersømmerker

TailorBrands logo produsent
www.TailorBrands.com

Tailor Brands er et kraftig alt-i-ett-verktøy for grafisk design som hjelper deg å designe en tilpasset og unik logo for din virksomhet. Opprettingsprosessen for logoen er basert på en quiz der du trenger å svare på spørsmål om merkevaren, bransjen og preferansene dine. Når du fullfører quizen, får du logoen din gjort på kort tid. Tailor Brands vil gi deg noen alternative alternativer, slik at du kan velge hva du liker mest eller tilpasse logoen til du er fornøyd med den.

Mer enn det får du grafikk som er klar til bruk for sosiale medier og annonser. Til slutt, når du er ferdig, kan du laste ned høykvalitets-, vektor-, SVG- eller EPS-filer som du kan bruke til nettstedet ditt, visittkort eller varer med full kommersiell rettighet inkludert.

# 3. Lerret

Canva logo produsent
www.Canva.com

Canva har vært på det gratis designmarkedet i en periode nå, og tilbyr gratis og betalte maler for bilder på sosiale medier, flygeblad, invitasjoner, visittkort og mer. I deres imponerende utvalg av maler kommer et stort utvalg av gratis og betalte logoalternativer. Begynn med en av gratismalene deres, og endre tekst, farger, skrifter og mer for å matche merkevaren din.

Liker du ikke det du ser? Last opp din egen grafikk, eller velg fra Canvas enorme bibliotek med gratis elementer for å legge til logomalen med den enkle å bruke dra-og-slipp-funksjonen. Last ned designet som en PNG, JPG eller PDF. Bruk nettstedet til å lage brevhoder, visittkort og mer ved å bruke din gratis logo.

Den eneste ulempen er at andre mennesker kan bruke de samme malene, slik at du kan se lignende design flyte rundt på nettet. Med litt kreativitet krever det ikke så mye å gi disse gratis logo-designene ditt eget unike preg og få en profesjonell logo uten kostnad.

# 4. Gratis logo-design

FreeLogoDesing.com logo produsent
www.FreeLogoDesign.com

Gratis logo-design gjør det enkelt å lage din kostnadsfrie logo. Skriv inn firmanavnet ditt, velg mellom 20 forskjellige kategorier, og applikasjonen vil forhåndsvise tusenvis av gratis logomaler. Gjør dine egne tilpassede endringer i farge, form og skrift, og last ned design gratis. Hvis du senere bestemmer deg for å investere i logoen din litt, kan du laste ned en høyoppløselig versjon av logoen din for 59 dollar.

# 5. Grafiske fjærer

Grafisk Springs logo produsent
www.GraphicSprings.com

Som andre logoprodusenter på listen, har Graphic Springs en rekke maler å velge mellom i flere kategorier. Skriv inn firmaets navn og tagline, velg bildekategori, velg logoen og rediger den med letthet. Filtrer alternativene gjennom nye eller populære logoer.

Hvis du vil ha litt mer kreativ frihet med logo-designen din, kan du begynne med formene og symbolene, eller bruke dem til å gi logoen litt av et dekorativt preg. Selv om programvaren er gratis å bruke, koster den 19,99 dollar å laste ned den endelige designen som en PNG, SVG eller JPG. Imidlertid kommer dette med ubegrensede redigeringer og nedlastinger hvis du velger å lage finjusteringer i fremtiden.

# 6. LogoMakr

LogoMakr
www.LogoMakr.com

LogoMakr tilbyr et brukervennlig programvare som gjør det enkelt å dra figurene og teksten dit du vil ha dem. Begynn med å søke i former og ikoner, rediger deretter farger, størrelse og mer. Legg til tekst og ordne den slik du vil ha den, mens du tilpasser for skrifttype, størrelse og farge. En smart avlingsknapp beskjærer logoen din perfekt.

Når du er klar, lagrer du designet på datamaskinen din. Et gratis nedlastingsalternativ er tilgjengelig, men har begrensninger, f.eks. Filer av lav kvalitet og en avtale om å gi nettstedet kreditt for din logo. For bare 19 dollar kan du laste ned en versjon av høy kvalitet på nettstedet ditt, visittkort, t-skjorter og mer uten kreditter.

# 7. UCraft

Ucraft logo produsent
www.uCraft.com/free-logo-maker

Hvis du har gjort det så langt nede på listen og fremdeles ikke har funnet et nettsted som passer til logo-designbehovene dine, kan du prøve UCraft. UCraft er en nettstedsbygger som tilbyr webmaler, gratis netthosting og mer. Som en bonus tilbyr de også en gratis logoprodusent. Som de andre gratis verktøyene på listen, er UCrafts gratis logoprodusent like enkelt som å velge et ikon, legge til bedriftsnavnet og tilpasse skrifter og farger.

UCraft kommer med over 220 000 ikoner du kan bruke i designen din. Eksporter den transparente, høyoppløselige PNG-filen helt gratis!

# 8. Online Logo Maker

Online Logo Maker
www.OnlineLogoMaker.com

Online Logo Maker har et lignende grensesnitt som Graphic Springs gratis logo generator. Det er raskt og enkelt å starte reisen til logo-design med mange maler og fontvalg. Velg fra deres forhåndsdesignede symboler i hundrevis av kategorier, eller last opp ditt eget bilde.

Med en gratis konto kan du lagre designet og komme tilbake til det senere. Nyt ubegrensede nedlastinger slik at du kan finpusse logoen din når du vil. Online Logo Maker tilbyr både en gratis og premium service. Premium-pakken tilbyr nedlastinger med høyere oppløsning og lar deg eksportere designen din som transparent (.PNG) eller som vektor (.SVG) for å gjøre det enkelt for deg å bruke logoen din hvor som helst..

# 9. Designmantic

DesignMatic logo produsent
www.DesignMatic.com

Kom i gang med Designmantics gratis logoegenerator ved å velge din foretrukne logostil, skrifttype og farger. Deretter skriver du inn bedriftsnavnet og velger fra over 30 bransjekategorier. Når du finner en logo du liker, kan du tilpasse fargene og skriften.

Selv om verktøyet er gratis, kommer det å betale for å laste ned designen. Dette betyr at du får en høyoppløselig og en vektorbasert fil for utskrift i stor skala. Dessverre tilbyr dette nettstedet ikke ubegrensede nedlastinger. Hvis du ikke vil betale nedlastningsgebyret, kan det være et flott verktøy for å samle inspirasjon.

# 10. Shopify

shopify logo maker
www.Shopify.com/tools/logo-maker

Shopify tilbyr et bredt spekter av verktøy for online virksomheter, inkludert verktøyene som trengs for å starte din egen nettbutikk. Selv om noen av disse tjenestene kommer med en månedlig avgift, tilbyr Shopify også et bredt utvalg av gratis verktøy som en firmanavngenerator, QR-kodegenerator og selvfølgelig en gratis logoprodusent.

Skriv inn bedriftsnavnet, og velg deretter et ikon og rediger for farger og størrelser. Velg mellom fire forskjellige oppsett for teksten og ikonene dine, så send logoen direkte til e-posten din.

# 11. Logo Type Maker

LogoTypeMaker-logoprodusent
www.LogoTypeMaker.com

Logo Type Maker leveres med over 200 skrifter, mer enn 1000 profesjonelle maler og over 600 000 vektorformer for å gjøre din logo-design til en lek, selv om du ikke er en profesjonell designer. De har vektorbaserte SVG-nedlastinger og ubegrensede modifikasjoner, slik at du når som helst kan endre farger og skrifter. Under gratismodellen vil du kunne lage en gratis, ikke-tilpassbar, moderne logo. I motsetning til andre gratis logoprodusenter, vil du kunne eksportere designet ditt i 300DPI som en JPG- eller PNG-fil. En engangsbetaling på $ 24.99 eller $ 39.99 gir flere funksjoner og logovalg.

# 12. Zyro

Zyro-logoprodusent
zyro.com/logo-maker

Zyro er en gratis logoprodusent som tar enkelhet på alvor. Du trenger ikke å opprette en konto eller ta noen ytterligere skritt for å komme i gang.

Først skriver du inn merkenavnet og taggen. For det andre velger du hvilken form du vil legge til grunn for logoen din. Du kan velge mellom tusenvis av alternativer; bare skriv inn et nøkkelord og komme i gang. Endelig kan du justere logoen din. Plasser navn og tagline uansett hva du vil i forhold til formen, endre skriften, fargen og størrelsen på ordene. Når du er ferdig, kan du laste ned PNG og bruke den hvor som helst, fra nettstedet til visittkortet ditt.

#1. 3. Design Hill

Design Hill logo produsent
www.DesignHill.com/tools/logo-maker

Design Hill tilbyr mange tjenester, hvorav den ene er en gratis logo-generator. Bla gjennom tusenvis av ikoner, tilpass tekst og farger, og last ned gratis design. Sørg for å sjekke ut de andre gratis verktøyene også, inkludert foto- og produsenter av omslag på Facebook, en QR-kodegenerator og mer.

# 14. Logo Maker

LogoMaker.com
www.LogoMaker.com

Logo Maker har vært i bransjen i over et tiår og har tjent mer enn 3 millioner gründere og eiere av små bedrifter gjennom deres gratis logo-generator. Velg mellom over 10 000 ikoner, og bygg deretter og lagre ubegrensede logoer på kontoen din gratis.

Et gebyr kommer når du avslutter designet og laster ned den høyoppløselige filen. I mellomtiden kan du bruke verktøyet til å eksperimentere med og hente inspirasjon fra. Hvis du leter etter et kostnadsfritt alternativ, kan du generere et HTML-kodebit for nettstedet ditt i stedet for å laste ned hele bildefilen.

# 15. Square

SquareSpace-logoprodusent
www.logo.squarespace.com

Squarespace tilbyr en rekke tjenester for online virksomheter, inkludert alt du trenger for å starte din egen webside. Med deres gratis online logoprodusent kan du bla gjennom ikoner og tilpasse designet enten du leter etter inspirasjon eller en helt tilpasset logo. Last ned designet ditt i lav oppløsning gratis, eller kjøp høyoppløsningsversjonen for $ 10. Squarespace-kunder kan laste ned den høyoppløselige filen gratis med medlemskapet.


Med dette brede spekteret av verktøy tilgjengelig til fingerspissene, kan du eksperimentere med logo-design uansett budsjett.

Noe vi har savnet? Legg igjen en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me